نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

قاچاق دخانیات

قاچاق دخانیات

قاچاق دخانیات از طریق به بازار آمدن دخانیات ارزان و سهل الحصول شدن سیگارت و در پی آن ترغیب به مصرف ، تحمیل بیماری بر اثر مصرف دخانیات ، بر سلامت همگانی تاثیر گذار می باشد و پدیده ی کوچکی نیست


مشخصات فایل
تعداد صفحات61
حجم0/60 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته حقوق

قاچاق دخانیات

 
 
مقدمه 
صاحبان صنایع دخانیات این استدلال را دارند که فشار بازار ، از طریق تفاوت قیمت بین کشور ها ، میل به قاچاق سیگارت را از کشورهای ارزان تر به کشور های بسیار گرانتر تحریک می کند و به این ترتیب موجب قاچاق دخانیات می شود . اینان به دولت ها فشار می آورند تا با پایین آوردن مالیات ها مشکل را حل کنند که به زعم آنها موجب بازگشت در آمد دولت نیز می شود . واقعیت این اظهار نظر ها را رد می کند . در واقع قاچاق در کشورهای ارزان تر شایع تر است و هر گاه مالیاتها کاهش یابند ( به عنوان مثال در کانادا و سوئد ) مصرف بالاتر می رود و در آمد دولت نیز کاهش می یابد .هر چند  چارچوب پیمان نامه ی  جدید WHO   می تواند سر انجام کنترل قاچاق دخانیات را به سطحی  ارتقا دهد که بتوان با مشارکت جهانی آن را حل کرد.  
قاچاق دخانیات به موضوعی مهم در امر سلامتی  همگانی تبدیل شده است . 
 
قاچاق دخانیات از طریق به بازار آمدن دخانیات ارزان و سهل الحصول شدن سیگارت و در پی آن ترغیب به مصرف ، تحمیل بیماری بر اثر مصرف دخانیات ، بر سلامت همگانی تاثیر گذار  می باشد و پدیده ی کوچکی نیست . تخمین زده می شود که در سراسر جهان یک سوم صادرات قانونی سیگارت در بازارهای قاچاق نا پدید می شود . این سهم فوق العاده ای است که اثر دوم قاچاق را موجب می شود : ضرر هزاران میلیون دلاری بر عایدات خزانه ی دولت . کل ضرر به در آمد دولت ها در اثر قاچاق سیگارت را سالانه 000 530  2  میلیون دلار امریکا تخمین زده اند .
 
قاچاق سیگارت در گوشه گوشه ی دنیا دیده می شود حتی در مناطقی که مالیات پایین است . یکی از اسناد داخلی شرکت دخانیات امریکا ی انگلیسی ( BAT )  تخمین زده است که 324 بیلیون ، یا تقریبا 6 درصد  از فروش سیگارت جهان از 5400 بیلیون  ، سیگارت ها یی هستند که عوارض  گمرکی را نپرداخته اند DNP)) ، واژ ه ای که صاحبان صنایع به قاچاق اطلاق می کنند .( پایین را ببینید ) اروپای شرقی و منطقه ی آسیایی پاسیفیک هر کدام 85 بیلیون را از این مقدار به خود اختصاص داده اند ، اگر چه اروپای غربی نیز در این خصوص با 50 بیلیون دارای اهمیت است . در ارتباط با مجموع فروش بازار میران    D N P  در اروپای شرقی از همه جا بالا تر است ( حدود 13 در صد ) و افریقا و خاور میانه ( حدود 12 درصد ) معهذا در امریکای لاتین نیز از اهمیت خاص خود برخوردار است ( حدود 9 درصد ) و اروپای غربی ( حدود 7 درصد ) . اروپای غربی دارای بالاترین قیمت ها در دنیا می باشد . چهار تا پنج برابر در سال 1996 نسبت به افریقا ، خاورمیانه و اروپای شرقی .معهذا ، علیرغم این قیمت بالا میزان قاچاق به طور میانگین از سایر مناطق جهان پایین تر است . به عبارت دیگر ، قاچاق سیگارت عمدتا ناشی از " فشار بازار " نیست . قاچاق عرضه محور است ، عمدتا ناشی از تقلب  از طریق  فرار غیر قانونی  از مالیات است .
 
 
 
کلمات کلیدی:

قاچاق

صنعت دخانیات

فرار غیر قانونی از مالیات

 
 
 
فهرست مطالب
خلاصه اجرایی 
1-   مقدمه 

2-   عناصر اصلی قاچاق 

3-   نقش صنعت 

4-   قاچاق سیگارت در خاورمیانه 

1. 4  نشریه های تجارت دخانیات 

2. 4  دعا وی 
3. 4  اسناد داخلی صنعت دخانیات 

5-   معضل استراتژی بازاریابی : واردات غیر قانونی یا قانونی

6-   راه حل ها 
         ضمیمه ها 

1-    ماده 15 چارچوب پیمان نامه ی WHO    در مورد کنترل دخانیات ، برگرفته از

        قطعنامه ی WHA 56.1; 21 MAY 2003     
 
2 -   ارجاعات 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه دیدگاه اسلام در مورد تغذیه

پایان نامه دیدگاه اسلام در مورد تغذیه

هدف از این پایان نامه پایان نامه دیدگاه اسلام در مورد تغذیه می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات52
حجم0/111 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته معارف اسلامی

پایان نامه دیدگاه اسلام در مورد تغذیه

*قابل استفاده رشته صنایع غذایی
 
چکیده:
جهان با آنکه خوشی و نعمت فراوان دارد بلا و نقمتش نیز بسیار است. موجودی که در این خانه سکنی گرفته زیر آسمانی كه به آسانی رگبار بلا بر او می‌بارد، روی زمینی که دره‌هایش، فنایش به میان خود می‌کشد اگر لحظه‌ای از خود غافل بماند بیدرنگ همه چیز را از دست می‌دهد. نیرویی که در مبارزه با گرفتاریها صرف می‌شود تحت یک سلسله شرایط و آدابی است که مجموعة آن را علم بهداشت می‌گویند. بهداشت امروز تمام وقتش صرف جلوگیری از سرایت امراض و مبارزه با انواع میکربهاست اما در مکتب اسلام، بهداشت (طب دین) معنی عمومی‌تری دارد که مبارزه  با میکرب ها از فروع آن محسوب می‌شود. از نظر اسلام، انسان موجودیست که برای زندگی در عوالم مادی و معنوی، سلامت و امنیت می‌خواهد. در منطق اسلام روح و بدن گر چه دو موجود مستقل هستند ولی چنان با هم پیوستگی دارند که سلامت و مرض هر یک در دیگری مؤثر است. بهداشت اسلام حافظ روح و بدن هر دو می‌باشد البته بدن برای روح آلت و وسیله‌ای بیش نیست.
 
پیشوایان اسلام که همان طبیبان روحانی می‌باشند دستوراتشان غالباً مرکب از آداب ظاهری و باطنی (مادی ومعنوی) است. رسالت و هدایت آنان برای آنست که انسان به سوی کمالات معنوی و ترقیات روحی حرکت کند ولی چون سلامت تن در سعادت روح مدخلیت دارد، قسمتی از تعلیمات پیشوایان دین راجع به وظایف تن بوده‌است و راه سلامتی و خوشبختی آن(بدن) را نیز بیان کرده‌اند. 
 
امیرالمؤمنین علی(ع) می‌فرماید :
برای بدن شش حالت است: صحت و مرض و خواب و بیداری و موت و حیات، همچنان برای روح صحتش به یقین، مرضش تردید، خوابش غفلت، بیداریش توجه، مرگش نادانی و زندگیش دانش است . 
 
حیات واقعی هر موجود بسته به روح و معنویت اوست. راهنمایی‌های ائمه علیهم‌السلام در زمینه بهداشت و تغذیه صحیح و عدم استفاده از برخی مواد غذایی و آشامیدنی، از آنجهت است که بدن افزارِ روح و اسباب کار آنست که وقتی باشد هنر و هنرمندی خود را نشان می‌دهد. تکلیفی که برای بدن مقرر کرده‌اند صرفاً از آنروست که با روح و عمل ارتباط دارد. 
برتری انسان بر سایر موجودات نیز به واسطه عقل و روح او می‌باشد. دین اجازه نمی‌دهد که بشر عقل و درک خود را ولو برای یک لحظه از دست دهد و عمده مبارزات اسلام با شراب و قمار و سایر هوسرانیها برای حفظ حیات بشری یعنی روح، عقل  و ادراک است. 
 
در کتاب قرآن (کاملترین سفرنامه روح انسانی)، دستورات لازم برای صعود به آسمان عقل و روح مطرح شده‌است و جمیع علوم و معارف مختلف در آن فراهم می‌باشد، خداوند در عالم مادی نیز شرایط و زمینه و ابزار را برای این سیر و صعود مهیا کرده از جمله این شرایط حواس انسان است اگر در یکی از آنها  خللی به وجود آید انسان قسمتی از معلومات خود را از دست می‌دهد. بنابراین هرچه بدن سالم تر باشد قوای خمسه و پنجگانه او کامل‌تر و معلوماتش زیادتر خواهد بود.یکی از عوامل سقوط جوامع و ملل، استفاده از محرمات و خمریات است که به واسطه استفاده از آنها مقداری از حواس و عقل و ادراک و شعور انسان از بین رفته و ابزار صعود به عالم روحانی خدشه‌دار می‌شود.در این بخش، سعی شده كه تا حدودی دستورات دین در رابطه با نوع تغذیه درست و اغذیه و نوشیدنیهای حرام و حلال و تأثیرات آنها مطرح شود. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

تغذیه از دیدگاه اسلام

آداب تغذیه از دیدگاه اسلام

اصول تغذیه سالم از دیدگاه اسلام

نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی

 
 
 
فهرست مطالب
پایان نامه دیدگاه اسلام در مورد تغذیه

آراء اسلام در باب تغذیه

- فلسفه غذا خوردن و آراءمعصومین علیهم السلام در این رابطه

زیان های ظاهری و باطنی پُرخوری

فایده‌های ظاهری و باطنی کم خوری

- آداب سفره و غذا خوردن وآراء معصومین علیهم السلام در این رابطه

الف) آداب غذا خوردن
ب) آداب سفره
- آداب آشامیدن
- آب
- شیر
- عسل
- سرکه

 آداب آشامیدنی‌ها از نظر معصومین علیهم السلام

- غذاها و آشامیدنی های حرام
از محرماتی که در اینجا مورد بحث قرار می‌گیرد
الف- خمر  

خمرازدیدگاه آیات و روایات

انواع خمر و حکم آنها

ب- خون
ج- گوشتهای حلال و حرام

خوردن محرمات در وقت اضطرار

منابع
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه اطعام در زمان عباسی

پایان نامه اطعام در زمان عباسی

هدف از این پایان نامه پایان نامه اطعام در زمان عباسی می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات121
حجم0/219 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته صنایع غذایی

پایان نامه اطعام در زمان عباسی

 
 
*قابل استفاده رشته تاریخ
 
چکیده:
غذا در عصر جاهلی و صدر اسلام عموماً ساده بود و غالباً شیر و لبنیات، خرما و حبوبات و اندکی گوشت بود که خانواده‌های ثروتمند و با مکنت می‌خوردند. اینها عموماً غذاهای ساده‌ای بود. اما همینکه اعراب با بیگانگان بخصوص با ایرانیان آشنا شدند، از نظر تنوع غذایی تغییرات فراوانی در آنها به وجود آمد.اوج پیشرفت در فراگیری غذاها مربوط به زمان هارون‌الرشید می‌باشد. خلفا و حکمرانان نخستین کسانی بودند که غذاهای جدید تناول کردند. در دوره امویان برخی از این غذاها شناخته شد اما در عصر عباسی این تحول و تنوع گسترده‌تر شد و رفاه عمومی و شرایط مناسب موجب شد که توده مردم در این باره با بزرگان و ثروتمندان همراهی کنند به طوری که باعث تدوین تألیفات چندی در فن آشپزی شد. ابن ندیم بیش از ده عنوان کتاب آشپزی در الفهرست ثبت کرده؛ از جمله کتب الطبیخ (بغدادی)، فضائل السکباج (جحظه 326 ه‍/941م، شاعر و خواننده قرن چهارم)، الطبیخ (ابراهیم بن عباس موصلی)، الطبیخ (مرضی رازی)، الطبیخ (ابن ماسویه)، همین عنوان از احمد بن طبیب سرخسی و دیگران. در این دوره ادیان مختلف بخصوص مسیحیان در زمینه استفاده از مشروبات بر روی مسلمانان اثر گذاشتند. آنان به طور مداوم با مسلمین در ارتباط بودند و  مسلمان برخی از جشنهای آنها را دیده و یا حتی در آن شرکت می‌کردند. آنان در جشنهای خود مخصوصاً در جشن عید پاک، از شراب استفاده می‌نمودند و مست بودند. 
 
 
 
فهرست مطالب
پایان نامه اطعام در زمان عباسی
تغذیه در عصر عباسی
ادویه و خوشبوکننده ها
اجزای خوشبوکننده
ظروف و وسایل آشپزخانه
غذای اعراب
خوراکهای گوشتی
ماهی و خوراکهای آن
خوراکهای گیاهی
خوراک تنگدستان
خوراکهای مشترک توانگران و تنگدستان
از غذاهایی که با استفاده از خرما درست می شد
روغن وپیه
نان
برنج
مشاغل مربوط به اغذیه
بهای خوراکی
قیمتها در زمانهای عادی
بهای اجناس در آشوبهاوکمیابی
کارکنان آشپزخانه
هزینه آشپزخانه سلطنتی
نوشیدنیها در این دوره
نوشیدنیهای حلال و حرام
شیر و محصولات آن
آب
شیرینیها و حلویات
مواد شیرین‌کننده
نقل
ترشی‌ها و چاشنی‌ها
میوه
زمان‌بندی غذاها
پرهیز و علوم غذایی
نگاهداری و حفاظت
سوخت
نتیجه‌گیری
فهرست منابع
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه زمین شناسی و اقلیم شناسی و تاثیر آن بر اشکال فرسایشی

پایان نامه زمین شناسی و اقلیم شناسی و تاثیر آن بر اشکال فرسایشی

هدف از این پایان نامه پایان نامه زمین شناسی و اقلیم شناسی و تاثیر آن بر اشکال فرسایشی می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات60
حجم0/408 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته جغرافیا

پایان نامه زمین شناسی و اقلیم شناسی و تاثیر آن بر اشکال فرسایشی

 
 
چکیده:
      از نگاه ساختاری منطقه مورد مطالعه در حاشیه شمال غربی زون دگرگونی سنندج – سیرجان و در محل برخورد آن با زون ساختاری البرز – آذربایجان (سلطانیه – میشو) جای دارد. بخش های غربی و جنوب غربی آن به طور عمده پی سنگ دگرگونی پرکامبرین است که با پوششی نازک از مجموعه کربناته آواری پرکامبرین – کامبرین و واحدهای کربناته پرمین با مرز ناهمساز تا گسلی پوشیده شده است.پی سنگ دگرگونی پرکامبرین در رخساره شیست سبز – آمفیبولیت دگرگون شده و همه آنها دارای روند شمال شرق - جنوب غرب می باشند که سمت غرب حوضه روند شمالی – جنوبی می یابد و تا جنوب مهاباد رخنمون دارد. واحدهای مختلف سنگی موجود در این منطقه بعضاً خصوصیات زون دگرگونی سنندج-سیرجان (سنگ های دگرگونی پرکامبرین) را داشته و بعضا نیز تشابهات لیتولوژیکی با زون البرز- آذربایجان (واحدهای کربناته آواری پرکامبرین-کامبرین زیرین، پالوزوئیک و مزوزوئیک) را نشان می دهند. 
 
دگرگونی شدید مجموعه پرکامبرین و مرز ناهمساز آنها با مجموعه کربناته – آواری پرکامبرین زیرین و نیز تکاپوهای ماگمایی همزمان با تکتونیک مانند گرانیت – گنایس نشان دهنده رخداد تکتونیکی وابسته به اواخر پرکامبرین در محدوده مورد مطالعه است که شاید به توان آن را به فازکوهزایی کاتانگایی نسبت داد. اگرچه مرز میان واحدهای کربناته پرمین (روته) و تریاس (الیکا) هم شیب و تدریجی است ولی وجود افق های بوکسیت - لاتریتی در بخش های بالایی پرمین نشان از پسروی دریای پرمین و وجود یک فاز فرسایشی قوی با آب و هوای مناطق حاره در این زمان است. 
      قرار گیری رسوبات آواری سازند شمشک با یک قاعده لاتریتی برروی دولومیت های تریاس و واحدهای قدیمی تر نشان از حرکات خشکی زائی مربوط به سیمیرین پیشین است. که شاید وجود توده های نفوذی دیوریتی در بخش جنوب غربی حوضه نیز نمودی از این فاز کوهزائی باشد. به طور کلی دو سیستم شکستگی در منطقه حاکم می باشد. یکی سیستم شمال غربی – جنوب شرقی که از نوع برشی و راست گرد و دیگری سیستم شمال شرق – جنوب غرب که دارای جابجائی عمدتاً چپ گرد می باشد. اغلب  دره های رودخانه های اصلی در امتداد شکستگی های بزرگ با روند مذکور (عمدتاً شمال شرقی – جنوب غربی) بوده که مهم ترین آنها رودخانه چم سقز می باشد. برگشتگی شیب لایه های پرکامبرین – کامبرین، تریاس و ژوراسیک در بخش شرقی حوضه و وجود یک سری گسله های رورانده با روند شمال غربی – جنوب شرقی نشان دهنده عملکرد یک نیروی فشاری بسیار قوی از شمال شرقی به طرف جنوب غربی بعد از زمان ژوراسیک زیرین در منطقه سقز است.
 
 
کلمات کلیدی:

زمین شناسی

اقلیم شناسی

اشکال فرسایشی

حوضه آبخیز رودخانه سقز

 
 
 
مقدمه:
      حالت متوسط کمیتهای مشخص کننده وضع هوای یک منطقه را بدون توجه به لحظه وقوع آنها اقلیم یا آب و هوای آن منطقه می نامند. به عبارت دیگر مقادیر پارامترهای هوا شناسی حول کمیتهای اقلیمی متناظرشان نوسان می کند. اقلیم نتیجه تاثیر توام پدیده های هواشناسی است و حالت متوسط اتمسفر را در یک نقطه دلخواه به دست می دهد. البته اقلیم معنای گسترده تری داشته و تنها به پارامترهای هواشناسی محدود نمی شود بلکه مجموعه عوامل فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی است که جو یک منطقه را مشخص می کند. دخالت اقلیم در پیدایش ناهمواری از برخورد بین کره سنگی  و کره هوا  نتیجه می شود. چون عوامل فعال غالباً وابسته به هم، در محیطهای مختلف متعدد می باشند، لذا نقش اقلیم بسیار پیچیده به نظر می رسد. مهمترین علت این پیچیدگی، اختلاف چگونگی دخالت اقلیم است. اما علل دیگری نیز وجود دارند که بیشتر با نقش اختلاف سنگ شناسی در فرسایش ارتباط دارند. نحوه دخالت اقلیم، چه در زمینه هوازدگی و چه در ارتباط با تاثیر مکانیکی فرایند های شکل زایی، در سطح خشکی ها بسیار متغیر می باشند. 
 
در مناطقی که فعالیتهای کنترل نشده انسان باعث رخنمون شدن فراوان سنگها می شوند، دخالت مستقیم اقلیم ظاهر می شود. این دخالت ها حتی در مناطقی که بر اثر شرایط سخت اقلیمی یا فراوانی و وجود نمک های سمی، فاقد حیات می باشند (شوت های  بزرگ الجزیره و تونس)به حد کمال می رسند. روی هم رفته،چنین مجاورتی مخصوص بیابان هایی است که بر اثر کم آبی یا سرمای بسیار زیاد غالباً عاری از پوشش گیاهی می باشند. سازند های سطحی کم ضخامت و غالباً پراکنده، از لحاظ خاک شناسی تحول کافی نیافته اند، بنا براین در این نواحی خاکها غالباً از رسوبات درشت دانه یا قلوه سنگی  تشکیل شده اند. اگر دخالت هوا به صورت فرایندهای ساده ای مانند تکه تکه شدن یا متلاشی شدن دانه ای سنگها عمل کند، ارتباط مستقیم آن با اقلیم آشکار تر است. آهنگ و شدت این پدیده و حتی طبیعت آن به طور محدودی به داده های حرارتی و آبی اقلیم بستگی دارد. هنگامی که پوششی از گیاه یا خاک بین کره سنگی و کره هوا قرار گیرد، چگونگی دخالت اقلیم در شکل زایی، بسیار پیچیده تر و به صورت غیر مستقیم خواهد بود. علاوه بر تغییراتی که بر پدیده های جوی تحمیل می کند، حضور این پوشش نتایج تعییین کننده ای در هجوم به سنگها و بنابراین در چگونگی فعالیت شکل زایی دارد.
 
 
 
 
فهرست مطالب

بخش اول:زمین شناسی ساختمانی (تکتونیک) و چینه شناسی حوضه آبخیز رودخانه سقز 1

مقدمه: 3
4-1-  زمین شناسی ساختمانی (تکتونیک) منطقه: 4
4-1-1- مورفولوژی: 5
4-2-  چینه شناسی: 7
سنگ های آتشفشانی 8
4-3- سنگ های دگرگونی پرکامبرین: 8
4--  واحد گنیسی PCgn 9
4-3-2-  واحد شیست PCsch 11
4-3-3- واحد متا ولکانیک PCv 12
4-3-4-  متاریولیت PCmr 13
4-4-  نهشته های آواری-آتشفشانی ائوسن: 15
4-4-1- واحد متامورفیسمMTKSL 16
4-5-1-  گرانیت – دیوریت g1 : 17
4-5-2-  گرانیتg  : 18
4-5-3-  واحد گرانیت –گنیس g  - gn 19
پراکندگی واحدهای زمین شناسی 21
 

بخش دوم:پایان نامه اقلیم شناسی و تأثیر آن بر اشکال فرسایشی در حوضه آبخیز رودخانه سقز 23

مقدمه: 24
پارامتر دما در پایان نامه پدیده های فرسایش از دید گاههای مختلف زیر قابل ارزیابی است: 26
1- عوامل کنترل کننده آب و هوای حوضه: 27
1-1- عوامل محلی: 27
-عرض جغرافیایی: 27
- ارتفاع از سطح دریا: 27
1-2- عوامل بیرونی: 27
- پرفشار جنب حاره: 28
- بادهای غربی : 28
- فرود بلند مدیترانه: 29
1-3- سیستم های سینوپتیک برون حاره ای: 29
1- بادهای محلی: 29
2- ایستگاه های هوا شناسی منطقه مورد مطالعه: 30
3-  پایان نامه ریزشهای جوی ایستگاههای حوضه مورد مطالعه: 31
  بارش: 34
1- رژیم بارندگی: 35
جدول (3) میانگین ماهیانه بارش 36
نمودار(1)میانگین بارندگی ماهیانه 37
جدول(4) تعداد روزهای دارای بارندگی 37
نمودار(3)میانگین سالیانه بارندگی 41
6-1- میانگین درجه حرارت: 45
جدول(7)میانگین ماهانه درجه حرارت در ایستگاه سقز 46
6-3- حداکثر و حداقل مطلق درجه حرارت سالیانه: 48
جدول(9) میانگین سالیانه حداقل و حداکثر دما 49
7- تعداد روزهای یخبندان: 51
جدول(10)تعداد روزهای یخبندان 53
جدول(11) میانگین تعداد روزهای یخبندان 54
8-  باد: 55
9-  تعیین تیپ اقلیمی: 56
جدول(13) طبقه بندی تیپ اقلیمی در روش دومارتن 57
جدول 14 شاخص خشکی ماهانه در ایستگاه سقز به روش دومارتن 57
منابع: 58
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه عوامل افزایش مطالبات معوق و ارائه راهکارهایی جهت جلوگیری از افزایش آن

پایان نامه عوامل افزایش مطالبات معوق و ارائه راهکارهایی جهت جلوگیری از افزایش آن

هدف از این پایان نامه پایان نامه عوامل افزایش مطالبات معوق و ارائه راهکارهایی جهت جلوگیری از افزایش آن می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات79
حجم0/161 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته حسابداری

پایان نامه عوامل افزایش مطالبات معوق و ارائه راهکارهایی جهت جلوگیری از افزایش آن

 
 
چکیده:
نقش حساس بانک ها در جهت نزدیک نمودن و ارتباط دادن این دو گروه معلوم و مشخص می باشد که ازطریق هدایت منابع به بخش های تولیدی ،خدماتی و... مورد نیاز جامعه می توانند زمینه های رشد و بالندگی اقتصادی کشوررا فراهم نمایند.بانک ها به عنوان مهمترین بنگاه های اقتصادی درجامعه وظیفه مهمی را درجذب وهدایت وجوه سپرده گذاران برعهده دارند وازطریق هدایت منابع به بخشهای تولیدی وخدماتی مورد نیازجامعه می توانند زمینه های رشد اقتصادی کشوررا فراهم نمایند.سیستم بانکی با جذب سرمایه های سرگردان مردم با برنامه ریزی صحیح دربه کارگیری سرمایه های سرگردان قادر خواهد بود توسعه وگسترش فعالیتهای اقتصادی و درمجموع بهبود وضعیت اقتصادی را در یک کشور فراهم نماید.
 
در این روند اقتصادی، بانک ها با درنظر گرفتن اصل امنیت سرمایه ها روشی را اتخاذ می نمایند تا اصل و سود وام پرداختی به مشتریان به بانک بازگردانده شود، اما به دلایل گوناگون قسمتی ازاین تسهیلات اعطا شده در زمان مقرر به بانک باز گردانده نمی شود وهرازگاهی بانک جهت وصول این مطالبات با مشکلاتی مواجه می شود .با توجه به اهمیت موضوع محقق سعی دارد در این تحقیق عوامل افزایش مطالبات معوق در سالهای 85-80 را مورد پایان نامه قرار داده و پیشنهاداتی در جهت جلوگیری ازافزایش مطالبات معوق ارایه نماید.
درنظام بانکداری جمهوری اسلامی ایران ساختار ترکیب تسهیلات بانکی براساس اولویت های کلان اقتصادی مورد نظردولت در بخش های گوناگون اقتصادی تعیین می گردد ازآنجایی که منابع بانک به طورعمده متعلق به سپرده گذاران بوده و بانک ها به عنوان وکیل وامین مردم منابع مزبوررا دراختیارمتقاضیان تسهیلات قرارمی دهند، لذا به منظوررعایت امانت دارای شایسته است، کارگزاران اعتباری دراستفاده هر چه اصولی ترازمنابع و کاستن خطرات احتمالی کوشا باشند .
 
 
کلمات کلیدی:

مطالبات معوق

عوامل افزایش مطالبات معوق

راهکارهای کاهش مطالبات معوق

 
 
 
مقدمه:
در هر سیستم اقتصادی پویا چرخش صحیح وسریع منابع و مصارف آن نمایانگرکارایی مطلوب درروش های اجرایی بوده و برگشت منابع و وصول اقساط تسهیلات در سررسیدهای تعیین شده در بانک ها مشخص کننده مکانیزم درست بکارگیری منابع در جهت ایجاد تسهیلات لازم به منظور گسترش فعالیتهای اقتصادی و تاًمین منابع پولی بانک ها می باشد.دربانکداری اسلامی عملیات هم دربخش تجهیزمنابع مالی وهم دربخش مصرف آن بصورت مشارکتی پایه گذاری شده است.با توجه به تفاوت نرخ سود تسهیلات بانکی در بخش های مختلف اقتصادی درآمدهای حاصل ازفعالیتهای بانکی به نوعی تحت تاًثیرسیاستهای پولی و مالی اتخاذ شده می باشد.
 
 به منظور رعایت امانت داری در استفاده هرچه اصولی تراز منابع و کاستن خطرات احتمالی مدیریت اثربخش، ضمن رعایت الزامات قانونی با کاهش مطالبات معوق می تواند ازانجماد پرداخت وام ویا اعطای اعتباربه مشتریان اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی کاسته وازاین مهمترین و ضروریترین فعالیتهای بانک ها به شمار می آید .از سویی بخش عمده منافع بانک ها ازمحل تفاوت بین سود پرداختی به سپرده گذاران وسود دریافتی ازمحل تسهیلات اعطایی به مشتریان بدست می آید که بازگشت اصل و سود تسهیلات اعطایی ازمشتریان شرط لازم جهت سود آوری و درنتیجه ادامه حیات اقتصادی بانک ها می باشد. 
 
 
 
 
فهرست مطالب
 
فصل اول- كلیات تحقیق
مقدمه.......................................................................2     
 بیان مسئله...................................................................3
اهمیت و ضرورت تحقیق.........................................................................4
اهداف تحقیق.........................................................................................5
فرضیه های تحقیق..................................................................................6            
روش تحقیق .........................................................................................7
محدودیت های تحقیق...............................................................................7
قلمرومكانی تحقیق..................................................................................8
مفاهیم یا اصطلاحات كاربردی...................................................................9
 
فصل دوم – ادبیات تحقیق
پیدایش بانكداری...................................................................................16
تاریخچه بانكداری و بانك مركزی در جهان.................................................16
تاریخچه بانداری در ایران......................................................................17
ملی شدن بانك ها..................................................................................17
تاریخچه بانك تجارت.............................................................................19
مفاهیم بانك تجارت...............................................................................22
نظام اعتباری در ایران..........................................................................22
شرایط پولی و اعتباری قبل از انقلاب اسلامی .............................................23
فعالیت های بانكداری بعد از انقلاب اسلامی ................................................24
اهداف نظام بانكی و اصول و معیارهای اعطای تسهیلات در بانكداری اسلامی.....25
شاخص های ارزیابی مشتریان در اعطای تسهیلات ......................................26
ضوابط و معیارهای اساسی اعطای تسهیلات ..............................................27
فرآیند نظارت و پیشینه آن بر فعالیت های بانكی در ایران................................34
انواع نظارت در سیستم بانكی..................................................................35
تقسیم بندی و تعریف اولیه تسهیلات اعطایی از بخش های مختلف اقتصادی........
نحوه پایان نامه و ارزیابی واحد های اقتصادی فعال از نقطه نظر سرمایه در گردش40 
انواع مطالبات معوق ............................................................................42
طبفه بندی انواع مطالبات معوق ..............................................................44
نحوه محاسبه ذخیره مطالبات  مشكوك الوصول ...........................................46
اركان تعیین كننده ذخیره مطالبات مشكوك الوصول.......................................46
عوامل مؤثردر پیش بینی ذخیره مطالبات مشكوك الوصول..............................47
نحوه محاسبه ذخیره خاص مطالبات مشكوك الوصول ....................................47
مسائل بانكداری در كشورهای در حال توسعه..............................................49
خلاصه فصل دوم.................................................................................51
 
 
فصل سوم –روش انجام تحقیق
مقدمه................................................................................................53
روش تحقیق........................................................................................54
جامعه آماری ......................................................................................54
حجم نمونه و روش محاسبه آن.................................................................54
ابزارهای اندازه گیری و نحوه ساخت و اجرا...............................................54
تشریح متغیر های مستقل.......................................................................55
معرفی الگو........................................................................................58
 
فصل چهارم- یافته های تحقیق و تجزیه وتحلیل داده ها
مقدمه................................................................................................61
تاًثیر میزان تسهیلات بانكی ....................................................................68
تاًثیر نوع تسهیلات بانكی........................................................................69
تاًثیر سنین در یافت كنندگان تسهیلات.........................................................70
تاًثیر میزان تحصیلات دریافت كنندگان تسهیلات...........................................71
تاًثیر نوع وثیقه وام گیرندگان...................................................................72
الگوی حاصل.....................................................................................73
 
فصل پنجم- نتایج تحقیق
خلاصه و نتیجه گیری ..........................................................................75
محدودیت های تحقیق............................................................................77
پیشنهادها...........................................................................................
فهرست منابع  ....................................................................................
 
 
فهرست جداول
 
جدول 1-1:تعداد پرسنل بر اساس مدرك تحصیلی...........................................8
جدول 2-1: توزیع درجه بندی شعب............................................................8
جدول 1-2: بانك های ادغامی .................................................................20
جدول 2-2: نظارت بر فعالیت های بانكداری در ایران ..................................35
جدول 3-2: كاربرد تسهیلات اعطایی در بخش های مختلف اقتصادی.................39
جدول 4-2: زمان بندی بدهی های پرداخت نشده مشتریان بر حسب
 نوع تسهیلات اعطایی برای بانك ها..........................................................45
جدول 1-4: توزیع فراوانی میزان تسهیلات اعطایی......................................62
جدول 2-4: توزیع فراوانی مانده بدهی تسهیلات اعطایی...............................63
جدول 3-4: توزیع فراوانی نوع تسهیلات..................................................64
جدول 4-4: توزیع فراوانی مقطع تحصیلی................................................65
جدول 5-4: توزیع فراوانی وثیقه ها........................................................66 
جدول 6-4: توزیع فراوانی سنین دریافت كنندگان تسهیلات ............................67
جدول 7-4: جدول محاسبات تاًثیرمیزان تسهیلات بانكی..................................68
جدول 8-4: جدول محاسبات تاًثیر نوع تسهیلات بانكی...................................69
جدول 9-4: جدول محاسبات تاًثیرسنین در یافت كنندگان تسهیلات....................70
جدول 10-4: جدول محاسبات تاًثیرمیزان تحصیلات در یافت كنندگان تسهیلات..71
جدول 11-4: جدول محاسبات تاًثیرنوع وثیقه وام گیرندگان............................72
 
 
 
فهرست نمودارها
 
 
نمودار1-4:میزان تسهیلات اعطایی.........................................................62
نمودار2-4: مانده بدهی تسهیلات اعطایی..................................................63
نمودار3-4: انواع تسهیلات اعطایی.........................................................64
نمودار4-4: میزان تحصیلات دریافت كنندگان تسهیلات اعطایی......................65
نمودار5-4: نوع وثیقه اخذ شده از دریافت كنندگان.......................................66
نمودار6-4: میزان سنین دریافت كنندگان تسهیلات.......................................67
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه معاملات مدیران در شرکتهای تجاری

پایان نامه معاملات مدیران در شرکتهای تجاری

هدف از این پایان نامه پایان نامه معاملات مدیران در شرکتهای تجاری می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات66
حجم0/93 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته حقوق

پایان نامه معاملات مدیران در شرکتهای تجاری

 
 
چکیده:
شرکت سهامی دارای شخصیت حقوقی مستقل از سهام‌داران و مدیران خود است و مدیران به‌عنوان امین سهام‌داران و به نمایندگان از آنان شرکت را اداره می‌کرده و مؤظفند در فرآیند ادراه شرکت در جهت منافع سهامداران تلاش کنند. گاهی ممکن است مدیران با شرکت وارد معامله شوند و یا معاملاتی را انجام دهند که مستلزم رقابت با شرکت باشد. در این گونه معاملات همواره این نگرانی وجود دارد که مدیران در معامله با شرکت صرفه و صلاح شرکت را رعایت ننمایند و از موقعیت خود سوء استفاده نمایند.شرکت را به‌عهده می‌گیرند و کسی که در چنین موقعیتی قرار دارد، مؤظ است فقط در جهت منافع ذینفع اقدام و نباید از سمت خود در جهت کسب منفعت شخصی استفاده کند. شرکت‌های تجاری نقش عمده‌ای در توسعه اقتصادی و سیاسی کشور دارند، لذا دولت‌ها به‌منظور جلب اعتماد عمومی و حفظ منافع جامعه، قوانین و مقرراتی را وضع می‌کنند.
 
قانون تجارت ایران در خصوص شرکت‌های سهامی، هم پای قانون شرکت‌های فرانسه (۱۹۶۶) و قانون شرکت‌های انگلستان (۱۹۴۸)، در سال مورد معاملات جزئی و معاملاتی که در جریان عادی فعالیت شرکت صورت می‌گیرد، با وضع مقررات تکمیلی آن را تسهیل کند و ضرورت دارد به‌جزء اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت و وابستگان آنها، برای اشخاص دیگری نیز محدودیت‌هائی مقرر شود. در این مقاله، محدودیت‌های معاملات شرکت با مدیران در ایران و دیگر کشورهای صنعتی پایان نامه شده و به مناسبت اصلاحات پیشنهادی اخیر قانون تجارت لذا اداره امور شرکت‌های سهامی، برای معاملات مدیران با شرکت، موارد دیگری چون اخذ وام و اعتبار از شرکت و یا انجام معاملات رقابتی توسط ایشان با شرکت، نیازمند قوانین و مقررات مناسب و شفاف است. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

شرکتهای تجاری

معاملات مدیران

مسئولیت مدیران در معاملات

 
 
 
● مقدمه: 
سهامداران یک شرکت صنعتی یا بازرگانی بزرگ گاهی به صدها هزار یا میلیون‌ها نفر می‌رسد و در عمل دخالت تمام آنها در اداره شرکت میسر نیست، لذا تعداد از آنها به‌عنوان امین انتخاب شده و ۱۳۴۷ اصلاح شد و مواردی چون محدودیت معاملات هیئت مدیره و مدیر عامل با شرکت و در صورت لزوم با تصویب هیئت مدیره بدون حق رأی مدیر ذینفع، ممنوعیت اعطای وام و اعتبار به مدیران و ممنوعیت معاملات رقابتی با شرکت نیز پیش‌بینی شده است، ولی با گذشت بیش از ۳۵ سال و با توجه به پیشرفت‌های اخیر و گسترش شرکت‌ها، باید با توجه به نیاز روز و با مطالعه تطبیقی کشورهای صنعتی بازنگری شود. 
در قانون تجارت ایران هرگونه معاملات مدیران نیزا به تصویب دارد، ولی قانونگذار می‌تواند در نقطه نظرهائی ارائه شده است. مدیر در جایگاه امین سهامداران یک شخص به جهت اعتمادی که از جانب دیگری به او شده است، در موقعیت‌ امانی قرار می‌گیرد. در حقوق ایران و دیگر کشورهای صنعتی، مدیر در قبال سهامداران دارای چنین ویژگی‌هائی است. مدیران امین سهامداران هستند و هر کس که در چنین موقعیتی قرار می‌گیرد، مؤظف است فقط در جهت منافع ذینفع اقدام کند و نباید از سمت امانی در جهت کسب منفعت شخصی استفاده یا در وضعیتی قرار گیرد که وظایف نمایندگی او با منافعش در تعارض قرار گیرد. 
 
 
فهرست مطالب
پایان نامه معاملات مدیران در شرکتهای تجاری
 
بخش اول: کلیات
الف: شرکت سهامی 
ب: شرکت با مسئولیت محدود: 
پ: شرکت تضامنی، نسبی و شرکتهای مختلط (مختلط سهامی و غیر سهامی) 
ج: شرکت تعاونی 
بند سوم: انجام معامله از سوی مدیران در صورت ذکر سمت مدیران و در صورت عدم ذکر سمت اثبات معامله برای شرکت   
ت: انجام معامله از سوی تمامی مدیران مجاز 
هـ : انجام معامله از سوی مدیران غیر معزول یا غیر مستعفی 
 

بخش دوم: مسئولیت مدیران شرکتهای تجاری در قبال انجام معاملات

مبحث اول: مسئولیت غیر مستقیم مدیران معامله کننده
الف- شرکت سهامی 
ب- شرکت با مسئولیت محدود 
پ – شرکتهای تضامنی، نسبی، مختلط سهامی و غیر سهامی و تعاونی
بحث دوم: مسئولیت مستقیم مدیران معامله کننده 
۱- انجام معامله از سوی مدیران در حالتی که شرکت هنوز شخصیت حقوقی نیافته است 
۲- انجام معامله از سوی مدیران خارج از موضوع شرکت و در بعضی از شرکتها خارج از حدود اختیارات   
۱-۲- رعایت موضوع شرکت 
۲-۲ رعایت حدود اختیارات 
شرکت سهامی 
شرکت با مسئولیت محدود 
شرکت تعاونی
۳- انجام معامله از سوی مدیران در صورت عدم ذکر سمت مدیران و یا عدم اثبات معامله برای شرکت   
۴- انجام معامله از سوی بعضی از مدیران نه همه آنها 
۵- انجام معامله از سوی مدیران معزول یا مستعفی به شرط اینکه مراتب به اداره ثبت شرکتها اعلام شده باشد  66
منابع
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

تشکیل پوشش فسفات در فلزات و پایان نامه شتاب دهنده ها در آن

تشکیل پوشش فسفات در فلزات و پایان نامه شتاب دهنده ها در آن

هدف از این پایان نامه تشکیل پوشش فسفات در فلزات و پایان نامه شتاب دهنده ها در آن می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات52
حجم4/312 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی صنایع

تشکیل پوشش فسفات در فلزات و پایان نامه شتاب دهنده ها در آن

 
مقدمه
در عمل، واكنش تشكیل فسفات به علت قطبش ناشی از هیدروژن ظاهر شد در قسمت كاندی واكنش میل به آهسته شدن پیدا می كند. برای تشكیل پوشش در یك زمان قابل اجرا، نوعی از شتاب دهنده باید بكار گرفته شود.میانجی های شتاب دهندگی تشكیل پوشش فسفات را می توان به سه دسته تقسیم بندی كرد: 
 
1- نمكهای فلزی سنگین، بخصوص نمكهای مس و نیكل 
2- عوامل اكسید كننده 
 
به نظر ماچو، تشكیل پوشش فسفات در كاتدهای محلی روی یك سطح فلزی صورت می گیرد، در حالیكه انحلال فلز در آندهای موضعی انجام می شود. نسبت آندها به كاتدها بسته به فلزی دارد كه پوشش می‌شود، و تابعی از مرز بلورها  ، آخال  (ناخالصی ها)، عملیات مكانیكی و ماشین كاری  فلز می باشد. اضافه كردن مقادیر كمی از مس (حتی بمقدار جزیی در حد % 004/0-002/0 به صورت نمك محلول) بمقدار زیادی سرعت واكنش را افزایش می دهد، به این ترتیب سرعت پوشش روی تا 6 برابر بالا رفته است. عمل مس تقریباً از روی اندود كردن مقادیر جزیی مس فلزی كه نواحی كاتدی اضافه بوجود می‌آورد، سرچشمه می گیرد. از مصرف مقادیر زیاد مس باید اجتناب كرد، زیرا ممكن است یك پوشش از مس فلزی بجای پوشش فسفات مورد نظر بطور كامل تشكیل شود. 
 
نمكهای نیكل نیز اثر مشابهی دارند، اما در این مورد یك مكانیسم متفاوتی محتمل است: بنظر می رسد كه نیكل روی فسفاتهای غیر محلول نشست كرده و در شكل كلوئیدال نوزادشان اثر می گذارد. مقادیر زیاد نیكل اثر زیان آور ندارد، در حقیقت شاید بتوان گفت افزایش نیكل مقاومت به خوردگی یك پوشش را تشدید می كند. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

مكانیسم‌های واكنش

پوشش فسفات در فلزات

شتاب دهنده ها عناصر شیمیایی

 
 
 
 
 
فهرست مطالب
تشکیل پوشش فسفات در فلزات و پایان نامه شتاب دهنده ها در آن
مكانیسم‌های واكنش
زینك اورتوفسفاتها
فسفات منگنز
فسفات آهن
تشكیل پوشش
شتابدهنده‌ها

شتابدهنده‌های نیكل و مس

شتابدهنده‌های اكسید كننده

شتابدهندگی نیترات

شتاب با تركیبات نیتر و آلی
كنترل آهن فرو
شتاب دهنده كلرات

پوشش فسفات فلزات قلیایی

مشخصات پوششهای فسفات و دیگر پوششهای تبدیلی

پوششهای زینك فسفات
پوششهای فسفات منگنز
تكامل پوشش
ایست گازدهی
منحنی‌های زمان – و زن پوشش
اندازه گیری پتانسیل
آزمون میكروسكپی
وزن و ضخامت پوشش
خلل و فرج پوشش
تردی هیدروژنی
 
منابع

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه سود و زیان و اجزای آن دز بازده سهام

پایان نامه سود و زیان و اجزای آن دز بازده سهام

هدف از این پایان نامه پایان نامه سود و زیان و اجزای آن دز بازده سهام می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات70
حجم0/118 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته حسابداری

پایان نامه سود و زیان و اجزای آن دز بازده سهام

 
 
مقدمه:
اصولا سرمایه‌گذاران باید پایان نامه‌های وسیعی در مورد خرید یا فروش سهام عادی انجام دهند بعبارت دیگر آنها باید عوامل زیادی را در هنگام سرمایه‌گذاری مد نظر قرار دهند؛ زیرا آنها نقدترین دارایی خود را به سهام تبدیل می‌نمایند. اگر آنها بدون توجه به یكسری عوامل، اقدام به سرمایه‌گذاری نمایند، نتایج مطلوبی از سرمایه‌گذاری عاید آنها نخواهد شد. این موضوع بیشتر در كشورهایی مطرح است كه بازار اوراق بهادار (بورس) كارایی ندارد. در كشورهایی كه بورس اوراق بهادار كارایی دارند، احتیاج به بورس‌های وسیع در مورد اوراق بهادار نیست زیرا قیمت بازار سهام نزدیك به ارزش ذاتی (واقعی) آن است. به عبارت بهتر قیمت بازار اوراق بهادار شاخص مناسبی از ارزش واقعی اوراق بهادار است.
 
در كشورهای پیشرفته صنعتی تحقیقات بسیاری در مورد فرایند تصمیم‌گیری سرمایه‌گذاران در اوراق بهادار صورت گرفته است. در این كشورها به سرمایه‌گذار به عنوان یكی از اجزای مهم بورس نگریسته می‌شود. در كشورها نیز سرمایه‌گذاران نقش بسزایی در رونق بورس دارند. در راستای خصوصی سازی اقتصاد و واگذاری سهام شركتهای دولتی؛ دست اندركاران باید شناخت دقیقی نسبت به سرمایه‌گذاران داشته باشند. در اكثر بورسهای دنیا اوراق بهادار متنوعی برای سرمایه‌گذاری عرضه می‌گردد ولی در حال حاضر در بورس اوراق بهادار تهران فقط سهام عادی خرید و فروش می‌شود. بنابراین در اینجا طریقه انتخاب سهام عادی توسط سرمایه‌گذاران مدنظر است. در موقع انتخاب سهام، مهمترین موضوع برای فرد سرمایه‌گذار این است كه چه مبلغی برای هر سهم عادی پرداخت نماید. تعیین دقیق مبلغ پرداختی برای هر سهم احتیاج به تجزیه و تحلیل‌های وسیعی دارد. هدف اصلی از تجزیه و تحلیل سرمایه گذاری، محاسبه ارزش فعلی عایدات آتی هر سهم است. در بورسهای كارا، تعیین ارزش واقعی هر سهم (ارزش فعلی عایدات آتی) به راحتی امكان پذیر است. در بازار كالا، سرمایه، تمام اطلاعات مربوط به اوراق بهادار در قیمت بازار این اوراق منعكس است و هر اطلاعات جدیدی كه به بازار می‌آید سریعاً قیمت اوراق بهادار را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در این بازارها امكان دستیابی به بازده غیر عادی وجود ندارد و بازده سرمایه‌گذاری متناسب با ریسك مربوط به آن است.  
 
انتخاب سهام در بازار كارا بسیار آسان است. زیرا قیمت سهام نوسان بسیار ناچیزی با ارزش ذاتی آن دارد. در این بازار با توجه به روحیات سرمایه‌گذار نسبت به ریسك‌پذیری آن، سهام انتخاب می‌گردد. سرمایه گذار این اطمینان خاطر را دارد كه برای سهام خریداری شده بیشتر از قیمت واقعی آن مبلغی پرداخت ننموده است. بنابراین ضرورتی برای انجام تجزیه و تحلیل اساسی احساس نمی‌شود، قبول برخی از صاحبنظران، در بازار كارا بهترین شكل انتخاب سهام به صورت تصادفی است.در كشورهایی همچون ایران كه بازار سرمایه كارایی لازم را ندارد، قیمت بازار اوراق بهادار با قیمت واقعی آن تفاوت قابل ملاحظه‌ای دارد. بنابراین شخص سرمایه‌گذار باید تجزیه و تحلیل‌های وسیعی جهت خرید سهام مورد نظر خود انجام دهد. سرمایه‌گذار پس از انتخاب صنعت ( با صنایع با رشد بالا ) باید شركت یا شركتهایی را در صنعت انتخاب نماید كه نسبت به دریافت سود سهام و افزایش قیمت سهام آن در آینده مطمئن باشند. برآورد كمیت و كیفیت سود آینده عامل مهمی در موفقیت یا عدم موفقیت سرمایه‌گذاری است.
 
 
 
کلمات کلیدی:

بازده سهام

انواع بازده سهام

اجزای سود و زیان

 
 
 
 
 
فهرست مطالب
چکیده 1
 
مقدمه 2
بیان موضوع 3
هدف و دلایل انتخاب 4
اهمیت موضوع 5
فرضیه تحقیق 6
قلمرو تحقیق 8
متغیرهای تحقیق 9
جمع آوری اطلاعات 11
 تعاریف و اصطلاحات 12
 
مقدمه 14

بخش اول _ مفهوم سود و اجزای صورت سود و زیان 18

سود حسابداری 18
نظریات پیرامون سود 19
سود تحققی و سود غیر تحققی 21
مفهوم سود در گزارشگری مالی 26
اهداف گزارشگری سود 28
نقاط قوت سود حسابداری 28
نقاط ضعف سود حسابداری 29
نقش صورتهای مالی در تحقق هدفهای حسابداری 30
صورت سود و زیان 31
ماهیت درآمد 31
اندازه گیری درآمد 32
تحقق درآمد 35
مقاطع زمانی شناسایی درآمد 35
ماهیت هزینه 37
اندازه گیری هزینه 38
زمان وقوع هزینه 39
 

بخش دوم - مفهوم بازده سهام و انواع بازده سهام 

بازده سرمایه گذاری 41
عوامل مؤثر بر بازدهی 43
بازارهای اوراق بهادار 45
كارایی بازار 45
سطوح كارایی بازار 46
استفاده كنندگان از صورتهای مالی 48
 

بخش سوم -  تغییرات اجزای صورت سود و زیان با بازده سهام 

سود بعنوان وسیله ای برای پیش بینی 49
 
بخش چهارم -  مروری بر تحقیقات قبلی 61
 
منابع 70

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه لزوم ساختار سرمایه و تاثیر ساختار سرمایه صنعت بر ارزش شرکت

پایان نامه لزوم ساختار سرمایه و تاثیر ساختار سرمایه صنعت بر ارزش شرکت

هدف از این پایان نامه پایان نامه لزوم ساختار سرمایه و تاثیر ساختار سرمایه صنعت بر ارزش شرکت می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات112
حجم0/96 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته حسابداری

پایان نامه لزوم ساختار سرمایه و تاثیر ساختار سرمایه صنعت بر ارزش شرکت

 
 
 
چکیده:
یکی از موضوعاتی که در ادبیات مالی و سرمایه گذاری مورد توجه گسترده و فراگیر قرار گرفته است، مبحث ساختار سرمایه می باشد. توسعه، رشد و تداوم فعالیت هر شرکت مستلزم سرمایه گذاری است که باید از طریق تأمین منابع مالی لازم تحقق پذیرد. در مدیریت مالی از دو نوع منبع مالی نام برده می شود، منابع مالی از داخل موسسه و منابع مالی خارج از موسسه . دریافت وام از بانکها، انتشار سهام جدید و خرید نسیه مواد و ماشین آلات، مثالهایی از تأمین منابع مالی مورد نیاز از منابع خارجی است. استفاده از ذخایر، استهلاک داراییهائی ثابت، کاهش داراییهای جاری و فروش داراییهای ثابت اضافی و عدم تقسیم سود، مواردی از تأمین منابع مالی از داخل موسسه است. تأمین منابع مالی به هر کدام از دو صورت بالا، هزینه ها و آثاری را به دنبال خود دارد که موسسه را از اخذ تصمیم در مورد انتخاب هر کدام از منابع تأمین مالی ناگزیر می نماید.
 
هرگاه هزینه ها و آثار منفی تأمین منابع مالی مورد نیاز، از بازدهی نهایی سرمایه گذاریها بیشتر باشد از سرمایه گذاری مورد نظر صرف نظر خواهد شد. تصمیمات مالی هر شرکت مخصوصاً جهت تأمین مالی شرکت از طریق بدهدی یا انتشار سهام عادی باعث خواهد شد که ساختار سرمایه شرکت تغییر یابد و بر روی سودآوری و ریسک سهام در بازار تأثیر گذارد و قطعاً رمایه گذاران در هنگام ارزیابی شرکت در بازار آن را مدنظر قرار خواهند داد. استفاده از نسبتهای بدهی یکی از راههای پایان نامه ساختار سرمایه شرکت و تجزیه و تحلیل چگونگی ارتباط ساختار سرمایه با سایر عوامل تأثیر گذار بر شرکت است.
 
در‌این تحقیق‌با استفاده‌از نسبت بدهی به تجزیه و تحلیل ساختار سرمایه و تصمیمات تأمین مالی شرکتها پرداخته می شود و در آن از نسبت بدهی بلند مدت به حقوق صاحبان سهام استفاده می گردد. ما بر آنیم دریابیم آیا نسبت بدهی مطلوب صنعت که مدنظر گروهی اظ نظریه پردازان طرفدار وجود ساختار سرمایه مطلوب برای هر شرکت می باشد، واقعاً تأثیر معنی داری بر ارزش شرکتها دارد یا خیر ؟
 
 
 
کلمات کلیدی:

نسبت بدهی

ساختار سرمایه

بورس اوراق بهادار تهران

تصمیمات تامین مالی شرکتها 

تاثیر ساختار سرمایه صنعت بر ارزش شرکت

 
 
 
مقدمه :
نسبت بدهی شرکت علاوه بر آنکه نشان دهنده چگونگی تأمین مالی شرکت است، پیام خاصی نیز برای استفاده کنندگان از آن به همراه دارد. بانکها و موسسات وام دهنده برای‌وام دادن به نسبت بدهی شرکت متقاضی توجه می نمایند و هزینه بدهی دریافتی را با توجه به میزان بدهی آن شرکت تعیین می نمایند زیرا بدهی ریسک مالی به همراه می آورد و هر چه ریسک شرکت بیشتر باشد وام دهنده سود بیشتری طلب می نماید.سهامداران جزء معمولاً از افزایش بدهیهای شرکت نگران می شوند زیرا از طرحهای سرمایه گذاری شرکت اطلاع دقیق ندارند و به طور سنتی تصور می نمایند مدیران برای‌خوب جلوه‌دادن عملکرد خود معایب طرحهای سرمایه گذاری را بیان نمی‌کنند اما سهامداران‌افزایش بدهیهای شرکت را به عینه می بینند. زیاد اتفاق افتاده که شرکتهای دارای‌نسبت بدهی بالا اقدام به انتشار سهام جدید نموده اند اما از آن استقبال نگردیده است.
 
نسبت‌بدهی بالا‌ریسک ورشکستگی‌شرکتها را‌افزایش می‌دهد به عنوان نمونه شرکتهای خودرو سازی در ایران از طریق پیش فروش محصولات خود تأمین مالی می نمایند و همواره جزء پر خطر ترین صنایع برای سرمایه گذاری به شمار می روند و خطر ورشکستگی در این صنعت در ایران بسیار بالا است.همینطور شرکتهای تولید کننده لوازم خانگی که برای تأمین مالی و خرید مواد اولیه به دریافت وام از بانکها اقدام نمودند تا حدی که بهره آن وامها در حال حاضر بخش قابل توجهی از سود قبل از بهره و مالیات (EBIT)  این شرکتها را به خود اختصاص می دهد و به شرکتهای غیر جذاب برای سرمایه گذاران بدل گشته اند.در‌این تحقیق‌با استفاده‌از نسبت بدهی به تجزیه و تحلیل ساختار سرمایه و تصمیمات تأمین مالی شرکتها پرداخته می شود و در آن از نسبت بدهی بلند مدت به حقوق صاحبان سهام استفاده می گردد. ما بر آنیم دریابیم آیا نسبت بدهی مطلوب صنعت که مدنظر گروهی اظ نظریه پردازان طرفدار وجود ساختار سرمایه مطلوب برای هر شرکت می باشد، واقعاً تأثیر معنی داری بر ارزش شرکتها دارد یا خیر ؟
 
 
 
 
فهرست مطالب 
 
فصل اول : کلیات 
مقدمه  9
1-1- تعریف موضوع و بیان مسأله  11
2-1- اهمیت و ضرورت تحقیق  14
3-1- اهداف تحقیق  15
4-1- فرضیات تحقیق  17
5-1- روش تحقیق  17
6-1- روش و ابزار گردآوری اطلاعات  18
7-1- قلمرو تحقیق (زمانی، مکانی، موضوعی) 19
8-1- تعریف عملیاتی متغیرها 19
 
فصل دوم : ادبیات موضوع و پیشینه تحقیق
مقدمه  23

1-2- تعریف ساختار سرمایه و بیان اهمیت آن  23

2-2- نظریه های ارائه شده در مورد ساختار سرمایه 

نظریه سود خالص  25
نظریه سود عملیاتی خالص  26
نظریه مودیلیانی و میلر  27
مفروضات مدل مودیلیانی و میلر  28
اثبات فرضیه های مدل مودیلیانی و میلر  30
نظریه مودیلیانی و میلر بدون در نظر گرفتن مالیات 
نظریه مودیلیانی و میلر با در نظر گرفتن مالیات 
انتقادات وارد بر نظریه مودیلیانی و میلر  37

تئوری ساختار سرمایه و مالیات شرکت به علاوه مالیات بر درآمد شخصی 39

تئوری ساختار سرمایه و مالیات شرکت به علاوه هزینه های آشفتگی مالی  42

تئوری ساختار سرمایه و مالیات شرکت به علاوه هزینه های ورشکستگی 43

تئوری ساختار سرمایه و مالیات شرکت به علاوه هزینه های نمایندگی  44

تئوری توازی ایستا 46
تئوری ترجیحی  48

تئوری ساختار سرمایه و تعامل بازار عوامل تولید و محصول  49

3-2- پیشینه تحقیق  50
 
فصل سوم : روش تحقیق 
مقدمه  65
1-3- نوع تحقیق  66
2-3- معرفی متغیرهای تحقیق  67
3-3- فرضیه های تحقیق  68
4-3- قلمرو تحقیق  68
5-3- جامعه و نمونه آماری و روش نمونه گیری  69
6-3 فرآیند تحقیق  69
7-3- ابزار تحقیق و اعتبار و روائی آن  70
8-3- روش جمع آوری داده ها  70
9-3- روش تحلیل داده ها  70
10-3 آزمون توزیع متغیر ها  72
11-3- قاعده رد فرضیه های صفر تحقیق و تصمیم گیری.
 
فصل چهارم : آزمون فرضیات 
مقدمه  77
1-4- توصیف اطلاعات و داده های متغیرهای تحقیق ...78
2-4- آزمون فرضیه ها و پاسخ به پرسشهای پژوهش81
 
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات 
مقدمه  101
1-5- خلاصه تحقیق  102
2-5- تحلیل یافته ها و نتیجه گیری  104
3-5- پیشنهادهای تحقیق  108
فهرت منابع و مآخذ.........................113
 
فهرست نمایه ها
شماره و عنوان نمایه صفحه
نمایه (1-2) راه های تحصیل منابع مالی اضافی به همراه محاسن و معایبت آن 24
نمایه (2-2) هزینه سهام عادی، بدهی و میانگین هزینه سرمایه بر ااس روش سود خالص  25
نمایه (3-2) هزینه سهام عادی، بدهی و میانگین هزینه سرمایه براساس روش سود خالص عملیاتی  26
نمایه (1-4) شاخص های آماری گرایش به مرکز و پراکندگی کل داده های مورد مطالعه  78
 
نمایه (2-4) شاخص های آماری گرایش به مرکز و پراکندگی متغیرهای صنعت های مورد مطالعه  78
نمایه (3-4) شاخص های آماری گرایش به مرکز و پراکندگی سالهای مورد مطالعه 80
نمایه (4-4) نتایج آزمون پایان نامه توزیع متغیرهای مورد مطالعه 83
نمایه (5-4) جدول آزمون همبستگی بین متغیرهای مورد مطالعه تحقیق  85
نمایه (6-4) نتایج آزمون ضریب رگرسیون متغیر مستقل و ضریب تعیین و آماره های آزمون  85
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه اقلیم شناسی و تاثیر آن بر اشکال فرسایشی

پایان نامه اقلیم شناسی و تاثیر آن بر اشکال فرسایشی

هدف از این تحقیق پایان نامه اقلیم شناسی و تاثیر آن بر اشکال فرسایشی می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات38
حجم0/176 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته جغرافیا

پایان نامه اقلیم شناسی و تاثیر آن بر اشکال فرسایشی

(مطالعه موردی:حوضه آبخیز رودخانه سقز)
 
 
 
مقدمه:
      حالت متوسط کمیتهای مشخص کننده وضع هوای یک منطقه را بدون توجه به لحظه وقوع آنها اقلیم یا آب و هوای آن منطقه می نامند. به عبارت دیگر مقادیر پارامترهای هوا شناسی حول کمیتهای اقلیمی متناظرشان نوسان می کند. اقلیم نتیجه تاثیر توام پدیده های هواشناسی است و حالت متوسط اتمسفر را در یک نقطه دلخواه به دست می دهد. البته اقلیم معنای گسترده تری داشته و تنها به پارامترهای هواشناسی محدود نمی شود بلکه مجموعه عوامل فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی است که جو یک منطقه را مشخص می کند. دخالت اقلیم در پیدایش ناهمواری از برخورد بین کره سنگی  و کره هوا  نتیجه می شود. چون عوامل فعال غالباً وابسته به هم، در محیطهای مختلف متعدد می باشند، لذا نقش اقلیم بسیار پیچیده به نظر می رسد. مهمترین علت این پیچیدگی، اختلاف چگونگی دخالت اقلیم است. اما علل دیگری نیز وجود دارند که بیشتر با نقش اختلاف سنگ شناسی در فرسایش ارتباط دارند. نحوه دخالت اقلیم، چه در زمینه هوازدگی و چه در ارتباط با تاثیر مکانیکی فرایند های شکل زایی، در سطح خشکی ها بسیار متغیر می باشند. در مناطقی که فعالیتهای کنترل نشده انسان باعث رخنمون شدن فراوان سنگها می شوند، دخالت مستقیم اقلیم ظاهر می شود. این دخالت ها حتی در مناطقی که بر اثر شرایط سخت اقلیمی یا فراوانی و وجود نمک های سمی، فاقد حیات می باشند (شوت های  بزرگ الجزیره و تونس)به حد کمال می رسند. روی هم رفته،چنین مجاورتی مخصوص بیابان هایی است که بر اثر کم آبی یا سرمای بسیار زیاد غالباً عاری از پوشش گیاهی می باشند. 
 
 
سازند های سطحی کم ضخامت و غالباً پراکنده، از لحاظ خاک شناسی تحول کافی نیافته اند، بنا براین در این نواحی خاکها غالباً از رسوبات درشت دانه یا قلوه سنگی  تشکیل شده اند. اگر دخالت هوا به صورت فرایندهای ساده ای مانند تکه تکه شدن یا متلاشی شدن دانه ای سنگها عمل کند، ارتباط مستقیم آن با اقلیم آشکار تر است. آهنگ و شدت این پدیده و حتی طبیعت آن به طور محدودی به داده های حرارتی و آبی اقلیم بستگی دارد. هنگامی که پوششی از گیاه یا خاک بین کره سنگی و کره هوا قرار گیرد، چگونگی دخالت اقلیم در شکل زایی، بسیار پیچیده تر و به صورت غیر مستقیم خواهد بود. علاوه بر تغییراتی که بر پدیده های جوی تحمیل می کند، حضور این پوشش نتایج تعییین کننده ای در هجوم به سنگها و بنابراین در چگونگی فعالیت شکل زایی دارد.
 
      علاوه بر تغیرات بنیادی در داده های حرارتی و آبی، پوشش نباتی و خاک عوامل زیستی جدیدی را در هوا زدگی سنگها دخالت می دهند که عمل خاکزایی نتیجه آنها می باشد. آبهای نفوذی در سفره های زیر زمینی نیز بر حسب میزان قدرت خود به خاکها و سنگ های زیر بنایی هجوم آورده و آهنگ تخریب و هوازدگی را افزایش می دهند. وضعیت هوا واقلیم نقش بسیار تعیین کننده ای در وضعیت فرسایش یک حوضه ایفا می کند. منابع آب پوشش گیاهی، خاک، چگونگی تخریب سنگها، کیفیت و کمیت فرسایش و... تحت تأثیر مستقیم شرایط اقلیمی هستند. رطوبت و دما مهمترین عوامل اقلیمی بشمار می آیند، زیرا نقش اساسی در ساختار اکوسیستم و نیز در فرایند فرسایش دارند. عامل بارندگی ( میزان، شدت و نوع آن) یکی از فاکتور های مهمی است که در فرایند فرسایش نقش ویژه ای داشته و در پایان نامه و مطالعه فرسایش با روش ژئومورفولوژی مورد توجه قرار می گیرد. 
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

اقلیم شناسی

اشکال فرسایشی

حوضه آبخیز رودخانه سقز

 

 
فهرست مطالب

پایان نامه اقلیم شناسی و تأثیر آن بر اشکال فرسایشی در حوضه آبخیز رودخانه سقز 1

مقدمه: 2

پارامتر دما در پایان نامه پدیده های فرسایش از دید گاههای مختلف زیر قابل ارزیابی است: 4

1- عوامل کنترل کننده آب و هوای حوضه: 5

1-1- عوامل محلی: 5
-عرض جغرافیایی: 5
- ارتفاع از سطح دریا: 5
1-2- عوامل بیرونی: 5
- پرفشار جنب حاره: 6
- بادهای غربی : 6
- فرود بلند مدیترانه: 7

1-3- سیستم های سینوپتیک برون حاره ای: 7

1- بادهای محلی: 7
2- ایستگاه های هوا شناسی منطقه مورد مطالعه: 8

3-  پایان نامه ریزشهای جوی ایستگاههای حوضه مورد مطالعه: 9

  بارش: 12
1- رژیم بارندگی: 13
جدول (3) میانگین ماهیانه بارش 14
نمودار(1)میانگین بارندگی ماهیانه 15
جدول(4) تعداد روزهای دارای بارندگی 15
نمودار(3)میانگین سالیانه بارندگی 19
6-1- میانگین درجه حرارت: 23
جدول(7)میانگین ماهانه درجه حرارت در ایستگاه سقز 24
6-3- حداکثر و حداقل مطلق درجه حرارت سالیانه: 26
جدول(9) میانگین سالیانه حداقل و حداکثر دما 27
7- تعداد روزهای یخبندان: 29
جدول(10)تعداد روزهای یخبندان 31
جدول(11) میانگین تعداد روزهای یخبندان 32
8-  باد: 33
9-  تعیین تیپ اقلیمی: 34
جدول(13) طبقه بندی تیپ اقلیمی در روش دومارتن 35
جدول 14 شاخص خشکی ماهانه در ایستگاه سقز به روش دومارتن 35
منابع: 36
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()