نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

جریان شناسی جناح های سیاسی مقارن با انقلاب اسلامی 1357

جریان شناسی جناح های سیاسی مقارن با انقلاب اسلامی 1357

جریان شناسی جناح های سیاسی مقارن با انقلاب اسلامی 1357


مشخصات فایل
تعداد صفحات48
حجم0/54 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته تاریخ

جریان شناسی جناح های سیاسی مقارن با انقلاب اسلامی 1357

 
 

جبهه ملی ایران :

 جبهه ملی ایران در سال 1328 توسط دکتر محمد مصدق با گرایش ضد سلطه گری قدرتهای خارجی و بویژه انگلستان پایه ریزی گردید. هسته اولیه این جبهه را احزابی چون حزب ملت ایران ، حزب مردم ایران ، حزب ایران و جبهه سوسیالیست ها تشکیل می دادند. مشخص ترین گرایش جبهه ملی از بدو تأسیس در اعتقاد به ملی گرایی در برابر بیگانه پرستی وطرفداری از فعالیت بیشتر بخش خصوصی خلاصه می شد  و این جبهه از همان ابتدا در میان برخی از اقشار مرفه و تحصیل کرده نفوذ داشته است. (1) 
 
ناکامی های جبهه ملی و فروپاشی اش در جریان کودتای 28 مرداد 1332 از یک سو و عملکرد ضعیف آن درفاصله سالهای 1339 تا 1343 از سوی دیگر ، به علاوه عدم توانایی اش در جذب کلیه نیروهای دموکرات مخالف رژیم که منجر به عدم جذب گروههایی نظیر نهضت آزادی ایران و جدایی گروههای دیگر شد، همگی موجب کاهش محبوبیت و تضعیف موقعیت آن جبهه و جریان سیاسی حاکم بر آن ، مخصوصاً در میان مبارزان سیاسی جوان و رادیکال ، گردید. در سالهای اولیه بعد از کودتای «نهضت مقاومت ملی» علی الظاهر مرکز ثقل مقاومت برعلیه رژیم به حساب می آمد. اما در عالم واقع این تشکل نه «نهضتی» بود و نه «مقاومتی» توانست از خود نشان دهد. تغییر در شرایط سیاسی کشور و ملایم تر شدن فشار رژیم  برمخالفین از اواسط سال 1339 باعث گردید تا بازماندگان جبهه ملی دوران مصدق مجدداً به جنب و جوش بیفتند.
 
 «جبهه ملی دوم» که در این دوره تشکیل شد سعی در تجدید حیات «جبهه ملی» داشت . به قدرت رسیدن دکتر علی امینی در سال 1340 اگر چه شرایط بالنسبه مطلوبی را برا ی فعالیت مجدد«جبهه ملی » فراهم آورد، اما به دلیل فقدان استراتژی منسجم از یک سو واختلافات داخلی از سویی دیگر ، ملیون نتوانستند در قالب «جبهه ملی دوم» گام مؤثری درتجدید حیات سیاسی خود بردادند. مشکل دیگر ملیون در برخوردشان با دولت دکتر امینی بود. در شرایطی که امینی  درگیر نبردی آشکار با شاه بود و بالطبع از هر کمکی در این مصاف استقبال می کرد، جبهه ملی حاضرنشد با وی همکاری نماید. سقوط امینی در سال 1341 منجر به انتقال مجدد قدرت به طور کامل به شاه شد. او نیز اگرچه در ابتدا توسط نخست وزیرش، امیر اسدالله علم، حالت مدارا با جبهه ملی در پیش گرفت اما به تدریج و بالاخص به دنبال سرکوبی قیام 15 خرداد سال 1342 ، فشار بر اپوزیسیون را افزایش داد وعملاً از سال 1344 ، جبهه ملی مجددا ً به گوشه انزوا پناه برد.
 
تشتت آراء و عدم توافق در اتخاذ سیاستی مشخص و یکپارچه در رهبری جبهه باعث شد تا رهبران جبهه ملی دوم ، اعلام استعفا نموده و بدین ترتیب عمر جبهه قبل از آنکه بتواند گام مشخصی در قالب اتخاذ یک خط مشی عملی در مبارزه با رژیم بردارد، ویا قادر شود برخی از مشکلات و ضعفهای تشکیلاتی خود را سروسامان دهد، به پایان رسید. تلاش و مذاکرات مفصل بین رهبران و اعضای ارشد جبهه ملی منجربه تشکیل « جبهه ملی سوم» درسال 1344 گردید . اما این تشکل تازه نیز راه به جایی نبرد.پیدایش «جبهه ملی دوم» و «جبهه ملی سوم» در عرض یک دوسال بیانگرناکامی ملیون درارائه یک خط مشی منسجم و مؤثر درمخالفت با رژیم شاه بود.(2)در آستانه انقلاب اسلامی ، جبهه ملی چهارم مرکب از حزب ایران به رهبری کریم سنجابی و حزب مردم ایران به رهبری داریوش فروهر شکل گرفت. این جبهه در سرنگونی رژیم شاه نقشی اندک ایفا کرد و بخش کمی از اقشار دانشگاهی و تحصیل کرده را نمایندگی نمود و پس از پیروزی انقلاب نیز گرچه در دولت موقت پستهای حساسی را به خود اختصاص داد لیکن عمر دولتش حتی کوتاهتر از عمر دولت موقت بود.
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

جریان شناسی

جناح های سیاسی

انقلاب اسلامی 1357

 
 
 
 
 
فهرست مطالب
جریان شناسی جناح های سیاسیمقارن با انقلاب اسلامی 1357 1
جبهه ملی ایران : 1
جبهه دموکراتیک ملی: 4
حزب توده : 4
سازمان چریکهای فدایی خلق 8
نهضت آزادی ایران 11
سازمان مجاهدین خلق 15
جریان اسلام سیاسی فقاهتی (اصول گرایان شیعی ) 17
1)جریان نوگرایی دینی لیبرال: 22
2 جریان نوگرایی دینی سوسیالیستی : (سوسیالیستهای اسلامی ) 27
جریان مارکسیستی (چپ سکولار) 31
1)جناح محافظه کار: 32
2)جناح رادیکال: 33
3- جناح میانه جریان مارکسیستی 35
1-جناح محافظه کار: 40
2-جناح میانه: 41
3-جناح رادیکال: 42
منابع و مآخذ: 44
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

تهاجم فرهنگی

تهاجم فرهنگی

ز همان آغاز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، دنیای غرب از راهبردها، فنون و شگردهای متنوع و متعددی بهره جست تا هم از گسترش دامنه نفوذ انقلاب در بین ملل دیگر جلوگیری کند


مشخصات فایل
تعداد صفحات77
حجم0/80 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته علوم اجماعی

تهاجم فرهنگی

 
مقدمه 
از همان آغاز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، دنیای غرب از راهبردها، فنون و شگردهای متنوع و متعددی بهره جست تا هم از گسترش دامنه نفوذ انقلاب در بین ملل دیگر جلوگیری کند، و هم زمینه را برای سلب هویت اسلامی و انقلابی اقشار مختلف، به ویژه قشر جوان، و مسخ باورها و ارزشهای بنیادی جامعه مهیا سازد. برای تحقق هدف اخیر، به ویژه در سالهای پس از ایان تهاجم نظامی عراق برخوردار از حمایت غرب، از روش پراثری به نام «تهاجم فرهنگی» سود جست. 
 
غرب در تهاجم فرهنگی خود علیه ایران، تلاش کرد تا با اقدامات از پیش تعیین شده و منظم « نظام فرهنگی» برخاسته از انقلاب اسلامی را تضعیف، و به جای آن «نظام فرهنگی حاکم بر جهان غرب» را برجای آن بنشاند. او برای تحقق این هدف کلان، با بهره گیری از روشهای متعدد آموزشی، تبلیغی،  تهییجی و انتشاراتی، برای تضعیف ارزشهای دینی مردم ایران ( از طریق تضعیف روحانیت، با اشاعه فساد، ترویج ایدئولوژیهای غیر دینی)، تغییر نگرش نوجوانان و جوانان نسبت به دنیای غرب و تحقیر فرهنگی ( از طریق تحقیر مفاخر ملی، معرفی و ترویج الگوهای غربی، تحقیر توانمندی های مردم ایران، ترویج از خود بیگانگی و ...) تلاشها و اقدامات گسترده ای طراحی و اجرا کرد. آشکار است که غرب به دلیل بهره گیری از ابزارها و رسانه های مختلفی نظیر شبکه های ماهواره ها، فیلم ها، تصاویر و نوارهای کاست مغایر با فرهنگ اسلامی، خبرگزاریهای جهانی ( استکبار خبری) و رادیوها، و برنامه ریزی حساب شده برای اوقات فراغت نوجوانان و جوانان، توانسته است حجم وسیعی از نوجوانان و جوانان کشورمان را مخاطب قرار دهد و برارزشها، هنجارها و نگرشهای آنان تاثیر بگذارد. 
 
اما در مقابل نیروی مقاومت بسیج نیز با فعالیت ها و اقدامات فرهنگی و آموزشی خود به مقابله با تهاجم فرهنگی غرب پرداخته است. این نیرو، برای مقابله با تهاجم فرهنگی از راهبردها، فنون و روش های مختلفی استفاده نموده است. از جمله راهبردها و فنون مورد استفاده بسیج می توان به راهبردهای « ایمن سازی» ، «مبارزه مستقیم فرهنگی« و «ترویج اشاعه اندیشه های نو» ، و از میان فنون، به تقویت بنیه فرهنگی، رعایت بهداشت فرهنگی، تقویت عزت نفس و خودباوری، غنی ساختن اوقات فراغت، و ممانعت از ترویج ابزارها ضد فرهنگی اشاره نمود. همچنین، نیروی مقاومت بسیج برای مقابله با تهاجم فهرنگی، و افزایش طراز و غنای فرهنگی نوجوانان و جوانان از روشهای مختلفی نظیر آموزش، اردو، تبلیغات و جز آن استفاده نموده است. 
با وجود این، میزان اثر بخشی اقدامات فرهنگی بسیج تاکنون به صورت دقیق و منظم مورد پایان نامه قرار نگرفته است. از همین روی، مسئولان فرهنگی بسیج برای پایان نامه میزان اثر بخشی اقدامات و فعالیت های خود شرایط را برای اجرای این پروژه مهیا ساختند. مطمئناً نتایج این تحقیق آنان را از میزان اثر بخشی اقدامات فرهنگی آگاه خواهد ساخت. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

فرهنگ

فرهنگ پذیری

اشاعه فرهنگی

فعالیتهای فرهنگی 

 
 
 
 
طرح مسئله 
پس از تشدید تهاجم فرهنگی غرب، مجلس شورای اسلامی در مهرماه سال 1370 با تصویب لایه ای بخشی از ماموریت « مبارزه و مقابله با تهاجم فرهنگی» را به نیروی مقاومت بسیج واگذار نمود. بسیج، نیز که در دوران تهاجم نظامی به شکلی اعجاز انگیز با عاملین استکبار جهانب به مبارزه و مقابله برخاسته بود، بلافاصله پس از تصویب مجلس در پی چاره برآمد، اما، این بار به خوبی می دانست که دشمن به شکلی فراگیرتر و عمیق تر، هرچند به صورت پنهان، ارزشهای فرهنگ و انقلاب او را مورد یورش قرار داده است. از همین روی، تلاشهای استکباری و فراگیر بیشتری فراسو نهاد.و برای مثال، از همان آغاز مبادرت به تشکیل کانونهای متعددی نمود و طرحهای فرهنگی و آموزشی مختلفی، از جمله طرح میثاق، را اجرا نمود. 
 
بسیج با انجام اقدامات فرهنگی توانست سالیانه چند میلیون نوجوان و جوان را که بیش از همه آماج تهاجم فرهنگی اند، تحت پوشش قرار دهد. و هر یک را به فراخور استعدادها، نیازها، علائق و ... در یک یا چند مقوله فرهنگی، هنری، عقیدتی، سیاسی، علمی و ... تحت آموزش قرار دهد.بسیج در تمام این فعالیتها در صدد آن بود تا ارزشهای دینی را در نوجوانان و جوانان تقویت کند، هنجارهای مختلف را به آنان بیاموزد، اعتماد به نفس آنان را نیرومند سازد، پیوند آنان را با رهبری نیرومند سازد، و روحیه سلحشوری و مبارزه با استکبار را در آنان ایجاد کند. 
اما، اگرچه چند سال از شروع ماموریت بسیج در مبارزه و مقابله با تهاجم فرهنگی غرب می گذرد، گستره اثر بخشی فعالیتهای فرهنگی بسیج در تقویت ارزشهای دینی، گسترش هنجارهای مذهبی و اخلاقی، جلوگیری از رسوخ هنجارها و ارزشهای غربی و ممانعت از تغییر نگرشهای نوجوانان و جوانان نسبت به فرهنگ اسلامی و ... همچنان ناشناخته مانده است.
 
به همین سبب، در این تحقیق فردنگر، تلاش بر آن است تا نقش فعالیتهای فرهنگی بسیح در مقابله با تهاجم فرهنگی غرب، در سه مولفه ارزشها، هنجارها و نگرشها، مورد ارزیابی قرار گیرد. یافته های این پژوهش اولاً به خودی خود بر دانش ما پیرامون تاثیر « فعالیتهای فرهنگی« در مقابله با « تهاجم و اشاعه فرهنگی« خواهد افزود، از همین روی، می تواند در حوزه مردم شناسی فرهنگی به عنوان یافته های بنیادی نگریسته شود. ثانیا، بانیان و عاملان فعالیتهای فرهنگی بسیج از میزان اثر بخشی اقدامات خود آگاه خواهند گشت و براساس آن می توانند فعالیتهای خویش را استمرار بخشند و یا در صدد تعدیل و اصلاح آن برآیند. 
 
 
 
 
فهرست مطالب
 
مقدمه 2
طرح مسئله 3
ضرورت تحقیق 6
فرضیه های تحقیق 7
تعریف مفاهیم (واژه های کلیدی) 7
فرهنگ (Culture) : 7
فرهنگ پذیری (Accultruaion) : 9
اشاعه فرهنگی (Cultural Diffusiox) : 9
تهاجم فرهنگی (Cultural invasion) : 9
فعالیتهای فرهنگی (Cultural Activities) : 9
فصل دوم:مبانی نظری 12
بخش اول-  فرهنگ 14
1- مفهوم فرهنگی 14
معادل عربی و لاتین واژه فرهنگ 14
2- تعریف فرهنگ 15
3- عناصر (ابعاد) فرهنگ 17
4-  انسجام فرهنگی 18
5- تاخر فرهنگی 19
6- نسبیت فرهنگی 21
7- ویژگیهای عام فرهنگی 22
8- فرهنگ و شخصیت 24
9-  کارکردهای فرهنگ 26
بخش دوم -  تغییرات فرهنگ 29
الف) عوامل درونی دگرگونی فرهنگی 30
ب ) عوامل بیرونی تغییرات فرهنگی 35
1-  تغییرات زیست محیطی 36
2-  اشاعه فرهنگی 36
مکاتب اشاعه فرهنگی 37
3-  فرهنگ پذیری 38

عوامل موثر بر فرهنگ پذیری 39

گستره فرهنگ پذیری 40
4-  برخورد فرهنگی 41
یكسان سازی فرهنگی 45
گستره تغییرات فرهنگی 45
تغییر هنجارهای مذهبی وجنسی سنتی 45
گرایش به ارزشهای فرامادی 47
نگرشها چگونه تغییر می كنند؟ 52
بخش سوم -  تهاجم فرهنگی 55
سابقه تهاجم فرهنگی به ایران 56

عوامل موثر در تهاجم فرهنگی 61

عوامل درونی در تهاجم فرهنگی 62

عوامل بیرونی  تهاجم فرهنگی 66

اهداف تهاجم فرهنگی 66

1- تضعیف ارزشهای دینی 66
2- تغییر نگرش مردم نسبت به دنیای غرب 69
روشهای تهاجم فرهنگی 71
ابزارهای تهاجم فرهنگی 74

مخاطبان تهاجم فرهنگی 76

جدول 2 عوامل موثر در تهاجم فرهنگی علیه جوانان دانشجو 77
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

ارزیابی اقلیم و زمین ریخت شناسی شهر بجنورد

ارزیابی اقلیم و زمین ریخت شناسی شهر بجنورد

هدف از این پایان نامه ارزیابی اقلیم و زمین ریخت شناسی شهر بجنورد می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات50
حجم0/694 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته جغرافیا

ارزیابی اقلیم و زمین ریخت شناسی شهر بجنورد

 
چکیده:
در این پایان نامه داده های اقلیمی و تأثیر آن در مورفولوژی منطقه مورد مطالعه ، با استفاده از داده ها آماری ایستگاههای مجاور ، تعیین نوع اقلیم با استفاده از روش آمبرژه و دومارتن انجام گردیده ، تبخیر و تعرق ، رگبارهای کوتاه مدت (شدت - مدت) و تأثیر آن در مخاطرات ژئومورفولوژیکی (مثلاً سیل) مورد بحث شده است در بخش آخر این پایان نامه پالئوکلیما و تأثیر آن در شکل گیری پوشش سطحی زمین، لس ها و برخی از اشکال مورفولوژیکی پایان نامه شده است .  
 
با توجه به اینکه در مطالعات مورفولوژیکی ، نقش آب و هوا در مورفوژنر به طور مستقیم ازاهمیت زیادی برخوردار است ، جهت تعیین چگونگی تأثیر این عوامل و تعیین اقلیم کنونی حاکم بر حوضه بجنورد از آمار ایستگاه سینوپتیک واقع در این حوضه و ایستگاههای مجاور حوضه به منظور تعیین و طبقه بندی دقیق اقلیم شناسی کامل صرف نظر شده است و علاوه بر پایان نامه وضعیت عناصر مهم اقلیمی به برخی از فاکتورهای اصلی که در مخاطرات  محیطی و ژئومورفولوژیکی نقش دارند تأکید بیشتری شده است . 
 
در پایان نامه و مطالعه اقلیم حوضه مورد مطالعه پایه زمانی یکسان و مشترک برای هر یک از آمارهای ایستگاههای منتخب 27-20 سال انتخاب شده است و براساس سال آبی از سال 55-1354 تا 81382 ختم می گردد . با توجه به اینکه آمارهای مورد نیاز اقلیمی در بعضی از ایستگاهها ناقص بودند ، در مورد بارش از روش تفاضل ها و نسبت ها ، مقدار بارندگی برای هر یک از ایستگاهها برای سالهای نبود آماری و یا فاقد آمار در ایستگاهها محاسبه و مقدار آن تعیین گردید که از روش زیر محاسبه گردیده است .  (علیزاده ، امین – 1384، ص 682)
                  
 
 
کلمات کلیدی:

اقلیم

ژئومورفولوژی

پالئوکلیماتولوژی

 
 
 
 
فهرست مطالب
3 -  اقلیم – ژئومورفولوژی 4
1  مقدمه 4
2- پایان نامه اقلیم حاکم بر ناحیه مورد مطالعه : 5
جدول 1 مشخصات ایستگاههای هواشناسی مورد استفاده جهت حوضه بجنورد 5

وضعیت ماکروکلیمائی و توزیع فشار ، توده های هوایی به عنوان تعیین کنندگان اصلی اقلیم: 6

2-1 توده هایی هوایی پرفشار سیبریایی : 6
2-2- توده های مدیترانه ای : 6
2- توده های شمالی و غربی : 6
2-5- توده های صحرایی : 7
4  بارش 7
جدول2 : میزان بارش ماهانه و سالانه در هر یک از ایستگاههای مورد مطالعه در دوره آماری در حوضه بجنورد 8
جدول 3  توزیع بارندگی فصلی و درصد آن در هر یک از ایستگاه های مورد مطالعه در دوره آماری موجود 9
شکل (1)نقشه همباران حوضه بجنورد با استفاده از مدل رقومی نقشه های توپوگرافی 12
4-1 : بارندگی حداکثر 24 ساعته 12
4-2- تحلیل رگبارها و منحنی شدت ، مدت ، دوره برگشت (IDF) منطقه : 12
شکل2 منحنی شدت ، مدت و دوره بازگشت مختلف در ایستگاه سینوپتیک بجنورد (منبع: مطالعات سازمان هواشناسی کشور) 16
5- مطالعه مشخصات اصلی اقلیم حوضه (دما ، تغییرات روزانه و فصلی آن) : 16
جدول 6-1 معادلات گرادیان حرارتی ماهانه و سالانه حوضه های مطالعاتی در شهرستان بجنورد 17
جدول3 –7  میانگین حداكثر دمای روزانه در ایستگاههای مورد مطالعه حوضه بجنورد به درجه oc 18
جدول  3 – 8 میانگین حداقل دمای روزانه در ایستگاه های مورد مطالعه در حوضه های بجنورد درجه (oC) 18
جدول   9   برآورد مقادیرمیانگین حداقل وحداكثردمادرارتفاعات مختلف حوضه های مطالعاتی درجه سانتی گراد ) 19
شکل 3 نقشه هم دمای حوضه بجنورد با تاثیر ارتفاعات در اختلاف دمای نواحی مختلف حوضه 21
6- تعداد روزهای یخبندان : 22
7 باد : 25
جدول  11سرعت متوسط باد در ارتفاع 24 و 10 متری منبع : سازمان هواشناسی ؛ ایستگاه سینوپتیک بجنورد ، محاسبه و تدقیق از نگارنده 27
7-1 : تجزیه و تحلیل باد منطقه در دوره شاخص آماری 27
جدول 13 نتایج برازش توزیع آماری مناسب بر اطلاعات مشاهده شده پارامتر سرعت باد حداکثر لحظه ای                  در ایستگاه بجنورد 29
جدول 14 نتایج محاسبه پارامتر سرعت باد حداکثر لحظه ای در ایستگاه بجنورد در دوره برگشتهای متعدد 29
شکل 6 تغییرات فراوانی باد و میانگین سرعت برای جهت های هشتگانه در طول دوره شاخص 31
8 : تبخیر : 31
جدول 15 ارتفاع تبخیر ماهانه ، فصلی و سالانه از سطح طشت (میلیمتر) در ایستگاههای منطقه 32
جدول 16 ارتفاع تبخیر ماهانه ، فصلی و سالانه از سطح طشت و سطح آزاد آب (میلیمتر) در ایستگاههای منطقه منبع : همان 33
جدول 17 ارتفاع تبخیر ماهانه ، فصلی و سالانه از سطح در ایستگاه سینوپتیک بجنورد – روش پنمن مانتیسبر اساس توسط درجه حرارت ماهانه 
جدول 18ارتفاع تبخیر ماهانه ، فصلی و سالانه از سطح در ایستگاه سینوپتیک بجنورد – روش پنمن مانتیس 35
9: طبقه بندی و تعیین تیپ اقلیمی حاکم بر حوضه بجنورد 36
9-2- اندیس خشکی و ضریب رطوبتی دومارتن   36
جدول 20 ضرایب اقلیمی ونوع آب وهوادرمحل ایستگاههای حوزه آبریزموردمطالعه منبع : محاسبه و تدقیق از نگارنده 38
9- اقلیم نمای آمبرژه : 38
شکل 7 اقلیم نمای دومارتن برای ایستگاه سینوپتیک بجنورد 39
شکل 8 موقعیت ایستگاه سینوپتیک بحنورد در اقلیم نمای آمبرژه 39
10 : پالئوکلیما و مواریث کواترنر آغازین : 39
10-1 شواهد اقلیمی گذشته : 39
10-2- سیستم های فرسایشی حاکم در کواترنر آغازین : 40

10-3 اشکال فرسایشی تراکمی در حوضه بجنورد : 44

منابع 49
 
 
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه تعامل توسعه و گسترش فیزیکی شهر با فرآیندهای ژئومورفولوژیک

پایان نامه تعامل توسعه و گسترش فیزیکی شهر با فرآیندهای ژئومورفولوژیک

هدف از این پایان نامه پایان نامه تعامل توسعه و گسترش فیزیکی شهر با فرآیندهای ژئومورفولوژیک حوزه بجنورد می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات67
حجم1/185 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته جغرافیا

پایان نامه تعامل توسعه و گسترش فیزیکی شهر با فرآیندهای ژئومورفولوژیک

(مطالعه موردی:حوزه بجنورد)
 
*قابل استفاده برای رشته های مدیریت شهری،عمران و زمین شناسی
 
چکیده:
در این پایان نامه ، پیش بینی روند توسعه شهری و تأثیر آن برفرایندها ، مورد مطالعه و پایان نامه قرار گرفته است . در این پایان نامه ضمن توجه به توسعه شهری ازادوار گذشته ، رشد جمعیت (به عنوان عامل مهم انسانی توسعه شهری بجنورد) ، در طی دوره آماری 1385 – 1335 مورد مطالعه ، نرخ رشد ، زاد  ولد و مرگ و میر و تأثیر آن در افزایش و کاهش جمعیت ، برآورد و پیش بینی جمعیت تا افق 1485 (یکصد سال) و نیازهای اساسی ؛آب (مصرف سرانه روزانه و سالانه) فضای مورد نیاز ، جهت توسعه شهری در طی یکصد سال آینده از مواردی است که در این  پایان نامه به آن پرداخته شده است . 
 
 
 
کلمات کلیدی:

روند توسعه شهری

مخاطرات ژئومورفولوژیک

تعامل توسعه شهری با مخاطرات ژئومورفولوژیک 

 
 
مقدمه :
در آخرین سالهای قرن بیستم ، بیش از نیمی از جمعیت جهان در شهرها تمرکز یافته اند که همواره زیاد می شوند ، گسترش می یابند ، گهگاه در شهرهای بزرگ و روستاهای همجوار یا در مناطق حقیقی شهری ادغام می شوند ، پدیده ای که تغییرات مهمی را در شیوه زندگی افکار و رفتار به دنبال می آورد . سه میلیارد شهرنشینان کنونی ، که به زودی به چهار میلیارد نفر خواهد رسید ، اکثراً و بیش از پیش به کشورهای در حال توسعه تعلق دارند ، کشورهایی که دارای سطح زندگی پایین و امکانات اندکی برای مقابله با این رشد جمعیت هستند .
 
شهرنشینی و توسعه شهری یکی از تحولات عمده عصر جدید  حتی تاریخ بشر است . این تحول با رشد جمعیت در همه کشورها همراه بوده است . این رشد در طی دو قرن اخیر در کشورهای توسعه یافته که تولید ناخالص ملی بالائی دارند ، شروع ولی در حال حاضر ضعیف و حتی منفی است . این در حالی است که در کشورهای در حال توسعه پدیده شهرنشینی هر چند با تأخیر شروع شده ، اما همچنان قدرتمند باقی مانده است . این رشد در کشورهای پیشرفته با افزایش طول عمر متوسط (30 سال در یک قرن در کشورهای توسعه یافته)  گرایش سریع به پیری مواجه است . از طرف دیگر شاهد وارد شدن صدمات متعددی به محیط زیست و در معرض انواع مخاطرات محیطی نیز واقع شده اند . همه این تحولات با یکدیگر ارتباط دارند ؛ رشد شهرنشینی یکی از چشمگیرترین آنهاست و در مرکز دیگر دگرگونیها قرار دارد . در شهرهای کشورهای در حال توسعه که بیشتر واحد مسکونی فاقد هر گونه امکانات رفاهی و آب قابل شرب اند ، افراد بی سرپناه ، بی شغل ، بی مدرسه ، بی درمانگاه و گرفتار سوء تغذیه ، سریعاً افزایش می یابند و بی وقفه باعث گسترش حلبی آبادها که از حداقل تجهیزات  برخوردارند .(ژان باستیه ؛ ترجمه اشرفی، 1382 ،ص12).
 
توسعه و گسترش شهرها در مکانهای نامناسب و بدون مطالعه هر از چندگاهی تحت تأثیر عوامل مخاطره انگیز واقع شده ، تاریخ آنها بکلی نابود می شوند . از جمله می توان به پدیده طبیعی مخاطره آمیز چون زلزله ، تغییرات مسیر رودخانه ها ، بی آب شدن در شهرهایی چون بمبئی و سن پی یر در سال    1902 ، اوستی باستان بندرگاه رم قدیم و فاروست در استرالیا ، شهرها همچون تمدن ها توانسته اند رو به نابودی و فناپذیری باشند و این رویداد ممکن است باز هم تکرار شود ؟
رشد شتابان جمعیت و توسعه شهرها امروزه با طرح های توسعه ی جامع که رویکرد برنامه ریزی شده وهدایت کننده می باشد موردمطالعه قرار می گیرد.طرح ریزی جامع سنتی اغلب ناکارآمد و یا فقط تا حدودی کارآمد است ، زیرا تأکید اصلی بیش از حد بر تهیه طرح و کمتر از آنچه باید ، برای اجرای آن است . اغلب تصور می شود که تهیه طرح به خودی خود هدف است و این را می توان در ساختار سازمانی ادارات طرح ریزی شهر مشاهده کرد که در انها بخش تهیه طرح جامعه از عملیات کنترل توسعه جداست . مسئولان طرح ریزی غالباً هیچ گونه فعالیت نظارتی و هدایتی ندارند. (کلارک ، جایلر ؛ترجمه اطهاری ،1372 ، ص 51-50) 
 
 
 
فهرست مطالب
1 مقدمه : 5

2  توسعه تاریخی و شکل گیری اولیه شهر بجنورد 

2-1 شهر قدیم بجنورد 7
االف ) شهر دوره صفویه 7
ب ) شهر دوره قاجاریه 8
شبکه اصلی حمل و نقل 8
موقعیت و شکل مرکز شهر 9
روند توسعه شهر 9
2-2 بجنورد امروز 12
شکل 3  نقشه گسترش فیزیکی شهر بجنورد از سال 1335 تا 1383با استفاده ازGIS 18

3 پایان نامه تحولات سیاسی - جمعیتی و تأثیر آن بر توسعه شهری 18

3-1 مقدمه 18
3-2 تحولات سیاسی - جمعیتی شهرستان بجنورد بر اساس تقسیمات سیاسی جدید 19
جدول 1 جمعیت خانوار روستایی شهرستان بجنورد براساس تقسیمات سیاسی جدید طی سالهای 85-1345 19
نمودار 1 جمعیت خانوار روستایی شهرستان بجنورد براساس تقسیمات سیاسی جدید طی سالهای 85-1345 20
جدول 2 نرخ رشد جمعیت روستایی شهرستان بجنورد طی دهه های 45 تا 75 و 85 21
نمودار 2 نرخ رشد جمعیت روستایی شهرستان بجنورد طی دهه های 45 تا 75 و 85 21
نمودار  3 مقایسه روند رشد جمعیت شهری و روستایی شهرستان بجنورد طی سالهای 75-45 22
جدول  3  جمعیت و خانوار شهرستان بجنورد بر حسب تقسیمات سیاسی جدید منبع 23
3-3 تحولات جمعیت شهر بجنورد 24
نمودار شماره 4 مقایسه جمعیت شهری شهرستان و شهر بجنورد طی سالهای 1385-1335 26
3-4 مهاجرت 26
جدول 6 جمعیت شهر بجنورد بر حسب محل تولد در سرشماری سالهای1355- 1345 27
جدول 7جمعیت ساکن درشهر بجنوردبرحسب محل تولد ومقایسه آن باشهری استان خراسان در سالهای 1364-1370 
جدول8مهاجران وارده به شهرستان بجنوردطی10سال قبل ازسرشماری آبان 1375برحسب آخرین محل اقامت قبلی            
جدول9 مهاجران وارد شده به شهرستان بجنورد در طی 10 سال قبل از سرشماری 1385برحسب آخرین محل اقامت                 29
3-5 برآورد جمعیت شهر بجنورد با استفاده از رشد طبیعی 30
جدول10 الف) تعداد موالید شهر بجنورد در سالهای 85-84(منبع : اداره ثبت احوال شهرستان بجنورد؛ تدقیق و محاسبه از نگارنده) 31
جدول10ج )تعداد مرگ و میرشهر بجنورد در سالهای 85-84 (منبع : اداره ثبت احوال شهرستان بجنورد تدقیق و محاسبه از نگارنده) 32
جدول 11مبانی پیش بینی جمعیت شهر بجنورد تا سال 1485 ( منبع : اداره ثبت احوال بجنورد تدقیق و محاسبه از نگارنده) 32
جدول12 آینده نگری جمعیت شهر بجنورد برحسب رشد طبیعی(

4  روند توسعه و گسترش فیزیکی شهر بجنورد 37

4-1  تحولات و کاربری اراضی شهری 37
جدول 14 روند تحولات کاربری زمین شهری در شهر بجنورد طی سالهای 1320 تا 1384 37
شکل 4  نقشه روند شهر بجنورد جهت توسعه آن در طی ادوار گذشته . 41
4-3 جهات توسعه 41
جدول 15 کاربری اراضی وضع موجود  پیشنهادی طرح جامع شهر بجنورد 1374 42
توسعه بلند مدت 44
4-4 ویژگیهای کالبدی 45
توسعه در غرب و شمال غرب 46
جدول 16  روند توسعه کالبدی و جمعیت شهر و پیش بینی تا افق  منبع : سرشماری ، 1335-1375 ، شهرداری بجنورد 1384تا1485 47
نمودار 5   روند تحولات مساحت کاربری زمین شهری در شهر بجنورد طی سالهای 1320تا 1384 48
5  توسعه شهری وقابلیت اراضی درحوضه بجنورد 51
5-1 طبقه بندی واحدهای اراضی و قابلیت آن درتوسعه شهری 51
- واحد اراضی (1.2) 52
- واحد اراضی (1.5) 52
- واحد اراضی (2.2) 53
- واحد اراضی (3.1) 53
- واحد اراضی (C.2) 54
- واحد اراضی (3.2) 54
- واحد اراضی (3.4) 54
- واحد اراضی (4.1) 55
- واحد اراضی (4.2) 55
- واحد اراضی (5.1) 55
- واحد اراضی (8.1) 55
شکل 5 نقشه واحدهای اراضی حوزه بجنورد 56
5-2  پایان نامه اثرات شرایط خاک شناسی و منابع اراضی حوضه بجنورد بر فرایندهای مخاطره آمیز 56
5-2-1  رطوبت خاک 57
5-2-2 بافت خاک 57
5-2-3  استحکام برشی 57
شکل6 نقشه شاخص رطوبت وبافت خاک درحوضه بجنورد( منبع: داده هایی رقومی باندهای1و7 سجنده مربوط به ماه مه2003 میلادی ) 59

5-2-4  میزان کربنات کلسیم موجود در خاک 59

6 کاربری ـ پوشش زمین و تراکم پوشش گیاهی 59

6-1 نوع کاربری ـ پوشش زمین حوضه مطالعاتی 59

6-2طبقه بندی نوع کاربری ـ پوشش زمین حوضه بجنورد 60

جدول 18  طبقه بندی پوشش کاربری زمین در حوضه بجنورد 61

6-3 تراکم پوشش گیاهی در حوضه بجنورد 62

شکل 8 نقشه تراکم پوشش گیاهی حوضه بجنورد با استفاده از ماهواره ETM+ 64
جدول 19  طبقه بندی نقشه شاخص تراکم پوشش گیاهی حوضه بجنورد 64
منابع: 66
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه پیشینه خط و انواع آن و ارزیابی روانشناسی آن در آثار هنرمندان

پایان نامه پیشینه خط و انواع آن و ارزیابی روانشناسی آن در آثار هنرمندان

هدف از این پایان نامه پایان نامه پیشینه خط و انواع آن و ارزیابی روانشناسی آن در آثار هنرمندان می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات116
حجم0/91 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته گرافیک و هنر

پایان نامه پیشینه خط و انواع آن و ارزیابی روانشناسی آن در آثار هنرمندان

 
 
*قابل توجه مشتریان عزیز ، تصاویر پایان نامه وجود ندارند ولی پایان نامه بدون تصاویر نیز قابل استفاده می باشد.
 
 
چکیده:
تعریف عمومی خط مبتنی بر زایش آن از تكرار نقاظ بیشمار است. هنگامی كه نقطه به حركت درآمده و امتداد یابد، به طوری كه بعد طول در آن عمده گردد،‌فرم ایجاد گشته،‌خط نامیده می‌شود. بدین ترتیب خط، نقطه فاقد حركت را دچار حركت می‌نماید و جهت حركت آن را نیز به نمایش می‌گذارد. تكرار خطوط در كنار هم باعث ایجاد بعد دوم گردیده و شكل دو بعدی حاصل سطح نامیده می‌شود. زایش و تحول خط از نقطه، و تغییر مسیر حركت آن تا آنجا كه به ایجاد سطح می‌انجامد .خط از رد نقطه‌ای شكل می یابد كه به وسیله یك یا چند نیرو به حركت در آمده است. دخالت نیروی خارجی، نقطه ایستا را مبدل به خطی پویا می‌كند. این مشهودترین تضادی است كه می‌توانیم میان نقطه و خط تصور كنیم. اگر نقطه به وسیله نیروی به جلو رانده شود از آن خطی مستقیم نتیجه می‌گردد.
 
به طور كلی خط از سه طریق به وجود می‌آید: 
1-خط ایجاد شده به وسیله نیروی وارد آمده بر نقطه، تنها در یك سوی نامشخص، كه خطی است نگاشتاری. این خط دارای سو و كشش و بیانگر حالات روحی و روانی وارد كننده نیرو بر نقطه است. 
2-خطی كه از برخورد و گستره در فضای مادی به وجود می‌آید و آن خطی است تجسمی و ملموس.
3-خطی كه از شكافتن تاریكی به وسیله روشنایی و یا برعكس به وجود می‌آید و آن خطی است تجسمی و محتوایی. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

عنصر بصری خط

روانشناسی خط

خط در آثار هنرمندان

تقسیم بندی انواع خطوط

 
 
 
مقدمه:
بعد از نقطه دومین عنصر بصری و تجسمی خط می‌باشد که بصورت فراوان و متنوع در طبیعت موجود است و معمولاً بینندگان از آن غافلند. در هنر نیز مهمترین عنصر و شکل دهنده موضوعات هنری است و می‌توان گفت که مهمترین عنصر شکل دهندهٔ موضوعات هنری است. تعریف خط از نظر ریاضی عبارت است از حرکت و امتداد نقطه در سطح یا در فضا. خط از برخورد دو صفحه یا از برخورد دو سطح بوجود می‌آید. خط یک عنصر تصویری که فقط دارای واقعیت طولی می‌باشد و فاقد عرض و عمق است. ما انواع خط را آنقدر متنوع می‌بینیم که در واقع هیچ نمونه‌ای بدون ارتباط با آن نمی‌تواند موقعیت خود را به نمایش بگذارد. هر شی ء که لمس می‌کنیم بهترین نمایش نشان دادن خط است.
 
به همان اندازه که قوهٔ لامسه انسان سختی و نرمی را تشخیص می‌دهد، قوهٔ بینایی نیز نسبت به تأثیر روانی خطوط ارزش‌های هنری آن حساسیت بخرج می‌دهد. خاصیت روانی و بصری خط بستگی به انواع خط دارد، و هر نوع خط نیز بیان تصویری خاص خود را دارد. مثلاً خطوط افقی معرف تعادل، آرامش، سکون است و در مقابل خطوط مورب دارای جلوهٔ ناپایداری بوده، با حرکت و هیجان آور است. آثاری که با خطوط منحنی بوجود آمده با نرمی و لغزندگی خود، نشانگر نرمی و لطافت است. خطوط مواج، مارپیچ، زاویه دار، کج، دندانه دار نیز هر کدام بیان بصری و حس‌های گوناگونی را منتقل می‌کنند.[۱]
 
 
 
 
فهرست مطالب 
1)فصل اول: منشاء خط 
 
2)فصل دوم: دسته‌بندی خطوط 
بخش اول - انواع خط: 
الف) خط راست 
1-عمودی 
2-افقی 
3-مورب 
ب)خط خمیده 
1-دایره
2-ماریچ
3-مواج
ج)خط شكسته 
1-خط شكسته باز
2-خط شكسته بسته (الف) مثلث،ب)مربع)  
بخش دوم - خطوط همگرا و واگرا 
بخش سوم - خطوط تجسمی ملموس یامادی شده 
بخش چهارم - ارزش خطی 
بخش پنجم - چگونگی ایجاد تركیب هنری از خط 
 
3)فصل سوم: كلیاتی در مورد خط:
بخش اول - خط و خطای چشم 
بخش دوم - خط و جهت 
بخش سوم - خط و فضا 
بخش چهارم - خط و زمان 
بخش پنجم - متغیر بودن خط نسبت به زمان و مكان 
بخش ششم - خط و رنگ و پایان نامه روابط آنها 
الف-خط افقی و رنگ 
ب-خط عمودی و رنگ 
ج-خط مورب و رنگ 
د-خط و گرما
بخش هفتم - ارزشهای شدت رنگ 
بخش هشتم -چگونگی ایجاد سایه روشن به وسیله خط 
بخش نهم -خط و فرم (سطح و حجم، سنگینی)
بخش دهم -خط و حجم در فضا 
بخش یازدهم-خط در رابطه با نقطه و سطح (خط شكسته و نقطه، خط راست و نقطه) 
بخش دوازدهم -خط در كادر 
بخش سیزدهم -خط و بافت 
بخش چهاردهم -نقش افت در تاثیر بصری خط 
بخش پانزدهم-خط و ریتم 
الف)ریتم در خطوط افقی و عمودی 
ب)ریتم در خطوط منحنی 
ج)در انواع خط 
بخش شانزدهم -انواع ریتم 
الف)تكرار یكنواخت 
ب)تكرار متناوب 
ج)تكرار تكاملی 
د)تكرار موجی 
بخش هفدهم - پایان نامه كنتراستهای خط 
بخش هجدهم-خط و طبیعت 
الف)خطهای دارای مسیر آزاد در طبیعت 
ب) تفاوت در خطوط اندام موجودات 
ج) تفاوت خط در معماری قدیم و جدید
 
4) فصل چهارم: روانشناسی خطوط 
بخش اول - پایان نامه روانی خطوط 
بخش دوم - تاثیر روانی خط در طبیعت 
الف) خطوط شكسته
 ب)‌ منحنی
ج) ‌مواج
د)مارپیچ
بخش سوم - اشاره‌ای به روانشناسی خطوط در آثار چند هنرمند 
بخش چهارم - پایان نامه روانی خطوط چهره 
 
5)فصل پنجم : پایان نامه خط در آثار هنرمند 
بخش اول - ادگار دگا
بخش دوم - اگون شیله 
بخش سوم – اسکار کوکوشکا 
بخش چهارم - پیت موندریان 
بخش پنجم - گوستاو کلیمت 
بخش ششم- جاکمتی 
بخش هفتم - پال كله 
 
منابع

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه انواع خطاهای نامتقارن و اثر تنوع اتصالات ترانسفورماتور حین عبور این خطاها از ترانس

پایان نامه انواع خطاهای نامتقارن و اثر تنوع اتصالات ترانسفورماتور حین عبور این خطاها از ترانس

هدف از این پایان نامه پایان نامه انواع خطاهای نامتقارن و اثر تنوع اتصالات ترانسفورماتور حین عبور این خطاها از ترانس می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات96
حجم2/934 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته برق

پایان نامه انواع خطاهای نامتقارن و اثر تنوع اتصالات ترانسفورماتور حین عبور این خطاها از ترانس

 
 
چکیده:
در این پایان نامه ابتدا به مقدمه کوتاهی در مورد دامنه و مدت افت ولتاژ می پردازیم. سپس انواع اتصالات سیم پیچی ترانسفورماتور را تقسیم بندی می کنیم و سپس انتقال افت ولتاژهای ناشی از خطاهای متقارن و نامتقارن را از طریق این اتصالات توضیح می دهیم و در جدولی طبقه بندی می کنیم و اثر آن را بر روی ترانسفورماتورهای شبیه سازی شده خواهیم دید.
 
افت ولتاژها عبارت از کاهش کوتاه مدت rms ولتاژ است که بواسطه اضافه بارها وراه اندازی موتورهای بزرگ ایجاد می شود. این توجه به افت ولتاژها عمدتاً به واسطه مشکلاتی است که برای انواع تجهیزات حساس به وجود می آورند مانند: درایوهای کنترل سرعت، تجهیزات کنترل فرآیند و کامپیوترها كه به دلیل حساسیتشان در این زمینه بد نام هستند.
 
دامنه یک افت ولتاژ را به چند روش می توان معین کرد. اکثر مونیتورهای موجود، دامنه افت ولتاژ را ازrms  ولتاژها بدست می آورند. ولی این شرایط ممکن است در آینده کاملاً تغییر کند. چند راه دیگر برای تعیین مقدار سطح ولتاژ وجود دارد. دو مثال واضح آن یکی دامنه هارمونیک اصلی (فرکانس قدرت) ولتاژ و دیگری پیک ولتاژ در هر سیکل یا نیم سیکل هستند. تا زمانی که ولتاژ سینوسی است مهم نیست که rms ولتاژ، مولفه اصلی ولتاژ یا پیک ولتاژ برای بدست آوردن دامنه افت استفاده شود. ولی بویژه در حین افت ولتاژ اینگونه نیست.معمولاً تجهیزات به سطح ولتاژ پایین تری نسبت به سطحی که خطا اتفاق می افتد متصل می شود. بنابراین ولتاژ پایانه تجهیزات نه تنها به ولتاژ pcc بستگی دارد بلکه به اتصال سیم پیچ ترانس بین pcc و پایانه تجهیزات هم بستگی دارد.نقطه یpcc  نقطه ای است كه خطا و بار از آن نقطه تغذیه می شود، بعبارت دیگر جریان بار و جریان خطا در این نقطه از هم جدا می شود.
 
 
 
کلمات کلیدی:

خطاهای متقارن و نامتقارن

اتصالات سیم پیچی ترانسفورماتور

ترانسفورماتورهای شبیه سازی شده

 
 
 
 
 
فهرست مطالب
چکیده: 3
3-1 مقدمه 3
3-2 دامنه افت ولتاژ 4
3-3 مدت افت ولتاژ 4
3-4 اتصالات سیم پیچی ترانس 5
3-5 انتقال افت ولتاژها از طریق ترانسفورماتور 6
3-5-3 خطای تكفاز، بار با اتصال ستاره، ترانسفورماتور نوع دوم 7
3-5-4 خطای تكفاز، بار با اتصال مثلث، ترانسفورماتور نوع دوم 8
3-5-5 خطای تكفاز، بار با اتصال ستاره، 8
3-5-6 خطای تكفاز، بار با اتصال مثلث، 8
3-5-7 خطای دو فاز به هم، بار با اتصال ستاره، 9
3-5-9 خطای دو فاز به هم، بار با اتصال ستاره، 10
3-5-10 خطای دو فاز به هم، بار با اتصال مثلث، 10
3-5-11 خطای دو فاز به هم، بار با اتصال ستاره، 10
3-5-12 خطای دو فاز به هم، بار با اتصال مثلث، 10
3-5-13 خطاهای دو فاز به زمین 11
3-6 جمعبندی انواع خطاها 13
شكل (3-1) دیاگرام فازوری خطاها 14
3-7 خطای TYPE A ، ترانسفورماتور DD 14
شكل (3-3)  شكل موج ولتاژ VBC                                             
شكل (3-2) شكل موج ولتاژ VAB 15
شكل (3-5)  شكل موج ولتاژ VAB                                        
     شكل (3-4) شكل موج ولتاژ VCA 15
شكل (3-7) شكل موج جریان IB                                       
        شكل (3-6) شكل موج جریان IA 16
شكل (3-9) شكل موج جریان IA                                       
        شكل (3-8) شكل موج جریان IA 16
3-8 خطای TYPE B ، ترانسفورماتور DD 17
شكل (3-10)  شكل موجهای ولتاژ VA ; VB ; VC 17
شكل (3-11)  شكل موجهای ولتاژ VA ; VB ; VC 18
شكل (3-12)  شكل موجهای جریان IA ; IB ; IC 19
3-9 خطای TYPE C ، ترانسفورماتور DD 19
شكل (3-13)  شكل موجهای ولتاژ VA ; VB ; VC 20
شكل (3-14)  شكل موجهای ولتاژ VA ; VB ; VC 21
شكل (3-15)  شكل موجهای جریان ; IB IA 21
شكل (3-16)  شكل موج جریان IA 22
شكل (3-16)  شكل موج جریان IB 22
شكل (3-17)  شكل موج جریان IC 23
3-10 خطاهای TYPE D و TYPE F و TYPE G ، ترانسفورماتور DD 23
3-11 خطای TYPE E ، ترانسفورماتور DD 23
شكل (3-18)  شكل موجهای ولتاژ VA ; VB ; VC 24
شكل (3-19)  شكل موجهای جریان IA ; IB ; IC 24
3-12 خطاهای نامتقارن ، ترانسفورماتور YY 24
3-13 خطاهای نامتقارن ، ترانسفورماتور YGYG 24
3-14 خطای TYPE A ، ترانسفورماتور DY 25
شكل (3-20)  شكل موجهای ولتاژ VA ; VB ; VC 25
شكل (3-21)  شكل موجهای جریان IA ; IB ; IC 25
شكل (3-22)  شكل موجهای جریان IA ; IB ; IC 26
3-15 خطای TYPE B ، ترانسفورماتور DY 26
3-16 خطای TYPE C ، ترانسفورماتور DY 28
3-17 خطای TYPE D ، ترانسفورماتور DY 30
3-18 خطای TYPE E ، ترانسفورماتور DY 31
3-19 خطای TYPE F ، ترانسفورماتور DY 32
3-20 خطای TYPE G ، ترانسفورماتور DY 34
3-21 شكل موجهای ولتاژ – جریان ترانسفورماتور پنج ستونی برای خطای TYPE A 36
شبیه سازی با PSCAD 36
شبیه سازی با برنامه نوشته شده 38
3-22 شكل موجهای ولتاژ – جریان ترانسفورماتور پنج ستونی برای خطای TYPE B 41
شبیه سازی با PSCAD 41
شبیه سازی با برنامه نوشته شده 44
3-23 شكل موجهای ولتاژ – جریان ترانسفورماتور پنج ستونی برای خطای TYPE C 47
شبیه سازی با PSCAD 47
شبیه سازی با برنامه نوشته شده 49
3-24 شكل موجهای ولتاژ – جریان ترانسفورماتور پنج ستونی برای خطای TYPE D 52
شبیه سازی با PSCAD 52
شبیه سازی با برنامه نوشته شده 55
3-25 شكل موجهای ولتاژ – جریان ترانسفورماتور پنج ستونی برای خطای TYPE E 58
شبیه سازی با PSCAD 58
شبیه سازی با برنامه نوشته شده 60
3-26 شكل موجهای ولتاژ – جریان ترانسفورماتور پنج ستونی برای خطای TYPE F 63
شبیه سازی با PSCAD 63
شبیه سازی با برنامه نوشته شده 66
3-27 شكل موجهای ولتاژ – جریان ترانسفورماتور پنج ستونی برای خطای TYPE G 69
شبیه سازی با PSCAD 69
شبیه سازی با برنامه نوشته شده 71
3-28 شكل موجهای ولتاژ – جریان چند باس شبكه 14 باس IEEE برای خطای TYPE D در باس 5  با مقدار   75
3-29 شكل موجهای ولتاژ – جریان چند باس شبكه 14 باس IEEE برای خطای TYPE G در باس 5  با مقدار   81
3-30 شكل موجهای ولتاژ – جریان چند باس شبكه 14 باس IEEE برای خطای TYPE A در باس 5  با مقدار   87
منابع 93
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

مدل سازی ترانسفورمر با اثر اشباع

مدل سازی ترانسفورمر با اثر اشباع

دانلود پایان نامه مدل سازی ترانسفورمر با اثر اشباع


مشخصات فایل
تعداد صفحات63
حجم0/938 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی برق

مدل سازی ترانسفورمر با اثر اشباع

 
چکیده
در این پایان نامه بصورت مشروح به مدلسازی ترانسفورماتور با اثر اشباع خواهیم پرداخت و ابتدا از مدلسازی ترانسفورماتور ایده-ال آغاز خواهیم کرد، سپس معادلات شار نشتی را با توجه به اینکه مدلسازی باید بازتاب رفتار بیرونی المان باشد، شرایط پایانه های ترانسفورماتور را پایان نامه می کنیم و در ادامه بصورت مشروح و به روشهای مختلف اشباع ترانسفورماتوررا وارد مدل خود خواهیم نمود و در قسمت بعد منحنی اشباع با مقادیر لحظه ای را توضیح می دهیم و به پایان نامه مقدار خطای حاصل از عدم استفاده از منحنی اشباع با مقادیر لحظه ای خواهیم پرداخت و در نهایت بصورت مشروح شبیه سازی ترانسفورماتور پنج ستونی را در حوزه زمان پایان نامه می کنیم.
 
 
کلمات کلیدی:

اثر اشباع

مدلسازی ترانسفورماتور

شبیه سازی ترانسفورماتور

روشهای مختلف اشباع ترانسفورماتور

 
 
 مقدمه
استفاده عمده ترانسفورماتورهای الکتریکی برای تغییر اندازه ولتاژ ac، ایجاد جدا سازی (ایزولاسیون) الکتریکی، و تطبیق امپدانس بار با منبع است. ترانسفورماتورها از دو یا چند سیم پیچ ساکن تشکیل میشوند که به صورت مغناطیسی تزویج شده اند و اغلب ـ و نه اجباراً ـ به منظور حداکثر نمودن تزویج داری هسته با نفوذ پذیری بالایی هستند. معمولاً، سیم پیچ ورودی، سیم پیچ اولیه نامیده می شود و بقیه سیم پیچها که خروجی از آنها کشیده می شود به عنوان سیم پیچهای ثانویه نامیده می شود. ترانسفورماتورهای قدرت که در فرکانسهای پایین، بینHz 25 تا  Hz400 کار می کنند، برای متمرکز کردن مسیر شار پیوندی سیم پیچها، دارای هسته آهنی هستند. ترانسفورماتورهایی که برای کار در فرکانسهای بالا ساخته می شوند، هسته هایی از فریت پودری یا هوایی دارند تا از تلفات بیش از حد جلوگیری کنند. تلفات جریان گردابی در هسته آهنی را می توان با استفاده از ساختار ورقه ای کاهش داد. برای ترانسفورمرهای Hz 60 ورقه های هسته نوعاً در حدود mm 35/0 ضخامت دارد.
 
 
 
فهرست مطالب
مدل سازی ترانسفورمر با اثر اشباع 1
چکیده 2
مدلسازی ترانسفورماتور 3
1 مقدمه 3

2 ترانسفورماتور ایده آل 4

شكل (2) ترانسفورماتور ایده ال                                                        
     شكل (1) ترانسفورماتور 5
شكل (3) ترانسفورماتور ایده ال بل بار 6

3 معادلات شار نشتی 7

شكل (4) ترانسفورماتور با مولفه های شار پیوندی و نشتی 8
4 معادلات ولتاژ 11
5 ارائه مدار معادل 13
شكل (5) مدرا معادل ترانسفورماتور 14
6 مدلسازی ترانسفورماتور دو سیم پیچه 15
شكل (6) دیاگرام شبیه سازی یک ترانسفورماتور دو سیم پیچه 19
7 شرایط پایانه ها (ترمینالها) 20
شكل (7) ترکیب RL موازی 22
شکل (8) ترکیب RC موازی 23
8 وارد کردن اشباع هسته به شبیه سازی 24

8-1 روشهای وارد کردن اثرات اشباع هسته 25

شكل (10) رابطه بین   و 27
شكل (9) منحنی مغناطیس کنندگی مدار باز ترانسفورماتور 27
شكل (11) دیاگرام شبیه سازی یک ترانسفورماتور دو سیم پیچه با اثر اشباع 30
8-2 شبیه سازی رابطه بین  و   30
شكل (12) رابطه بین  و   31
شكل (13) رابطه بین  و   31
ناحیه اشباع کامل  : 32
9 منحنی اشباع با مقادیر لحظهای 34
9-1 استخراج منحنی مغناطیس کنندگی مدار باز با مقادیر لحظهای 35
شكل (15) شار پیوندی متناظر شكل (14) سینوسی 36
شكل (14) منحنی مدار باز با مقادیر  RMS 36
شکل (16) جریان لحظه ای متناظر با تحریک ولتاژ سینوسی 37
9-2 بدست آوردن ضرایب معادله انتگرالی 39

10 خطای استفاده از منحنی مدار باز با مقادیر RMS 41

شكل (18) منحنی مدار باز با مقادیر RMS                          
  شكل (17) منحنی مدار باز با مقادیر لحظهای 42
شكل (20) میزان خطای استفاده از منحنی لحظهای                                        
     شكل (19) میزان خطای استفاده از منحنی RMS 43
11 شبیه سازی ترانسفورماتور پنج ستونی در حوزه زمان 43
شكل (21) مدار معادل مغناطیسی ترانسفورماتور سه فاز سه ستونه 45
شكل (22) مدار معادل الكتریكی ترانسفورماتور سه فاز سه ستونه 46
شكل (23) مدار معادل مغناطیسی ترانسفورماتور سه فاز پنج ستونه 47
11-1 حل عددی معادلات دیفرانسیل 50
11-1-1 روش EULER 50
شكل (25) انتگرالگیری در یك استپ زمانی به روش اولر 51
11-1-2 روش ADAMS 52
11-1-3 روش TRAPEZOIDAL 55

12 روشهای آزموده شده برای حل همزمان معادلات دیفرانسیل 56

مراجع 59
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

ارزیابی پروسه نم زدایی از گاز طبیعی و اثر پارامترهای مختلف بر روی بازده برجهای آکنده

ارزیابی پروسه نم زدایی از گاز طبیعی و اثر پارامترهای مختلف بر روی بازده برجهای آکنده

در این پایان نامه ارزیابی پروسه نم زدایی از گاز طبیعی و اثر پارامترهای مختلف بر روی بازده برجهای آکنده پالایشگاه گاز فراشبند مورد پایان نامه قرار می گیرد


مشخصات فایل
تعداد صفحات114
حجم2/1002 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpdf

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی شیمی

ارزیابی پروسه نم زدایی از گاز طبیعی و اثر پارامترهای مختلف بر روی بازده برجهای آکنده

(مطالعه موردی:پالایشگاه گاز فراشبند)
 
 
چکیده
نم زدایی یا رطوبت زدایی یکی از مراحل پالایش گاز طبیعی است. پس از تفکیک نفت با گاز مقداری آب آزاد همراه با گاز طبیعی وجود دارد که بیشتر آن توسط روش‌های جداسازی ساده در سر چاه یا در نزدیکی آن از گاز جدا می‌شود. در حالیکه بخار آب موجود در محلول گاز میبایست طی فرایندی بسیار پیچیده تحت عنوان عملیات نم‌زدایی و یا رطوبت‌زدایی از گازطبیعی تفکیک گردند.انتخاب روش نم زدایی بستگی به شرایط گاز (اجزاء تشكیل دهنده و فشار و دما و دبی) و میزان نیاز به نم زدایی دارد. مقدار آب موجود در گاز را می توان با نقطه شبنم گاز در فشار و دمای مورد نظر مشخص كرد . كاهش نقطه شبنم، نشانگر مقدار آبی است كه در فرآیند نم زدایی از گاز جدا می شود.
 
در این پایان نامه ارزیابی پروسه نم زدایی از گاز طبیعی و اثر پارامترهای مختلف بر روی بازده برجهای آکنده پالایشگاه گاز فراشبند مورد پایان نامه قرار می گیرد.
 
 
 
کلمات کلیدی:

برجهای آکنده

نم زدایی از گاز طبیعی

برج جذب آکنده صنعتی

پروسه نم زدایی از گاز طبیعی

اثر پارامترهای مختلف بر روی بازده برجهای آکنده

 
 
 
رطوبت زدایی با محلول گلایکول
نوع متداول نم زدایی جذب (absorption) با عنوان نم زدایی گلایکول که ماده اصلی این فرایند می‌باشد شناخته می‌شود. در این فرایند، از مایع نم زدای خشک کننده حاوی گلایکول برای جذب بخار آب از جریان گاز استفاده می‌شود. دراین نوع فرایند اغلب از دو محلول گلایکول باسامی دی اتیل گلایکول (DEG) یا تری اتیل گلایکول (TEG) استفاده می‌گردد.خواص ملکولی ماده گلایکول شباهت بسیاری با آب دارد بنابراین چنانچه در تماس با جریانی از گازطبیعی قرار گیرد، رطوبت آب موجود در جریان گاز را جذب و جمع آوری می‌نماید. ملکولهای سنگین شده گلایکول در انتهای تماس دهنده جهت خروج از نم زدا جمع و خارج می‌شو ند سپس گازطبیعی خشک نیزاز جانب دیگر به بیرون از نم زدا انتقال می‌یاید.محلول گلایکول را از میان دیگ بخار به منظور تبخیر نمودن آب محلول در آن و آزاد کردن گلایکول جهت استفاده مجدد آن در فرایندهای بعدی نم زدایی عبور می‌دهند. این عمل با بهره گیری از پدیده فیزیکی یعنی وجود اختلاف در نقطه جوش آب تا 212درجه فارنهایت (100 درجه سانتیگراد ) و گلایکول تا 400 درجه فارنهایت صورت می‌گیرد.
 
رطوبت زدایی با ماده خشک کننده جامد
رطوبت زدایی با ماده خشک کننده جامد که معمولاً مؤثرتر از نم زداهای گلایکول هستند نیز با استفاده از روش جذب سطحی صورت می‌گیرد. جهت این کار به حداقل دو برج یابیشتر نیاز می‌باشد که بکمک یک ماده خشک کننده جامد شامل آلومینا یا ماده سیلیکاژل پرشده است. نم زدایی با ماده خشک کننده جامد اولین شیوه نم زدایی گازطبیعی با استفاده از روش جذب سطحی است گازطبیعی از داخل این برج ها، از بالا به پایین عبور داده می‌شوند. گازطبیعی دراین فرایند ضمن عبور از اطراف ذرات ماده خشک کننده رطوبت‌های موجود در جریان گازطبیعی به سطح ذرات ماده خشک کننده جذب می‌گردد و باتکمیل این فرایند تقریباً تمام آب توسط ماده خشک کننده جامد جذب شده و نهایتا گاز خشک از انتهای برج خارج شود.
 
این نوع از سیستم نم زدایی از آنجاییکه در رابطه باحجم فراوان گاز تحت فشارهای بالا مناسب هستند معمولاً در انتهای یک خط لوله در یک ایستگاه کمپرسور قرار دارند. در این سیستم نیز همانند گلایکول در روش اول ماده خشک کننده جامد بعد از اشباع شدن از آب جهت احیاء و استفاده‌های مکرر از سیستم‌های گرمکن با درجه حرارت بالا جهت تبخیر بخار آب موجود در گلایکول بکار گرفته می‌شوند.گاز طبیعی اینک با طی تمام مراحل تصفیه به طور کامل فرآورش و برای مصرف آماده گردید بنابراین در پایان با تقویت فشار آن تا حدود 1000 psi و پس از محاسبه حجم آن توسط سیستم اندازه گیری به خط لوله خروجی پالایشگاه هدایت و تحویل مدیریت منطقه عملیات انتقال گاز مربوطه می‌گردد.
 
 
 
فهرست مطالب
فصل اول:کلیات
 
فصل دوم:تحقیقات انجام شده
 
فصل سوم:تئوری
گاز طبیعی

عملیات نم زدایی گاز

روشهای نم زدایی گاز

نم زدایی با استفاده از واکنشگر شیمیایی
نم زدایی با استفاده از سرمایش
نم زدایی با استفاده از مایع خشک کن
اساس کار واحد تری اتیلن گلیکول
برج جذب
فواید استفاده از آکنه منظم
میزان آب موجود در گاز طبیعی 

پایان نامه علل افزایش هرزرفت گاز خروجی از برج جذب

 
فصل چهارم:ارئه مدل و محاسبات
مدل جذب
روش شوت کردن
موازنه جرم
موازنه کلی جرم در فاز گاز
موازنه جز آب در فاز گاز
موازنه جز دی اکسیدکربن در فاز گاز
موازنه جز متان در فاز گاز
موازنه جز اتان در فاز گاز
موازنه جز زایلن در فاز گاز
موازنه جز زایلن در فاز گاز
موازنه کلی جرم در فاز مایع
موازنه جز آب در فاز مایع
موازنه جز آب در فاز مایع
موازنه جز تری اتیلنگلیکول در فاز مایع
موازنه جز زایلن در فاز مایع
موازنه انرژی در برج جذب
موازنه انرژی در فاز گاز
موازنه انرژی در فاز مایع
 
فصل پنجم:محاسبه پارامترها و معادلات مورد نیاز مدل
محاسبه پارامترهای انتقال جرم
محاسبه پارامترها مربوط به اتقال حرارت
 
فصل ششم:نتایج و محاسبات
 
نمودارهای بدست آمده برای برج جذب آکنده نامنظم

مقایسه نتایج برج جذب نامنظم و منظم

نتیجه گیری
منابع
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

اصول مدیریت و پرورش گاو شیری

اصول مدیریت و پرورش گاو شیری

دانلود پایان نامه اصول مدیریت و پرورش گاو شیری


مشخصات فایل
تعداد صفحات222
حجم2/212 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته کشاورزی

اصول مدیریت و پرورش گاو شیری

 
 
چکیده:
همانگونه كه همگی مطلع هستیم از ابتدای خلقت بشر علی‌رغم افزایش مداوم جمعیت، منابع تامین‌كننده احتیاجات همواره ثابت بوده‌ و در طی سالیان، تنها راه‌ها و روشهای بهره‌برداری از این منابع تغییر كرده‌اند، یعنی در طی سالهای گذشته بشر با استفاده از روشهای نوین علمی اقدام به تجهیز و به تبع آن افزایش میزان بهره‌برداری از این منابع نموده‌است، كه البته در پاره‌ای موارد به كارگیری برخی از این روشها به دلیل ناهمگونی با سیستم طبیعی و عدم تحقیقات كافی روی اثرات دراز مدت آنها پیش از استفاده وسیع، منجر به وارد آمدن خسارات غیر قابل جبرانی به اكوسیستمهای مناطق مورد اجرا گردیده‌است.
 
هزاران سال است که گاو، جزیی از زندگی کشاورزی انسان به شمار می آید. نزدیک به شش هزار سال پیش از میلاد مسیح، بشر شیوه زندگی خود را تغییر داده و به اهلی کردن حیوانات پرداخت. چگونگی اهلی شدن گاو چندان مشخص نیست؛ اما با استناد به کتیبه ای که در یکی از معابد عراق به دست آمده، حدود چهار هزار و 500 سال پیش از میلاد مسیح، شخصی در حال دوشیدن شیر از گاو نشان داده شده است. 
 
تا قبل از سده­ی هفدهم میلادی، پرورش گاو بر اساس نیاز خانواده به این حیوان بود؛ اما شروع حرفه­ی گاوداری به صورت متمرکز به اوایل قرن 19 میلادی و ساخت اولین دستگاه شیردوشی در بریتانیا باز می‌گردد. به دنبال آن در سال 1903، «الکساندر گیلیز» استرالیایی، ماشین شیردوشی امروزی را ساخت.در حال حاضر، حدود یک میلیون و 600 هزار واحد دامداری زیر نظر اتحادیه­ی دامداران ایران مشغول به فعالیت هستند که وظیفه­ی تامین گوشت و شیر کشور را به عهده دارند.بر اساس آمارهای اعلام شده توسط وزارت کشاورزی، در حال حاضر سه میلیون نفر در امور دامپروری کشور در قالب واحدهای صنعتی، سنتی، دامی کوچک و بزرگ و عشایری فعالیت دارند که ارزش سرمایه­ی آنان در زیربخش دام و طیور بیش از 209 هزار میلیارد ریال می‌باشد که نشانگر اهمیت بسیار بالای صنعت دام و طیور در اقتصاد کشور است.
 
 
 
کلمات کلیدی:

گاو شیری

پرورش گاو شیری

اصول مدیریتی گاو شیری

 
 
 
فهرست مطالب 
      
پیشگفتار 3
فصل اول كلیات
مقدمه 5
نژاد   8
دستگاه گوارش نشخواركنندگان 13
احتیاجات غذایی گاو شیری 16
قابلیت هضم غذا 33
روش های اندازه گیری انرژی 35
 

فصل دوم : جیره های غذایی

تغذیه دام 41
دستگاه گوارش گاو 43
خوراك گاو شیری 50
سیلو كردن. 57
ساختمان سیلو 62
مواد متراكم (كنسانتره) در جیره غذایی دام 67
جیره متعادل و متوازن 76
دسته بندی گله گاو شیری 87
مدیریت تغذیه گاوهای شیری پر تولید 94
ارزیابی وضعیت بدنی گاو شیری و رتبه بندی آن (B.S.C) 96
فصل سوم : جایگاه دام
فضای لازم برای تركیب گله گاو شیری 100
اتاق شیر دوشی 105
زایشگاه 108
انبار علوفه ، كنسانتره ، سیلو ، پوشال 109
 

فصل چهارم : فیزیولوژی پستان

ترشح شیر و كیفیت آن 113
بیماری ورم پستان 116
مدیریت و پاكیزگی آغل 128
 

فصل پنجم : تلقیح مصنوعی و اصلاح نژاد

مراحل زایمان 144
 

فصل ششم : مدیریت دامداری  

بهداشت و بیماری دام 153
 

فصل هفتم : تهیه طرح گاوداری شیری 154

 

فصل هشتم : پرواربندی 180

راهنمای استفاده از جداول تركیب غذایی 181
منابع فارسی 201
منابع انگلیسی 202
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه گزارشگری مالی و دولتی با تاکید بر گزارشگری مالی شهرداریها

پایان نامه گزارشگری مالی و دولتی با تاکید بر گزارشگری مالی شهرداریها

هدف از این پایان نامه پایان نامه گزارشگری مالی و دولتی با تاکید بر گزارشگری مالی شهرداریها می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات81
حجم0/108 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته حسابداری

پایان نامه گزارشگری مالی و دولتی با تاکید بر گزارشگری مالی شهرداریها

 
 
*قابل استفاده برای رشته مدیریت
 
 
مقدمه
دولت و واحدهای تابعه، شهرداریها و همچنین نهادهای عمومی غیر دولتی، از جمله سازمان‌های بزرگ بخش عمومی ایران محسوب می شوند. بنابراین، با ارائه تحلیلی در مورد گزارشگری مالی این قبیل سازمانها می توان سیمای وضعیت گزارشگری مالی بخش عمومی را یكی از ابزارهای اصلی ایفای مسئولیت پاسخگویی مقامات برگزیده و منصوب سازمانهای بزرگ بخش عمومی است برای دست یابی و ارتقای سطح مسئولیت پاسخگویی، شرایط لازم را فراهم كرد. با افزایش سطح مطالبات شهروندان دایر بر حق دانستن حقایق و پاسخ خواهی، دولتمردان و سیاستمداران كشورهای توسعه یافته و در حال توسعه را بر آن داشت تا نظام گزارشگری مالی نوینی را كه مبتنی بر مسئولیت پاسخگویی مجهز نمایند.
 
 چون در جوامعی كه دولتها بر اساس رای مستقیم مردم برگزیده می شوندتوان ناشی از اراده مردم است مسئولیت پاسخگویی عمومی دولت از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است . ولی گفته می شود که توجه ناكافی بر منابع مالی واقتصادی عمومی مقامات برگزیده شده و منصوب سازمانهای بزرگ بخش عمومی ایران ورشد ناچیز یا افت سطح مطالبات شهروندی در مورد حق دانستن حقایق و نظارت مردم‌سالار،از جمله دلایلی است كه نظام گزارشگری مالی بخش عمومی ایران را با نارسایی های در خورملاحظه‌ای روبروساخته است. (باباجانی،حعفر،1378،ص 1و2)
 
در این میان، دگرگون سازی شهرداریهای كشور در برای افزایش هرچه بیشتر امور مشاركت‌پذیر مردمی و تلاش در ایجاد خودكفایی شهرداری‌ها از راههای ارائه خدمات و دریافت عوارض بابت خدمات انجام شده، اعمال مدیریت صحیح و تصمیمات مناسب و بهنگام شهرداران را ایجاب می‌نماید، اجرای سیاست دولتی مبنی بر خودكفایی شهرداری‌های كشور امكان‌پذیر نخواهد بود مگر با تجزیه و تحلیل صورتهای مالی كه بر مبنای بودجه عملیاتی، شهرداری در واحد مالی تهیه و تنظیم شده باشد، تحلیل و تفسیر این صورتهای مالی به مسئولین و شهرداران این امكان را خواهد داد تا نسبت به حذف درآمدهای پرهزینه و زائد و ایجاد درآمدهای سهل الوصول اقدام نمایند . و همچنین عوامل ایجاد كننده را نیز مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند در این پژوهش پژوهشگر تلاش می كند تا ارزیابی دقیقی از وضعیت گزارشگری مالی شهرداری های استان اردبیل انجام داده و در صورت امكان پیشنهادهائی عملی و مناسب برای ارتقاء وضعیت گزارشگری این سازمان ارائه نماید .
 
 
 
کلمات کلیدی:

حسابداری دولتی

نظام گزارشگری مالی

گزارشگری مالی در شهرداری

ارزیابی عملكردسامانه گزارشگری مالی

 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
ـ چكیده 
فصل اول : ــ دیباچه
ــ بیان مسئله وانگیزه برگزیدن موضوع پژوهش
ــ اهمیت و ضرورت انجام پژوهش
ــ اهداف پژوهش
ــ فرضیه های پژوهش
ــ روش پزوهش
ــروش جمع آوری اطلاعات .
ــ قلمرو پژوهش .
ــ متغیر های پژوهش .
ــ محدودیت های پژوهش
ــ تعریف واژگان واصطلاحات كلیدی
ــ ساختار پژوهش 
 

فصل دوم : مفاهیم حسابداری و گزارشگری مالی و دولتی 

ـــ دیباچه

ـــ تعریف حسابداری و حسابداری دولتی

ـــ تعریف گزارشگری مالی

ـــ اهداف گزارشگری مالی

ـــ گزارشگری مالی در ایران

ـــ گزارشگری مالی در عصر تجارت الكترونیك

ـــ استفاده كنندگان از گزارشگری مالی

ـــ امكان ارتقا گزارشگری مالی در ایران

ـــ تحولات اساسی در گزارشگری

ـــ واحد گزارشگری مالی
ـــ جایگاه تئوری وجوه مستقل
ـــ جریان اطلاعاتی گزارشگری مالی

ـــ محدودیت های گزارشگری مالی .

ـــ گزارشگری مالی دولتی

ـــ اهداف گزارشگری مالی دولتی

ـــ مفهوم مسئولیت پاسخگویی

ـــ اصول حسابداری و گزارشگری مالی دولتی

ـــ مبانی حسابداری دولتی
ـــ مبانی تعهدی در حسابداری دولتی

ـــسامانه حسابداری حساب مستقل

ـــ انواع حسابهای مستقل

ـــ ارزیابی عملكردسامانه گزارشگری مالی و ارتباط آن با مدیریت دولتی

 
فصل سوم : شهرداری ها و گزارشگری مالی شهرداری ها 
ـــ شهرداری ها بحث نظری

ـــ پیشینه ، رشد و تحول شهرداری در ایران .

ـــ مسائل مربوط به گزارشگری مالی مطلوب در شهرداری های و ارتباط آن با سامانه مالی.
ـــ استفاده كنندگان گزارش های مالی و نیازهای اطلاعاتی آنها
ـــ خصوصیات ، محسنات و كاربرد حسابداری شهرداری ها
ـــ اصول و موازین حسابداری شهرداری
ـــ اصول حسابداری در شهرداری ها و مفهوم بودجه .
ـــ خلاصه دستورالعمل تهیه و تنظیم بودجه شهرداری ها
ـــ حسابداری بودجه  .
 
فصل چهارم  : پیشینه پژوهش 
ـــ موانع اجرای حسابرسی صورتهای مالی موسسات غیر انتفایی (شهرداری‌های 
استان كردستان و آذربایجانغربی
ـــ ارزیابی میزان پاسخگویی نظام مالی دولت جمهوری اسلامی ایران
ـــ پایان نامه موانع توسعه حسابداری دولتی و اثرات آن بر گزارشگری مالی دولتی
ـــ گزارش ارزیابی مدیریت از كنترل داخلی و پایان نامه فایده مندی برون سازمانی آن در ایران .
 
منابع

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()