نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

نقش دیوان بین المللی دادگستری در توسعه حقوق بین الملل

نقش دیوان بین المللی دادگستری در توسعه حقوق بین الملل

هدف از این پایان نامه پایان نامه نقش دیوان بین المللی دادگستری در توسعه حقوق بین الملل می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات59
حجم0/185 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته حقوق

نقش دیوان بین المللی دادگستری در توسعه حقوق بین الملل

 
 
چکیده 
ادعای ایجاد قاعده‌ی حقوقی و توسعه حقوق بین­الملل از سوی دیوان بین­المللی شاید گزاف بنظر آید. زیرا علی‌القاعده دیوان بین‌المللی دادگستری باید اختلاف‌های بین دولت‌ها را طبق حقوق بین‌الملل حل‌وفصل کرده و در صورت خلأ قانونی از صدور رأی اجتناب کند. ولی دیوان فراتر از حل اختلاف، از طریق ایجاد رویه‌ی قضایی، در توسعه‌ی حقوق بین‌الملل مشارکت دارد. "توسعه" مفهومی است که تغییر و نوآوری را در خود دارد و تنها با اعمال قواعد حقوقی موضوعه امکان‌پذیر نیست، لذا دیوان با عدول از رویکرد پوزیتویستی، نقش جدیدی را در حقوق بین­الملل برای خود ترسیم کرده است. دیوان بین‌المللی دادگستری با اتخاذ روشی هم‌چون نظام حقوقی کامن‌لو؛ برای رویه‌ی قضایی اهمیت یبیش از یک منبع فرعی قائل است و در صورت ضرورت در اصلاح و ایجاد قواعد حقوقی مشارکت می­کند، لذا هر چند دیوان رکن قانون‌گذاری نیست، با توجه به توسعه‌نیافتگی حقوق بین­الملل به‌ عنوان یک شبه قانون‌گذار عمل می­کند.
 
 
 
کلیدواژه ها:

احتیاط قضایی

تصمیمات قضایی

قانون‌گذاری قضایی

سیستم حقوقی کامن‌لو

توسعه‌ی حقوق بین‌الملل

دیوان بین‌المللی دادگستری

 
 
 
 
مقدمه
رویه‌ی قضایی به معنی اتخاذ روش و شیوه‌ی یکسان در قضایای شبیه به یکدیگر است که دیوان ملزم به تبعیت از آن باشد، "رویه‌ی قضایی" در نظام‌های حقوقی مطرح جهان دارای اهمیتی متفاوت است و در نظام بین‌المللی نیز به عنوان منبع حقوق مورد توجه است. ماده‌ی 38 اساسنامه‌ی دیوان بین‌المللی دادگستری به "تصمیمات قضایی بین‌المللی" اشاره کرده و این تصمیمات را عامل فرعی برای احراز قواعد حقوقی بین‌المللی دانسته است.[1] با این‌حال باید دانست که تصمیمات قضایی فراتر از یک عامل کمکی صرفند و ارزش آن را به عنوان یک منبع، می‌توان از نحوه‌ی استناد به رویه‌ی قضایی دریافت. زیرا قضات دیوان و اصحاب دعوی در استدلالات خود آن‌چنان به رویه استناد می‌کنند که گویی دارای ارزش مستقلی است.
 
در دیوان بین­المللی دادگستری، می­توان ملاحظه کرد که حتی در جایی که دیوان به صراحت به رأیی خاص استناد نکند، از اصول اعمال شده در آرای سابق تبعیت می‌کند و این امر تبدیل به رویه‌ای ثابت شده است که الزاماً دو فاکتور نسبت به آن وجود دارد(Fitzmaurice 1980; II; 583).حتیدراستنادبهاینسابقه، دیوان ‌بین‌المللیدادگستری،سلفخودرانیزفراموشنمی‌کند.چنان‌چه در قضیه‌ی«آمباتیلوس» دیوان اعلام نمود از اصولی که در رویه‌ی قضایی خود و دیوان دائمی اثبات شده است عدول نمی‌کند.[2]
 
مؤسسین دیوان دائمی دادگستری بین‌المللی در بند (1)(د) ماده‌ی 38 اساسنامه‌ی دیوان (که در دیوان حاضر نیز از آن عدول نشده) ضمن بر شمردن منابع حقوق بین‌الملل به این دلیل عبارت"تصمیماتقضایی"[3]- و نه "رویه‌یقضایی" – را بکار برده‌اند که کلیه‌ی آرا و تصمیمات قضایی را در برگیرد، بنابراین برای استناد به سابقه نیازی نیست تکرار و رویه احراز شود و می‌توان تنها به یک رأی یا تصمیم خاص نیز استناد کرد. برای مثال نظریه‌ی مشورتی جبران خسارت ملل متحد که شخصیت حقوقی سازمان‌های بین‌المللی را شناسایی نموده است، سابقه‌ای ارزشمند ایجاد کرده است که متعاقباً مورد استناد بوده است. لذا می‌توان گفت در عمل تفاوتی بین این دو اصطلاح وجود ندارد(کک دین 1382، 644، 645).[4]
 
 
 
 
فهرست مطالب
نقش دیوان بین المللی دادگستری در توسعه حقوق بین الملل 1
چکیده 1
کلیدواژه ها 2
مقدمه 3

مبحث اول: پایان نامه اسناد تأسیس دیوان دائمی 6

مبحثدوم: نگاه دکترین به ایجاد قاعده‌ی حقوقی بوسیله‌ی دیوان بین­المللی دادگستری 11

بند اول: خود محدودسازی‌ قضایی، نظری‌ی مخالفین نقش دیوان در ایجاد قاعده 12

بند دوم: کنشگری قضایی: نقش ثانوی دیوان در ایجاد قاعده 15

مبحث سوم: مشابهت عملکرد دیوان بین‌المللی دادگستری با رویکرد سیستم حقوقی کامن‌لو [12] 19

مبحث چهارم: توسعه‌ی قواعد حقوق بین‌الملل بوسیله‌ی دیوان بین‌المللی دادگستری 25

بند اول: رویکرد فراپوزیتویستی دیوان در عمل 26

بند دوم: دیوان نهادی شبه قانون‌گذار 31

مراجع 53
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

نقش دیوان بین المللی دادگستری در توسعه حقوق بشر

نقش دیوان بین المللی دادگستری در توسعه حقوق بشر

مفهوم امروزی حقوق بشر و در معنای خاص این اصطلاح، دیوان را نمی توان یک دادگاه حقوق بشر نامید، زیرا ماده 34 اساسنامه آ ن مقرر می دارد که فقط کشورها می توانند طرف دعوا نزد آن باشند


مشخصات فایل
تعداد صفحات22
حجم0/644 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpdf

توضیحات کامل

دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته حقوق بین الملل

نقش دیوان بین المللی دادگستری در توسعه حقوق بشر

 

*دانلود پایان نامه نقش دیوان بین المللی دادگستری در توسعه حقوق بشر

 
چکیده
با توجه به صلاحیت عام دیوان بین المللی دادگستری، تاکنون حقوق بشر موضوع تعدادی از دعاو ی مطرح شده در این مرجع قضایی بین المللی بوده است. با این حال در مفهوم امروزی حقوق بشر و در معنای خاص این اصطلاح، دیوان را نمی توان یک دادگاه حقوق بشر نامید، زیرا ماده 34 اساسنامه آ ن مقرر می دارد که فقط کشورها می توانند طرف دعوا نزد آن باشند. بنابر این افراد، شر کتها، سازمانهای غیر دولتی و حتی سازمانهای دولتی نمی توانند طرف دعاوی ترافعی مطرو حه در دیوان باشند. به علاوه در نگاهی اجمالی و تفسیری مضیق اکثریت قریب به اتفاق آراء مشورتی دیوان نیز در مورد حقوق بشر نبوده است.
 
گرچه درمیان حقوقدانان، گرایش نسبت به توسعه صلاحیت دیوان همچنان وجود دارد، ولی این کار فقط در صورت اصلاح اساسنامه ممکن است. در این مقاله رویه ی قضائی دیوان به اجمال مورد تجزیه و تحلیل حقوقی قرار گرفته است. نویسنده معتقد است، بر خلاف مادهء فوق الذکر، دیوان با نظرات خود، تاکنون نقش غیر قابل انکاری را در توسعه حقوق بین الملل بشر ایفا نموده است. علی رغم تکثر و تنوع مردم، جوامع، فرهنگها و ایدئولوژیها در سطح جهانی، دیوان حداقل در موارد محدودی که تاکنون نظر داده است، قائل به جهانشمولی حقوق بشر است.
 
 
 
کلیدواژگان:

حقوق بشر

دادگاه جهانی

حقوق بین الملل

سازمان ملل متحد

دیوان بین المللی دادگستری

دیوان دائمی دادگستری بین المللی


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

تاثیر عزت نفس بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر

تاثیر عزت نفس بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر

عزّت نفس با حس اتّکا به نفس، احساس ارزشمندی و تصور فرد از خود ارتباط معنی داری دارد و هرگونه نقصان و کاهش در عوامل مذکور موجب تغییراتی در کل رفتار فرد می گردد


مشخصات فایل
تعداد صفحات95
حجم0/174 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته روانشناسی

تاثیر عزت نفس بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر

 
مقدّمه
عزّت نفس یکی از عوامل اساسی در سازندگی هیجانی اجتماعی مطلوب است. اغلب روانشناسان بر تأثیر عزّت نفس در کارکردهای روزمره افراد تأکید کرده اند، به عبارت دیگر، فرد با عزّت نفس بالا،   خوشحال تر و موفق تر خواهد بود.تا چندی پیش نظریه پردازان و محققان عزّت نفس را قضاوت کلی شخص درباره ی خودش می دانستند اما اخیراً این نکته آشکار شده است که کودکان و بزرگسالان خودشان را از جهات و زوایای مختلف مورد ارزیابی قرار می دهند. برای مثال خود را در مهارتهای بدنی، شناختی و اجتماعی خوب یا بد می دانند.  به علاوه علاقمندی به جنبه های مسلط عزّت نفس به بروز معیارهای تازه درباره این مفهوم منجر شده است. «گرین والد» و « برکلی» عزّت نفس را شامل احساس خوب داشتن درباره ی خود دوست داشتن خود و دوست داشته شدن و رفتار خوب دیگران با او، احساس موفقیت و احساس تواناییها در رهبری وتأثیر گذاشتن بر دیگران می دانند (نوده فراهانی- فاطمه، 1384).
 
عزّت نفس با حس اتّکا به نفس، احساس ارزشمندی و تصور فرد از خود ارتباط معنی داری دارد و هرگونه نقصان و کاهش در عوامل مذکور موجب تغییراتی در کل رفتار فرد می گردد.
در اهمیت عزّت نفس همین بس که رضایت فرد از زندگی شدیداً به احساسات او در مورد ارزش خویشتن بستگی دارد. ویلیام جیمز (1880) عقیده داشت که حرمت نفس با سطوح خود ارزشمندی مترادف است.در برخورد با کودک میزان محبت، لطف و تحسین افراد مؤثر، مثل والدین، معلمان و همسالان و غیره تعیین کننده ی سطوح حرمت نفس کودک می باشد.
 
همچنین عزّت نفس را می توان چنین تعریف کرد: عزّت نفس به عنوان یک نیاز شامل احساساتی است که انسان به داشتن آن سیستم متقابل اجتماعی محتاج است. بدین معنی که ما نیاز داریم تا مشترکات احساسی خود را با دیگران رد و بدل کنیم و در درون خود احساس کنیم که با ارزشیم، همچنین احساس کنیم که دیگران ما را با ارزش می پندارند و معتقد باشیم که آنان هم با ارزشند (همان منبع)
 
اریکسون اعتقاد دارد که بهترین اعتماد در سن تولد تا یک سالگی است، زیرا اعتماد اساس و پایه در این سن تولد تا یک سالگی شکل می گیرد و اولین مرحله را اعتماد در برابر عدم اعتماد نامیده است. مراقبت کافی و محبت واقعی باعث می شود که کودک جهان را امن و قابل اعتماد بداند. مراقبت ناکافی و طرد کودک سبب ترس و دو دلی او نسبت به جهان می شود. به نظر اریکسون درک کودک از خویشتن و از فرهنگی که در آن تربیت شده است به اندازه سایقهای مورد تاکید فروید اهمیت دارد (همان منبع).بک معتقد است که نیاز به عزّت نفس فقط از آنِ انسان است و وجود آن بدان دلیل است که انسان دارای استعداد نماد سازی و تفکر است و این نیاز از بدو تولّد تا هنگام مرگ در انسان وجود دارد (همان منبع).
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

عزت نفس

پیشرفت تحصیلی

رابطه عزت نفس با پیشرفت تحصیلی

 
 
 
فهرست مطالب
 
مقدّمه 3
بیان مسأله 5
اهمّیّت و ضرورت تحقیق 6
هدف تحقیق: 7
فرضیه تحقیق: 7
طرح سؤال: 7
متغیّرها: 8
تعاریف علمی مفاهیم : 9
تعاریف عملیاتی مفاهیم: 9
مقدّمه 10
الف:مبانی نظری تحقیق 11
(1عزّت نفس 11

تعاریف عزّت نفس 11

تعریف انجمن ملی برای عزّت نفس (NASE): 12

طبقه بندی عزّت نفس: 12

اهمیت عزّت نفس 15

ب) شک و تردید درباره خود: 17
ج) تأیید خود: 18

ابعاد عزّت نفس: 18

بُعد اجتماعی: 19
بُعد جسمانی (تصور بدنی): 19
بُعد کلی: 20

دیدگاههاونظریّات روان شناختی در مورد عزّت نفس 21

دیدگاه کوپر اسمیت: 21
دیدگاه آلیس: 21
دیدگاه آدلر: 21
دیدگاه آلپورت: 22
دیدگاه بک: 22
دیدگاه فروم: 22
دیدگاه راجرز: 23
دیدگاه مازلو: 24
دیدگاه جرج کلی: 24
دیدگاه ویلیام جیمز: 24
دیدگاه ما سن: 25
دیدگاه گرین و پرکلر: 25
دیدگاه شاملو از عزّت نفس: 27

عزّت نفس از دیدگاه اسلام 28

شرایط عزّت نفس 30

عوامل موثّر بر عزّت نفس: 31

زندگی آگاهانه نخستین رکن عزّت نفس 41
پیش فرض های موجود در مطالعه روان شناسی عزّت نفس : 43
تکامل عزّت نفس 44
ارتباط عزّت نفس با خودپنداره و خود ایده آل: 46
الف- خودپنداره فردی: 46
ب- خودپنداره اجتماعی: 46
ج- خود آرمانی با توجه به خودپنداره شخصی فرد: 46

معیارهای ارزیابی شخصی عزّت نفس: 48

تفاوت عزّت نفس با اعتماد به نفس: 49
تفاوت عزّت نفس با خویشتن پذیری: 49
1ـ برنامه درسی 73
2ـ كتاب های درسی و مواد آموزشی 76
3ـ معلم، روش تدریس و تربیت معلم 77
5ـ مدت زمان تحصیل در مدرسه و منزل 80
6ـ سازمان و تسهیلات مدرسه 81
8ـ آموزش از راه دور 84

روشهای سنجش پیشرفت تحصیلی : 86

3)رابطه بین عزّت نفس و پیشرفت تحصیلی: 88
مدل علّی عمومی بین عزّت نفس وپیشرفت تحصیلی 89
منابع 90
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

دانلود پایان نامه فیبر نوری

دانلود پایان نامه فیبر نوری

فیبر نوری یا تار نوری ( Optical Fiber) رشتهٔ باریک و بلندی از یک مادّهٔ شفاف مثل شیشه یا پلاستیک است که می‌تواند نوری را که از یک سرش به آن وارد شده، از سر دیگر خارج کند


مشخصات فایل
تعداد صفحات74
حجم4/267 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته مخابرات با عنوان فیبر نوری

 
مقدمه:
فیبر نوری یا تار نوری ( Optical Fiber) رشتهٔ باریک و بلندی از یک مادّهٔ شفاف مثل شیشه یا پلاستیک است که می‌تواند نوری را که از یک سرش به آن وارد شده، از سر دیگر خارج کند. فیبر نوری داری پهنای باند بسیار بالاتر از کابل‌های معمولی می‌باشد، با فیبر نوری می‌توان داده‌های تصویر، صوت و داده‌های دیگر را به راحتی با پهنای باند بالا تا ۱۰ گیگابیت بر ثانیه و بالاتر انتقال داد.[۱] امروزه مخابرات فیبر نوری، به دلیل پهنای باند وسیعتر در مقایسه با کابلهای مسی، و تاخیر کمتر در مقایسه با مخابرات ماهواره ای از مهمترین ابزار انتقال اطلاعات محسوب می‌شود.
 
پالسی از نور نشان دهنده بیت 1 و عدم وجود نور نشان دهنده صفر است. رسانه انتقال فیبر بسیار نازكی از شیشه است وقتی نور به آشكار ساز می تابد پالس الكتریكی توسط آن تولید می شود. با وصل كردن منبع نور به یك طرف فیبرنوری و آشكار ساز به طرف دیگر آن سیستم انتقال داده یكسویه ای ایجاد می شود كه سیگنال الكتریكی را پذیرفته توسط پالسهای نوری،
 
آن را تبدیل كرده و انتقال می دهد و سپس در طرف گیرنده آن را دوباره به سیگنال الكتریكی تبدیل می نماید.فیبرنوری تشكیل شده از یك مفتول از جنس شیشه كه می تواند نور را منتقل كند. یك استوانه در نظر بگیرید كه دارای ضریب شكست n1 است و یك شیشه داخل آن در نظر بگیرید با ضریب شكست n2 اگر به قسمت داخلی یا iner اشعه ای بتابد با پدیده شكست كلی مواجه می شویم اگر n2>n1   باشد این نور می تواند حامل اطلاعات آنالوگ یا دیجیتال باشد این اطلاعات نورانی می تواند از مبدأ به مقصد برسد.فیبرنوری از لحاظ نحوه انتقال به دو نوع تقسیم می شود. 
 
 
کلمات کلیدی:

نور

فیبر نوری

سیستم انتقال نوری

 
 
 
فهرست مطالب
فیبرنوری 3

فیبرنوری از لحاظ نحوه انتقال به دو نوع تقسیم می شود. 3

امواج نورانی     تقویت   موج الكتریكی   موج نور 5
مقدمه ای بر مخابرات فیبر نوری 6

تاریخچه مختصری از نور 6

از قرن هفدهم به بعد 7
شكل 1 – بلوك دیاگرام یك سیستم نوری 10

اختراع لیزر 10

فیبر نوری 11
فیبر های ضریب تدریجی یا graded Index Fibers 16
شكل (9) – ساختار نمونه ای از فیبر مالتی مدیا مد ضریب تدریجی از جنس شیشه 18
شكل (10) – ساختار نمونه ای از یك فیبر تك مد ضریب پله ای از جنس سیلیكا 19

انواع آشكار سازها 24

شكل (15) – نحوه عملكرد فتودیود P-n 25
كشیدن فیبر های نوری به منازل 35
فرصت ها و چالشهای پیش روی FTTH 44
كابل كشی در شبكه های ATM 48
گیگابیت اترنت و كابلهای فیبرنوری 53
نكاتی در مورد فیبر نوری 57

ابزار كار برای كابل كشی با فیبر نوری 57

رسانه فیبر نوری 58

ایمنی بهتر 60

معایب كابل كشی فیبر نوری 62

هزینه بالاتر 62
مشكل نصب 62
انواع كابل های فیبر نوری 63
فیبر های نوری پلاستیكی 68
عوامل مؤثر كیفیت در عمل : 76
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

نحوه اثرگذاری فناوری اطلاعات بر ساختار سازمانی و ایجاد مدلی جامع جهت تبیین آن

نحوه اثرگذاری فناوری اطلاعات بر ساختار سازمانی و ایجاد مدلی جامع جهت تبیین آن

عنوان این پایان نامه نحوه اثرگذاری فناوری اطلاعات بر ساختار سازمانی و ایجاد مدلی جامع جهت تبیین آن و با هدف تاثیر فناوری اطلاعات بر ساختار سازمان در شرکت های بیمه می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات210
حجم1/964 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت

نحوه اثرگذاری فناوری اطلاعات بر ساختار سازمانی و ایجاد مدلی جامع جهت تبیین آن

(مطالعه موردی:شركت سهامی بیمه ایران)
 
 
 
*قابل استفاده برای رشته فناوری اطلاعات
 
*آپدیت چهارم با 450 صفحه با عنوان شركت سهامی بیمه ایران باز بصورت رایگان اضافه شد:)
 
آپدیتهای قبلی:
1.تأثیر فناوری اطلاعات بر سازمان 7 صفحه
2.تاثیر آی تی بر ساختار نیروی كار و ساختار مشاغل 21 صفحه
3.تأثیر فناوری اطلاعات بر سازمان در دولت الکترونیک و تاثیر آن در شکل گیری سازمان های الکترونیک 17 صفحه
 
 
*تعداد کل صفحات:210 صفحه اولیه + 495 صفحه آپدیت
 
 

 

 


عنوان این پایان نامه نحوه اثرگذاری فناوری اطلاعات بر ساختار سازمانی و ایجاد مدلی جامع جهت تبیین آن می باشد. و هدف از آن پایان نامه تاثیر میزان بكارگیری فن‌آوری اطلاعات بر ساختار سازمانی می باشد. ما می خواهیم بصورت جامع و کامل تاثیر فناوری اطلاعات بر ساختار سازمان در شرکت های بیمه را پایان نامه و تحلیل کنیم.

 

 

 

پایان نامه دارای 5 فصل می باشد که در فصل اول معرفی تحقیق می پردازیم.

در فصل دوم ادبیات نظری و تجربی تحقیق در 4 بخش پایان نامه می شود. در بخش اول به مبانی نظری فناوری اطلاعات می پردازیم و در آن مولفه ها و کاربردهای آن را پایان نامه میکنیم. و بصورت نمونه چند سازمان که در آن فناوری اطلاعات استفاده شده را تحلیل می کنیم. و در ادامه برای پایان نامه بیشتر به موضوع مهم سیستمهای اطلاعاتی در سازمان می پردازیم. قسمت دوم سازمان و ساختار سازمانی بصورت کامل پایان نامه می شود. قسمت سوم پیشینه تحقیق در مورد اثرات فناوری اطلاعات بر ساختار سازمان را در پژوهش های داخلی و خارجی مورد پایان نامه قرار می دهیم. در قسمت چهارم ساختار و تشكیلات شركت سهامی بیمه ایران تشریح خواهد شد


در فصل سوم: روش و روش‌شناسی تحقیق  آورده شده است.

در فصل چهارم  تجزیه و تحلیل یافته‌های تحقیق بصورت تحللی و جامع صورت گرفته است.

در فصل پنجم بحث و نتیجه‌گیری تحقیق می باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

فصل اول: معرفی تحقیق 3
مقدمه: 5
تعریف موضوع: 6
بیان مساله: 8
اهداف تحقیق: 9
اهمیت و ضرورت تحقیق: 10
فرضیات تحقیق: 12
تعاریف عملیاتی متغیرها و واژه‌های اصلی تحقیق 12
- فناوری اطلاعات: 12
- پیچیدگی: 13
- رسمیت: 13
- تمركز: 14
نسبت‌های پرسنلی: 14

 


فصل دوم :ادبیات نظری و تجربی تحقیق 15
قسمت اول:فن‌آوری اطلاعات 16
مقدمه: 17
تكنولوژی (فن‌آوری) : 19
1- پژوهش وود وارد: 22
3 ـ مطالعات جیمز تامپسون: 26
تعریف فن‌آوری اطلاعات: 28
تاریخچه فن‌آوری اطلاعات: 30
مولفه‌های فن‌آوری اطلاعات: 37
معرفی چند نمونه از فن‌آوریهای اطلاعاتی: 38
ـ كاربرد فن‌آوری اطلاعات در سازمانها: 41
ب) كاربرد اطلاعاتی: 42
ناخشنودی از فن‌آوری اطلاعات در سازمان: 43
خشنودی از فن‌آوری اطلاعات در سازمان: 44
2 ـ بیمارستان كینگستون: 45
سیستم اطلاعات چیست؟ 46
سیستمهای اطلاعاتی در سازمان: 50
1 ـ سیستم اطلاعات مدیریت(MIS) 50
سیستمهای اطلاعات مدیریت چهار گونه گزارش تولید می‌كند: 51
ـ سیستمهای پشتیبانی تصمیم‌گیری با بازده قوی: 53
خصوصیات سیستمهای پشتیبانی تصمیم‌گیری: 53
ـ عوامل مهم در موفقیت سیستم پشتیبانی تصمیم‌گیری: 55
معماری سیستم پشتیبانی تصمیم‌گیری: 56
سیستم اتوماسیون اداری(OAS) 57
سیستم اطلاعاتی عملیاتی TPS 60
سیستمهای كارهای دانش‌بر KWS : 61
سیستم اطلاعات مدیریت منابع انسانی: 63
مزایای فن‌آوری اطلاعات: 66
محدودیتهای فن‌آوری اطلاعات: 67

 

قسمت دوم:سازمان و ساختار سازمانی 69
مقدمه: «چرایی مطالعه سازمان» 70
نگاهی به تعاریف سازمان: 71
ـ سازمان از نظر «Pfiffner & sherwood»: 72
سازماندهی (Organizing): 78
1- سازماندهی بر مبنای وظیفه یا هدف. 79
3- سازمان بر مبنای منطقه عملیاتی (جغرافیایی) 85
4- سازماندهی بر مبنای زمان: 87
6- سازمان مبتنی بر بازار: 90
نقاط قوت و ضعف ساختار ماتریس: 94
ابعاد ساختاری: 102
فنون رسمی سازی: 105
نسبتهای پرسنلی: 112
فرهنگ چه می‌كند؟ 121

 


قسمت سوم:پیشینه تحقیق 123
پیشینه تحقیق: 124
الف) تحقیقات خارج از كشور: 124
1- پایان نامه و پژوهش اسمیت 124
پایان نامه و پژوهش ویگاند: 125
تحقیق فیفرولبلباسی: 126
تحقیقات تریست و بمفورد: 128
ب) تحقیقات انجام شده در ایران: 129
خلاصه و نتیجه گیری از فصل دوم: 132

 

قسمت چهارم:- ساختار و تشكیلات شركت سهامی بیمه ایران ، 134
بیمه چیست؟ 135
نگاهی به بیمه ایران: 135
معرفی مجتمع‌ها و شعب بیمه‌ای شركت سهامی بیمه ایران در شهر تهران: 137

 


فصل سوم: روش و روش‌شناسی تحقیق » 144
مقدمه: 145
جامعه آماری مورد مطالعه: 145
روش جمع‌آوری اطلاعات: 145
ابزار اندازه‌گیری: (معرفی پرسشنامه) 147
- تعیین روایی (validity) و پایایی (Reliability) پرسشنامه: 149

 

 

فصل چهارم : تجزیه و تحلیل یافته‌های تحقیق » 151
تجزیه و تحلیل اطلاعات: 152
الف) توزیع فراوانی‌های مشاهده شده: 152
1- اطلاعات جمعیت شناختی: 152
نمودار میزان استفاده از سیستم پشتیبانی از مدیران ارشد 157
ب) محاسبه میانگین، میانه، نما، انحراف معیار و ضریب چولگی متغیرهای پرسشنامه شامل: 167
تعریف شاخصها: 168
ضریب چولگی: 168
معرفی ضریب همبستگی پیرسون 176

 

 

فصل پنجم:بحث و نتیجه‌گیری تحقیق 185
مقدمه: 186
مروری بر ابعاد IT: 187
نتیجه‌گیری از فرضیه اول: 188
نتیجه‌گیری از فرضیه دوم: 189
نتیجه‌گیری از فرضیه‌ سوم: 190
نتیجه‌گیری از فرضیه چهارم: 191
پیشنهادات تحقیق: 192
الف: پیشنهاد برای سازمان : 192
ب) پیشنهادهایی جهت تحقیقات بعدی: 195

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

طلاق در ادیان الهی و پایان نامه عوامل اجتماعی و اقتصادی طلاق

طلاق در ادیان الهی و پایان نامه عوامل اجتماعی و اقتصادی طلاق

هدف از این پایان نامه طلاق در ادیان الهی و پایان نامه عوامل اجتماعی و اقتصادی طلاق می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات78
حجم0/123 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته علوم اجتماعی

طلاق در ادیان الهی و پایان نامه عوامل اجتماعی و اقتصادی طلاق

 
*پرسشنامه بصورت رایگان ضمیمه شد!
 
 

اثرات و عوارض طلاق:

با اینكه طلاق به حكم ضرورت برای اجتناب از مخاطراتی پذیرفته شده است، مع هذا چون از عوامل گسیختگی و پاشیدگی كانون خانواده است، به ناچار عواقب اجتماعی آنرا باید انتظار داشت، زیرا طلاق در نظر جرم شناسان در واقع از عوامل جرم زا محسوب می شود، میزان طلاق را در یك جامعه می توان به مثابة معیار عدم ثبات و تزلزل اجتماعی تلقی كرد، از نظر جرم شناسان نتایج وخیم طلاق را باید به این شرح پایان نامه نمود:
 
1- اثر طلاق در مردان و زنان كه فاقد فرزند هستند.
2- اثر طلاق در فرزندان.
3- زیانهای اجتماعی طلاق
 
در مردان اثرات طلاق این است كه آنان را افرادی غیرمتعهّد بار می آورد. آمار جنایی نشان می دهد كه تعداد این افراد غیرمتعهّد در میان زندانیان قابل ملاحظه است.اثر طلاق در زنان بخصوص آنهایی كه پناهگاهی ندارند و فاقد استقلال اقتصادی هستند، سخت خطرناك است، زنان مطلقه خیلی دیر به خانه ی بخت دوم پای می گذارند وای بسا كه این امید هرگز جامه ی عمل نپوشد و احتمالاً راه را برای انحراف و سقوط آنان بگشاید.اثر طلاق در فرزندان متعلّق به كانون از هم پاشیده بسیار شدید است و عقده هایی غیرقابل تحمّل و توأم با نفرت در آنان بوجود می آورد كه شدیدتر از وضع یتیمی است.
یكی از بزرگترین اثرات منفی طلاق این است كه چون بچّه ها اكثراً بعد از طلاق با مادران خود زندگی می كنند، به دلیل ناآگاهی و بی تجربگی از روشهای بسیار غلطی استفاده می كنند. به این معنی كه پدر فرزندشان را مانند یك دیو به آنها معرّفی می كنند، آنها معمولاً به خاطره هایی كه با پدر داشته اند رنگ غم می دهند و خویش را بی گناه و معصوم جلوه می دهند غافل از این كه هر كودكی نیازمند آن است كه پدر و مادر خود، هر دو را با ارزش بداند و در غیر این صورت متوجّه می شود كه خودش نیز بی ارزش است. (مهدیخان، 1382، ص 78).
 
كودكانی كه به خاطر ناآرامی در خانه و جدایی با والدین خود دچار بزهكاری می شوند، آنها باید دركانون اصلاح و تربیت كودكان پرورش داده شوند تا راه و رسم صحیح زندگی كردن را بیاموزند. جمعی اعتقاد دارند كه اصلاح بزهكار و بزهكاری بسیار دشوار است. زیرا كودك بزهكار سبك و شیوه ای كه برای زندگی در پیش گرفته برایش لذّت بخش است چون نیازهایش را ارضا می كند.
كانون باید به عنوان خانه و معلّم و مدرسه ای مطلوب تلقی شود تا تجارب تلخی را كه طفل بزهكار كسب كرده جبران كند و اینجاست كه عظمت كار و ظرافت رفتار مسئولان كانونها نمایان می شود. (آریا شمس مستوفی، 1376، ص 129).
 
 
 
کلمات کلیدی:

طلاق

طلاق در ادیان الهی

پایان نامه عوامل اجتماعی و اقتصادی طلاق

 
 

آثار اجتماعی طلاق

انسان به خاطر این زاده شده است كه سعادتمند باشد؛ آمده است تا دیگران را خوشبخت سازد. خودخواهی همسری را كه برای آسودگی خود مایل به انحلال خانواده است، تكلیف او را در تأمین سعادت همسر و فرزندان محدود می كند.در برابر حقّی كه او برای تأمین آسایش خود دارد، فرزندان او نیز حق دارند كه آسوده به سر برند. مسئول زندگی و تأمین سعادت كودكان و خانواده ی او است و این تكلیف باید بر هوس ها و مقدّم داشته شود.كودكی كه به خاطر جدایی پدر و مادر ناچار است تا یكی از این دو محبّت را از دل بیرون كند در واقع نیمی از دنیای خود را تمام شده می داند. بیشتر این كودكان از داشتن مربّی دلسوز محروم می مانند و آمار نشان می دهد كه پدر و مادر 70 درصد از جوانان مجرم از هم جدا شده بوده اند. كدورتهای خانوادگی، اگر ناپایدار و به قصد بر هم زدن پیوند زناشویی نباشد، همیشه قابل جبران است، ولی انحلال خانواده دری است كه به هیچ دارویی درمان نمی شود.
 
پیش بینی طلاق، نه تنها از روابط آزاد زن و مرد نمی كاهد، آنرا ترویج نیز می كند. زیرا همسری كه با دیگری رابطه دارد همیشه امیدوار است كه روزی هوس خویش را به لباس قانونی و مشرووع درآورد و با عاشق خود خانواده ی دیگری تشكیل دهد. پس در تصمیم خود استوارتر می شود، به عشق ناپاك دامن می زند و برای اینكه مانعی در سر راه نداشته باشد، از بچّه دار شدن نیز می گریزد، یعنی اخلاق عمومی را به فساد و تباهی می كشد و با محدود كردن نسل، از اقتدار ملّی و اقتصادی كشور نیز جلوگیری می كند.
 
برای نتیجه گیری از این بحث، باید دانست كه دلیل هر دو دسته با پاره ای از حقیقت همراه است ولی هیچكدام قاطع به نظر نمی رسد. انسان ها از حیث عواطف با هم برابر نیستند و روابط اجتماعی چندان پیچیده و مبهم است كه هیچگاه نمی توان به عدالت مطلق رسید. بنابراین، قانون عمومی و نوعی هر اندازه كه متكی بر حقیقت باشد، همیشه عدالت را حفظ نمی كند.
باید به اخلاق روی آورد و تمهیدی اندیشید كه مردم اعتبار و اهمیت خانواده را در دل احساس كنند؛ زن و مرد در روابط خود جانب انصاف بدارند و همه ی نیكی ها را برای خود نخواهند.
قانون نیز در راه رسیدن به این مقصود مؤثر است. باید در استقرار خانواده كوشید، ولی حفظ سلّول فاسد نیز ثمری برای جامعه ندارد. پیش بینی طلاق به عنوان امری مكروه ولی لازم مفید است امّا باید موارد آن در چهارچوب اخلاق و باورهای عمومی، محدود باشد.محاكم نبایستی، بازیچة دست وكلای طرفین و حیله های حقوقی ایشان شوند، یا امر طلاق را به عنوان چشم دعاوی بی اهمیت نگرند. باید دید در هر مورد خاص عدالت چه اقتضاء دارد و محرك رجوع به دادگاه چیست و حكم به جدایی مصلحتی را رعایت می كند یا مفسدتی به بار می آورد. (كاتوزیان، 1376، صص 312، 314).
 
 
 
 
 
فهرست مطالب :
فصل اول : کلیات تحقیق
    مقدمه     1  
    بیان مسئله     3
    اثرات و عوارض طلاق     6
    آثار اجتماعی طلاق     7
    عوامل مؤثر بر طلاق     9
    راه حل مسئله     11
    اهمیت و ضرورت تحقیق     13
    اهمیت تحقیق از لحاظ اجتماعی     15
    اهمیت تحقیق از لحاظ شخصی     17
    ضرورت تحقیق     18
    اهداف تحقیق     19
    هدف کلی     20
 
فصل دوم : مبانی نظری و پیشینه تحقیق
     مبانی نظری     21

    طلاق از دیدگاه اسلام     27

    طلاق از دیدگاه قرآن     29

    طلاق از دیدگاه مسیحیت     31

    تاریخچه طلاق     33

    طلاق و انواع آن     33
    پیشینه تحقیق     35
    مدل     37
    فرضیه های تحقیق     38
    مفاهیم و متغیر ها     38
 
فصل سوم : روش تحقیق
    روش تحقیق     40
    نحوه انجام کار     40
    جامعه آمار ی    40
    جمعیت نمونه و شیوه نمونه گیری     40
 
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات
    نمودار و جداول مربوط به طلاق     65-41
 
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
    نتایج یافته ها     66
    پیشنهادات     69
 
    پرسشنامه     75
    منابع و مأخذ    76
 
 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

*تحقیقات مرتبط با طلاق

دانلود پایان نامه عسر و حرج در طلاق

دانلود پایان نامه طلاق و عوامل آن در ایران

دانلود مقاله شروط خلاف مقتضای عقد (ذات-اطلاق)

دانلود مقاله پایان نامه اجمالی قاعده نفی عسروحرج و کاربرد آن در طلاق

دانلود مقاله عسر و حرج در درخواست طلاق از سوی زوجه در حقوق ایران

 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه تولید و پردازش تصویر دیجیتال و ارتباط آنها با جهان فیزیکی پیرامون ما

پایان نامه تولید و پردازش تصویر دیجیتال و ارتباط آنها با جهان فیزیکی پیرامون ما

در این پایان نامه به پایان نامه تولید و پردازش تصویر دیجیتال و ارتباط آنها با جهان فیزیکی پیرامون ما پرداخته ایم


مشخصات فایل
تعداد صفحات68
حجم1/377 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته گرافیک

پایان نامه تولید و پردازش تصویر دیجیتال و ارتباط آنها با جهان فیزیکی پیرامون ما

 
*قابل استفاده برای رشته های کامپیوتر و آی تی
 
چکیده:
پردازش تصویر رقمی یا پردازش تصویر دیجیتال بخشی از پردازش سیگنال دیجیتال است که می‌کوشد با بهره بردن از الگوریتم‌های کامپیوتری پردازش تصویر را بر تصاویر دیجیتال اعمال کند. در مقایسه با پردازش تصویر آنالوگ، روش‌های مبتنی بر پردازش تصویر دیجیتال دارای مزیت‌های متعددی هستند که از آن جمله می‌توان به توانایی استفاده از الگوریتم‌های متعدد و پیچیده و همچنین عدم افزودن نویز در حین پردازش اشاره کرد.
 
پردازش تصویر دیجیتال  دانش جدیدی است كه سابقه آن به پس از اختراع رایانه های دیجیتال باز می گردد . با این حال این علم نوپا در چند دهه اخیر از هر دو جنبه نظری و عملی پیشرفت های چشمگیری داشته است . سرعت این پیشرفت به اندازه ای بوده است كه هم اكنون و پس از این مدت نسبتاً كوتاه ، به راحتی می توان رد پای پردازش تصویر دیجیتال را در بسیاری از علوم و صنایع مشاهده نمود . علاقه به روش های پردازش تصویر دیجیتال از دو محدوده كاربردی اصلی نشات می گیرد كه آن محدوده ها عبارتند از : بهبود اطلاعات تصویری به منظور تعبیر انسانی و پردازش داده های صحنه برای ادراك ماشینی مستقل.
 
در این پایان نامه به پایان نامه تولید و پردازش تصویر دیجیتال و ارتباط آنها با جهان فیزیکی پیرامون ما پرداخته ایم.
 
 
کلمات کلیدی:

ویژگیهای تصویر

پردازش تصویر دیجیتال

الگوریتم‌های کامپیوتری پردازش تصویر

 
 
 
مقدمه:
پردازش تصویر دیجیتال محدوده وسیعی از سخت افزار ، نرم افراز و مبانی نظری را در بر می گیرد . در این قسمت مراحل اساسی مورد نیاز برای اجرای یك پردازش روی تصویر را نام می بریم 
مرحله اول این فرایند ، تصویر برداری  - یعنی به دست آوردن تصویر دیجیتال -  است . انجام دادن چنین كاری نیازمند یك حسگر تصویر بردار  و قابلیت دیجیتال سازی سیگنال خروجی حسگر می باشد . پس از اینكه تصویر دیجیتال به دست آمد ، مرحله بعدی پیش پردازش آن است . وظیفه اصلی پیش پردازش ، بهبود تصویر به روش هایی است كه امكان توفیق سایر پردازش ها را نیز افزایش دهد . پیش پردازش ، به طور معمول به روش هایی برای ارتقاء تمایز ، حذف نویز و جداسازی آن نواحی كه زمینه شان نشان دهنده احتمال وجود اطلاعات حرفی –  عددی است ، می پردازد . مرحله بعدی به بخش بندی  می پردازد . در تعریف وسیع ، بخش بندی فرایندی است كه تصویر ورودی را به قسمت ها یا اجزای تشكیل دهنده اش تقسیم می كند . به طور كلی بخش بندی یكی از مشكل ترین كارها در پردازش تصویر دیجیتال است . 
 
از طرفی یك شیوه قوی بخش بندی ، تا حد زیادی فرایند را به حل موفق مساله نزدیك می كند . از طرف دیگر الگوریتم های ضعیف یا خطا دار بخش بندی ، تقریباً  همیشه باعث خرابی اتفاقی  می شوند . خروجی مرحله بخش بندی معمولاً ، داده های پیكسلی خام است كه یا مرز یك ناحیه یا تمام نقاط درون آن ناحیه را تشكیل می دهند . در هر دو حالت باید داده ها را به شكل مناسب برای پردازش رایانه ای تبدیل نمود . اولین تصمیمی كه باید گرفته شود این است كه آیا داده ها باید به صورت مرز یا به صورت یك ناحیه كامل نمایش داده شود . نمایش مرزی وقتی مفید است كه مشخصات  خارجی شكل نظیر گوشه ها یا خمیدگی ها مورد نظر باشد .
 
نمایش ناحیه ای وقتی مفید است كه خواص درونی بخش های تصویر نظیر بافت یا استخوان بندی شكل مورد توجه باشد . در هر حال در بعضی كاربرد ها هر دو نمایش به كار می رود . انتخاب یك روش نمایش ، تنها قسمتی از راه تبدیل داده های خام به شكل مناسب برای پردازش بعدی رایانه ای است . توصیف  ، كه انتخاب ویژگی  نیز خوانده می شود ، به استخراج ویژگی هایی كه مقداری از اطلاعات كمی مورد نظر را به ما می دهند یا برای تشخیص گروهی از اشیاء از گروه دیگر ، اساسی هستنند ، می پردازد . مرحله آخر شامل تشخیص و تعبیر است . 
 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
فصل1 مقدمه 1
فصل دو: تصاویر دیجیتال و ارتباط آنها با جهان فیزیکی پیرامون ما 4
2.1 مقدمه 4
2.2 تصاویر شدت 4
2.2.1 مفاهیم اصلی 5
2.2.2 اساس نورایی 6
2.2.3 رادیومتری پایه 10
2.2.4هندسهی تشکیل تصویر 13
2.3 بدست آوردن تصاویر دیجیتال 15
2.3.1 اصول اساسی 16
2.3.2 نمونه فضایی(سه بعدی) 18
2.3.3 نویز ایجاد شده و چگونگی ارزیابی آن 19
2.4پارامترهای دوربین 21
2.4.1 تعریف 21
2.4.2 پارامترهای خارجی 22
2.4.3 پارامترهای داخلی 23
2.4.4 مدلهای بازبینیشدهی دوربین 24
 
3-1-انواع ویژگیهای تصویر و استخراج آنها 27
3-1-1 طبقه بندی بافت 27
3-1-2 ماتریس Co-occurrence(ماتریس هم اتفاقی) 28
3-1-3 تبدیل Curvelet گسسته 29
3-1-4 Support Vector Machine 30
3-1-5 الگوریتم استخراج ویژگی 31
3-2 نویز زدایی از تصویر 33
3-2-1 پیش درآمد 33
3-2-2 فیلترهای موجود 33
3-2-2-1 فیلتر میانه 34
3-2-2-2 فیلتر قله-دره 34
3-2-2-3 فیلتر کمینه-بیشینهی تکراری 34
3-2-2-4 فیلتر قله-دره و کمینه-بیشینه 34
3-2-3 فیلترهای ترکیبی و تطبیقی-ترکیبی پیشنهادی 35
3-2-3-1 ترکیب فیلترهای قله-دره و میانه 35
3-2-3-2 ترکیب فیلترهای کمینه-بیشینه و میانه 35
3-2-3-3 کاهش تعداد علامتهای یکسان اختلافات در فیلتر کمینه-بیشینه 35
3-2-3-4 فیلتر تطبیقی تركیبی قله‐دره و كمینه‐بیشینه 35
3-2-3-5 فیلتر تطبیقی تركیبی قله‐دره و میانه 36
3-2-3-6 میانگین گیری 36
3-3 روشهای تشخیص اشیای سه بعدی 37
3-3-1 پیش درآمد 37
3-3-2 روشهای براساس ظاهر در تشخیص شیء 37
3-3-2-1 شیوههای تطبیق فضای ویژگی 38
3-3-2-2 شیوههای طرح زیرفضا 38
3-3-3 روش تبدیل ویژگیهای مستقل از تغییر مقیاس 41
3-4 کاربردهایی از پایان نامه و تشخیص ویژگی های تصویر 42
3-4-1 آنالیز بافت 42
3-4-2 کاربردهایی دیگر 42
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

تاثیر تعامل عاطفی در خانواده بر پیشرفت تحصیلی فرزندان منطقه 2 تهران

تاثیر تعامل عاطفی در خانواده بر پیشرفت تحصیلی فرزندان منطقه 2 تهران

در تحقیق حاضر سعی شده تاثیر تعامل عاطفی در خانواده بر پیشرفت تحصیلی فرزندان منطقه 2 تهران شناخته و مورد پایان نامه قرار گیرد


مشخصات فایل
تعداد صفحات70
حجم0/125 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته روانشناسی

تاثیر تعامل عاطفی در خانواده بر پیشرفت تحصیلی فرزندان منطقه 2 تهران

 
چکیده: 
خانواده جزو نهادهای اولیه و اساسی در تولید شخصیت می باشد. اولین جایی که فرد با زندگی اجتماعی آشنا می شود خانواده است. درخانواده پایه رشد اخلاقی شخصیت فرد گذاشته می شود. کودک از مشاهده رفتار والدین متوجه می شود که پدر ومادر وسایر اعضای خانواده او از میزان های خاصی پیروی می کنند. زندگی خانوادگی در درونی ساختن رفتارها،نگرش ها وارزشها نقش بسیار موثری ایفا می نماید. امکاناتی که در درون خانواده برای فرهنگ سازی وجود دارد درهیچ نهاد دیگری نیست.روابط مودت آمیز اعضای خانواده که به راحتی خطاها وکاستی ها را در خود هضم می کند وعرصه ای برای رشد واعتلای افراد فراهم می سازد ونیزتاثیرپذیری از رفتار والدین که با مکانیسم منحصر به فرد انجام می پذیرد وآن خیروبرکتی که خداوند در باطن وسرشت خانواده قرار داده است همه از ابعاد وانواع امکانات بالقوه وبالفعل این نهاد اجتماعی محسوب می شوند.
 
افراد از الگوها ومشاوران در زمینه های مختلف تاثیر می پذیرند.این تاثیرپذیری در شرایط وحوزه های گوناگون متفاوت است.به عنوان مثال ایجاد روابط عاطفی میان افراد می تواند میزان تاثیرات متقابل را افزایش دهد ودر شرایطی که انسان نیاز به همدمی دارد که با او دردل کند، آمادگی بیشتری برای پذیرش افکار ومواضع وی از خود نشان می دهد.بنابراین کسانی که در شرایط بحرانی نقطه اتکای افراد قرار می گیرند وبه اصطلاح محرم راز تلقی می شوند،بیشترین تاثیر را در القای احساسات وافکار خود برجای می گذارند وآگاهانه یا ناآگاهانه نقش گروه مرجع را ایفا می نمایند. 
 
 در تحقیق حاضر سعی شده علل مؤثر و اثرگذار بر این امر شناخته و مورد پایان نامه قرار گیرد. نمونه انتخابی شامل 120 نفر از دانش‌آموزان مدرسه راهنمایی دین و دانش در منطقه 2 تهران واقع در سعادت آباد خیابان ششم شرقی پلاک 8 که دارای جنسیت مذکر بوده و از طریق نمونه گیری تصادفی انتخاب شده اند، به منظور اثبات فرضیه تحقیق، از پرسشنامه محقق ساخته که برای چگونگی الگوهای تبادلی خانواده طرح ریزی شده  و شیوه ارزیابی خانواده بر اساس سبک مشکل محور بوده، استفاده شده است. با اجرای آزمون آماری ضریب همبستگی پیرسون سعی شده ارتباط بین نحوه تعامل عاطفی در خانواده با پیشرفت تحصیلی فرزندان اثبات شود. نتایج تحلیل آماری در این تحقیق حاکی از آنست که نحوه تعامل عاطفی در خانواده اثر معنی داری بر پیشرفت تحصیلی افراد مورد مطالعه در این پژوهش ندارد و بین نمره تعامل عاطفی والدین و پیشرفت تحصیلی فرزندان در سالهای مختلف تحصیلی ضریب همبستگی مثبت وجود دارد. 
 
 
واژه های کلیدی:

منطقه 2 تهران

تعامل عاطفی

پیشرفت تحصیلی

 
 
 
مقدمه:
در جامعه ما فرزند اگرچه خود دارای فرزندان بسیاری شده باشد باز به نوعی همبستگی عاطفی خاصی با خانواده پدری خود دارد.محبت وعطوفت،مهربانی وگذشت،بزرگواری وفداکاری از عمده ویژگیهایی است که خانواده از آن برخوردار است. گسیختگی از خانواده،مخصوصا ازوابستگان اولیه(پدر،مادر،برادر وخواهر)ازعوامل نیرومند اضطرابات و افسردگی ها وبه طورکلی،زندگی ابهام انگیز است.با نادیده گرفتن رنجهای روانی که ناشی از احساس بی پناهی وگسیختن از حلقه های متصل عوامل اصلی زندگی (پدران ومادران) است،این رنجهای روانی گاهی به قدری شدت می گیرند که به یاس وناامیدی در زندگی منجر شده،در موارد فراوان به خودکشی می انجامد.
 
در رابطه بانقش خانواده ویلیام جی.گود معتقد است که افراد ممکن است درجامعه به گونه ای از وظابف خود شانه خالی کنند یانقش خود را به سایرین محول نمایند،اما وظایف خانوادگی را نمی توان به دیگران سپرد،زیرا تعهدات دیگری در قبال تقاضای خانواده پیش می آید.خانواده با نقشی که در حفظ آداب وسنن فرهنگی وانتقال آن به نسلهای آینده دارد،فرهنگ را زنده نگه می دارد.بنابراین خانواده را از پاره ای جهات می توان نماینده جامعه دانست و ناتوانی خانواده در اجرای کامل کارکردهایش گویای این واقعیت است که جامعه نیز به هدفهای خود نخواهد رسید،زیرا هرجامعه ای کوشش دارد تا نسلهایی بالنده ومتفکر در خود پرورش دهد وهسته این بالندگی در درون خانواده شکوفا می شود.وهنگامی که هریک از اعضای خانواده براساس معیارها والزامات،کنش خویش را انجام دهد می توان گفت که نظام خانواده نقش اجتماعی خود را ایفا کرده است.
 
 
 
 
 
فهرست مطالب و موضوعات
فصل اول
مقدمه 2-1
بیان مسئله 4-3
اهمیت و ضرورت مسأله 5-4
اهداف پژوهش 7-6
فرضیه تحقیق 7
 
فصل دوم
پیشینه نظری (پایان نامه متون) 32-8
پیشینه تجربی( داخل کشور) 35-33
پیشینه تجربی(خارج از کشور) 42-35
 
فصل سوم
متغیرها 42
تعریف عملیاتی 42
جامعه آماری و نمونه آماری 42
نمونه گیری 43
فنون جمع آوری اطلاعات 43
اعتبار و پایایی 44
طرح تجزیه و تحلیل داده ها (روشهای آماری) 44
ملاحظات اخلاقی 45
 
فصل چهارم
بیان نتایج 58-46
 
فصل پنجم
تجزیه و تحلیل یافته ها 64-59
پیشنهادات – انتقادات 66-65
فهرست منابع 71-67
پیوست آخر 
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

قالب های ساخت آگهی،ارزیابی آنها و تولید آگهی تلویزیونی و انیمیشنی

قالب های ساخت آگهی،ارزیابی آنها و تولید آگهی تلویزیونی و انیمیشنی

در این پایان نامه فصل اول به پایان نامه مراحل تولید، قالب های ساخت آگهی و ارزیابی آن از جهات گوناگون پرداخته شده است و فصل دوم به تبلیغات انیمیشنی اختصاص دارد،‌تا تاثیر هر یك از عوامل و اجزا گفته شده در مورد آگهی انیمیشنی، و نیز در پایان نامه زیبایی شناختی آن مشخص شود


مشخصات فایل
تعداد صفحات58
حجم0/83 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته مدیریت رسانه

قالب های ساخت آگهی،ارزیابی آنها و تولید آگهی تلویزیونی و انیمیشنی

 
*قابل استفاده برای رشته های مدیریت بازرگانی،مدیریت بازاریابی،گرافیک و هنر
 
چکیده:
گام اول تخمین زمینه‌های تولید یا برآورد مخارج آن است. نسخه‌هایی از فیلمنامه و فیلمنامة مصور آماده و به تهیه‌كنندگان داده می‌شود؛ آنان براساس سابقة كار، سبك، تخصص و مهارت‌های كارشناسان انتخاب می‌شوند. به‌همراه فیلمنامه و فیلمنامة مصور، یادداشت‌های مربوط به تولید نیز، برای تهیه‌كنندگان فرستاده می‌شود. در این یادداشت‌ها، نكاتی دربارة نحوة تولید وجود دارد كه در آن، نویسنده یا طراح صحنه كه خالق آگهی تلویزیونی است، به‌توضیح هدف كار، سبك یا حال و هوای آن می‌پردازد و نیز، نحوة انتخاب هنرپیشه‌ها، وسایل صحنه، تزیینات و فنون مورد نیاز را مشخص می‌كند. در این ضمن، استودیو هم از تاریخ تحویل كار و دیگر بخش‌هایی كه لازم است فراهم شوند، آگاه می‌شود. استودیوها به ارزیابی آگهی تلویزیونی پیشنهاد شده می‌پردازند و ضمن برآورد هزینة تولید آن، میزان سود استودیو را هم مشخص می‌كنند.
 
 براساس نرخ‌های ارائه شده، آژانس نیز، نظرها و توصیه‌های خود را عنوان می‌كند. كارمزد آژانس و هزینه‌های دیگر به آن اضافه می‌شود و این مبلغ، برای كسب موافقت مشتری، به وی داده می‌شود.نمایندگان آژانس كه معمولاً عبارتند از نویسنده یا طراح صحنه به علاوة نمایندة تهیه‌كننده یا كاركنان استودیو (تهیه‌كننده و كارگردان) با یكدیگر ملاقات می‌كنند تا دربارة تولیدی كه بزودی صورت می‌گیرد، بحث و برنامه‌ریزی كنند. این عمل، پیشاپیش، از بسیاری از مشكلات پرخرج یا تأخیرات احتمالی در طول فیلمرداری جلوگیری می‌كند.
 
 
در این پایان نامه در فصل اول به پایان نامه مراحل تولید، قالب های ساخت آگهی و ارزیابی آن از جهات گوناگون پرداخته شده است. و فصل دوم به تبلیغات انیمیشنی اختصاص دارد،‌تا تاثیر هر یك از عوامل و اجزا گفته شده در مورد آگهی انیمیشنی، و نیز در پایان نامه زیبایی شناختی آن مشخص شود. 
 
 
کلمات کلیدی:

آگهی انیمیشنی

تولید آگهی تلویزیونی

قالب های ساخت آگهی

پایان نامه زییایی شناختی آگهی

 
 
 
مقدمه:
از دید تماشاگران نخستین، پیكره‌های متحرك، گونة دیگری از افسون‌های نوین سینما به‌شمار می‌رفت. در فرانسه، امیل كول   در سال 1908 آدمك‌هایی را به شكل چوب كبریت‌های كوچك سفیدی پدید آورد كه در برابر زمینه سیاهی بازی می‌كردند. سال بعد وینزور مك‌كی  آمریكایی، گرتی، دایناسور تربیت شده   را ساخت و تماشاگران را با فیلم‌های كوتاه انیمیشن، به‌عنوان بخشی از برنامة نمایشی معمول آشنا ساخت. سال‌های 1913 تا 1917 شاهد پیدایش یك رشته فیلم‌های انیمیشن آمریكایی بود. كنلل هیزالیا   ساختة جان آر. بری  ، گربة دیوانه ساختة بن هریسون  و مانی گولد ، فلیكس گربه  ساختة پت سولیوان  ؛ و سرانجام كوكوی دلقك   ساختة مكس فلیشر .(تصویر از سال 1908 تا 1917 یعنی طی یك دهه، فیلم‌های انیمیشن از نمایش‌هایی كه تماشاگر را از شیوة كار برجسته‌اش به شگفتی می‌انداخت، به‌جایی رسید كه تماشاگران، با شادی و غوغا پذیرای نمایش‌های خنده‌آور آن شدند. اندك اندك فیلم‌های كارتون به همان اندازه فیلم‌های سرگرم‌كننده به موفقیت رسیدند و عاقبت جانورانش نیز به اندازه هنرپیشگان زنده نام‌آور شدند.
 
اما فیلم انیمیشن تا هنگام پیدایش حاشیة صوتی به جایگاه راستین خویش دست نیافت. والت دیزنی كه فیلم هود كوچولوی قرمز مهاجم  را پس از برپا كردن استودیوی خود در سال 1923 ساخت، این آینده‌بینی را داشت كه ارائه نخستین فیلم‌های كوتاه میكی ماوس را تا سال 1928 به تعویق اندازد تا صدای همزمان از راه برسد . در سال‌های 1928-1938 گسترش شگفت‌انگیزی در فیلم‌های كارتونی بلند روی داده این دهه پربارترین دوره پیشرفت و پیروزی رشته فیلم‌های میكی ماوس، دانلد داك و مجموعة سمفونی احمقانه  بود كه با ساختن و پخش فیلم بلند و تجاری سفید برفی و هفت كوتوله به پایان رسید. رنگ، موسیقی و جلوه‌های صوتی دست به دست هم، فیلم كارتون را به پایه‌ای از بالندگی رساندند كه شانه به شانه فیلم‌های بلند سرگرم‌كننده می‌سایید.
 
از آغاز سال 1943 و ساختن فیلم پرآوازة شادی زندگی ، كم كم سبك ساختن انیمیشن دچار تغییر و تحولات شد؛ در سال 1933 اسكار فیشینگر ساخت نخستین الگوهای انتزاعی خود را آغاز کرد. كه برداشتی از نوای موسیقی بود، و پس از او لن لی  سلسله فیلم‌های رنگی تجربی و انتزاعی خود را ساخت این فیلم‌ها نخستین نمونه‌هایی بودند كه نورمن مك لارن  از رویشان فیلم‌هایی برای سازمان ملی فیلم كانادا ساخت.در سال‌های 1930-1934، شیوه‌های نوینی برای ساخت انیمیشن ابداع شد كه از جملة آنها می‌توان به تلاش‌های برتولد بارتوش  در استفاده از پیكره‌های چوبی، و الكس الكسیف  و كلر پاركر   با ابداع شیوة تخته سنجاق  اشاره كرد. این فیلم‌های پیشگام به شیوه‌های گوناگون كمك كردند تا پایگاه فیلم انیمیشن با شیوه‌های پیشرفته‌تر گرافیكی، بهتر درك شود.
 
 
 
فهرست مطالب
 

فصل اول- تولید آگهی تلویزیونی

- از فیلمنامة مصور تا نسخة اولیة نمایش: نظری اجمالی
-- مرحلة مناقصه
-- ضوابط
-- آنچه به استودیوها فرستاده می‌شود
-- اتحادیه‌ها
-فنون تولید
-- فیلم زنده
--انیمیشن
 

فصل دوم-آگهی تبلیغاتی انیمیشنی

-تاریخچه ای از انیمیشن و آگهی انیمیشنی

-انیمیشن و تلویزیون
-چرا مردم به آگهی انیمیشنی گرایش دارند؟

-برخی قالب های ساخت آگهی انیمیشنی

--تفسیری
--گرافیكی

-تكنیك های ساخت انیمیشن و آگهی انیمیشنی

--تكنیك های دو بعدی
---تكنیكCel Animation
--- تكنیك Paper Animation
--- تكنیك Cut Out
---تكنیك متحركسازی تصاویر ثابت یا Photo Animation
--تكنیك های سه بعدی
---تكنیك Stop motion
---تكنیك سه بعدی كامپیوتری
-- شیوه های تركیبی

--برخی جلوه های بصری در ساخت آگهی انیمیشن

---توهّمات بصری
---تدوین
- متحركسازی، اصول زیبایی شناختی
--صدا
--افكت های صوتی
--موسیقی
--ارزش های رنگی و سیاه و سفید
--نقش طراح و هنرمند نقاش پسزمینه ها
- نیازهای سازمانهای تبلیغاتی
-برخی دلایل گرایش سفارش دهندگان  سازندگان آگهی ها به استفاده از انیمیشن
--اغراق
--فانتزی
--نمادپردازی
--طنز
-انیمیشن آموزشی و اطلاع رسان
-شخصیت های كارتونی
-فیلمنامه نویسی برای تبلیغات انیمیشنی

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه تاثیر فعالیتهای بعد از مدرسه بر پیشرفت تحصیلی

پایان نامه تاثیر فعالیتهای بعد از مدرسه بر پیشرفت تحصیلی

هدف از این پایان نامه پایان نامه تاثیر فعالیتهای بعد از مدرسه بر پیشرفت تحصیلی می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات79
حجم0/367 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته روانشناسی

پایان نامه تاثیر فعالیتهای بعد از مدرسه بر پیشرفت تحصیلی

 
 
*هدبه:
ضمیمه شدن پرسشنامه بصورت رایگان
 
 
 
چكیده
هدف از تحقیق حاضر پایان نامه و مشخص كردن تأثیر فعالیت‌های فوق برنامه بر موفقیت‌های تحصیلی دانش آموزان می باشد.دراین تحقیق از روش همبستگی استفاده شد و جامعه آماری این پژوهش را دانش آموزان مقطع متوسطه شاهد شهرایلام تشكیل می دهند كه از بین 285 نفر دانش آموز بر اساس فرمول كوكران تعداد164 نفرانتخاب شد. واز روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای استفاده شدو ابزار اندازه گیری در تحقیق حاضر پرسش نامه فعالیت های فوق برنامه می باشد .
 
نتایج بدست آمده نشان داد  فعالیت های فوق برنامه ی دانش آموزان مقطع متوسطه شاهد شهر ایلام در طول سال تحصیلی مناسب نبوده،ارتباط آماری معناداری بین نوع فعالیت ها و تأثیرآن بر موفقیت تحصیلی دانش آموزان مقطع متوسطه شاهد شهر ایلام  وجود ندارد،ارتباط آماری معناداری بین انگیزه ی دانش آموزان و تأثیرآن بر موفقیت تحصیلی مقطع متوسطه شاهد شهر ایلام وجود ندارد،میزان رضایت دانش آموزان مقطع متوسطه شاهد شهر ایلام از فعالیت های فوق برنامه مناسب نبوده،ارتباط آماری معناداری بین پایگاه اجتماعی و تأثیرآن بر میزان و نوع فعالیت های فوق برنامه دانش آموزان مقطع متوسطه شاهد شهر ایلام وجود نداردو به طور كلی ارتباط آماری معناداری بین فعالیت های فوق برنامه و موفقیت تحصیلی دانش آموزان وجود نداشت.
 
 
 
واژگان كلیدی:

موفقیت تحصیلی

فعالیت فوق برنامه

دانش آموزان متوسطه شاهد

 
 
 
 مقدمه
یکی از عرصه‌هایی که زندگی روزمره را بازنمایی می‌کند و قدرت و مقاومت را در زندگی انسان‌ها به نمایش می‌گذارد عرصه‌ی فراغت است. فراغت عرصه‌ای است که اختیار و آزادی انسان‌ها در آن عرصه بیشتر قابل اعمال است. در نتیجه برخلاف کار که انضباط بیشتری را ایجاب می‌کند، فضای مناسبی برای مقاومت در برابر رویه‌های فرهنگی جا افتاده و برای پدید آوردن روال‌ها و کردارهای جدید است. از این روست که گفته‌اند فراغت می‌تواند فرهنگ ایجاد کند و هویت افراد را آشکار سازد. برخی از پژوهشگران بر این باورند که پدیده  فراغت در سرتاسر تاریخ زندگی بشر وجود داشته و خاص زمان مشخصی نیست . اما برخی دیگر فراغت را پدیده‌ای می‌دانند که با تمدن صنعتی پیوند دارد و معتقدند که دارای دو ویژگی و شرایط خاص است که عبارتند از:
 
 1ـ تحت ‌تأثیر مراسم اجباری و الزامات فرهنگی و اجتماعی نیست، بلکه با اراده و اختیار فرد سپری می‌شود. (براون ،1996 ص92) ،2- از سایر فعالیت های ضروری زندگی روزمره نظیر خوردن متفاوت است. (دومازیه،1372،ص56). واقعیت آن است که امروزه وجود و اهمیت بخشی به آن هم نتیجه‌ی رشد صنعت و هم نتیجه‌ی جامعه‌ی مصرفی بوده است فعالیت های اوقات فراغت امروزه از چنان اهمیتی برخوردار است که حتی از آن به مثابه آینه فرهنگ جامعه یاد می‌کنند. به این معنی که چگونگی گذران اوقات فراغت افراد یک جامعه تا حد زیادی معرف ویژگی‌های فرهنگ آن جامعه است و ازاین نظرگاه،  کوشش برای شناسایی چگونگی‌گذران اوقات فراغت در یک جامعه یا یک گروه اجتماعی حائز اهمیت ویژه‌ای است. (شریفیان،1382).
 
 
 
فهرست مطالب
فصل اول كلیات تحقیق 1
1-1- مقدمه 2
1-2- بیان مسأله 3
1-3- اهمیت و ضرورت تحقیق 3
1-4- اهداف تحقیق 4
1-5- سوال های تحقیق 5
1-6-  تعریف متغیرها 5
 
فصل دوم پیشینه تحقیق 7
2-1- مقدمه 8
2-2-هدف اساسی فعالیت فوق‌برنامه 9
2-3- فعالیت فوق برنامه و مکمل چیست؟ 20
2-4- اهمیت فعالیت فوق برنامه و مکمل 20
2-5- مراحل طراحی فعالیت فوق برنامه 21
2- 6 –پیشینه تحقیق 31
2-7- پایان نامه آراء و اندیشه‌های صاحبنظران 40
2-8- چهارچوب تئوریک 47
 
فصل سوم روش تحقیق 50
3-1- مقدمه 51
3-2-روش تحقیق 51
3-3-شیوه اجرای تحقیق 51
3-4-جامعه آماری وحجم نمونه 51
3-5- روش نمونه گیری 51
3-6-روش جمع آوری داده 52
3-7-ابزارگردآوری داده ها 52
3-8- روشهای تجزیه و تحلیل داده ها 53
 
فصل چهارم تجزیه و تحلیل داده ها 54
4-1-مقدمه 55
4-2- فرضیه های تحقیق 61
 
فصل پنجم بحث ونتیجه گیری 67
5-1- مقدمه 68
5-2- خلاصه ای از تحقیق 68
5-3- نتیجه گیری كلی 68
5-4- پیشنهادات 70
5-5- محدودیت ها 70
فهرست منابع 71
 
 
 
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()