نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه کارشناسی رشته محیط زیست با عنوان عدم گسترش فضای سبز شهر تهران

پایان نامه کارشناسی رشته محیط زیست با عنوان عدم گسترش فضای سبز شهر تهران

محیط زیست انسانی دارای مفهوم جامعی است از مجموعه تاثیرات عوامل بیرونی و درونی و روابط متقابل آنها که تعادل بیولوژیک را سبب می شود


مشخصات فایل
تعداد صفحات85
حجم12/875 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه کارشناسی رشته محیط زیست

عدم گسترش فضای سبز شهر تهران

 
مقدمه 
محیط زیست انسانی دارای مفهوم جامعی است از مجموعه تاثیرات عوامل بیرونی و درونی و روابط متقابل آنها که تعادل بیولوژیک را سبب می شود. لذا چگونگی روابط انسانها با محیط، نحوه برقراری و تاثیر پذیری خصوصیات اکوسیستم ها در کیفیت احساسی روانی انسان ها خود بحث مستقل و جامعی است که امروزه یکی از انشعابات علوم انسانی را پدید آورده است. در هر حال برای ایجاد ارتباط با محیط، انسان سعی بر آن دارد در شناسایی و ارزش یابی طبیعت متغییر، به نحوی رسوخ کرده و بر آن اثر گذارد. تاثیر پذیری انسان ها از محیط نامطلوب نامناسب زندگی خویش، موجب بروز تخیلاتی از آن و پروراندنش در ذهن شده استگاهی این تخیلات به گونه ای است که جا و مکان خاصی ندارد و منحصراً زائیدة نارسایی های محیط می باشد. این افکار نقش تخریب یا سازندگی و دخل و تصرف در محیط طبیعی را سبب می شود. بدیهی است برای به اجرا در آوردن این گونه افکار، برنامه ریزی هایی در مناطق از جنبه فیزیکی و اقتصادی مورد نیاز است.
 
جنبه های فیزیکی این مسئله مربوط به جزئیات فضای سبز مناطق مورد نظر از آغاز تا اختام برنامه ریزی می باشد.از نظر اقتصادی نمونه های از قبیل: ایجاد تحرک های اصولی در موارد مختلف و روابط انسان ها بجای می گذارد.مجموعه این دو عامل دوچرخه روابط حیاتی انسان به صورت جابجایی، سازندگی . سالم سازی محیط صنعتی به طور چشمگیری موثر است در طول تاریخ نشان داده شده است که گردهمایی انسان ها مسئله ای جز پناه جویی در خانه های کوچک و تقریباً بدون روزنه برای حفاظت در مقابل تغییرات جوی، یا دشمنان خارجی نبود. ولی امروز شهرنشینی و شهرسازی،‌ پدیده ای زنده و متغیر می باشد.
 
این تحرک وزنده بودن خود بازدهی به همراه دارد که شامل، سمومات فضاهای شهری و صنعتی است. بنابراین فضای سبز نقش همانند ریه های شهر را دارد که عمل تنفس را آسان تر و مسیر می سازد.امروز با گسترش سریع شهرها، و زادو ولد آسمان خراش ها، افزایش سرمام آور جمعیت ها، مناطق صنعتی و وجود ماشین های سوختنی متنوع، نیاز به اکسیژن و هوای تمیز را ایجاب می نماید . لذا، به نظر می رسد، کمبود منحصراً از طریق ایجاد فضای سبز و احداث پارکها مقدور است. لوکوبوزیه  در ضمن تجزیه و تحلیل محیط انسانی، برای وجود فضای سبز در شهرها اهمیت بسیاری قائل شده است.لوکوبوزیه بر این عقیده است که از هر ده واحد مورد نظر برای سکونت، باید نه واحد آن فضای سبز باشد. زیرا نیاز به فضای سبز و پارک های مشجر در شهرها نه تنها از لحاظ فیزیولوژیک غیر قابل تردید است. بلکه از نظر روانی نیز دارای اهمیت خاصی می باشد. 
 
دکتر الکسین کارل در کتاب « این انسان ناشناخته» چنین اظهار می کند « شاید وجود عدم تعادل روانی برای تمدن بشری خیلی خطرناک تر از بیماریهای عضوی و عفونی باشد» و همین تمدن است که سعی در گسترش سلامتی مصنوعی بر پایه واکسن، سرم و ویتامین ها می کند و غافل از یافتن راه حل های اصولی، منطقی و بهداشت سیستم عصبی و تعادل انسان می باشد به قول لوکوبوزیه انسان باید در محیطی زندگی کند که که واجد عوامل زیر باشد:هوای تمیز، سکوت، آرامش قلبی، رفع کامل گرد و غبار، حفاظت کامل در مقابل سرو صدای خارجی، برخورداری از آفتاب، روشنایی طبیعی و قابل تنظیم، تجدید بنای محیط طبیعی،‌ هوای زنده، سبزی و آسمان:
 
بنابراین عدم ارتباط مستقیم روزانه انسان با فضای آزاد، سروکار داشتن با کارهای یکنواخت در محیط بسته، انسان را در مقابل بیماریهای روانی ناتوان می گرداند. طبق آمار موجود هم اکنون بیش از ده میلیون نفر در ایالات متحده و در ایران چهار میلیون نفر گرفتار ناراحتی های روانی ناشی از زندگی ماشینی تخمین زده می شود (روزنامه کیهان مهرماه 1356) با توجه به ارقام و آماری که از کشورهای مختلف جهان ارائه می دهند، انسان دیگر در مقابل بیماریهای واگیردار کمتر محکوم به ضعف و مرک و میر است.آنچه که او را پای در می‌ آورد بیماریهای روانی است که در اثر زندگی ماشینی تراکم و فشردگی آلودگی محیط زیست به وجود می آید.نتیجتاً تمدن صنعتی زائیده تکنولوژی مدرن، تنها ارمغان واقعی آن، تبدیل انسان ها به حیوانات ظاهراً اصلی و آزمایشگاهی است»طبیعت واقعی انسان نیاز به فضای سبز و باز و آزاد و امروزه این کشش با تجارت علمی به ثبوت رسیده است.
 
 
 
کلمات کلیدی:

فضای سبز شهری

آلودگی محیط زیست

محیط زیست انسانی

فضای سبز شهر تهران

 
 
 
فهرست
مقدمه 1
 

فصل اول: پارک سازی 4

پارک های جنگلی 5
پارک های ملی 6
پارک های گیاه شناسی 6
پارک های وحش 9
پارک های نمایشگاه ها 9
پارک های ورزشی 10
پارک های عمومی 10
خیابان های مخصوص عابرین پیاده 12
3- تشکیلات تزئیناتی 14
4- تشکیلات رفاهی و تفریحی 16
پارک های منظم 22
پارک های نامنظم 23
پارک های مختلط 24
پارک فانتزی 25
پارک های مدرن 25
 

فصل دوم:گیاهان پوششی 27

پیچکها 38
درختان همیشه سبز، مخروطیان 40
 

فصل 3 : طراحی شیب بندی و شکل زمین 43

پارک گس ورکس 43
پارک المپیک 45
وست پارک: 47
 

فصل چهارم:محیط زیست 50

آلودگی محیط زیست 51

اثرات آلودگی هوا 51

اثرات هوای آلوده بر روی خاک 52

اثرات هوای آلوده بر روی گیاهان 52

اهمیت فضای سبز در شهرسازی 53

موقعیت جغرافیایی و ویژگی های طبیعی 55
مسائل زیست محیطی تهران به عنوان یک منطقه کلانشهری 58
تمرکز گرایی در تهران 59
فضای سبز شهر تهران 60
 

فصل پنجم :فضای سبز 64

پایان نامه پوشش گیاهی به روش سنجش از دور 72

تجزیه و تحلیل وضعیت فضای سبز تهران 81

منابع و مآخذ: 83
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

داده کاوی،ترتیب و گروه سازی داده ها با استفاده از روش ماشین‎های بردار پشتیبان (SVM)

داده کاوی،ترتیب و گروه سازی داده ها با استفاده از روش ماشین‎های بردار پشتیبان (SVM)

هدف از این پایان نامه داده کاوی،ترتیب و گروه سازی داده ها با استفاده از روش ماشین‎های بردار پشتیبان (SVM) می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات147
حجم0/750 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار

داده کاوی،ترتیب و گروه سازی داده ها با استفاده از روش ماشین‎های بردار پشتیبان (SVM)

 

 
چکیده:
داده کاوی یکی از شاخه های مطرح علمی است که در سالهای اخیر توسعه فراوانی یافته است. بنابر گزارش دانشگاه MIT، دانش نوین داده کاوی یکی از ده دانش در حال توسعه ای است که دهه آینده را با انقلاب تکنولوژیکی مواجه می سازد. دسته بندی داده ها، از مهمترین مباحث مطرح در داده کاوی است. در خصوص دسته بندی داده ها روش های گوناگونی ارائه گردیده است که ماشین بردار پشتیبان(SVM) از مهمترین آنها است و از آنجایی که بر مبنای فرمول-بندی ریاضیاتی است از دقت و خاصیت تعمیم بیشتری نسبت به سایر روش های دسته بندی برخوردار است. این پایان نامه به داده کاوی،ترتیب و گروه سازی داده ها با استفاده از روش ماشین‎های بردار پشتیبان (SVM)می پردازد. 
 
ابتدا مقدمه و برخی از مباحث مورد نیاز در SVM مطرح می گردد. سپس اصول و پایه های دسته بندی داده های دو دسته ای به روش SVM مطرح می گردد و همچنین انواع روش-های SVM به همراه مثال ارائه می گردد. بعلاوه یک مثال واقعی از کاربرد روش SVM در دسته بندی داده های دو دسته ای ارائه خواهد شد. در ادامه نیز برخی از روش های دسته بندی برای داده های چند دسته ای مطرح می گردد. درپایان با ورود به بحث نادقیقی داده ها، و در نظر گرفتن دو حالت برای داده های فازی، روش هایی برای دسته بندی این داده ها عنوان می گردد.  بعلاوه با درنظر گرفتن یک پارامتر فازی در فرمول بندی روش SVM به ارائه راه حل پرداخته می شود. در خاتمه یک مثال کاربردی برای داده های فازی مطرح می گردد. ضمنا بخش هایی که با علامت * مشخص شده است حاصل پژوهش های مولف می باشد.
 
 
کلمات کلیدی:

SVM

داده کاوی

دسته بندی داده ها

ماشین‎های بردار پشتیبان

 
 
 

تاریخچه داده کاوی 

در طول دهه های گذشته با پیشرفت روز افزون کاربرد پایگاه داده ها ، حجم داده های ثبت شده بطور متوسط هر پنج سال دو برابر می شود. در این میان سازمان هایی موفق هستند که بتوانند حداقل 7% داده هایشان را تحلیل کنند. تحقیقات انجام یافته نشان می دهد که سازمان ها کمتر از 1%  داده هایشان را تحلیل می کنند. به عبارت دیگر در حالی که غرق در اطلاعات می-باشند، تشنه دانش هستند[50].بنابر گزارش دانشگاه MIT دانش نوین داده کاوی یکی از ده دانش در حال توسعه ای است که دهه آینده را با انقلاب تکنولوژیکی مواجه می سازد. این تکنولوژی، امروزه دارای کاربردهای وسیعی در حوزه های مختلف است، به گونه ای که امروزه حد و مرزی برای کاربرد این دانش درنظر نگرفته و زمینه های کاری این دانش را از ذرات کف اقیانوس ها تا اعماق فضا می دانند [50].
 
مفهوم داده کاوی برای نخستین بار در سال 1989 و در کنار کنفرانس هوش مصنوعی  توسط پیاتتسکی شاپیرو  و در شهر دترویت  معرفی شد. در سال 1991 نیز کارگاه های کشف دانش  از پایگاه داده ها، توسط پیاتتسکی و همکارانش برگزار گردید. همچنین در فاصله سال-های 1991 تا 1994 کارگاه هایی در این خصوص توسط فیاد  و دیگران برگزار شد و در سال 1996 اولین شماره مجله کشف دانش از پایگاه داده ها  منتشر شد. از آن زمان تاکنون کنفرانس های سالانه منظمی در خصوص داده کاوی و کشف دانش برگزار گردیده است. دانش داده کاوی که نام آن از استخراج معدن گرفته شده است با زدودن متعلقات غیرضروری داده ها و استخراج روابط سودمند از آنها، روابط پیچیده بین داده ها را آشکار کرده و راه را جهت تصمیم گیری هموار    می سازد.
 
 
 
 
فهرست مطالب
1-فصل اول:مقدمه و پیشنیازها     .1
1-1 مقدمه    2
1-1-1 تاریخچه داده-کاوی           .2
1-1-2 تعریف داده-کاوی            2

1-1-3 کاربردهای داده-کاوی         .3 

1-1-4 دسته بندی داده-ها             .4
1-2  مطالبی از مطالبی از حساب دیفرانسیل، جبرخطی و تحقیق در عملیات  5 

1-3 نظریه مجموعه های فازی         10

1-4 مطالبی از نظریه بازی-ها          13
1-4-1 تاریخچه نظریه بازی          13
1-4-2 نظریه بازی-ها               .14
1-4-3 بازی های ماتریسی           .17
 

2- فصل  دوم:روش SVM برای دسته بندی داده های دو دسته ای  20

2-1 مقدمه   21
2-2 روش ابتدایی SVM برای دسته بندی داده های دودسته ای جدایی پذیر خطی          21
2-3 روش SVM بر اساس نرم L1 برای دسته بندی داده های دودسته-ای                .30
2-4 روش SVM بر اساس فرم L2 برای دسته بندی داده های دودسته ای                 38
2-5 روش MCQP: مدل جدیدی برای دسته بندی داده های دو دسته ای بر مبنای روش  SVM  .43
2-6 روش SVM استاندارد          54
2-7 پیش بینی بحران مالی در شركت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بوسیله روش MCQP       59
 

3-فصل سوم:روش SVM  برای دسته بندی داده های چند دسته-ای 63

3-1 مقدمه   64
3-2 روش OSVM برای دسته بندی داده های چند دسته-ای      .64
3-3 روش PSVM برای دسته بندی داده های چند دسته-ای       68
3-4 روش LP- PSVM برای دسته بندی داده های چند دسته-ای  .72
3-5 روشی برای تصمیم گیری در مورد داده های دسته بندی نشده  .75
 

4-فصل چهارم:روش SVM برای دسته بندی داده های فازی        .78

4-1 مقدمه   79
4-2 روش  FSVM بر اساس نرم L1 برای دست بندی داده های دو دسته-ای             .80
4-3 روش FMCQP برای دسته بندی داده های دو دسته-ای      .84
4-4 روش FSVM استاندارد برای دسته بندی داده های دو دسته-ای 88
4-5 روش SVM برای دسته بندی داده های فازی دو دسته ای جدایی پذیر خطی           .92
4-6: روش L1_SVM برای دسته بندی داده های فازی         .95
4-7 روش L1_SVM با ضریب اهمیت فازی برای خطای دسته بندی داده-ها             .97
4-8 پیش بینی بحران مالی درشركت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بوسیله روش FMCQP    .101
نتیجه گیری و فعالیت های پیش-رو     .104
 
مراجع     .108
ضمیمه 1   .110
ضمیمه 2   .122
ضمیمه 3   .123
واژه نامه فارسی به انگلیسی          125
واژه نامه انگلیسی به فارسی          130
 
 
 
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

بیمه و بیمه‌ی مجدد ، بیمه تجاری و بیمه تعاونی

بیمه و بیمه‌ی مجدد ، بیمه تجاری و بیمه تعاونی

دانلود مقاله بیمه و بیمه‌ی مجدد ، بیمه تجاری و بیمه تعاونی


مشخصات فایل
تعداد صفحات65
حجم0/58 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود مقاله بیمه و بیمه‌ی مجدد ، بیمه تجاری و بیمه تعاونی

 

تأمین (بیمه) در لغت:

تأمین از ریشه (أمن) می باشد و در كتاب لسان العرب در ذیل كلمه ی «أمن» آمده است.
أمن ضد ترس و امانت ضد خیانت و ایمان ضد كفر می باشد و ]همچنانكه[ ایمان به معنای تصدیق كردن است وضد تصدیق تكذیب كردن می باشد و در زبان عربی گفته می شود (آمن به قوم) «به قوم ایمان آورد» و (كذب به قوم) «قومی او را تكذیب كرد.» ولی «آمنته» متعدی است و ضد «أخفته» می باشد ]«آمنته» به او أمان دادم و (أخفته) «او را ترساندم»[
و در القاموس المحیط آمده است:
أمن و آمن بر وزن صاحب ]از نظر معنایی[ ضد (خوف) «ترس» می باشد و فعل أمن بر وزن «فرح» و مضارع آن یأمن و مصدر آن أمن و أمان می باشد.
و أمن بر وزن «كتف» پناهنده است برای ایمن داشتن جان خود و امانت ضد خیانت است و أمنه (او را ایمن داشت) بر وزن سمع می باشد و از همین ریشه «أمنه تأمینا و ائتمنه و استأمنه» می باشند.
و در أساس البلاغه، زمعشری بعد از اینكه معنوی لغوی را بیان می كند می گوید و از جمله مجازها (فرس أمین القوی) «اسب قوی» و(ناقه أمون) «شتر قوی كه از شستی و لغزش در امان باشد» می باشد و امنیت را برای او و صاحبش برقرار كرد. و جمله ی «أعطیت فلاناً من آمن مالی» یعنی از بهترین و نفیسترین مالم به فلانی دادم. چرا كه هنگامی كه مال بر شخصی عزیز باشد آن را تلف نمی كند پس گویا آن مال نسبت به آن شخص در امان است.
 
 
 
کلمات کلیدی:

 بیمه

بیمه تجاری

بیمه تعاونی

بیمه‌ی مجدد

 
 
فهرست مطالب
بیمه تجاری و بیمه تعاونی، بیمه و بیمه‌ی مجدد 2
تأمین (بیمه) در لغت: 2
تأمین (بیمه) و «أمن» در كتاب و سنت: 3
اركان قرارداد بیمه: 6
1) مبلغ بیمه: 7
غرر و اثر آن در قراردادهای معاوضه ای: 11
شكلگیری بیمه: 16
انواع بیمه ها: 19
بیمه اجتماعی 23
انواع بیمه های تجاری 24
1- بیمه خسارت: 24
2- بیمه اشخاص 25
بیمه در برابر ضررهای جسمی: 28
شكل اول: شركتهای سهامی بیمه ی مجدد 30
شكل دوم: بیمه ی مجدد در زمانی كه از تحمل خارج شود 30
حكم شرعی و دینی بیمه و بیمه ی مجدد 31
آغاز حكم بر بیمه: 32
تصمیمات گروهی 33
بیمه ی تعاونی 35
نظر اتحادیه بانكهای اسلامی درباره بیمه 43
تصمیم مجمع فقه اسلامی متعلق به انجمن جهان اسلام 49
بیمه در همه‌ی انواع و اشكال آن 49
بیمه و بیمه‌ی مجدّد 63
 
 
 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

*تحقیقات مرتبط با بیمه:

بیمه و مقررات حاکم بر آن

ماهیت بیمه و انواع بیمه در بیمه ایران

روش‌های خصوصی‌سازی و تاثیر آنها بر بیمه
مطالبات معوق و چالش‌های فراروی بانك و بیمه
بیمه و بیمه‌ی مجدد ، بیمه تجاری و بیمه تعاونی
پایان نامه گسترش همکاری صنعت بیمه و بازار سرمایه
پایان نامه کارشناسی رشته بیمه با عنوان پیشگیری از حوادث
شناسایی رابطه کیفیت زندگی کاری با عملکرد مدیران بیمه ایران
رابطه سبک های تصمیم گیری با هوش فرهنگی در کارکنان اداره بیمه
پایان نامه نقش بیمه عمر و پس انداز در اقتصاد خانواده و اجتماع در ایران
خصوصی سازی شرکت های بیمه دولتی در اجرای اصل 44 قانون اساسی
خصوصی سازی صنعت بیمه و پایان نامه آثار آن بر اقتصاد،عملکرد و ساختار داراییها
ارائه مدلی جهت تبیین ارزش ویژه برند بر مبنای کارمندان در بیمه‌های بازرگانی استان یزد
پایان نامه رشته بیمه و اقتصاد با عنوان پایان نامه نقش بیمه عمر و پس انداز در چرخه اقتصادی
خصوصی سازی صنعت بیمه و پایان نامه آثار آن بر اقتصاد،عملکرد و ساختار داراییها (142 صفحه)
تجزیه و تحلیل و برنامه نویسی سیستم بیمه بدنه اتومبیل با زبان برنامه نویسی سی شارپ
دانلود پایان نامه دوره كارشناسی مدیریت بیمه با عنوان بیمه آتش سوزی و دلایل عدم گرایش افراد به آن
پایان نامه تاثیر میزان بكارگیری فن‌آوری اطلاعات بر ساختار سازمانی شركت سهامی بیمه ایران در شهر تهران
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

آناتومی دستگاه تناسلی موجودات مذکر و ارزیابی پتانسیل باروری و تولید مثل در آنها

آناتومی دستگاه تناسلی موجودات مذکر و ارزیابی پتانسیل باروری و تولید مثل در آنها

هدف از این پایان نامه آناتومی دستگاه تناسلی موجودات مذکر و ارزیابی پتانسیل باروری و تولید مثل در آنها می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات81
حجم0/391 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته پزشکی

آناتومی دستگاه تناسلی موجودات مذکر و ارزیابی پتانسیل باروری و تولید مثل در آنها

 
 
مقدمه:
کالبدشناسی دستگاه تناسلی نریان را می‌توان از سه جنبه زیر مورد پایان نامه قرار داد:
اول: اسپرماتوژنز در بیضه‌ها،دوم: بلوغ،ذخیره و انتقال اسپرم‌ها  در مجاری تناسلی و سوم: چگونگی تخلیه منی در دستگاه تناسلی ماده مادیان بوسیله آلت تناسلی.
دستگاه تناسلی دام نر از کیسه بیضه، بیضه‌ها، بند بیضه، اپیدیدیم، غدد ضمیمه جنسی و آلت تناسلی تشکیل شده که در ذیل ساختار آناتومیکی آنها مورد پایان نامه قرار گرفته است.
 
(۱-۱) کیسه بیضه
بیضه‌ها در خارج از بدن در ناحیه مغابنی[۲] درون کیسه بیضه قرار دارند برای اینکه تولید اسپرم با موفقیت انجام شود و تحت تأثیر استرس‌های حرارتی نباشد می‌بایست دمایی بیضه کمتر از دمای بدن باشد از اینرو سیستمی توسعه یافته به نام پدیده تنظیم درجه حرارت[۳] که این امر را محقق سازد. بخش درونی اسکتروم بوسیله ماهیچه‌های کرماستر[۴] دارتوس[۵] پوشانده شده‌است که در هوای سرد بطور خودکار تحت کنترل عصبی منقبض می‌شود و بیضه‌ها را به طرف بدن نزدیک می‌سازد، برعکس در هوای گرم منبسط شده و آنها را از بدن دور می‌سازد(۶).
چند رباط کوچک بین تشکیلات مختلف داخل کیسه بیضه  وجود دارد. رباط اصلی بیضه، قطب شکمی بیضه را به دم اپیدیدیوم متصل می‌کند که با رباط عقبی( دمی) اپیدیدیوم به غشای مهبلی هم می‌چسبد. این رباط‌ها از گویرناکولوم[۶] مشتق شده‌اند. بالاخره در سطح داخلی کیسه اسکروتوم که لایه غشای مهبلی وجود دارد که یکی جداری که به سطح داخلی اسکروتوم چسبیده و دیگری اخشایی که به سطح خارجی بیضه چسبیده‌اند متصل می‌کند(۶).
 
 (۱-۲) بیضه
 بیضه‌های نریان در نزدیکی ناحیه معابنی در کیسه بیضه قرار گرفته‌اند. پرده دارتوس[۸] دیواره بین بیضه‌ای را تشکیل می‌دهد. خود بیضه‌ها از دو لایه صفاقی پوشیده شده‌اند که این لایه‌های صفاقی هنگام پائین‌آمدن بیضه از مجرای مغابنی وشکل‌گیری یک حفره جانبی در پرده صفاق جداری تشکیل می‌شود. همراه با شکل‌گیری این حفره جانبی انشعاباتی از عضله مایل داخلی[۹] شکمی نیز به آن وارد می‌گردد که بین پرده کرماستر و غشای مهبلی قرار می‌گیرد(۷).
 
 کپسول یا پرده سفید بیضه،[۱۰] بطور عمده از بافت رشته‌ای تشکیل شده ولی الیاف عضلانی صافی هم دارد، که وظیفه آنها ناشناخته است. این پرده برروی کپسول غشای مهبلی[۱۱] اصلی قرار دارد. رگهای خونی اصلی بیضه قبل از نفوذ در کپسول و رساندن خون به پارانشیم بیضه در سطح پرده سفید پخش شده‌اند، در حالیکه اعصاب بیضه در جدار آن قرار می‌گیرند و در داخل بیضه بافت عصبی ناچیزی یافت می‌شود. بافت بیضه از دو قسمت تشکیل شده‌است: ۱ – لوله‌های منی‌ساز[۱۲] ۲- بافت بینابینی.[۱۳]
 
 هر لوله منی‌ساز لوله بدون انشعاب بسیار پیچیده‌ای است که انتهای آن در لوله‌های[۱۴] جمع‌‌کننده باز می‌شود، و این مجرا نیز به نوبه خود به مجرای اپیدیدیوم مرتبط می‌شود. لوله‌های منی‌ساز با پرده قاعده‌ای[۱۵] محدود می‌گردند و تقریباً بطور کامل با سلولهای عضله‌ای شکل قابل انقباض احاطه شده‌اند. در داخل لوله‌های اسپرم‌ساز لایه پوششی منی‌ساز خود از دو دسته سلول اصلی به نامهای سلولهای سوماتیک[۱۶] سرتولی و سلولهای زاینده [۱۷]تشکیل شده‌است. شکل و میزان بافت بینابینی که از سلولهای لیدیگ[۱۸] تولیدکنندة هورمونهای استروئیدی و رگهای خونی و لنفی تشکیل شده، در حیوانات مختلف بسیار متفاوت است برای مثال بافت بینابینی زیادی در نریان‌ و خوک دیده می‌شود ولی در نشخوارکنندگان میزان این بافت نسبتاً کم است. اندازه بیضه در نریان متغیر است اما میانگین طول آن ۱۴۰-۸۰ میلیمتر و میانگین قطر آن ۸۰-۵۰ میلیمتر و وزن آن ۲۲۵ گرم می‌باشد(۶).
 
 
 
کلمات کلیدی:

موجودات مذکر

ارزیابی پتانسیل باروری

آناتومی دستگاه تناسلی

ارزیابی پتانسیل تولید مثل

 
 
 
 
 
فهرست

بخش اول : کالبدشناسی و فیزیولوژی دستگاه تناسلی نریان 

فصل اول : کالبدشناسی دستگاه تناسلی نریان 

 کیسه بیضه 
 بیضه 
 اپیدیدیم 
بند بیضه و رگها و اعصاب بیضه 
  آلت تناسلی( قضیب) 
 غدد ضمیمه 
 غدد وزیکولی 
 غدد پروستات 
 غدد پیازی – پیشابراهی 

فصل دوم : فیزیولوژی تناسلی نریان 

 فیزیولوژی بیضه 
هورمون شناسی 
( اسپرماتوژنز) 
 فیزیولوژی اپیدیدم 
 رفتار جفت‌گیری در نریان 
 

بخش دوم : پایان نامه ارزیابی توانایی تولیدمثل در نریان 

فصل سوم: پایان نامه و ارزیابی توانایی تولید مثل در نریان 

 اهداف آزمایشات 
 مراحل اصلی آزمایش… 
 معاینه عمومی 
 معاینه دستگاه تناسلی نریان 
طناب بیضه 
( --) پایان نامه اندام تناسلی داخلی نریان 
 مشاهده میل جنسی و توانایی جفت‌گیری نریان 
 پایان نامه بیماریهای مقاربتی 

فصل چهارم : جمع‌آوری و پایان نامه منی 

 انواع مهبل مصنوعی در دسترس… 
مهبل مصنوعی مدل میسوری 
مهبل مصنوعی مدل ژاپنی 
مهبل مصنوعی مدل کلورادو 
مهبل مصنوعی مدل CSU ومهبل مصنوعی مدل لن 
مهبل مصنوعی مدل لهستانی : 
 آماده‌سازی مهبل مصنوعی برای استفاده 
پرش اسب نر 
 جمع‌‌آوری منی 
 ارزیابی منی 
 تأثیر سن برروی میزان تولید اسپرم 
 تأثیر چرخش بیضه‌ای بر روی تولید اسپرم 
 تأثیر باکتریهای پاتولوژیک بر روی اسپرم 

فصل پنجم : «تستهای آزمایشگاهی سودمند» 

 تجزیه و تحلیل کاریوتیپ 
 پایان نامه شیمیایی پلاسمای منی 
 پایان نامه اسپرم با میکروسکوپ الکترونی 
 پایان نامه ساختاری کروماتین اسپرم 
 تست های آنتی بادی ضد اسپرم 

فصل ششم: آزمایشات هورمونی و نمونه برداری از بیضه 

 اندازه گیری های هورمونی 
 نحوه نمونه گیری خون برای پایان نامه های هورمونی 
 آزمایش تحریک هورمونی 
 نمونه برداری از بیضه ها 

فصل هفتم: پیش بینی باروری نریان 

 ملاک های دسته بندی 
 ویژگیهای اسبان نر طبیعی (از نظر تولید مثلی) 
 تعداد اسپرم و کیفیت منی 
 توصیه برای اسب هایی که در گروه طبیعی قرار نمی گیرند 
فهرست منابع 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

مفهوم و ماهیت امنیت زیستی و ارائه راهکارهایی برای مهار بیماری با تاکید بر بیماریهای عفونی

مفهوم و ماهیت امنیت زیستی و ارائه راهکارهایی برای مهار بیماری با تاکید بر بیماریهای عفونی

هدف از این پایان نامه مفهوم و ماهیت امنیت زیستی و ارائه راهکارهایی برای مهار بیماری با تاکید بر بیماریهای عفونی می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات106
حجم0/117 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته دامپزشکی

مفهوم و ماهیت امنیت زیستی و ارائه راهکارهایی برای مهار بیماری با تاکید بر بیماریهای عفونی

 
*قابل استفاده برای رشته های محیط زیست و علوم دامی
 
چکیده:
طراحی برنامه‌های امنیت زیستی اهمیت زیادی در فراهم‌آوردن شرایط مناسب برای بروز حداكثر توان بالقوه ژنتیكی گله‌های طیور دارد. مطالعات نشان می‌دهد هرچه محیط زندگی پرندگان پاكیزه‌تر باشد رشد بهتری خواهند داشت. گروهی از پژوهشگران اعلام كرده‌اند كه  جوجه‌هایی كه درمحیط‌ عاری از میكروب قرار دارند، 15 درصد سریعتر از جوجه‌های حاضر درمحیط معمولی رشد می‌كنند. در مطالعات دیگری نیز مشخص شده‌است جوجه‌ها در یك محیط پاكیزه رشد بهتری از جوجه‌های حاضر در یك محیط معمولی و مكرراً استفاده شده دارند، حتی اگر در محیط‌های اخیر هیچ نوع بیماری رخ نداده و یا هیچ آسیب‌رسان  خاصی جدا نشده‌باشد(6). مشاهدات و تجربیات عملی بر احتمال بیشتر وقوع بیماری در مزارع با تولید مستمر بدون وقفه و دارای سالنهای نزدیك به هم در مقایسه با مزارعی كه بین دو دوره پرورش، برای مدت زمان خاصی سالن‌های خالی می‌مانند و در ضممن فاصله مناسبی بین سالنها وجود دارد صحه می‌گذارد. بعضی از عوامل بیماری‌زای مقاوم مانند ویروس گامبورو و باكتری سالمونلا شانس زنده‌ماندن بیشتری در دوره‌های تولید  بی‌وقفه دارند. در این شرایط پرندگان فشار بیشتری را از سوی میكروب‌های غیر اختصاصی نظیر اشرشیاكلی استریتوكوكها، استافیلوكوكها و مخمرها تحمل كرده و چه بسا این موضوع در مواردی منجر به وقوع همه‌گیری شود.
 
 با اجرای یك برنامه امنیت زیستی مناسب، می‌توان از بروز خسارت سنگین جلوگیری كرد. گذشته از آن فشار روانی كاركنان نیز كاهش یافته و زمینه برای اندیشیدن به موضوعات دیگر از جمله توسعه مزارع، انجام تحقیقات، بهبود كیفیت و ایجاد تنوع در محصولات فراهم می‌آید. پیشگیری از بیماری بسیار راحت‌‌تر و ارزانتر از درمان می‌باشد.(13) بعنوان مثاب آمریكا و مكزیك درحالی به اجرای این برنامه‌ها تن دادند كه میلیونها دلار خسارت متوجه آنها شده‌بود. همه‌گیری اخیر با سوی فوق حاد آنفولانزای مرغی  در جنوب‌شرقی آسیا كه به مرگ صدمیلیون پرنده منجر شد براین فكر كه بدون توجه كافی به اصول امنیت زیستی می‌‌توان سودهای سرشار از راه پرورش متراكم طیور بدست آورد،خط بطلان كشید. ضرروزیاان برخی از بیماریها عامل كاهش كارآیی ضریب تبدیل غذایی است. امروزه مصرف‌كنندگان انتظار دارند كه محصولات غذایی از جمله گوشت مرغ عاری از باقیمانده شیمیایی از جمله پادزیست‌ها باشد، لذا جلوگیری از درگیریها باكتریایی متداولی چون بیماری مزمن تنفسی مخلوط با آلودگی كولی فرمی  با كمك‌گرفتن از برنامه‌های امنیت زیستی لازم است. بنابراین پایان نامه كامل و تدوین معیارها  شناسایی نقاط ضعف و شناسای نقاطی كه قابل بهبودی می‌باشند و طراحی برنامة رسیدن به این معیارها می‌بایست به اجرا درآیند.
 
 برنامة امنیت زیستی در صنعت طیور نباید بعنوان یك هزینه غیر ضروری تلقی شده، بلكه این اصول یك سرمایه‌گذاری مطمئن و درازمدت برای تأمین آینده‌ای روشن و سودآور می‌باشد. حداكثر هزینه‌‌ای كه برای عادی‌نگهداشتن یك مرغداری از اجرام بیماریزا اعمال می‌شود شاید كمتر از یك درصد كل هزینه تولید باشد. با پیشرفت‌های انجام گرفته در صنعت طیور، برنامه‌های امنیت زیستی پا را از محدوده یك مرغداری، مجموعه، منطقه یا شهر فراتر نهاده و به سطوح كشوری و یا حتی قاره گسترش یافته‌اند. موفقیت برنامه‌های امنیت زیستی نیازمند همكاری همه جانبه تمامی افراد مسئول و دست‌اندركار در صنعت طیور و انعطاف‌پذیری و قابلیت اجرا همراه با فشرده، همه جانبه و فراگیربودن نگاه پیشگیرانه در طراحی این برنامه‌ها، خواهد بود. اجرای گاه‌به‌گاه این برنامه‌ها و یا اجرای منقطع و ناهماهنگ آنها در یكی از بخش‌های صنعت طیور بدون توجه به بخش‌های دیگر، تأثیر و بازدهی طرحها را با مشكل مواجه خواهد ساخت. به منظور دستیابی به نتیجه مطلوب، برنامه‌های امنیت زیستی برای تمامی بخش‌های گوناگون این صنعت طراحی و معرفی شده‌است. 
 
 
 
کلمات کلیدی:
امنیت زیستی
بیماریهای عفونی
طراحی امنیت زیستی
کاهش بیماریهای عفونی با امنیت زیستی
 
 
 
 
فهرست مطالب

فصل اول:معرفی امنیت زیستی بعنوان روشی برای كاهش بیماریهای عفونی

 نوع عامل بیماریزا 
    ویروسها 
    باكتریها 
 قارچها 
كلامیدیاها، ركیتزیاها و مایكوپلاسماها 
تك‌یاخته‌ایها 
 كرمها 
 چگونگی ورود عامل بیماریزا
روند تأثیرگذاری بیماریزا در بدن و سازوكار بیماریزایی 
 رهاسازی و انتقال بیماریزا 
 

فصل دوم:معرفی مفهوم امنیت زیستی

* ضوابط بهداشتی گله‌های مرغ نسب(دودمانی): 
 ضوابط بهداشتی گله‌های مرغ مادر:
 ضوابط بهداشتی كارخانجات جوجه‌كشی:

 

فصل سوم:راهكارهای مهار بیماری بوسیله برنامه‌های امنیت زیستی

 *  كیفیت آب 
میكروب‌شناسی
آبهای شیرین: 
 آبهای آلوده با فاضلاب
تعداد باكتریها 
* لپه‌های زیستی  
 انواع لایه‌های زیستی قابل مشاهده در لوله‌های سالن مرغداری كدامند؟ 
  ارتقاء كیفیت آب با استفاده از روشهای تصفیه 
 آهن‌زدایی
 نرم‌كننده‌ها 
 تصفیه مردابی
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

تحلیل شبكه های عصبی تحت رفتارهای متفاوت و بیان نتایج آن

تحلیل شبكه های عصبی تحت رفتارهای متفاوت و بیان نتایج آن

هدف از این پایان نامه تحلیل شبكه های عصبی تحت رفتارهای متفاوت و بیان نتایج آن می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات77
حجم0/694 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته هوش مصنوعی

تحلیل شبكه های عصبی تحت رفتارهای متفاوت و بیان نتایج آن

 
 
چکیده:
این پایان نامه رابطه بین چیزهای ساختگی و واقعی مورد پایان نامه قرار گرفته و در مورد آن توضیح داده شده است و به شرح مدل های ریاضی در رابطه با این موضوع و آنالیز رفتار آشوبگونه مدل شبکه عصبی مکانیسم لرزش عضله و هماهنگ سازی نمایی شبكه های عصبی آشوبگونه با اغتشاش تصادفی و شناسایی شبكه های آشوبگونه آغشته به نویز بر مبنای شبكه های عصبی feedforward رگولاریزاسیون و همچنین شبکه های عصبی و الگوریتم های ژنتیک در تجارت  می پردازیم. 
 
 
کلمات کلیدی:

شبکه عصبی

شبکه عصبی مصنوعی

رفتار آشوبگونه مدل شبکه عصبی

انواع متفاوت شبکه های عصبی

 
 
مقدمه:
شبکه‌های عصبی مصنوعی (Artificial Neural Network - ANN) یا به زبان ساده‌تر شبکه‌های عصبی سیستم‌ها و روش‌های محاسباتی نوینی برای یادگیری ماشینی، نمایش دانش، و در انتها اعمال دانش به دست آمده در جهت پیش‌بینی پاسخ‌های خروجی از سامانه‌های پیچیده هستند. ایدهٔ اصلی این گونه شبکه‌ها (تا حدودی) الهام‌گرفته از شیوهٔ کارکرد سیستم عصبی زیستی، برای پردازش داده‌ها و اطلاعات برای یادگیری و ایجاد دانش است.
 
 عنصر کلیدی این ایده، ایجاد ساختارهایی جدید برای سامانهٔ پردازش اطلاعات است. این سیستم از شمار زیادی عناصر پردازشی فوق‌العاده بهم‌پیوسته با نام نورون تشکیل شده که برای حل یک مسئله با هم هماهنگ عمل می‌کنند و توسط سیناپس‎ها (ارتباطات الکترومغناطیسی) اطلاعات را منتقل می‎کنند. در این شبکه‌ها اگر یک سلول آسیب ببیند بقیه سلول‎ها می‌توانند نبود آنرا جبران کرده، و نیز در بازسازی آن سهیم باشند. این شبکه‌ها قادر به یادگیری‎اند. مثلاً با اعمال سوزش به سلول‎های عصبی لامسه، سلول‎ها یاد می‌گیرند که به طرف جسم داغ نروند و با این الگوریتم سیستم می‌آموزد که خطای خود را اصلاح کند. یادگیری در این سیستم‎ها به صورت تطبیقی صورت می‌گیرد، یعنی با استفاده از مثال‎ها وزن سیناپس‎ها به گونه‌ای تغییر می‌کند که در صورت دادن ورودی‎های جدید، سیستم پاسخ درستی تولید کند.
 
توافق دقیقی بر تعریف شبکه عصبی در میان محققان وجود ندارد؛ اما اغلب آنها موافقند که شبکه عصبی شامل شبکه‎ای از عناصر پردازش ساده (نورون‌ها) است که می‌تواند رفتار پیچیده کلی تعیین شده‎ای از ارتباط بین عناصر پردازش و پارامترهای عنصر را نمایش دهد. منبع اصلی و الهام بخش برای این تکنیک، از آزمایش سیستم مرکزی عصبی و نورونها (آکسون‎ها، شاخه‌های متعدد سلولهای عصبی و محلهای تماس دو عصب) نشأت گرفته‌است که یکی از قابل توجه‎ترین عناصر پردازش اطلاعات سیستم عصبی را تشکیل می‎دهد. در یک مدل شبکه عصبی، گره‎های ساده (بطور گسترده «نورون»)، «نورون‌ها»، «PEها» (عناصر پردازش) یا واحدها برای تشکیل شبکه‎ای از گره‎ها، به هم متصل شده‌اند. به همین دلیل به آن «شبکه‎های عصبی» اطلاق می‎شود. در حالی که یک شبکه عصبی نباید به خودی خود سازگاری‌پذیر باشد، استفاده عملی از آن بواسطه الگوریتم‌هایی امکان‌پذیر است، که جهت تغییر وزن ارتباطات در شبکه (به منظور تولید سیگنال موردنظر) طراحی شده باشد.
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
مقدمه 2

فصل اول:    شبکه عصبی 3

یک شبکه عصبی مصنوعی چیست؟ 3
چرا از شبکه های عصبی استفاده می کنیم ؟ 4
شبکه های عصبی در مقابل کامپیوتر های معمولی 5
انسان و سلول های عصبی مصنوعی- در جستجوی شباهت ها 6
چگونه مغز انسان می آموزد ؟ 6
از سلول های عصبی انسانی تا سلول های عصبی مصنوعی 7
انواع یادگیری برای شبکه های عصبی 7
زمینه‌ای در مورد perceptron 10
Perceptron های ساده: 10
قدرت Perceptron 10
دنباله‌های Perceptron 11
قضیه بنیادی دنباله‌ها: 12
هوش جمعی 14
(Particle Swarm Optimitation(PSO: 15
Particle swarm Optimitation Algorithm: 16
 

فصل دوم:    یك شبكه عصبی جدید و كاربرد آن 17

یك شبكه عصبی جدید و كاربرد آن 17
معرفی 17
- نورون با خاصیت آشوبگونه : 18
- شكل شبكه: 19
-قانون آموزش شبكه: 21
- مدلسازی ژنراتور سنكرون دریایی 24
5-1  روش مدلسازی دینامیك 24
شكل 4. سیستم شناسایی ژنراتور سنكرون دریایی به وسیله شبكه عصبی 26
شكل 5. توان گشتاور ورودی و فركانس خروجی ژنراتور 27
نتایج مدلسازی 27
شكل 6. جریان تحریك ورودی و ولتاژ خروجی پایانه 28
شكل8. فركانس خروجی ژنراتور، شبكه و خطای بین آن ها 29
نتیجه فصل 29
شكل 9. ولتاژخروجی ژنراتور، شبكه و خطای بین آن ها 29
 

فصل سوم :  آنالیز رفتار آشوبگونه مدل شبکه عصبی مکانیسم لرزش عضله 30

۱) معرفی 30
- منحنی طول - کشش 31
- شبکه های عصبی 32
ساختار برگشتی 32
شکل ۲. شبکه برگشتی. 33
مقایسه با مدل های دیگر 33
نتایج تجربی 33
نمودار دوشاخه شدن 33
شکل ۳. نمودار دو شاخه شدن. 34
شکل ۵. نمودار دو شاخه شدن ۱&#۹۴۵; نسبت ۲&#۹۴۵; 35
تغییرات طیف 35
شکل ۶. حساسیت به شرط اولیه.(a : ۰.۲ نسبت به ۰.۲۰۰۱( 36
- نتیجه فصل 37
 

فصل چهارم:   هماهنگ سازی نمایی شبكه های عصبی آشوبگونه با اغتشاش تصادفی 38

1- معرفی 38
2- نمادها و مقدمات 39
3- نتایج مهم 44
اثبات تئوری 1 : 47
شكل 5. نرخ هماهنگ سازی نمایی سیستم با خطای دینامیك. 56
شكل 6. دینامیك های سنكرون نشده در فضای حالت. 56
 

فصل پنجم : شناسایی شبكه های آشوبگونه آغشته به نویز بر مبنای شبكه های عصبی feedforward رگولاریزاسیون 57

2-  شبكه های feedforward رگولاریزاسیون 58
3-  طراحی شبیه سازی 60
3-1 سیستم آشوبگونه مورد پایان نامه 60
3-2  تولید دیتا 60
3-3  روش های ارزیابی شبكه آموزش یافته 61
4- شبیه سازی ها 62
شكل 3. منحنی رگولاریزاسیون (α = 0.5) 64
شكل4. جذب كننده شبكه آموزش یافته (α = 0.5) 64
6-  نتیجه 64
 

فصل ششم : شبکه های عصبی و الگوریتم های ژنتیک در تجارت 64

فناوری شبکه عصبی 67
فناوری الگوریتم ژنتیک 71
مروری بر کاربردهای تجاری 71
بازاریابی 72
بانکداری و حوزه های مالی 73
سایر حوزه های تجاری 74
مزایای استفاده از این فناوریهای هوش مصنوعی 75
نتایج 76
منابع 77
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

تشریح کامل و جامع الگوریتم ژنتیک

تشریح کامل و جامع الگوریتم ژنتیک

در این پایان نامه تشریح کامل و جامع الگوریتم ژنتیک صرت می گیرد


مشخصات فایل
تعداد صفحات89
حجم1/174 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته کامپیوتر

تشریح کامل و جامع الگوریتم ژنتیک

 
   مقدمه
در این پایان نامه به معرفی اصول کلی الگوریتم ژنتیک پرداخته می شود از خصوصیت بارز این مطالب آن است که برای فردی که برای نخستین بار با الگوریتم ژنتیک آشنا می شود می تواند اطلاعات مفید و ساده و قابل فهمی ارائه دهد.محدوده کاری الگوریتم ژنتیک  بسیار وسیع می باشد و هر روز با پیشرفت روزافزون علوم و تکنولوژی استفاده از این روش در بهینه سازی و حل مسائل بسیار گسترش یافته است.الگوریتم ژنتیک   یکی از زیر مجموعه های محاسبات تکامل یافته می باشد که رابطه مستقیمی با مبحث هوش مصنوعی دارد در واقع الگوریتم ژنتیک  یکی از زیر مجموعه های هوش مصنوعی می باشد.
 
الگوریتم ژنتیک را می توان یک روش جستجوی کلی نامید که از قوانین تکامل بیولوژیک طبیعی تقلید می کند .الگوریتم ژنتیک برروی یکسری از جواب های مساله به امید بدست آوردن جوابهای بهتر قانون بقای بهترین را اعمال می کند. درهر نسل به کمک فرآیند انتخابی متناسب با ارزش جواب ها و تولید مثل جواب-های انتخاب شده به کمک عملگرهایی که از ژنتیک طبیعی تقلید شده-اند ;تقریب های بهتری از جواب نهایی بدست می آید. این فرایند باعث می شود که نسلهای جدید با شرایط مساله سازگارتر باشد.
حساب تکاملی ;برای اولین بار در سال 1960 توسط آقای ریچنبرگ ارائه شد که تحقیق وی در مورد استراتژی تکامل بود.بعدها نظریه او توسط محققان زیادی مورد پایان نامه قرار گرفت تا اینکه الگوریتم ژنتیک (GA  ) توسط جان هولند(John Holland ) و در سال 1975 در دانشگاه میشیگان ;ارائه شد.
 
در سال 1992 نیز جان کوزا (John Koza ) از الگوریتم ژنتیک  (GA  ) برای حل و بهینه سازی مسائل مهندسی پیشرفته استفاده کرد و توانست برای اولین بار روند الگوریتم ژنتیک  (GA  )  را به زبان کامپیوتر در آورد و برای آن یک زبان برنامه نویسی ابداع کندکه به این روش برنامه نویسی ;برنامه نویسی ژنتیک (GP ) گویندو نرم افزاری که توسط وی ابداع گردید به نرم افزار LISP مشهور است که هم اکنون نیز این نرم افزار کاربرد زیادی در حل و بهینه سازی مسائل مهندسی پیدا کرده است اصول کار و الگوریتم کلی این نرم افزار بر اساس مسائل پایه و ابتدائی الگوریتم ژنتیک  (GA  ) می باشد که در این تحقیق مفصل به آن اشاره خواهیم کرد.
همانطور که میدانیم منشا الگوریتم ژنتیک  (GA  ) از مباحث مربوط به زیست شناسی و آناتومی مربوط به یک موجود زنده ;می باشد بنابر این در این قسمت به توضیح مختصری از تاریخچه بیولوژیکی این الگوریتم می پردازیم.
 
 
 
کلمات کلیدی:

الگوریتم ژنتیک

الگوریتمهای تکاملی

مقایسه الگوریتم ژنتیک با روشهای بهینه سازی

 
 
 
 
فهرست
مقدمه
فصل اول

تاریخچه بیولوژیکی الگوریتم ژنتیک

 
کلیات الگوریتم ژنتیک
 

      قسمتهای مهم الگوریتم ژنتیک

     نمایش جمعیت و شروع الگوریتم ژنتیک

     تابع هدف و تابع برازش
      انتخاب
      تقاطع
     جهش
 
تعاریف کلی اجزائ الگوریتم ژنتیک
 
      فضای جستجو
     روند کلی بهینه سازی و حل مسائل در الگوریتم ژنتیک
 

عملگرهای الگوریتم ژنتیک

        رمزگذاری و آدرس دهی کروموزومها
        تولید مثل
        جهش

        انواع روشهای رمزگذاری و آدرس دهی کرموزومها

 

مسئله TSP

 

انواع روشهای بهینه سازی

 
    روشهای تحلیلی
   روشهای عددی
 

مسائل موجود در بهینه سازی آیرودینامیکی توسط الگوریتم ژنتیک

 
مقایسه الگوریتم ژنتیک و دیگر روشهای بهینه سازی
              کاربردهای الگوریتم ژنتیک
فصل دوم

جعبه ابزار الگوریتم ژنتیک در نرم افزار7   MATLAB

    نوشتن M فایل

    فراخوانی الگوریتم ژنتیک

 
منابع
 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه تکنیکهای برنامه نویسی در هوش مصنوعی و ارزیابی آن در بازیهای کامپیوتری

پایان نامه تکنیکهای برنامه نویسی در هوش مصنوعی و ارزیابی آن در بازیهای کامپیوتری

هدف از این پایان نامه پایان نامه تکنیکهای برنامه نویسی در هوش مصنوعی و ارزیابی آن در بازیهای کامپیوتری می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات135
حجم0/725 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته کامپیوتر

پایان نامه تکنیکهای برنامه نویسی در هوش مصنوعی و ارزیابی آن در بازیهای کامپیوتری

 
 
چكیده 
هدف‌ از این‌ پروژه‌ آشنائی‌ با هوش‌ مصنوعی‌ به‌ عنوان‌ سمبل‌ ونماد دوران‌ فراصنعتی‌ و نقش‌ و كاربرد آن‌ در صنایع‌ و مؤسسات‌تولیدی‌ می‌باشد. بدین‌ منظور، این‌ موضوع‌ در قالب‌ 3 فصل ارائه‌ می‌شود. در (فصل‌ اول‌) كلیات هوش‌ مصنوعی‌ موردمطالعه‌ قرار می‌گیرد و سئوالاتی‌ نظیر این‌ كه‌ هوش‌ مصنوعی‌چیست‌؟ تفاوت‌ هوش‌مصنوعی‌ و هوش‌ طبیعی‌ (انسانی‌) درچیست‌؟ شاخه‌های‌ عمده‌ هوش‌ مصنوعی‌ كدامند؟ و نهایتأ، اجزای‌هوش‌ مصنوعی‌ نیز تشریح‌ می‌شود ،كاربردهای‌ هوش‌ مصنوعی‌در صنایع‌ و مؤسسات‌تولیدی‌، بخصوص‌ در زمینه‌سیستم‌های‌ خبره‌ وآدمواره‌ها مورد مطالعه‌ وتجزیه‌ و تحلیل‌ قرارمی‌گیرد. ودر فصل دوم به پایان نامه هوش مصنوعی در بازی های كامپیوتری و در فصل سوم به پایان نامه تكنیك برنامه نویسی در هوش مصنوعی مورد مطالعه قرار می گیرد  .
 
 
 
کلمات کلیدی:

هوش مصنوعی

بازیهای کامپیوتری

تکنیکهای برنامه نویسی

 
 
 
مقدمه 
هوش مصنوعی به هوشی که یک ماشین از خود نشان میدهد و یا به دانشی در کامپیوتر که سعی در ایجاد آن دارد گفته میشود. بیشتر نوشته ها و مقاله های مربوط به هوش مصنوعی آن را "دانش شناخت و طراحی مامورهای هوشمند تعریف کرده اند. یک مامور هوشمند سیستمی است که با شناخت محیط اطراف خود; شانس موفقیت خود را بالا میبرد جان مکارتی که واژه هوش مصنوعی را در سال 1956 استفاده نمود; آن را دانش و مهندسی ساخت ماشین های هوشمند" تعریف کرده است. تحقیقات و جستجوهایی انجام شده برای رسیدن به ساخت چنین ماشین هایی مرتبط با بسیاری از رشته های دانشیک دیگر میباشد; مانند دانش کامپیوتر; روانشناسی; فلسفه; عصب شناسی; دانش ادراک; تئوری کنترل; احتمالات; بهینه سازی و منطق.
« هوش مصنوعی، دانش ساختن ماشین‌‌ ها یا برنامه‌های هوشمند است. »   همانگونه كه از تعریف فوق-كه توسط یكی از بنیانگذاران هوش مصنوعی ارائه شده است- برمی‌آید،حداقل به دو سؤال باید پاسخ داد:
1ـ هوشمندی چیست؟
2ـ برنامه‌های هوشمند، چه نوعی از برنامه‌ها هستند؟تعریف دیگری كه از هوش مصنوعی می‌توان ارائه داد به قرار زیر است:
   « هوش مصنوعی، شاخه‌ایست از علم كامپیوتر كه ملزومات محاسباتی اعمالی همچون ادراك (Perception)، استدلال(reasoning) و یادگیری(learning) را پایان نامه كرده و سیستمی جهت انجام چنین اعمالی ارائه می‌دهد.»
 
 
 
فهرست مطالب
 
چكیده
مقدمه
فصل اول : كلیات موضوع 
تعریف و طبیعت هوش مصنوعی
پیدایش و پیشرفت هوش مصنوعی  
هوش‌ مصنوعی‌ و هوش‌ انسانی
شاخه‌های‌ هوش‌ مصنوعی
فلسفهٔ هوش مصنوعی
ویژگی های هوش مصنوعی
دو فرضیه در هوش مصنوعی
انواع هوش مصنوعی
كاربرد هوش مصنوعی
معمای هوش الكترونیك‌ ، مبانی و شاخه‌های علم هوش مصنوعی‌
چالش‌های بنیادین هوش‌مصنوعی‌
 

فصل دوم : هوش مصنوعی‌ در بازی‌های كامپیوتری

هوش مصنوعی‌ در بازی‌های كامپیوتری
بازی‌های تأثیرگذار در هوش‌مصنوعی 
 

فصل سوم : تكنیك ها وزبانهای برنامه نویسی هوش مصنوعی

تكنیك ها وزبانهای برنامه نویسی هوش مصنوعی
مثالی از برنامه‌نویسی شیء‌گرا در شبكه‌های عصبی و هوش مصنوعی
 
سخن آخر
فهرست منابع

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه فناوری و روند تولید ماکارونی

پایان نامه فناوری و روند تولید ماکارونی

هدف از این پایان نامه پایان نامه فناوری و روند تولید ماکارونی می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات118
حجم0/164 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته صنایع غذایی

پایان نامه فناوری و روند تولید ماکارونی

 

تاریخچه ماكارونی در ایران 

   در ایران در سال 1315 اولین كارخانه ماكارونی بنام نوبل در تهران راه اندازی شد كه عمده تولیدات آن برای سفارتخا نه ها و خارجیان مقیم ایران مصرف می گردید .سپس كارگاهی در خیابان طالقانی مقابل سفارت سابق امریكا احداث شد این واحددارای یك پرس یك سیلندری بود سیستم آرد و الك در طبقه پایین تر قرار داشت آرد توسط مارپیچ به مخلوط كن و رشته ساز منتقل می شد ماكارونی ها پس از برش در روی نی های خیزران آویخته می شدند و سپس به گرمخانه انتقال می بافتند عمده تولید این واحد نیز برای خارجیان مقیم تهران اختصاص داشت بقایای این كارگاه تا سال 1373 در محل باقی بود در حال حاضر حدود 250 واحد فعال ماكارونی در ایران دایر است ظرفیت كل  این واحدها حدود 340 هزارتن د رسال می باشد حدود یك سوم این و احدها در استان تهران مستقرند.(7)
 
                       
 
کلمات کلیدی:

ماکارونی

انواع ماکارونی

فرآیند تولید ماکارونی

تکنولوژی تولید ماکارونی

                   
 
 
مقدمه:
بر طبق گواهی افسانه های قدیمی برای اولین بار ماركوپولو (Marco polo )در قرن 13 پس از بازگشت از چین غذایی آردی شبیه به كارونی  را به دربار هدیه كرد .بطور كلی برای مردم آن زمان علی الخصوص دریانوردان حمل و نگهداری آذوقه سفر امری مهم تلقی می شد چرا كه گاه سفر چندین ماه بطول می انجامید و آنها نیاز به غذایی داشتند که فاسد و خراب نشود . همچنین مرغوبیت و ارزش غذایی خود را حفظ كند. ظاهر همه این ویژگیها در ماكارونی وجود دارد این محصول در طی نگهداری به مدت طولانی طعم مزه و كیفیت خود را حفظ می نماید .
 
 هر چند تولید ماكارونی از یك ریشه تاریخی منشا می گیرد اما به طور وسیع د رقرن بیستم با تغییرات اساسی  وارد بازار مصرف عمومی و تجارت گردید در اولیل این قرن و قبل از صنعتی شدن تولیدات تهیه و تولید این محصول بصورت خانگی و یا به مقادیر کم ،درکارگاههای کوچک انجام می شود و در مجموع مقدار قابل توجهی را در بر نمی گرفت . طبق پایان نامه ، از سال 1850 میلادی تولید بصورت ماشینی وصنعتی با ابداع و اختراع ماشین های پرس كننده خمیر شروع شد مجموعه ای از این ماشین آلات متشكل از یك سیستم ورز دهنده خمیر (kneading device)با پیستون و سیلندر مربوطه و یك صفحه مشبك كه منتهی از یك مارپیچ بودند كارتولید را در مقیاس صنعتی شروع كردند .در آغاز قرن بیستم لوازم موجود برای ساخت ماكارونی شامل مخلوط كن و پرس و قفسه های مخصوص خشك كردن ساخته شدند در سال 1934 یك شركت فرانسوی كه قبلا اكسترودر های ساده می ساخت سیستم پیوسته را جایگزین نمود و در همان سالها سوئیسی ها پرس های مداوم اتوماتیك را مورد بهره برداری قرار دادند امروزه این ماشین آلات به سیستم های تولید پیوسته تبدیل شده اند و می توانند با ظرفیت های بسیار بالا كار كنند استفاده نیروی انسانی برای این سیستم ها نیز بسیار اندك است تولید در این سیستم ها نیازمند دقت فراوان  و ماده اولیه همگون می باشد .
 
 
 
 
 
فهرست مطالب 
 
مقدمه و تاریخچه   1
 
فصل اول 
1-1- بخش اول : گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی 4
2-1- بخش دوم : انواع ماکارونی 10
3-1- بخش سوم: ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی 18
4-1- بخش چهارم: موقعیت و محل کارخانة بازدید شده 20
 
فصل دوم 
2-1- بخش اول: مواد اولیه مورد استفاده 24
 
فصل سوم 
1-3- بخش اول : ساخت ماکارونی 37
1-1-3- روشهای ساخت انواع ماکارونی 38
الف: روش غیر پیوسته 40
ب: روش پیوسته 41
2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده 42
الف: انتقال دهنده‌های افقی 43
ب: انتقال دهنده‌های عمودی 43
ج: انتقال دهنده‌های بادی 43
 
فصل چهارم : 
1-4- بخش اول : خشک کردن 46
الف) خشک کردن اولیه 48
ب) خشک کردن میانی 49
ج) خشک کردن نهایی 49
2-4- بخش دوم : یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز 53
3-4- بخش سوم : منحنی خشک کردن و نمودار آن 55
 
فصل پنجم 
1-5- گرمخانه‌های ماکارونی 59
فصل ششم: 
بخش اول : بسته‌بندی توسط کارگر و بسته‌بندی اتوماتیک 63
بخش دوم : ویژگی‌های بسته‌بندی مطابق استاندارد 64
 
فصل هفتم 
1-7- بخش اول : نگهداری و انبار کردن محصول 67
 
فصل هشتم 
1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه 70
الف) رعایت بهداشت توسط کارگران خط تولید 70
ب) رعایت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندی و انبار 71
ج) نظافت قسمتهای مختلف انبار 71
 
فصل نهم : 
1-9: بخش اول آزمایش شیمی 75
الف) تعیین pH ماکارونی 75
ب) آزمایش پخت و آزمایش جهت تعیین وزن مواد جامد در آب 75
ج) آزمایش رطوبت 76
2-9- بخش دوم : طرز تهیه محیط‌های کشت 77
الف) طریقه کشت پلیت کنت آگار 77
ب) دستور  تهیه سوسپانسیون زرده تخم مرغ 78
پ) تهیه محیط کشت سوبرودکستروز آگار 79
ت) طریقه کشت و شمارش آزمونهای میکروبی 81
ث) تهیه محیط کشت باسیلوس سرئوس 82
ج) طریق کشت کپک 83
3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کیفی مواد اولیه 83
4-9- بخش چهارم: کنترل کیفیت فرآورده‌های نهایی 88
 
فصل دهم: 
1-10- بخش اول : استاندارد ویژگی‌های ماکارونی 97
 
فصل یازدهم: 
بخش اول : بحث و نتیجه‌گیری 112
بخش دوم: پیشنهادات 113
بخش سوم: مقاله 
بخش چهارم: منابع 117
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

رایانش ابری،توازن بار و تشریح کامل مفاهیم معماری و مدیریت در آن

رایانش ابری،توازن بار و تشریح کامل مفاهیم معماری و مدیریت در آن

ایده اصلی Cloud Computing ارائه خدمات نرم افزاری و سخت افزاری از طریق اینترنت به کاربران و سازمان ها در تمام سطوح می باشد به منظور دستیابی به بالاترین سطح عملکرد در ابر، استقرار محاسبات ابری بایدنظارت و مدیریت شوند


مشخصات فایل
تعداد صفحات153
حجم4/961 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی کامپیوتر و آی تی

رایانش ابری،توازن بار و تشریح کامل مفاهیم معماری و مدیریت در آن

 
چکیده
اینترنت، از ابتدای آغاز کار خود تاکنون، دست خوش تحولات فراوانی شده است که بعضی از آنها موجب تغییر شیوه زندگی بشر در چند دهه اخیر گشته است. یکی از جدیدترین تغییرات در نحوه کارکرد اینترنت، با معرفی رایانش ابری صورت پذیرفته است. این فناوری جدید به دلیل ویژگی هایش به سرعت محبوب شده است چرا که در رایانش ابری همه نوع امکانات به کاربران، به عنوان یک سرویس ارائه شده است.
 
سیرکلی محاسبات به گونه ای است که می توان آن را بعد از آب، برق، گاز و تلفن به عنوان عنصر اساسی پنجم فرض نمود. در چنین حالتی کاربران سعی می کنند بر اساس نیازهایشان و بدون توجه به اینکه یک سرویس در کجا قرار دارد و یا چگونه تحویل داده می شود، به آن دسترسی یابند. کارشناسان امر IT،سیستم های محاسباتی گوناگونی را برای رفع اینگونه نیازهای کاربران ارائه داده اند که می توان به ClusterComputing، Grid Computingو اخیراCloudComputing اشاره کرد. ایده اصلی Cloud Computing ارائه خدمات نرم افزاری و سخت افزاری از طریق اینترنت به کاربران و سازمان ها در تمام سطوح می باشد. به منظور دستیابی به بالاترین سطح عملکرد در ابر، استقرار محاسبات ابری بایدنظارت و مدیریت شوند.
 
 طبیعتاً هر تغییر و مفهوم جدیدی در دنیای فناوری، مشکلات و پیچیدگی های خاص خود را دارد. بهره گیری از رایانش ابری نیز از این قاعده مستثنی نبوده و چالشهای فراوانی را پیش روی صاحب نظران این حوزه قرار داده است که از آن جمله میتوان به مواردی نظیر: توازن بار، امنیت، قابلیت اطمینان، مالکیت، پشتیبان گیری از داده ها و قابلیت حمل داده ها اشاره کرد.  نرم افزارمدیریت ابر، توانایی مدیریت خطا، پیکربندی، حسابداری، کارایی و امنیت را فراهم می کند. در این پروژه قصد داریم انواع مفاهیم مدیریتی موجود در محاسبات ابری واستفاده از آنها،معماری برای مدیت ابرها چالش های ابردرمسائل مدیریتی- امنیتی مربوطه واستاندارد های مدیریت ابر و آینده ابرها و رویکرد دولت ها رابه همراه مزایا و معایب ابرها و توازن بار مورد ارزیابی قرار می دهیم.
 
 
کلیدواژه ها:

توازن ابر

رایانش ابر

چالش در ابر

معماری لایه های ابری

 
 
فهرست مطالب 
 

فصل 1: مفاهیم محاسبات ابری

- مقدمه

- تاریخچه ی محاسبات ابری

- محاسبات ابری چه چیزی نیست؟
- محاسبات ابری چه چیزی است؟
- عناصر محاسبات ابری
-- ارزش بالقوه ابرها

- مزایا و محدودیت های ابرها

-- مزایا
-- محدودیت ها

- چه زمانی از محاسبات ابری استفاده کنیم؟

-- مواردی که مناسب است
-- مواردی که مناسب نیست
-- انجام کارها به شیوه ی متفاوت
 

فصل 2:معماری لایه های ابری و انواع آنها

- مقدمه
- معماری ابرها چیست؟
- لایه های محاسبات ابری
-- نرم افزاربه عنوان سرویس(Saas)
-- پلتفرم به عنوان سرویس(Paas)
-- زیرساخت به عنوان سرویس(Iaas)

- انواع ابرهادرمحاسبات ابری

-- ابرهای خصوصی
-- ابرهای عمومی
-- ابرهای هیبریدی(آمیخته)
-- ابرهای گروهی

- معماری سرویس گرا چیست و چرا باید د رمورد آن بدانیم؟

- معماری سرویس گرا و ابرها کجا یکدیگر را ملاقات میکنند؟
-- ارتباط محاسبات ابری و SOA

- سبک معماری سرویس گرای سازمانی (ESOA)

- ارزیابی نقش استانداردهای باز معماری
 

فصل 3:استفاده از ابر ها و مدیریت انها

- تاریخچه پیدایش مدیریت
-- سیرتاریخی مدیریت در  دهه اخیر
- مقدمه
- اعمال حاکمیت بر ابرها
- مدیریت ابرها
-- بایدها و نبایدهای اداره کردن
-- اهمیت اداره کردن سرویسها
- مسئولیتهای مدیریت
- مدیریت چرخه حیات
- محصولات مدیریت ابرها
- استانداردهای مدیریت ابر(DMTF)
- مدیریت استفاده درمحاسبات ابری
- مدیریت مصرف در ابرها
- معماری پیشنهادی
- چالشهای مدیریتی
 

فصل 4 :وضعیت حال وآینده محاسبات ابری و رویکرد دولتها در قبال آن

- محاسبات ابری و اوضاع فعلی آن درجهان
- ایجادجهش
- آینده رایانش ابری
-- ویندوز درآینده و محاسبات ابری
- دولتها و رایانش ابری
-- محاسبات ابری در قطر
-- محاسبات ابری در رژیم اشغالگر قدس
-- محاسبات ابری درایران

--- وضعیت کنونی محاسبات ابری درایران چگونه است؟

- شهرابری درچین
 

فصل 5: توازن بار در ابرهای محاسباتی

-مقدمه:

--توازن بار چیست؟

--اهمیت توازن بار

اهداف توازن بار
--انواع الگوریتمهای توازن بار[]
---توازن بار ایستا(Static)
---توازن بار پویا(Dynamic)
--مسأله توازن بار را می توان به صورت یك فرآیند تصمیم گیری چهار مرحله ای دانست:

--معیارهای الگوریتمهای توازن بار[]

--الگوریتمها و روشهای توازن بار[]
•الگوریتم خوشه بندی فعال
•الگوریتم کاوش زنبور عسل
•گرایش نمونه گیری تصادفی
•روش کارتن
•روش رویداد محور
•توازن بار مبتنی بر سرور برای سرویسهای توزیع شدهی اینترنتی
•منطق فازی
•مدل پیام گرا
•الگوریتم Min-Min
•الگوریتم Min-Max

•الگوریتمهای توازن بار دو مرحلهای OLB + LBMM

•الگوریتم Queue-Idle-Join

•سیاست توازن بار مرکزی برای ماشینهای مجازی

روش كولونی مورچه ها[]
مقایسه ی الگوریتم ها ی مطرح شده []
---چگونگی یافتن کوتاهترین مسیر توسط مورچه ها[]
شرح الگوریتم:
 
فصل 6:نتیجه گیری وپیشنهادها
پیوستها
منابع
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()