نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

اسناد مسئولیت غار در فقه شیعه و حقوق ایران

اسناد مسئولیت غار در فقه شیعه و حقوق ایران

هدف از این پایان نامه پایان نامه اسناد مسئولیت غار در فقه شیعه و حقوق ایران می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات53
حجم0/96 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته حقوق

اسناد مسئولیت غار در فقه شیعه و حقوق ایران

 
 
چکیده:
در تعریف علم فقه گفته شده « هو علم استنباط  الاحكام الشرعیه اوعلم عملیه الاستنباط» یعنی فقه، علم استنباط احكام شرعی است یا به تعبیر دیگر علم عملی استنباط احكام است طبق تعریف فقه زمانی ارزش علمی خواهد داشت كه اثبات و استخراج احكام شرعی از روی ادله باشد آن هم نه هر ادله، بلكه ادله‌هایی كه در فقه شیعه معتبر می‌باشند. ادله‌هایی كه برای اثبات و استخراج احكام شرعی در فقه شیعه معتبر می‌‌باشند عبارتند از 1- كتاب 2- سنت 3- اجماع 4- ادله‌های عقلیه .
 
اولین و مهمترین دلیل اثبات احكام و در«ماغن فیه» كتاب ( قرآن) می‌باشد. چرا كه قرآن از لحاظ سند قطعی است اگر چه از لحاظ دلالت ممكن است گاهی قطعی باشد و گاهی ظنی. البته در این مورد نباید شك كرد چرا كه خود قرآن دراین مورد می‌فرماید: « هوالذی انزل علیك الكتاب منه آیات محكمات هن ام‌الكتاب و اخرمتشابهات فأما الذین فی قلوبهم زیغ فیتبعون ماتشابه منه ابتغاء الفتنه و ابتغاء تأویله و مایعلم تاویله الا الله والراسخون فی‌العلم یقولون ءامنا به كل من عند ربنا و مایذكر إلا اولوالالباب» .ترجمه: « خدایی كه بر تو كتاب را نازل كرد كه بعضی از آن، آیات محكم كه ام‌‌كتاب هستند و بعضی از آن نیز متشابهات هستند تا آنكه كسانی كه در دلشان میل به باطل دارند متشابه را پیروی كرده تا امتحان شوند بتأویل كردن آن در دین راه شبه و فتنه گری را پدید آرند در صورتی كه تأویل آن را فقط خدا واهل دانش می‌دانند می‌گویند كه ما آنچه نزدخداست ایمان داریم و تنها خردمندان عالمند. 
 
در تعریف محكم گفته‌اند كه هر چیزی كه دلالت آن قطعی باشد و درمعنای خود نص ‌باشد و احتمال خلاف داده نشود. و در تعریف متشابه مقابل آن را گفته‌اند یعنی هر چیزی كه دلالت آن قطعی نباشد و در معنای خود احتمال خلاف داده شود .در تعریف تأویل نیز گفته‌اند كه هر چیزی كه غیر از معنای ظاهری آن اراده شود. مثل كلام خدا كه می‌فرماید « ثم استوی علی العرش » كه مراد از استواء در آیه، قرار گرفتن خدا بر روی عرش نیست.اینكه سند قرآن قطعی است نباید  شكی در آن كرد زیرا خداوند می‌فرماید: «إنا نحن نزلنا الذكرو إناله لحافظون»  ما آن را نازل كردیم و حافظ آن نیز خواهیم بود.اما مراد از آیه این است كه سند قرآن قطعی است و دور از تحریف می‌باشد.
 
مشتقات واژة «غرور» درقرآن بكاررفته است، اما در«ما نحن فیه» نمی‌تواند بعنوان دلیل و سند آن باشد. مثل آیة 49، سورة انفال كه خدا می‌فرماید«اذیقول المنافقون والذین فی‌قلوبهم مرض‌غرهولاء دینهم....»  و در آیة 6 سورة انفطار خداوند می‌فرماید» یا ایها‌ الانسان ماغرك بربك الكریم» ای انسان چه چیز تو را نسبت به خداوند بزرگ و كریم مغرور كرده است.
همچنین آیات دیگری كه هیچ فقیهی برای اثبات مسئولیت غار به آن آیات استناد نكرده‌اند چرا كه در آن آیات صحبتی از مسئولیت غار نشده است اگر چه برخی ازمشتقات آن بكار رفته است. مثل آیة 120 سورة نساء و آیة 22 سورة اعراف و آیه 24 سورة آل‌عمران و آیة 185 سورة آل عمران و همین سورة آیة 196 و غیره.پس برای اثبات مسئولیت غار نمی‌توان به كتاب استناد كرد زیرا كه در كتاب صحبتی از مسئولیت غار نشده است. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

مسئولیت غار

مسئولیت غار در فقه شیعه

مسئولیت غار در حقوق ایران

 
 
 
 
فهرست مطالب
مدارك مسئولیت غار در فقه و حقوق: 2
 

مبحث اول: مستندات و مدارك مسئولیت غاردر فقه: 2

اثبات مسئولیت غار از روی ادله‌های مختلف 3

كتاب: 3
2- سنت: 5
- روایات مخصوص باب بیع: 8
- روایات باب نكاح: 13
1- روایت اسماعیل‌بن جابر از امام جعفر صادق(ع): 13
3- روایت رفاعه بن موسی از امام جعفر صادق (ع): 15
3- روایت صحیح حلبی از امام جعفر صادق (ع): 17
4- روایت محمدبن مسلم از امام جعفر صادق (ع): 18
5- صحیح حلبی از امام جعفر صادق (ع): 19
6- روایت ولیدبن صبیح از امام جعفر صادق (ع): 19
7- روایت اسماعیل بن جابر از امام صادق (ع) است 20
8-روایت ابی عبیده از امام محمدباقر (ع): 21
9- روایت دعائم الاسلام: 21
10-روایت حلبی از امام جعفر صادق (ع): 22
نتیجه: 23
-روایات باب شاهد زور: 23
اجماع: 27
عقل: 29
بنای عقلاء: 29

6-قاعده «لاضرر»: 31

7-قاعده «تسبیب»: 34

 

مبحث دوم: مدارك و مستندات عزور در حقوق ایران: 39

فرق نظریه تقصیر و خطر: 44
3- نظریه‌های مختلط و واسطه: 45
الف: نظریه كار نامتعارف: 45
ب: نظریه «خطر» در برابر انتفاع: 46

- منابع غرور در قانون مدنی ایران: 49

 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه غرور،مشتقات و احکام مستفاد از آن و تشریح وجوه اشتراک و افتراق عناوین مشابه غرور

پایان نامه غرور،مشتقات و احکام مستفاد از آن و تشریح وجوه اشتراک و افتراق عناوین مشابه غرور

هدف از این پایان نامه پایان نامه غرور،مشتقات و احکام مستفاد از آن و تشریح وجوه اشتراک و افتراق عناوین مشابه غرور می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات109
حجم0/177 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته حقوق

پایان نامه غرور،مشتقات و احکام مستفاد از آن و تشریح وجوه اشتراک و افتراق عناوین مشابه غرور

 
 
چکیده:
واژة «غرور» مصدر «غرّ» «یغر» است كه مصدر دیگر آن «غراً» «غره» می‌باشد و در لغت به معنی خدعه و اطمعه بالباطل است  یعنی او را فریب داد و حال باطل به او خورایند. بنابراین غر، یغر، غروراً یك فعل متعدی است و لازم نیست آن را در باب افعال یا تفعیل در همین معنا بكار ببریم. با این وجود مانند سایر افعال برای كاربرد آن در سایر معانی می‌توان در بابهای دیگر بكار برد بعبارتی واژه «غر» در بابهای دیگری، معنای متناسب را خواهد داشت برای مثال، هر گاه واژة «غر» را در باب «افتعال» یا «استفعال»بكار ببریم به این معنی است كه به چیزی فریب خورد .البته برای فعل «غر» مصدر دیگری نیزگ فته است كه عبارتست از «غرره و غیر» كه به معنی «جهل الامور و غفل عنها » است. 
 
واژة «غرور» و مشتقات آن در قرآن كریم نیز بكار رفته است. برای مثال خداوند متعال در قرآن می‌فرماید: «امن هذا الذی هو جند لكم ینصركم من دون الرحمن ان الكافرون الا فی غرور » ترجمه: آیا آنكه سپاه و مددكار شما باشد و همه گونه شما را یاری كند جز خدای مهربان كیست؟ پس كافران به غیر خدا توجه كنند آنها را فریبی بیش نیست. در این آیه غرور در معنی «فریب» بكار رفته است.یا در آیة دیگر می‌فرماید: «یا ایها الانسان ما غرك بربك الكریم » ترجمه: ای انسان چه چیزی شما را بخدای بزرگ مغرور كرده است.پس واژة «غرور» به معنی فریفتن، فریب دادن و گول زدن می‌باشد. گفته شده كه واژة غرور مثل واژه‌های مشهود و قعود است و همان‌گونه واژه مشعود جمع شاهد و واژهء قعود جمع قاعد اس، واژة غرور نیز جمع غار است و آن به معنی اباطیل می‌باشد .
 
«واژة غار» اسم فاعل از فعل «غرر» بوده و به معنی غافل  و یا فریب دهنده  می‌باشد و اژهء «مغرور» اسم مفعول از «غر» به معنی فریب خورده و فریفته  شده می باشد.اما واژة «غرر» به معانی مختلفی بكار رفته است كه دو معانی آن  بیشتر كاربرد دارد. 1- غرور به معنی فریب و مغرور است انا غرر منك: من فریب خوردة توام . 2- معانی دیگر «غرر» خطر است و گفته شده ه الغرر یعنی الخطر و التعریفی للهلكه: در معرض هلاكت افتادن .
 
یكی از مشتقات واژة «غرر» ، «غرر» «یعرر» «تعزیرا» می‌باشد كه مصدر دیگر آن «تغره» است یعنی عرضه للهلكه (در معرض نابودی قرار دادن)  . مسلم است كه مقصود و منظور نگارنده «غرور» است كه مصدر فعل «غر» بوده و خودش متعدی است و لازم نیست تا به باب «افعال» یا «تفعیل» برده شود و از طرفی معنی لغوی این دو مصدر (غرور و تعزیر) با هم فرق دارند. گفتن این مطلب بدان جهت می‌باشد كه برخی فقیهان برای استناد به غرور از واژة «تعزیر» جهت مسئولیت «غار» بكار برده‌اند. شیخ انصاری در باب بیع فضولی در صورت رد بیع فضولی از طرف مالك بیان می‌كند: «هر گاه مشتری نسبت به فصولی بودن بیع جاهل باشد نسبت به غرامت‌هایی كه برای مالك پرداخته است در صورتی كه به فضولی بودن بیع جاهل باشد و در برابر آن‌ها سودی برای مشتری عاید نشود حق مراجعه به بایع فضولی را دارد» و در تحلیل آن شیخ انصاری می‌فرمایند: « فان البایع مغرر للمشتری و موقع ایاه فی خطرات ضمان » . زیرا بایع مشتری را تعزیر كرده است و او را در خطرات ضمان قرار داده است. بنابراین كلام شیخ بیشتر با تعزیر كه به معنی عرضه للهلكه است، مناسبت دارد.
 
اكثر فقیهان واژة خدعه را نیز به معنی «غرور» دانسته و آنها را در كنار هم بكار برده‌اند كه به همین جهت نگارندة رساله، واژة «خدعه» را نیز پایان نامه می‌كند.خدع ، الخدع در لغت به معنی اظهار خلاف ما تخفیه  آمده است و همچنین گفته شده است كه خدع، خدعه، خدعا و خدعا یعنی او را فریب داد و الخدیقه جمع خدائع به معنی مكره فریب، حیله و وسیلة فریب است .
در عبارات فقیهان نیز «خدعه» و «غرور» به یكی معنی بكار رفته است. امام خمینی (ره) عناوین غرور، خدعه و تدلیس را به یكی معنی دانسته‌اند و بیان كرده‌اند كه: «عناوین «غرور» ، «خدعه» و «تدلیس» در لغت و عرف به یك معنا است و در دلالت اخبار نیز به یك معنا می برگردد و استناد كرده‌اند كه در روایت اسماعیل بن جابر عبارت «كما عز الرجل و خدعه» اآمده است و ظاهر آن اینست كه هر 2 به یك معنی می‌باشد . همچنین گفته شده است كه مراد از غرور خدیعت است . البته در جای خود از واژة «غرور» و «تغریر» و تدلیس بحث خواهیم كرد و لذا بعلت اطناب كلام از ذكر آنها در اینجا خودداری كرده و به جای خود محول می‌كنیم.
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

قاعده غرور

مشتقات غرور

عناوین مشابه غرور

احکام مستفاد از غرور

وجوه افتراق عناوین مشابه غرور

وجوه اشتراک عناوین مشابه غرور

 
 
 
فهرست مطالب

مبحث اول: مسئولیت و انواع آن در فقه و حقوق: 1

- مفهوم مسئولیت : 1
- انواع مسئولیت در حقوق : 2
- مسئولیت اخلاقی: 2
- مسئولیت حقوقی یا قانونی: 2
- مسئولیت قانونی یا حقوقی: 3
- مسئولیت كیفری: 3
- مسئولیت مدنی‌ : 3
- فرق میان مسئولیت كیفری و مسئولیت مدنی: 4
- وجه اشتراك مسئولیت كیفری و مدنی: 6
- اقسام مسئولیت مدنی: 7
قلمرو مسئولیت قراردادی و مسئولیت قهری: 8
1- مبنای مسئولیت : 11
2- مفهوم خطا یا «تقصیر قراردادی» : 12
3- اثبات تقصیر: 13
نتیجه: 13
- مسئولیت در فقه: 14
- معنای لغوی ضمان: 16
- معنای اصطلاحی ضمان: 16
اقسام ضمان در فقه: 16
1- ضمان عقدی: 16
2- ضمان قهری: 17
 

مبحث دوم: احكام: 17

- احكام : 18
- اقسام احكام: 18
- احكام عقلی و احكام شرعی: 19
- احكام تكلیفی : 19
- احكام وضعی:‌ 20
احكام امضائی و احكام تأسیسی : 20
- احكام امضائی : 20
- احكام تأسیس : 21
 

مبحث سوم – تعریف ، عناصر و نوع حكم مستفاد از غرور : 21

- معنای لغوی غرور و پایان نامه مشتقات آن: 21
- مفهوم اصطلاحی غرور: 24
- نوع حكم مستفاد از غرور : 27
نتیجه: 29
- عناصر و اركان مسئولیت و ضمان «غار» در فقه و حقوق: 29
- عناصر و اركان ضمان و مسئولیت «غار» در فقه: 29
- عناصر مادی مسئولیت غار : 29
1- عمل خدعه‌آمیز : 29
2- ورود ضرر و خسارت: 34
1- اصل ثمن: 41
ب) زیادت قیمت از اصل ثمن: 44
ج) منافی مستوفی : 46
د) منافع غیر مستوفی: 51
- حكم تلف جزء و وصف از میان رفته: 53
- زمان رجوع مغرور به «غار» : 55
3- رابطة سببیت: 58
- عناصر معنوی مسئولی غار: 63
1- علم : 63
2- قصد: 74
3- فریب خوردگی 78
- عناصر مسئولیت غار در حقوق ایران: 80
حقوقدان برای تحقق مسئولیت مدنی عناصری را مطرح كرده اند كه باید مسئولیت غار رادرآن عناصر جستجو كنیم 80
مفهوم ضرر در حقوق ایران: 81
انواع ضررمادی: 82
ب:ضرر معنوی : 83
-انواع ضرر معنوی 83
2- ارتكاب عمل نامشروع: 86
3- رابطه سببیت: 87
شرایط ضرر قابل مطالبه: 89
 

مبحث چهارم : تفاوت غرور با غررو تدلیس : 94

تفاوت غرور با غرر: 94
غرر در اصطلاح: 94
- اثر غرر: 94
مهمترین موارد غرر و خطر عبارتست از: 95
تفاوت غرور با تدلیس: 97
- تدلیس در لغت: 97
- تدلیس در اصطلاح: 98
- اثر تدلیس: 104
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

مسئولیت مدنی دولت از نگاه فقه امامیه و حقوق موضوعه و نظام حقوقی ایران

مسئولیت مدنی دولت از نگاه فقه امامیه و حقوق موضوعه و نظام حقوقی ایران

هدف از این پایان نامه مسئولیت مدنی دولت از نگاه فقه امامیه و حقوق موضوعه و نظام حقوقی ایران صورت میگیرد


مشخصات فایل
تعداد صفحات54
حجم0/86 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته حقوق

مسئولیت مدنی دولت از نگاه فقه امامیه و حقوق موضوعه و نظام حقوقی ایران

 
مقدمه 
مسئولیت مدنی مفهومی است كه با ورود ضرر و حصول زیان معنا پیدا می كند و بر اساس آن، زیان وارده باید جبران شود. البته این اصل كه زیان زننده باید از عهده زیان وارده برآید، در روابط میان اشخاص حقیقی و افراد، یك اصل مسلم و عقلایی به شمار می رود و اصولا قوام معاملات و داد و ستدهای رایج میان مردم بر این مبنا شكل می گیرد كه در صورت ضرر و زیان، زیان زننده ملزم به جبران آن خواهد بود. بر این اساس، در موارد متعددی همچون امانت، عاریه، اجاره و حتی تمام قراردادها و عقود انجام یافته میان اشخاص و افراد، جبران خسارت و پرداخت غرامت یك اصل مسلم به حساب می آید. نگاهی گذرا به متون قانونی و دقت در سیره و روش اصحاب معاملات به خوبی این مسئله را روشن می نماید، چنان كه منابع فقهی و احكام شرعی نیز آكنده از دستورات مختلف و متعدد در این زمینه اند. بنابراین، مسئولیت مدنی، هم یك اصل عقلایی، هم یك حكم شرعی و هم یك قاعده حقوقی است كه تضمین كننده خسارات و زیان های احتمالی ناشی از قصور یا تقصیر افراد در معاملات و قراردادها و نیز خسارات ناشی از اعمال زیان آوری است كه خارج از قرارداد صورت می گیرد. 
 
اما آنچه جای بحث و نظر دارد مسئولیت مدنی دولت به عنوان قدرت حاكم و مقام برتر تصمیم گیرنده در رابطه با امور جامعه و كشور است. در گذشته، به دلیل اینكه دولت دارای اقتدار برتر بود و از این منظر، حریم دولت قدسی پنداشته می شد، اصلا انتقاد یا اعتراض نسبت به دولت معنا نداشت، چه رسد به اینكه مردم دولت را به لحاظ اعمال و اقداماتش ملزم به پرداخت خسارت به افراد و اشخاص بدانند. هر چند این تفكر مدتی طولانی بر جوامع بشری حكمفرما بود، اما با پیدایش انقلاب های دموكراتیك و مطرح شدن حقوق بشر و شهروندی و مهیا گشتن زمینه های طرح شكایت علیه دولت ها از جانب افراد، این تابو شكست و اقتدار پر شكوه دولت در انظار مردم خرد گشت، به گونه ای كه امروزه دولت نمی تواند از سر اقتدار و قدرتمندی با مردم روبه رو شود، بلكه كمال دولت در آن است كه بتواند با در پیش گرفتن سیاست های اقناعی، مردم تحت حاكمیت خویش را از راه های گوناگون راضی نگاه دارد.
 
 بر همین مبنا، یكی از مباحث مهم و مسائل دارای اهمیت، مسئولیت مدنی دولت در قبال اعمال و اقداماتی است كه احیاناً نسبت به برخی از شهروندان زیان آور تلقّی می گردد. امروزه مسئولیت مدنی دولت، همانند مسئولیت مدنی افراد، یك اصل مسلم به شمار می آید و در این مورد جای هیچ گونه شك و تردیدی نیست. آنچه محل بحث و گفتوگوست ابعاد و زوایای آن است، به گونه ای كه برخی از دیدگاه ها آن را نسبت به تمام اعمال و اقدامات دولت قابل طرح و پایان نامه می دانند، اما از منظر برخی دیگر، مسئولیت مدنی دولت تنها در رابطه با آن دسته از اعمال دولت مطرح است كه از جهت تصدی گری صورت می گیرد.نوشتار حاضر می كوشد با استناد به یكی از قواعد معتبر فقهی، مسئولیت مدنی دولت را نسبت به تمام اعمال و اقدامات آن، اعم از اعمال مبتنی بر حاكمیت یا تصدی، پایان نامه نماید. بر این اساس، ابتدا قاعده موردنظر، طرح و از حیث سند و دلالت پایان نامه و ارزیابی می شود، سپس مبانی نظری مسئولیت مدنی و نیز مسئولیت مدنی دولت مورد بحث قرار می گیرد و در نهایت، با یك جمع بندی و نتیجه گیری به پایان می رسد. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

جبران خسارت

مسئولیت مدنی

مسئولیت مدنی دولت

مسئولیت مدنی دولت از نگاه فقه امامیه

مسئولیت مدنی دولت در حقوق موضوعه

مسئولیت مدنی دولت در نظام حقوقی ایران

 
 
 
 
 
فهرست  مطالب
مسئولیت مدنی دولت از نگاه فقه امامیه و حقوق موضوعه و نظام حقوقی ایران
چکیده 2
مقدمه 2
 

گفتار اول: نقد وپایان نامه ادله از دیدگاه فقه امامیه 5

دلیل اول: روایات 6
1 - قاعده اتلاف: 7
2 - قاعده تسبیب: 8
3 – قاعده لا ضرر: 9
بنابراین در تعزیر به خاطر مصلحت عمومی شرط است که به مجرم یکی از دو امر زیر نسبت داده شود: 17
 

گفتار دوم: مسؤولیت مدنی دولت در حقوق موضوعه 18

بند اول: حقوق جمهوری اسلامی ایران 18
پایان نامه قوانین موجود 20
(54) . بند دوم: نگاهی به حقوق پاره ای از کشورها 29
بند نخست ماده 174 قانون مدنی مصر مقرر می دارد: 30
 

گفتار سوم: مسئولیت مدنی دولت در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران 36

مقدمه: 36
مفهوم مسئولیت مدنی: 37
مبانی مسئولیت: 38
منابع مسئولیت مدنی دولت 42
پی نوشتها: 50
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

تاثیرات جریان برق بر موجودات و شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک برق گرفتگی

تاثیرات جریان برق بر موجودات و شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک برق گرفتگی

هدف از این پایان نامه پایان نامه تاثیرات جریان برق بر موجودات و شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک برق گرفتگی می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات80
حجم5/416 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی برق

تاثیرات جریان برق بر موجودات و شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک برق گرفتگی

 
 
مقدمه
 گستردگی و حجم استفاده از انرژی الکترونیکی در صنعت و تاسیسات  الکترونیکی  و منازل بر کسی پوشیده نیست. با توجه به مزایای استفاده از الکتریسیته، استفاده ازآن نیز  همچنان در حال  گسترش می باشد.درکنار مزایای مذکور،جریان الکتریکی دارای خطراتی برای تجهیزات و انسانها می باشد. عبور جریان زیاد برق از تجهیزات باعث تغییر شکل، خاصیت، سوختن یا آتش سوزی در آنها می گردد.
 
همچنین عبور جریان کوچکی از بدن انسان باعث ایجاد شوک و نهایتاً منجر به مرگ می گردد. بنابراین لزوم حفاظت در مقابل این خطرات کاملاً مشهود و ضرورث می باشد. با توجه به اینکه عبور جریان از بدن انسان و قسمتهای غیر مجاز الکتریکی خطرناک است،برگشت دادن جریان خطا از سیری جداگانه می تواند باعث قطع مدار الکتریکی توسط دستگاههای حفاظتی مثل روله ها و کلیدهای اتوماتیک شده و از بالا رفتن ولتاژ در نقاط خطا جلوگیری به عمل آورد. یکی از ارزانترین و ساده ترین مسیرهای برگشت جریان که در همه جا در دسترس است زمین می باشد.
 
زمین بسته به میزان رطوبت ، لایه های مختلف و اجزاء و مواد تشکیل دهنده آن دارای رفتار متفاوت در مقابل عبور جریان الکتریکی می باشد. این خاصیت زمین باعث بوجود امدن فن آوری گسترده و متنوعی بنام زمین کردن شده است که در ادامه مورد بحث قرار خواهد گرفت. زمین به غیر از خاصیت هدایت، از جهات دیگر نیز حائز اهمیت است. در ساخت و نصب یک کارخانه اولین مرحله،آماده کردن زمین کارخانه است. زمین کارخانه تحمل کننده وزن ساختمانها، تجهزیات و کلیه ادوات کارخانه بوده و بسیاری از لوله ها و کابلها از داخل آن عبور می کنند، همچنین زمین کارخانه همانند زمین یک برد الکتریکی مستقیماً مورد استفاده سیستم زمین تجهیزات بوده بطوریکه الکترودهای زمان در داخل آن قرار خواهندگرفت. 
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

برق گرفتگی

ایمنی در برق فشار قوی

ارزیابی ریسک برق گرفتگی

تاثیرات جریان برق بر موجودات

شناسایی خطرات برق گرفتگی

 
 
 
فهرست مطالب
 
مقدمه 1

فصل اول (ایمنی در برق فشار قوی) 2

مروری بر قوانین الکتریکی   3

عوامل مهم و موثر در برق گرفتگی   4

 اثر جریانهی برق روی بدن انسان  6
روشهای برق گرفتگی   6

عبور جریان الکتریکی از بدن  7

تولید گرما  8
علائم و نشانه های برق گرفتگی  8
نجات مصدومین برق گرفتگی  11
فلسفه ارت  11
 فلسفه ارت کردن  12

تعریف سیستم زمین  14

زمین ارام  15
زمین نویزی   15

تداخل ناشی از میدان الکترو مغناطیسی   15 

انواع الکترودها 16
انواع زمین کردن  17
الکتریسیته ساکن  18

روشهای کنترل بارهای الکترواستاتیک  19

سیستم IT   23
سیستم TN  24
 سیستم TT 26

توزیع برق در یک کارخانه نمونه  28

وسائل کنترل و حفاظت  31
 سکسیونر  31
موارد استعمال سکسیونرها   32
 انواع سکسیونرها  33
کلیدهای فشار قوی  37
وسائل حفاظتی 38
فیوزها  38

انواع فیوزهای ذوب شونده  39

رله های حفاظتی حرارتی  39
رله های حفاظتی مغناطیسی   40
حفاظت با کلید های قطع خودکار (دیژنگتور)  41
انواع بریکرها  41
زمین کردن حفاظتی   44

مزایا و معایب شبکه زمین شده   44

متال کلاد  45
سکسیونر ارت  46
ایمنی کردن متال کلاد  47
حفاظتهای متال کلاد   48

پاور سنتر و لایتینگ سنتر  49

ایمنی کردن پاور سنتر و لایتینگ سنتر  51
حفاظتهای پاور سنتر و لایتینگ سنتر   51
ترانسفرماتورها   53
ایمنی کردن ترانسفرماتورهای ولتاژ بالا   54
نکات مهم کار با مدارات برقی  55
نکات ایمنی بر روی درایوهای DC و AC  56
وسایل اندازه گیری برق الکتریکی  57

شرح رله های مهم مورد استفاده در تابلوهای برقی  59

پایان نامه چند نمونه حادثه برقی  64
توصیه ایمنی   65
 

 فصل دوم (اثرات جریان برق بر انسان و حیوان )   68

مقدمه   69
جوانب عمومی  69

تعاریف امپدانس الکتریکی بدن انسان  71

تاثیرات جریان مستقیم  72
مغادیر امپدانس کلی بدن انسان  75
جریان متناوب سینوسی 60/50 هرتز 75
جریان متناوب با فرکانسهایی تا 20000 هرتز  76
جریان مستقیم  77
اثرات جریان بر روی پوست   77

مقدار اولیه مقاومت بدن انسان((RO  79

استانه احساس و استانه عکس العمل  82
استانه رهایی   82
استانه انقباض سرخود بطنی  82
اثرات جریان مستقیم  83
 

فصل سوم (روشهای اجرایی و شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک) 86

اهداف  87
دامنه کاربرد   87
 رویداد (INCIDENT)  87
 خطر((HAZARD  88
 ریسک(RISK ) 88
ریسک قابل قبول(ACCEPT ABLE RISK)  88
 شناسایی خطر ) (HAZARD IDENTIFICATION  88
ارزیابی ریسک ) RIDK ASSESS MENT) 88
 اصل ALARP  88
احتمال وقوع (PROBABILITY)  89
شدت پیامد (SEVERITY)  89
کارت سبز  89
مسئولیت و اختیار  89
شرح فعالیتها  89
شناسایی خطرات    90 
تایین پیامدها   90
 طبقه بندی سطوح ریسک   93
اقدامات اصلاحی  93
 منابع و مراجع  97
 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

ساختار و سازمان فایلهای AVI و نحوه تغییر آنها با برنامه نویسی

ساختار و سازمان فایلهای AVI و نحوه تغییر آنها با برنامه نویسی

هدف از این پایان نامه پایان نامه ساختار و سازمان فایلهای AVI و نحوه تغییر آنها می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات53
حجم3/879 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه کارشناسی مهندسی کامپیوتر

ساختار و سازمان فایلهای AVI و نحوه تغییر آنها با برنامه نویسی

 
 
چکیده
 
عبارت AVI از سر واژه سه کلمه Audio Video Interleaved تشکیل یافته است  و به فایل هایی اطلاق می‌شوند توسط برنامه‌های کاربردی برای ضبط و ویراست و پخش دنباله های صوتی و تصویری به کار می روند.برنامه های کاربردی که به یک زبان برنامه نویسی مانند C،Basic،VC و C# و ... نوشته می‌شوند قادر به اصلاح و میکس دنباله های صوتی یا تصویری و اجرای انواع تبدیل های پردازش تصویر می‌باشندکه در این پایان نامه با دو نمونه از آنها آشنا خواهیم شد.   
 
اما یک برنامه نویس باید ابتدا به ساختارهای اطلاعاتی یک فایل AVI از قبیل انواع Header، List، Chunk ها آشنا باشد سپس برای رسیدن به هدف مورد نظر برای مثال میکس دو دنباله تصویری از اطلاعات برنامه نویسی خود کمک گرفته و این ساختارهای اطلاعاتی را تغییر دهد.لازم به ذکر است که برای درک بهتر ساختارهای اطلاعاتی فایل های AVI آشنایی به ساختارهای اطلاعاتی BITMAP لازم است چون در این پایان نامه با دنباله های AVI تصویری کار شده است که هر فریم این دنباله ها یک BITMAP می باشد.
 
 
 
کلمات کلیدی:

فایل های AVI

کاراکترهای اسکی

تغییر فایل های AVI

فرمت چند رسانه‌ ای

ساختارهای اطلاعاتی فایل AVI

 
 
پیشگفتار
این پایان نامه شامل 3 فصل می باشد.
 
فصل اول:در این فصل با ترکیب کلی فایل های AVI و ساختارهای اطلاعاتی اصلی فایل AVI و کاربرد آنها آشنا می شویم و در حقیقت فصل 1 درخت دانش برای کل پایان نامه می باشد.
 
فصل دوم: در این فصل به همراه مثالی با تمامی ساختار های اطلاعاتی فایل های AVI و اعضای آنها به طور کامل آشنا می شویم و به این نتیجه می رسیم که برای دستیابی به هدف مورد نظرمان باید کدام قسمت های فایل AVI را تغییر دهیم.
 
فصل سوم: در این فصل از طریق دو Source Code به زبان C تغییراتی در فایل AVI می دهیم و با دستورات لازم برای تغییر فایل های AVI آشنا می شویم. 
 
پیوست 1 شامل مجموعه کاراکترهای اسکی می باشد که در فصل 2 از آنها استفاده بسیاری می شود..
 
 
 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
 
پیشگفتار vi
فصل اول 1
مرجع فایل AVI RIFF 2
FOURCC(Four Character Code) 2
فرمت فایل RIFF 3
Chunk 3
List 4
Data Padding 4
فصل دوم 6
مقدمه 7
Microsoft Visual Studio 7
RIFF Header 9
hdrl List 10
AVI Main Header 11
strl List 14
Stream header Chunk(strh) 14
stream format Chunk(strf) 19
BITMAPINFO 20
Junk Chunk 22
‘movi’ List 23
AVI Index Entries 25
فصل سوم 28
مقدمه 29
First Source Code 29
Second Source Code 33
پیوست1 37
منابع و مراجع 45
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

امنیت شبكه و رمزگذاری

امنیت شبكه و رمزگذاری

امنیت ، مبحثی كاملا پیچیده ولی با اصولی ساده است در بسیاری از مواقع همین سادگی اصول هستند كه ما را دچار گمراهی می كنند و دور نمای فعالیت های ما را از لحاظ سهولت و اطمینان در سایه ای از ابهام فرو می برند


مشخصات فایل
تعداد صفحات67
حجم0/59 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی کامپیوتر

امنیت شبكه و رمزگذاری

 
 
 
فایل پایان نامه فاقد عکس می باشد
 
 

امنیت شبکه چیست؟

بیایید Alice و Bob را به عنوان دو نفری که می خواهند به طور امن با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، معرفی کنیم. این یک متن در مورد شبکه است. باید مشخص کنیم که Alice و Bob ممکن است که دو روتر (router) باشند که می خواهند جداول مسیر یابی خود را به طور امن تعویض کنند، دو  Host که می خواهند یک ارتباط انتقال امن را شروع کنند دو کاربر email که می خواهند emailهای امن به هم منتقل کنند تمام این حالات بعدا در این قسمت گفته خواهد شد. Alice و Bob دو شخصیت ثابت و مشهور در ارتباط امن هستند. شاید به علت اینکه اسم های آنها سرگرم کننده تر از یک نوع موجود به اسم A است که می خواهد یک ارتباط امن با یک نوع موجود به اسم B برقرار کند. تبادل عشق ممنوع، ارتباطات زمان جنگ و معاملات تجاری نیازهای عمومی مردم شهری هستند برای ارتباطات امن. اولی را به دومی ترجیح می دهیم و خوشحالیم که Alice و Bob را به عنوان فرستنده و گیرنده استفاده کرده ایم و آنها را در اولین سناریو استفاده می کنیم.
 
 
کلمات کلیدی:

رمزگذاری

ارتباط امن

امنیت شبكه

اصول رمزگذاری در شبکه

 
 
 
ارتباط امن
ما گفتیم که Alice و Bob می خواهند به صورت امن ارتباط برقرار کنند ولی این دقیقاً به چه معناست؟ مطمئنا Alice می خواهد فقط Bob بتواند پیغامی را که برای او فرستاده است را بفهمد و با وجود این که آنها از طریق یک رسانه ناامن ارتباط برقرار می کنند جایی که یک مزاحم (Trudy یک مزاحم) ممکن است ارتباط را در هر چیزی که از A به B منتقل می شود قطع کند، بخواند یا کاری انجام دهد. Bob هم می خواهد مطمئن باشد که پیغامی که دریافت می کند واقعا توسط Alice است. همچنین Alice و Bob می خواهند مطمئن شوند که محتوای پیغام Alice در انتقال داده تغییر داده نشده است. با این ملاحظات ما می توانیم خصوصیات مطلوب داده شده از یک ارتباط امن را مشخص کنیم:
 
سری بودن: فقط فرستنده و گیرنده باید بتوانند محتوای پیغام فرستاده شده را بفهمند. برای این که کسانی که استراق سمع می کنند ممکن است جلوی پیغام را بگیرند. این واقعا احتیاج به این دارد که پیغام به صورتی رمزگذاری شود (اطلاعاتش تغییر ظاهر بدهند، پنهان شوند)  بنابراین پیغام نمی تواند رمز گشایی شود (فهمیده شود) توسط یک مزاحم. این جنبه از امنیت ممکن است پر از رایج ترین مفهوم عبارت ارتباط امن باشد. دقت کندی که این نه تنها یک تعریف محدود از ارتباط امن است (ما جنبه های اضافی  از ارتباط امن را در پایین لیست کرده ایم) بلکه یک تعریف تقرببا محدود از سری بودن است. برای مثال Alice ممکن است تنها چیزی که می خواهد این است که با Bob ارتباطی برقرار کند که محرمانه باشد! ما تکنیک های رمزگذاری را برای رمزگذاری و رمزگشایی داده ها در بخش (2) خواهیم خواند
 
 
 
فهرست مطالب
1. امنیت شبکه 1
1.1 ارتباط امن 2
                 - سری بودن 2
- تصدیق، استناد 3
- درستی و بی عیبی پیغام 4
1.2 مراعات امنیت شبکه در اینترنت6
 

2. اصول رمزگذاری 12

2.1 رمزگذاری کلید متقارن 15
- استاندارد رمزگذاری 22
2.2 رمزگذاری کلید عمومی 26
 
3. سندیت: شما کی هستید؟ 39
3.1 پروتوکل شناسایی ap 1.0 41
3.2 پروتوکل شناسایی  ap2.0 41
3.3 پروتوکل شناسایی ap 3.0 44
3.4 پروتوکل شناسایی ap 3.1 46
3.5 پروتوکل شناسایی ap 4.0 47
3.6 پروتوکل شناسایی ap 5.0 50
 
4. بی عیبی 56
4.1 ساختن امضای دیجیتالی 58
4.2 خلاصه پیغام 60
4.3 الگوریتم های توابع hash 63
 
5. نتیجه گیری 65
 
6. منابع 67
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

مفهوم الگوی برنامه‌ی درسی و طرح‌ریزی برنامه‌ی درسی در پروژه برنامه‌ی درسی ملی

مفهوم الگوی برنامه‌ی درسی و طرح‌ریزی برنامه‌ی درسی در پروژه برنامه‌ی درسی ملی

مجموعه‌ای از مقاصد درباره‌ی فرصت‌های اشتغال افراد تحت تعلیم با افراد دیگر و اشیاء (شامل همه‌ای اطلاعات ، فرانیدها ، تكنیك‌ها و ارزش‌ها) در محدوده‌ی زمانی و مكانی معین» تعریف كرده‌اند


مشخصات فایل
تعداد صفحات225
حجم107/638 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه کارشناسی رشته علوم تربیتی

مفهوم الگوی برنامه‌ی درسی و طرح‌ریزی برنامه‌ی درسی در پروژه برنامه‌ی درسی ملی

 

مفاهیم برنامه‌ی درسی 

از آن جایی كه تعلیم و تربیت كوششی منظم و حساب شده است برخی طرح‌ها برای هدایت چنین كوششی ضروری به نظر می‌رسد . لغت برنامه‌ی درسی معمولاً به چنین طرحی اطلاق می‌شود. روش تعریف برنامه‌ی درسی منعكس كننده‌ی داوری‌های ارزشی مربوط به طبیعت تعلیم و تربیت است . همچنین تعریف به كار برده شده در چگونگی طرح ریزی برنامه‌ی درسی و مورد استفاده قرار گرفتن آن مؤثر است . 
 
نویسندگان بسیاری از كتاب‌ها و نویسندگان كتاب‌های برنامه‌ی درسی كه از سال 1918 و با انتشار كتاب با بیت (Bobbitt) تحت عنوان برنامه‌ی درسی آغاز می‌شود معمولاً مفهوم معینی از بنامه‌ی درسی را ارائه داده‌اند. بسیاری از این مفاهیم صرفنظر از نحوه‌ی عبارت پردازی شامل عناصر مشابهی بوده و كوشش‌هایی در مورد طبقه‌بندی آنان انجام شده است. لوئیس (Lewis) و میل (Miel) تعاریف برنامه‌ی درسی را در مقوله‌های زیر مورد شناسایی قرار داده‌اند: 
 
برنامه‌ی مطالعاتی نتایج مطلوب یادگیری ، فرصت‌های مطلوب اشتغال ، فرصت‌های یادگیری فراهم شده ، اشتغال عملی فراگیر و تجربیات عملی فراگیر. آن‌ها برنامه‌ی درسی را به عنوان «مجموعه‌ای از مقاصد درباره‌ی فرصت‌های اشتغال افراد تحت تعلیم با افراد دیگر و اشیاء (شامل همه‌ای اطلاعات ، فرانیدها ، تكنیك‌ها و ارزش‌ها) در محدوده‌ی زمانی و مكانی معین» تعریف كرده‌اند. تانر و تانر (Tanner and Tanner) در مروری بر تاریخ برنامه‌ی درسی نشان داده‌اند كه : «برنامه‌ی درسی به شكل‌های مختلفی تعریف شده است: 1) روایت جمع‌آوری شده‌ی دانش سازمان یافته، 2) سبك‌های تفكر ، 3) تجربه‌ی نژادی ، 4) تجربه‌ی هدایت شده ، 5) یك محیط یادگیری طرح‌ریزی شده ، 6) محتوا و فرایند شناختی / عاطفی، 7) یك طرح آموزشی، 8) نتایج و پیامدهای آموزش، و 9) یك نظام تكنولوژیكی بهره برداری.»
 
 
 
کلمات کلیدی:

برنامه‌ درسی

نظام‌های آموزشی

الگوی برنامه‌ درسی

پروژه برنامه‌ی درسی ملی

 
 
الگوهای برنامه‌ی درسی 
ما الگوپردازی را به عنوان جنبه‌ای خلاق از طرح‌ریزی برنامه‌ی درسی در نظر می‌گیریم. درست همانند نقش آرشیتكت در ساختمان و یا طراح مد در لباس و یا طرح‌ریز فهرست غذاها (نه فردی كه دستورالعمل غذا را تهیه می‌كند) در آشپزی. مثلاً گروه طرح‌ریزی كه مسؤل تهیه‌ی طرح‌هایی در حیطه‌ی شایستگی اجتماعی برای جمعیت یك مدرسه راهنمایی است، پس از جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات اولیه و شناخت اهداف كلی، نیازمند ایجاد یا انتخاب یك الگوی كلی برای فررصت‌های یادگیری مورد نظر است. 
 
در میان موارد انتخابی آن‌ها این موضوعات وجود خواهد داشت: 1) یك الگوی موضوع درسی كه مطالعات خاصی را كه در علوم اجتماعی و انسانی انجام شده است مورد استفاده قرار می‌دهد، 2) طرحی از قلمرو و تسلسل كه بر محور انتخابی از نیازهای پایدار شایستگی اجتماعی بنا شده باشد، 3) تحلیلی از مهارت‌های اساسی شایستگی اجتماعی كه باید به عنوان مبنای فعالیت‌ها و مهارت‌های گروهی تدریس گردد، 4) گزینشی از دانش‌‌آموزان با علایقو مسائل واحد در رابطه با شایستگی اجتماعی در كلاس درس، مدرسه و اجتماع، و 5) موارد دیگر و از جمله تركیبی از عوامل ذكر شده. 
 
طرح الگو در نهایت تمامی دامنه‌ی فرصت‌های یادگیری در حیطه را برای این جمعیت و یا حداقل نكات طرح‌ریزی بعدی را پیش‌بینی می‌كند. 
یك الگوی برنامه‌ی درسی به سؤالات زیر پاسخ می‌دهد:
1) فراگیران چه كسانی خواهند بود؟
2) زیر هدف‌ها یا هدف‌های عینی چیستند؟
3) چه نوعی از تجربیات یادگیری فراهم خواهد شد؟
4) جایگاه تجربیات یادگیری كجا خواهد بود؟
5) مشاركت كنندگان یعنی فراگیران، معلمان و سایرین چه نقش‌هایی را ایفا خواهند كرد؟
6) ابعاد زمانی و مكانی چه خواهد بود؟
7) چه معیارهایی برای ارزیابی مورد استفاده قرار خواهند گرفت؟
 
 
 
 
فهرست مطالب
 
مفاهیم برنامه‌ی درسی 2
برنامه‌ی درسی به عنوان موضوعات و مواد درسی 3
برنامه‌ی درسی به عنوان تجربیات 5
برنامه‌ی درسی به عنوان هدف‌ها 7
برنامه‌ی درسی به عنوان فرصت‌های طرح ریزی شده برای یادگیری 9
ملاحظات اساسی در طرح‌ریزی فرصت‌های یادگیری 13

رابطه‌ی برنامه‌ی درسی، آموزش و تدریس 15

سوابق تاریخی در طرح‌ریزی فرصت‌های یادگیری 17
روش‌های طرح‌ریزی برنامه‌ی درسی 18
طرح‌ریزی برنامه‌ی درسی 26

عناصر یك طرح برنامه‌ی درسی 26

جایگاه برنامه‌ی درسی 33
الگوهای برنامه‌ی درسی 34

ارزشیابی برنامه‌ی درسی 38

نیروهای مؤثر در طرح‌ریزی برنامه‌ی درسی 38
محصولات طرح‌ریزی برنامه‌ی درسی _ طرح‌ها 41

روش‌های طرح‌ریزی برنامه‌ی درسی در پروژه برنامه‌ی درسی ملی 43

اطلاعات اصولی برای طرح‌ریزی 44
مراحل الگوپردازی برنامه‌ی درسی 47
مرحله‌ی اول _ ملاحظه‌ی عوامل اساسی در ارتباط با هدف كلی و حیطه 48
مرحله‌ی دوم _ شناسایی هدف‌های فرعی حیطه 49
مرحله‌ی سوم _ شناسایی انواع ممكن فرصت‌های یادگیری 50
مرحله‌ی چهارم _ تعیین الگوهای مناسب برنامه‌ی درسی 52
مرحله‌ی پنجم _ تدارك ویژگی‌های آزمایشی طرح 55
مرحله‌ی ششم _ شناسایی مقتضیات اجرایی 57

الگو‌های برنامه‌ی درسی و مفاهیم برنامه‌ی درسی 58

الگوهای مبتنی بر موضوعات درسی و رشته‌های علمی 62
توجیه اگلوی موضوع درسی و رشته‌های علمی 68
كاربردها و محدودیت‌ها 73
الگو‌های مبتنی بر شایستگی خاص و تكنولوژی 82
توجیه الگوی مبتنی بر شایستگی‌های خاص و تكنولوژی 85
الگو‌های مبتنی بر صفات و فرایندهای انسانی 97
توجیه الگوی مبتنی بر صفات و فرایندهای انسانی 107
الگوهای مبتنی بر كاركردها و فعالیت‌های اجتماعی 114
الگو‌های متمركز بر فعالیت‌های مبتنی بر نیازها و علایق فرد 138
توجیه الگوی فعالیت‌های مبتنی بر علایق و نیازها 150
طرح‌ریزی آموزش و برنامه‌ی درسی 170
الگوپردازی برنامه‌ی درسی و طرح‌ریزی آموزش 170
طرح‌ریزی قبل از آموزش به وسیله‌ی معلمان 177
معلم به عنوان تصمیم گیرنده 179
 
تدریس و آموزش 186
بافت تدریس و یادگیری 187
رفتار معلم و یادگیری 192
فهرست مدل‌های تدریس 197

الگوهای برنامه‌ی درسی و مدل‌های تدریس 198

مدل‌های مرتبط با موضوع درسی و رشته‌های علمی 200
سخنرانی 200
دیداری، شنیداری 205
كارآموزی پژوهشی 210
مدل‌های مرتبط با شایستگی‌های خاص و تكنولوژی 213

الگوی نظام‌های آموزشی 213

آموزش برنامه‌ای 216
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

ارتباط با پایگاه داده‌های اکسس در ویژوال بیسیک

ارتباط با پایگاه داده‌های اکسس در ویژوال بیسیک

ارتباط با پایگاه داده‌های اکسس در ویژوال بیسیک


مشخصات فایل
تعداد صفحات105
حجم1/24 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه کارشناسی مهندسی کامپیوتر

ارتباط با پایگاه داده‌های Access در Visual Basic 

 
 
پیشگفتار : 
ما در عصری زندگی می‌كنیم كه آن را عصر اطلاع رسانی یا قرن ارتباطات نامیده‌اند، لذا می‌توان اذعان نمود كه كامپیوتر بهترین ابزار ارتباطی در آن عصر می‌باشد. امروزه كامپیوتر نه تنها به عنوان یك وسیله شخصی یا ابزار گروهی خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلكه به عنوان یك وسیله ارتباطی مهم در جهان مطرح می‌باشد و به همین دلیل است كه كاربرد آن روز به روز در جهان گسترش می‌یابد به گونه‌ای كه در همه كشورهای جهان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار می‌باشد. 
 
با گسترش كاربرد كامپیوتر در جهان این رشته به صورت گسترده‌ای در زمینه‌های مختلف توسعه یافته و هر روز نیز به این گسترش افزوده می‌گردد. پیشرفت سریع تكنولوژی، به ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) روز به روز چشم اندازها و افق‌های روشن‌تری را جهت تسخیر قلل علمی، فنی و صنعتی و حل مشكلات و مسائل بشر ارائه می‌كند و تك تك افراد جامعه را به تلاش مضاعف در كسب مهارتهای رایانه‌ای و كاربرد آنها در سایر علوم ملزم می‌سازد، به نحوی كه امروزه افراد و جوامع ناتوان در بكارگیری فن آوریهای جدید رایانه‌ را بی سواد تلقی می‌كنند. یكی از رشته‌های علمی مفید در زمینه كامپیوتر كار با پایگاه داده‌ها و نرم افزارهای بانك اطلاعاتی است كه در زمینه‌های مختلف تجاری و اداری و وب سایت و ... كاربرد دارد. 
 
 
کلمات کلیدی:

بانک اطلاعاتی

پایگاه داده‌ Access

زبان برنامه نویسی Visual Basic 

 
 
مقدمه
از این نرم‌افزارهای می‌توان به ORACLE ، ACCESS ; MS SQL  MS SQL ;SERVER اشاره نمود.ACCESS یك نرم افزار بانك اطلاعاتی قوی و آسان است كه بسیاری از كاربران بانك اطلاعاتی تمایل زیادی به استفاده از آن نشان می‌دهند. در این پروژه درسی نیز از این نرم افزار خوب و سودمند بهره گرفته شده است. 
زبان برنامه نویسی BASIC نیز به دلیل راحتی و آموزش سریع و آسان از گذشته دور مورد استقبال بسیاری از كاربران و برنامه نویسان بوده است. زبان VISUAL BASIC نسخة تحت ویندوز زبان Basic است كه البته بسیار قوی‌تر و پیشرفته‌تر از نسخة تحت DOS آن عمل می‌كند و بسیاری از برنامه‌های پیشرفته و سطح بالا و پیچید ه مورد نیاز شركت‌های بزرگ به ویژه برنامه‌های چند رسانه‌ای (Multi Media) با استفاده ازآن نوشته می‌شود. 
 
من نیز در این پروژه درسی از این زبان قوی كه دارای قابلیت ارتباط با بانك اطلاعاتی به نحو مطلوبی است، بهره گرفته‌ام. اصل و پایه پروژه من نحوة ارتباط با پایگاه داده‌ها، در یك زبان سطح بالا است كه شامل باز كردن بانك اطلاعاتی،دیدن اطلاعات موجود در بانك اطلاعاتی، ویرایش یا حذف داده‌های بانك اطلاعاتی، ذخیره داده‌های جدید در بانك اطلاعاتی و لیست كردن داده‌های بانك اطلاعاتی طبق خواسته و نظر كاربر می‌باشد. بانك اطلاعاتی برنامه من مربوط به یك فروشگاه نوت بوك می‌باشد. در این فروشگاه علاوه بر خود نوت بوك، كیف نوت بوك، لوازم جانبی نوت بوك یا PC، اجزاء اصلی داخل نوت بوك یا PC و نیز خود PC عرضه می‌شود. برنامه VB در این پروژه طبق Query های خاصی كه در ارتباطش با بانك اطلاعاتی ACCESS درخواست می‌كند، لیست‌های متفاوتی از اطلاعات آن را به نمایش در می‌آورد. 
 
 
فهرست مطالب
پیشگفتار 1
مقدمات Visual Basic 3
مقدمات بانك اطلاعاتی Access 26
توصیف پروژه 
    الف ) توصیف پایگاه داده‌ها 62
    ب ) توصیف فرم‌های برنامه 76
ضمائم 
ضمیمه 1- كد فرم Accessories  
      ضمیمه 2- کد فرم  Bag
      ضمیمه 3- کد فرم  Component
ضمیمه 4- کد فرم  Notebook
ضمیمه 5- کد فرم Start(AAA) 
فهرست منابع 103
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه مهندسی مواد و متالوژی با عنوان اكسید ایندیم قلع

پایان نامه مهندسی مواد و متالوژی با عنوان اكسید ایندیم قلع

In2O3Sn که اكسید ایندیم قلع (ITO) نامیده می شود، یک نیمه هادی دژنره نوع n است این ماده که یکی از معروفترین اکسیدهای رسانای شفاف (TCO) است دارای گپ پهن و باند ممنوعه اپتیکی مستقیم است


مشخصات فایل
تعداد صفحات107
حجم0/100 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه کارشناسی مهندسی مواد و متالوژی

اكسید ایندیم قلع (ITO) 

 
 
 
پیشگفتار:
ایندیم
ایندیم ، عنصر شیمیایی است که با نشان In و عدد اتمی 49 در جدول تناوبی وجود دارد. این فلز حقیقی کمیاب که نرم و چکش‌خوار بوده و به‌راحتی ذوب می‌شود، از نظر شیمیایی مانند آلومینیوم و گالیم است، اما از نظر ظاهری بیشتر شبیه روی می‌باشد (همچنین سنگ معدن روی منبع اولیه ایندیم است). در حال حاضر ، عمده کاربرد آن در ساخت لایه‌های نازکی است که از آنها بعنوان لایه‌های روغن‌کاری شده استفاده می‌شود. (در جنگ جهانی دوم بعنوان پوشش چرخ دنده هواپیماهایی که در ارتفاع بالا پرواز می‌کردند، کاربرد زیادی داشت). 
 
قلع 
قلع ( انگلوساکسون tin و لاتین stannum) عنصر شیمیایی است که در جدول تناوبی با نشان Sn وعدد اتمی 50 وجود دارد.این فلز ضعیف چکش خوار و نقره ای که به آسانی در آزمایش‌های مربوط به هوا اکسیده نمی شود و در برابر فرسایش مقاوم است ، در بسیاری از آلیاژها وجود داشته و بعنوان پوشش مواد دیگر جهت جلوگیری از فرسایش آنها بکار می رود.قلع را عمدتا" از ماده معدنی کاسی تریت که در آن بصورت اکسید وجود دارد ، بدست می آورند. قلع فلزی است چکش خوار ، قابل انعطاف، شدیدا" بلورین وسفید نقره ای که ساختار بلوری آن هنگام خم شدن قطعه ای از قلع صدای خاصی ایجاد می کند( علت آن شکست بلورها است).این فلز دربرابر فرسایش ناشی از آب تقطیر شده دریا و آب لوله کشی مقاومت می کند اما بوسیله اسیدهای قوی و موادقلیایی و نمکهای اسیدی مورد حمله قرار می گیرد. هنگامیکه اکسیژن بصورت محلول است قلع بعنوان کاتالیزور عمل کرده و واکنشهای شیمیایی را تسریع می کند. 
 
درصورتیکه آنرا درحضور آزمایش‌های مربوط به هوا حرارت دهند Sn2 حاصل می شود. Sn2 اسید ضعیفی بوده و با اکسیدهای بازی تولید نمکهای قلع می کند.قلع را می توان به مقدار زیادی جلا داد و بعنوان پوشش سایر مواد جهت ممانعت از فرسودگی یا واکنشهای شیمیایی دیگرمورد استفاده قرار می گیرد.این فلز مستقیما" با کلر و اکسیژن ترکیب می شود و و جایگزین هیدروژن اسیدهای رقیق می گردد.قلع در دماهای معمولی انعطاف پذیر است اما در صورتیکه گرم شود شکننده می شود. 
 
اكسید ایندیم قلع (ITO)
In2O3:Sn که اكسید ایندیم قلع (ITO) نامیده می شود، یک نیمه هادی دژنره نوع n است. این ماده که یکی از معروفترین اکسیدهای رسانای شفاف (TCO) است دارای گپ پهن و باند ممنوعه اپتیکی مستقیم است.اصلی ترین ویژگی ITO، رسانایی آن در عین شفافیت آن است. ITO نور مرئی را از خود عبور می دهد اما در مقابل نور مادون قرمز از خود خاصیت بازتابی نشان می دهد. همین ویژگی است که ITO را به عنوان یک اکسید رسانای شفاف برای کاربرهای گوناگون الکترونیکی مناسب می سازد.
 
 
کلمات کلیدی:

قلع

اکسید ایندیم

نیمه هادی دژنره

اکسید رسانای شفاف

اكسید ایندیم قلع

 
 
 
فصل اول

1-1- معرفی ITO و ویژگی های آن

1-1-1- خواص عمومی و ساختار فیزیکی
1-1-2- خواص الکتریکی
1-1-3- تحرک حامل های آزاد؛ مکانیزم پراکندگی
1-1-4- ویژگی های اپتیکی
1-1-5- ثابتهای اپتیکی
1-1-6- ساختار باند

1-2- روشهای لایه نشانی ITO

1-2-1- تبخیر حرارتی
1-2-2- لایه گذاری به روش بخار شیمیایی
1-2-3- افشانه گرما کافت (Spry pyrolysis)
1-2-4- چاپ صفحه ای (screen printing)
1-2-5- لایه گذاری توسط باریکه الکترونی (e – beam)
1-2-6- لایه گذاری به روش بخار شیمیایی

1-3- تماس نیمه هادی ITO

1-3-1- تحلیل دیاگرام باند انرژی تماس MS
 
فصل دوم

2-1 عملیات قبل از لایه نشانی

2-1-1- استفاده از محلول (RCA)
2-1-2- استفاده از حمام اولتراسونیک
2-1-3- گرما دهی به زیر لایه
2-2 عملیات لایه نشانی 
2-2-1- کندوپاش
2-2-2- اساس مکانیزم کندوپاش
2-2-3- dc کندوپاش
2-2-4- rf کندوپاش
2-2-5- مگنترون کندوپاش
2-2-6- کندوپاش واکنشی

2-2-7- مزیت های فرایند کندوپاش

2-2-8- سیستم لایه نشانی مورد استفاده در این پروژه

2-2-9- تاثیر فاصله بین هدف و زیرلایه بر خواص فیلم ITO

2-2-10- تاثیر فشار جزئی اکسیژن روی ویژگی های فیلم ITO

- عملیات پس از لایه نشانی
- فرایند پس گرمایش
 
فصل سوم

3-1- الگودهی به نمونه ها

3-1-1- طراحی و ساخت الگو
3-1-2- انواع فتورزیست
3-1-3- روش Lift-off
3-1-4- روش زدایش (etching)
3-1-4-1- زدایش خشک
3-1-4-2- زدایش تر
3-2- ضخامت سنجی
3-3- اندازه گیری مقاومت تماس
3-4- اندازه گیری مقاومت ورقه ای
3-4-1- پروب چهار نقطه ای

3-5- روش های کریستالوگرافی

3-5-1- پایان نامه با کمک میکروسکوپ نوری
3-5-2- پایان نامه با میکروسکوپ الکترونی
3-5-3- میکروسکوپ اسکن کننده الکترونی (SEM) و تحلیل تفکیک کننده اشعه ایکس (EDX)
3-5-4- میکروسکوپ انتقال دهنده الکترون (TEM)
3-5-6- شناسایی بر اساس تفرق اشعه ایکس (XRD)
3-5-7- RBS
3-5-8- پایان نامه با کمک میکروسکوپ نیرو اتمی (AFM)
3-6- طیف سنجی فروسرخ
3-6-1- فرایند جذب فروسرخ
3-6-2- موارد کاربرد طیف فروسرخ
3-6-3- حرکات ارتعاشی
3-6-4- دستگاه طیف سنج فروسرخ
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

گردشگری و پایان نامه اثرات زیست محیطی آن

گردشگری و پایان نامه اثرات زیست محیطی آن

در این پایان نامه سعی شده است تا اثرات زیست محیطی گردشگری درمناطق مختلف مورد پایان نامه قرار گیرد


مشخصات فایل
تعداد صفحات68
حجم0/671 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته محیط زیست

گردشگری و پایان نامه اثرات زیست محیطی آن

چکیده
به طور كلی اثرات زیست محیطی به تغییر فیزیكی، شیمیایی، بیولوژیكی، اجتماعی و اقتصادی محیط زیست بر اثر یك یا چند فعالیت اطلاق می گردد و شناسایی اثرات زیست محیطی بخش عمده و اصلی را در روند مطالعات زیست محیطی تشكیل می دهد. طرح ها و پروژه های گردشگری در مراحل آماده سازی، اجرا و بهره برداری دربرگیرنده فعالیت های متعددی است كه محیط زیست را تحت تاثیر قرارمی دهد. بنابراین در انجام مطالعات ارزیابی زیست محیطی، شناسایی این گونه اثرات مدنظر می باشد وشامل اثرات بر روی خاک ، پوشش گیاهی ، کاربری زمین ، آب ، حیات وحش است. جمع بندی نتایج حاصل از مطالعات نشان می دهد انواع آلودگی های زیست محیطی مانند تخریب اراضی زراعی و باغی ، تخریب چشم انداز ساحل وروستا ، انباشت زباله و افزایش ساخت و ساز بی رویه ، آلودگی آب ، ركود فعالیت های كشاورزی و دامداری ، ایجادآلودگی صوتی ، دست اندازی به حریم منابع طبیعی نظیرجنگل ودریا در منطقه مورد مطالعه از جمله اصلی ترین پیامدهای منفی گردشگری بوده است.
 
 بنابراین، در این پایان نامه سعی شده است تا اثرات زیست محیطی گردشگری درمناطق مختلف مورد پایان نامه قرار گیرد.
 
 
کلید واژه:

گردشگری

آلودگی آب

آلودگی خاک

آلودگی صوتی 

اثرات زیست محیطی

 
 
 
مقدمه
به طور كلی اثرات زیست محیطی به تغییر فیزیكی، شیمیایی، بیولوژیكی، اجتماعی و اقتصادی محیط زیست بر اثر یك یا چند فعالیت اطلاق می گردد و شناسایی اثرات زیست محیطی بخش عمده و اصلی را در روند مطالعات زیست محیطی تشكیل می دهد. طرح ها و پروژه های گردشگری در مراحل آماه سازی، اجرا و بهره برداری دربرگیرنده فعالیت های متعددی است كه محیط زیست را تحت تاثیر قرارمی دهد. بنابراین در مطالعات ارزیابی زیست محیطی این طرح ها شناسایی این گونه اثرات مدنظر می باشد.
 
بر این اساس ابتدا كلیه فعالیت های طرح-برنامه و روش كار- نوع منابع و نیروی انسانی و ماشین آلات و محل و زمان اجرا هریك از فعالیت ها بر اساس توضیحات بخش های قبلی مشخص می شود. همچنین پایان نامه گسترده ای از محیط زیست فیزیكی و زیستی- اقتصادی- اجتماعی، فرهنگی وزیباشناختی محدوده طرح و عوامل زیست محیطی تاثیرپذیر بر اساس توضیحات بخش های قبلی بر حسب نیاز تهیه می گردد. تا این مرحله هنوز كار اساسی و اصلی ارزیابی اثرات زیست محیطی شروع نشده بلكه بیشتر یك سری عملیات پایان نامه و جمع آوری اطلاعات پایه و اساسی برای ارزیابی اثرات زیست محیطی انجام شده و بخش های اصلی ارزیابی اثرات از این مرحله به بعد می باشد.
 
شناسایی اثرات زیست محیطی، تاثیر متقابل اثرات و بالاخره پایان نامه كمی و كیفی اثرات و بحث و نتیجه گیری در مورد تغییرات اساسی در ویژگی های زیست محیطی و همچنین تعیین روش های اصلاحی برای كاهش اثرات زیست محیطی و مدیریت پایش اینگونه اثرات درمراحل بعدی قرار می گیرد. هدف نهایی از انجام موارد فوق دسترسی به نوعی پروژه است كه جوابگوی حد بهینه از اهداف طرح بوده وهمچنین نشان دهنده بهترین انتخاب از نظر اندازه و ظرفیت، تكنولوژی و مهندسی، طراحی، مواد اولیه، منابع انرژی و نحوه اجرا، مدیریت و بهره برداری باشد.
اثرات و پیامدهای زیست محیطی فعالیت های پیشنهادی در این بخش باید به طور منطقی مورد بحث و پایان نامه قرار گیرد. منظور از اثرناشی از پروژه تغییر در ویژگی های زیست محیطی به صورت سریع و آنی است و منظور از پیامدهای ناشی از پروژه تغییرات مستقیم و غیرمستقیم خصوصیات و ویژگی های زیست محیطی موجود در طول زمان می باشد.
 
 
فهرست مطالب
پایان نامه اثرات زیست محیطی گردشگری 1
چکیده 1
کلید واژه: 2
1-1 مقدمه 3

2-1- پایان نامه آثار وپیامدهای گردشگری بر روی محیط زیست: 5

1-2-1- خاك 5
2-2-1- پوشش گیاهی 7
3-2-1- كاربری زمین 9
4-2-1- آب 10
5-2-1- حیات وحش 12

1- 2- اثرات زیست محیطی گردشگری بر سواحل شهر رامسر 14

2-2 - اثرات گردشگری ساحلی با تكیه بر نظرسنجی از خانوارهای روستایی(مطالعه ی موردی: روستای چمخاله، شهرستان لنگرود) 17

3-2 -آثار گردشگری در روستای زیارت 20

4-2-« گردشگری روستایی » راهكاری سازنده برای توسعه روستایی، نمونه موردی: روستای فهلیان 23

5-2- نقش گردشگری در تغییرات كاربری اراضی مقصد(نمونه مورد مطالعه: بخش مركزی شهرستان نوشهر) 24

6-2- اثرات حضورگردشگران برمنابع زیست محیطی ، مورد:بخش طرقبه درشهرستان مشهد 26
گردشگری پایدار 27

1-3- ارزیابی آثار زیست محیطی فعالیت های موجود در جزیره هرمز 39

2-3- روش ماتریس- دلفی برای  SEAوکاربرد آن درگردشگری تایوان 45

مزایای روش دلفی – ماتریس برای SEA: 48

تخریب محیط زیست 60
10-ساختار های مصنوعی 61

4-3- ارزیابی اثرزیست محیطی توسعه گردشگری 62

منابع: 66
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()