نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه تاثیر جنسیت دانشجویان در انگیزش و پیشرفت تحصیلی

پایان نامه تاثیر جنسیت دانشجویان در انگیزش و پیشرفت تحصیلی

در سال های اخیر تحولات جنسیتی گسترده‌ای در حوزه ی آموزش عالی و تحصیلات دانشگاهی به وقوع پیوسته است که نمی‌توان آنها را محدود و منحصر به تحولات کمی و افزایش چشمگیر نسبت دانشجویان دختر دانست،


مشخصات فایل
تعداد صفحات51
حجم0/394 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته روانشناسی

پایان نامه تاثیر جنسیت دانشجویان در انگیزش و پیشرفت تحصیلی

 
*آپدیت اول:
نقش صفات شخصیت در  در قالب 16 صفحه بصورت رایگان اضافه شد!
*آپدیت دوم:
*پرسشنامه انگیزش تحصیلی AMS-والراند بصورت رایگان ضمیمه شد!
 
 
 
چکیده
در سال های اخیر تحولات جنسیتی گسترده‌ای در حوزه ی آموزش عالی و تحصیلات دانشگاهی به وقوع پیوسته است که نمی‌توان آنها را محدود و منحصر به تحولات کمی و افزایش چشمگیر نسبت دانشجویان دختر دانست، به همین اعتبار دیدگاه های جدیدتر بر ابعاد کیفی این تحول تأکید داشته و آن ‌را در عرصه ی وسیع‌تری از پیامدهای تحصیلی دنبال کرده‌اند که بدون شک بخش عمده‌ای از این پایان نامه‌ها معطوف به توضیح افزایش انگیزش و دلبستگی تحصیلی دختران و نیز پیشرفت تحصیلی بیشترآنها در مقایسه با دانشجویان پسر بوده است.در تحقیق حاضر تلاش شده است که پس از مروری نظری بر وجوه عمده ی تفاوت های جنسیتی در توانایی های شناختی، عملکرد تحصیلی و تبیین آن با استناد به برخی دیدگاه ها، به این مهم پرداخته شود. 
 
 
کلید واژه:

جنسیت

انگیزش تحصیلی

پیشرفت تحصیلی

 
 
مقدمه
پیش از بحث درباره ی تأثیر جنسیت بر عملكرد تحصیلی ضروری است كه به تمایز مهم و در عین حال پر مناقشه‌ای كه بین دو مفهوم جنس  و جنسیت  وجود دارد اشاره شود. واژه ی جنس مبهم است زیرا می‌توان آن را هم به گروهی از افراد و هم به كارهایی مثل امور جنسی اطلاق كرد (گیدنز 1373: 175). استفاده ی مناسب از واژه ی جنس و جنسیت به احتمال، منشأ مهم‌ترین اختلاف نظرها بوده است. مكابی  (1988) به کاربرد مترادف این دو واژه معتقد است (گولومبوك 1382: 11).
 
ولستون كرافت مفهوم جنس را در عمل معادل با جنسیت به كار ‌برده و جنبه ی زیست شناختی زنان را عامل مهمی برای تمایز زن و مرد نمی‌داند. فایرستون  نیز معتقد است كه با پیشرفت‌های علمی و فنی جنس و جنسیت مفهوم امروزین خود را از دست خواهند داد (وینسنت 1378: 268). هاید  برای كاهش ابهام، اصطلاح جنس را در مورد رفتارهای جنسی و اصطلاح جنسیت را برای استناد كردن به مردان و زنان به كار می‌گیرد (هاید 1384: 19). مطابق با نظر اكلی  (1981) جنس به تقسیم زیست شناختی زن و مرد ناظر است. متیوز  (1982) نیز آن را نوعی زیست شناختی دو وجهی از زن و مرد در نظر می‌گیرد (محمدی اصل: 78).
 
 فریدمن  (2001) نیز به این تفاوت قائل است، بدین معنی كه مؤنث یا زنانه یك گروه زیست شناختی است كه زنان به آن تعلق دارند و جنس زیست شناختی تفاوتی است كه به طور طبیعی پیش می‌آید (فریدمن 1381: 25). بدین ترتیب واژه ی جنس مبین یک اساس بیولوژیكی برای رفتار است و به بعد زیست‌شناختی مردانگی و زنانگی محدود می‌شود (گولومبوك، همان: 11). وقتی مفهوم زن به منزله ی یك جنس به كار برده می‌ شود نشان از تفاوت های زیست شناختی میان زن و مرد دارد (گرت 1382: 9 و10).
 
جنس فقط معنایی زیست شناختی دارد، یعنی شخص از نظر پیكرشناسی مرد است یا زن. تفاوت های جنسی ممكن است طبیعی باشد (ابوت 1381: 305). بر این اساس واژه ی جنس به تفاوت های كالبدی و فیزیكی میان مردان و زنان اشاره دارد كه آن را از فعالیت جنسی متمایز می‌ كند (گیدنز، همان: 175). این تفاوت ها در اندام های جنسی و عمل تولید مشهود و بارز می‌ شوند (فریدمن، همان: ص27). شاخص‌های مهم دیگر تمایز جنسی، كروموزم ها، غدد جنسی و هورمون ها هستند كه ممكن است با یكدیگر پیوستگی نداشته باشند (گولومبوك، همان: 49).
 
 
 
فهرست مطالب

تفاوتهای جنسیتی در انگیزش و یشرفت تحصیلی دانشجویان 1

چکیده 1
مقدمه 4

1)جنسیت و تواناییهای شناختی و تحصیلی 7

2)جنسیت و عملکرد تحصیلی 11

3)چارچوب نظری تحقیق 24
4) سؤالات تحقیق 26
5) جامعهی آماری و روش نمونهگیری 27

6) پرسشنامه مقیاس انگیزش تحصیلی AMS 28

جدول شمارهی 1: آلفای كرونباخ برای هر یك از خرده مقیاس‌های AMS 31
جدول شمارهی 2: همبستگی پیرسون r بین هر یك از خرده مقیاس‌های AMS 31
6)یافته‌های تحقیق 32
جدول شمارهی 3: توزیع پیشرفت تحصیلی بر حسب شاخص‌های گرایش مركزی پراكندگی به تفكیك جنسیت 32
جدول شمارهی 4: نتایج آزمون t مستقل میانگین سطوح انگیزش تحصیلی به تفكیك جنسیت 33
جدول شمارهی 5: نتایج آزمون t مستقل میانگین‌های خرده مقیاس‌های هر یك از سطوح انگیزش تحصیلی به تفكیك جنسیت 34
جدول شمارهی 6 : مقدار ثابت a و مقادیر ضرایب تأثیر خام، استاندارد شده و همبستگی جزیی در رگرسیون‌های سطوح انگیزش تحصیلی بر پیشرفت تحصیلی به تفكیك كل و جنسیت 36
جدول شمارهی 7: ضرایب همبستگی چندگانه، تعیین چندگانه و تعدیل شده در رگرسیون سطوح انگیزش تحصیلی بر پیشرفت تحصیلی به تفكیك كل و جمعیت 38
جدول شمارهی 8: آزمون معنی‌داری رگرسیون‌های سطوح انگیزش تحصیلی بر پیشرفت تحصیلی به تفكیك كل و جنسیت 38
7) بحث و نتیجه‌گیری 39
فهرست منابع 44
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه رابطه بین عزت نفس و منبع کنترل دانشجویان پسر و دختر دانشگاه پیام نور پرند

پایان نامه رابطه بین عزت نفس و منبع کنترل دانشجویان پسر و دختر دانشگاه پیام نور پرند

در این تحقیق بدنبال یافتن و پایان نامه ارتباط بین دو مقوله عزت نفس و منبع کنترل با همدیگر بودیم


مشخصات فایل
تعداد صفحات115
حجم0/103 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته روانشناسی

پایان نامه رابطه بین عزت نفس و منبع کنترل دانشجویان پسر و دختر دانشگاه پیام نور پرند

 

آپدیت دوم نیز بصورت رایگان اضافه شد:
*1پرسشنامه عزّت نفس کوپراسمیت بصورت رایگان ضمیمه شد!
*2پرسشنامه منبع کنترل راتر بصورت رایگان ضمیمه شد!
 
 
چكیده:
با توجه به اینکه منبع کنترل و عزت نفس تعیین کننده نگرش فرد نسبت به دنیای پیرامون و خود فرداست و همچنین تمام کارکردها و جوانب زندگی فرد را تحت الشعاع قرار می دهد. به همین منظور در این تحقیق بدنبال یافتن و پایان نامه ارتباط بین دو مقوله عزت نفس و منبع کنترل با همدیگر بودیم. جامعه تحقیق ما عبارت است از دانشجویان دختر و پسر دانشگاه و نمونه تحقیق شامل 60 نفر از دانشجویان که 30 پسر و 30 دختر هستند و روش آماری استفاد شده در این پژوهش از روش خی دو استفاده شده است. ابزار تحقیق مورد استفاده در این آزمون منبع کنترل راتر و آزمون کوپر اسمیت می باشد. 
 
پایان نامه حاضر٬ با نام  پایان نامه رابطه منبع كنترل ( درونی- برونی) با عزت نفس  كه با هدف یافتن رابطه بین عزت نفس و منبع كنترل در پسران و دختران دانشجو وهمچنین یافتن تفاوت  منبع كنترل و عزت نفس بین دانشجویان دختر و پسر  انجام شد.منبع كنترل كه دارای دو بعد درونی و بیرونی است و بنابر فرضیات راتر افرادی كه دارای منبع كنترل درونی هستند معتقدند كه اعمالشان نقش عمده ای در به حد اكثر رساندن برون دادهای بد یا خوب دارد و افراد دارای منبع كنترل بیرونی٬ فكر میكنند برون دادهای بد یا خوب ارتباطی با رفتار انها ندارد.
 
عزت نفس به مقدار ارزشی گفته میشود كه فرد به خود نسبت میدهد و فكر میكند دیگران برای او به عنوان یك شخص قائل هستند.جامعه آماری مورد نظر در این پژوهش دانشجویان دختر و پسر دانشگاه پیام نور پرند بوده و نمونه انتخاب شده نیز 60 نفر از دانشجویان كه شامل 30 دختر و 30 پسر بوده كه در كتابخانه ادبیات مشغول به درس خواندن بو دند و روش نمونه گیری نیز نمونه گیری در دسترس است.   روش آماری كه در این پژوهش مورد استفاده قرار گرفت ٬با توجه به این كه پژوهش دارای دو متغییر بوده كه هر كدام نیز دارای دو بعد بودند روش خی دو بود.
 
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

عزت نفس

منبع کنترل

رابطه بین عزت نفس و منبع کنترل

 
 
مقدمه 
مسئله در این پژوهش این است که آیا بین عزت نفس و منبع کنترل دانشجویان دختر و دانشجویان پسر رابطه معنا داری وجود دارد و آیا بین عزت نفس دختران و پسران دانشجو تفاوت معنا داری وجود دارد و همچنین اینکه آیا بین کنترل دختران و پسران دانشجو تفاوت معنا داری وجود دارد یا نه.  اکثریت جامعه متاسفانه به امر بسیار مهم بهداشت روانی خود و فرزندان اهمیت نمی دهند و بهتر آنکه بیان نمائیم آگاهی ندارند. در حالی که بر حسب آمارهای کشورهای مختلف تعداد افراد مبنی بر مشکلات و معضلات روانی رو به فزونی است.
 
در این میان یکی از مباحث مهم در امر بهداشت روانی عزت نفس یا همان خود بزرگواری می باشد. که یکی از خصوصیات مهم و اساسی شخصیت هر فردی را تشکیل می دهد و به طور حتم روی سایر جنبه های شخصی انسان اثر می گذارد. و کمبود یا فقدان آن باعث عدم رشد سایر جنبه های شخصیت یا ناموزونی آنها خواهد شد و حتی ممکن است پایه گذار بیماریهای روانی گوناگون مانند افسردگی، کمرویی، پرخاشگری، ترس و ... شود (بیابان گرد، 1373،ص 10) عزت نفس عبارت است از ارزشی که اطلاعات و اعتقادات خود فرد در مورد تمام یا چیزهایی که از او ناشی می شود به دست می دهد (شاملو، سعید، ص 70).
 
عزت نفس و منبع کنترل از جمله مفاهیمی هستند که در چند دهه اخیر مورد توجه بسیاری از روانشناسان و پژوهشگران قرار گرفته اند، اما قدمت تاریخی این موضوع در مباحثی که علماء و فلاسفه تعلیم و تربیت در گذشته داشته اند نیز به چشم می خورد در طول صد سال گذشته نیز بسیاری از روان شناسان این نظر را پذیرفته اند که انسان دارای یک نیاز به عزت نفس می باشد (مانند آدلر  1930، آلپورت  1937، راجرز  1959، سالیوان   1953، طارن هورنی   1937، جیمز   1890 ، مازلو ، 1970) از میان افراد طارن هورنی 1937 روشی را که افراد تلاش می کنند بواسطه آن یک خود پنداره مطلوب از خود بدست آورده و از آن محافظت و دفاع نمایند را مورد بحث قرار داده است. 
 
فرنچ  (1968)  و ارگو  (1972) از عزت نفس به عنوان یک سپر فرهنگی در مقابل اضطراب نام می برند. کوپراسمیت(1967) در تحقیق خود به این نتیجه رسید که کودکان با عزت نفس بالا افرادی هستند که احساس اعتماد به نفس، استعداد، خلاقیت و ابراز وجود می کنند و به راحتی تحت تاثیر عوامل محیطی قرار نمی گیرند.افزایش پیشرفت تحصیلی، افزایش تلاش فرد در کسب موفقیت، داشتن اعتماد به نفس، متکبر و پرخاشگر بودن، تمایل به داشتن سلامتی بهتر، ، روابط با دیگران، پیش بینی مثبت نسبت به موفقیتهای بعدی، ارتباط تنگاتنگ در بین عزت نفس و ابراز وجود، از نشانه های بارز سطوح عزت نفس بالا در افراد است. 
 
جورج کلی  1955 در کتاب روانشناسی ساخت های شخص این نظریه را مطرح کرده است، انسان در پی آن است که محیط خود را پیش بینی و کنترل کند. کلی پیشنهادی کرده است که هر فرد بشر ساخت ها برای خود تدوین کرده که از طریق آنها رویدادهای جهان را ملاحظه و تفسیر می کند و از این راه می تواند رویدادها را پیش بینی و کنترل کند. وی خاطر نشان کرد «ساخت ها تجاربی هستند که پویش های ذهنی در آن جریان دارند. این ساخت ها انتظار توام با پیش بینی تغییر در رویدادها را ممکن می سازند». کلی خاطر نشان می سازد که وقتی ساخت های شخص در ایفای نقش شکست می خورند، فرد احساس تهدید، گناه، خصومت و پرخاشگری می نماید (جورج کلی، کتاب روانشناسی ساخت های شخصیت، 1955، ص 3-2)
 
 
 
 
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
فصل اول : کلیات موضوع
بیان مسئاله
اهمیت پژوهش
اهداف پژوهش
سوالات مربوط به این پژوهش
متغییر ها و تعاریف نظری و عملیاتی آن ها
منبع کنترل
عزت نفس
 
فصل دوم : ادبیات تحقیق و پیشینه نظری پژوهش
مبانی نظری تحقیق
(عزّت نفس

تعاریف عزّت نفس

تعریف انجمن ملی برای عزّت نفس (NASE):
طبقه بندی عزّت نفس:
اهمیت عزّت نفس
ب) شک و تردید درباره خود:
ج) تأیید خود:

ابعاد عزّت نفس:

دیدگاه کوپر اسمیت:
دیدگاه آلیس:
دیدگاه آدلر:
دیدگاه آلپورت:
دیدگاه بک:
دیدگاه فروم:
دیدگاه راجرز:
دیدگاه مازلو:
دیدگاه جرج کلی:
دیدگاه ویلیام جیمز:
دیدگاه ما سن:
دیدگاه گرین و پرکلر:
دیدگاه شاملو از عزّت نفس:

عزّت نفس از دیدگاه اسلام

شرایط عزّت نفس
عوامل موثّر بر عزّت نفس:
زندگی آگاهانه نخستین رکن عزّت نفس
پیش فرض های موجود در مطالعه روان شناسی عزّت نفس :
تکامل عزّت نفس
ارتباط عزّت نفس با خودپنداره و خود ایده آل:
معیارهای ارزیابی شخصی عزّت نفس:
تفاوت عزّت نفس با اعتماد به نفس:
تفاوت عزّت نفس با خویشتن پذیری:
عزت نفس بالا و عزت نفس پائین

نقش خانواده در شکل گیری عزت نفس

نقش پدر خانواده و تاثیر آن بر عزت نفس  کودکان

کمک تخصصی برای افزایش عزت نفس
منبع کنترل
رویکرد های و نظریه های متفاوت درباره وضع کنترل منبع

واکنش در برابر از دست دادن منبع کنترل

منبع کنترل درونی
منبع کنترل بیرونی
ویژگی های افراد با منبع کنترل منبع درونی
ویژگی های افراد با منبع کنترل منبع بیرونی
 
فصل سوم : روش انجام تحقیق
طرح پژوهش
جامعه مورد پژوهش
نمونه روش نمونه گیری
ابزار جمع آوری تحقیق
آزمون منبع کنترل
آزمون عزت نفس
روش اجرای پژوهش
اجرای اصلی
روش آماری
 
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل آماری
مقدمه
یافته های مربوطه به سوالات پرسیده شده پژوهش
تفسیر آزمون
 
فصل پنجم : نتیجه گیری
بحث و نتیجه گیری
خلاصه این پایان نامه
یافته های مربوطه به این پایان نامه
پیشنهادات
منابع و ماخذ
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

بهره وری مدیریت منابع انسانی و عوامل ایجاد و افزایش اعتماد به نفس در سازمانها

بهره وری مدیریت منابع انسانی و عوامل ایجاد و افزایش اعتماد به نفس در سازمانها

درباره عملکرد و وظایف مدیریت انسانی و اهمیت این واحد در سازمان در چند سال اخیر در کشور متون بسیاری در اختیار مدیران و سیاست گذاران قرار گرفته است


مشخصات فایل
تعداد صفحات225
حجم0/273 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته مدیریت صنعتی

بهره وری مدیریت منابع انسانی و عوامل ایجاد و افزایش اعتماد به نفس در سازمانها

 
چکیده:
 درباره عملکرد و وظایف مدیریت انسانی و اهمیت این واحد در سازمان در چند سال اخیر در کشور متون بسیاری در اختیار مدیران و سیاست گذاران قرار گرفته است. اما به درستی می توان ادعا کرد که هنوز جایگاه کلیدی و نقش راهبردی مدیریت منابع انسانی در افزایش بهره وری و کارآیی سازمانی، ایجاد تعهد و دلبستگی شغلی و تعالی عملکرد کارکنان برای بسیاری از دست اندرکاران اجرایی مشخص نشده و نیاز به داشتن چنین واحدی در سازمان به باور تبدیل نشده است. گواه این ادعا میزان کم سرمایه گذاری و تلاشی است که از سوی سازمان ها برای طراحی، تدوین و به کارگیری نظام های توسعه منابع انسانی و اجرایی کردن راهبردهای توسعه قابلیت های کاکنان، انجام می گیرد.
 
حقیقت جامعه امروزی این است که اگر انسانها، احساس بهتری نسبت به کاری داشته باشند، موفقیتشان در آن کار بیشتر خواهد بود. سازمانها نیز از این موضوع مستثنی نیستند. زیرا اگر سازمانها اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند، برای ادامه کار انرژی بیشتری می‌‌‌گیرند و احتمال موفقیتشـــــان بیشتر می شود. «گارتنر»، اطمینان سازمانی(BUSINESS CONFIDENCE)  را اینگونه تعریف کرده است: «یک مفهوم و فلسفه سازمانی که ازطریق ترکیب و تعامل عواملی چون عملکرد سازمان و موقعیت رقابتی، فرهنگ سازمانی، تمایلات و مقاومتها در مقابل تغییر و توان سرمایه گذاری سازمانی، ایجاد می‌شود».
 
سوال اساسی این است که عوامل ایجاد و افزایش اعتماد به نفس در سازمانها چیست؟ سازمانها چگونه اعتماد به نفس خودشان را افزایش دهند؟ و بالاخره از چه طریقی می توانند، موفقیت خودشان را تضمین کنند؟ زیرا اطمینان سازمانی، لزوما" ضامن موفقیت نیست، زیرا عوامل محیطی سازمان از جمله تهدیدات محیطی یا فراهم نیامدن فرصتهای محیطی می توانند مانع این موفقیت شوند. 
 
در تحقیقی که از اردیبهشت سال 1382 تا اسفند سال 1383 به طول انجامید، با 971 سازمان بزرگ و موفق از 8 کشور اروپایی (بلژیک، فرانسه، آلمان، ایرلند، هلند، اسپانیا، سوئد و انگلستان) در زمینه های مختلف ازجمله، ارزیابی و تحلیل عملکرد، فرهنگ سازمانی، مشتری مداری ، مدیریت استراتژیک، برنامه ریزی استراتژی، سرمایه گذاری و...، مکاتبه شد و مصاحبه به عمل آمد که نتایج آن را در قالب موضوعات زیر می توانید مطالعه کنید. سازمانهای مورد تحقیق در زمینه های تولیدی، مالی، صادرات و واردات، خدمات و حتی کسب وکار الکترونیک فعالیت داشتند.
 
نتایج تحقیق در قالب طراحی شاخص سنجش اطمینان و اعتماد به نفس کسب و کار سازمانی به شکل مقایسه ای با توصیف مزایا و معایب ممکن در شرایط مختلف ارائه و درانتها، اثرات و راهکارهای پیشنهادی برای سازمانهای ایرانی نیز توصیف می شود.لازم به توضیح است که در پاره‌ای از جملات این پایان نامه، دو واژه «اطمینان سازمانی» و «اعتماد به نفس در کسب و کار» معادل گرفته شده است.
 
 
کلمات کلیدی:

منابع انسانی

توانمندسازی کارکنان

بهره وری مدیریت منابع انسانی

افزایش اعتماد به نفس در سازمانها

 
 
 
 مقدمه
 اندیشمندان مدیریت منابع انسانی بر این باورند که سازمان های پیشرو در هزاره ی جدید، تنها از طریق به کارگیری الگوهای پیشرفته توسعه نیروی انسانی، یادگیری سازمانی و راهبردهای توسعه و بالندگی قابلیت های کارکنان، می توانند پاسخگوی نیازهای سازمان آن هم با سرعت و انعطاف بیشتری باشند. توسعه منابع انسانی یکی از مهم ترین اهداف راهبردی سازمان های پیشرو عصر کنونی است که به منظور ارتقای سطح دانش، مهارت، تجربه و کیفیت، تعالی و عملکرد سرمایه های سازمان و حتی تغییر ویژگی های فردی کارکنان، به مدیریت ارشد چنین سازمان هایی ابلاغ می گردد.
 
این یک حقیقت است که هرچه انسان در رابطه با چیزی، احساس بهتری داشته باشد، احتمال موفقیتش در آن بیشتر است. سازمانها هم از این قاعده مستثنی نیستند. هرچه در باره خودشان، احساس خوبی داشته باشند، انرژی بیشتری گرفته و احتمالا" موفقیتشان نسبت به شرکتهای دیگر بیشتر خواهد بود. اما چه چیزی باعث ایجاد احساس اطمینان سازمانی می شود و سازمانها چه کنند که اعتماد به نفس بیشتری کسب کنند؟ اطمینان در کسب وکار برای سازمانهایی که توانایی بالقوه برای ارتقای سطح عملکرد و کسب مزیت رقابتی در مقابل شرکتهای دیگر دارند، بسیار مهم است.
 
گارتنر، اعتماد به نفس در کسب وکار را اینگونه تعریف کرده است: «یک مفهوم و فلسفه سازمانی که ازطریق ترکیب و تعامل عواملی چون عملکرد سازمان و موقعیت رقابتی، فرهنگ سازمانی، تمایلات و مقاومتها در مقابل تغییر و توان سرمایه‌گذاری سازمانی، ایجاد می شود». تحقیق یادشده و نتایج آن که ارائه شاخص اعتماد به نفس (BCI) در کسب وکار است، از دریافت و تجزیه و تحلیل اطلاعاتی حاصل شده که در طول زمان تحقیق بسختی دریافت شده است وبرای تصمیم سازی و تصمیم گیری مدیران عالی و سازمانهای امروزی در آینده بسیار مفید است. 
اطمینان سازمانی در کسب وکار لزوما" منجر به موفقیت نمی شود.
 
 ممکن است عوامل بیرونی مانع از موفقیت شوند و یا اساسا"، حس اعتماد به نفس اشتباه باشد. بدیهی است که موفقیت یک موضوع نسبی است و بستگی به اهداف سازمان در زمان خاص دارد. ارزیابی عملکرد بر مبنای اهداف سازمان، بخش کلیدی مدل اعتماد به نفس در کسب وکار است که در نمودار 1، ملاحظه می کنید. در این مدل، گارتنر، پنج ناحیه کلیدی که بر سطوح اعتماد به نفس سازمان تاثیر گذار هستند را معین کرده است. این پنج ناحیه شامل عملکرد، مشتری مداری، فرهنگ، سرمایه گذاری و اقتصاد هستند. سازمانی که واقعا" اعتماد به نفس داشته باشد، سازمانی است که قادر به حداکثر کردن تواناییهای خود است و برتمامی این پنج ناحیه، کنترل ومدیریت مؤثر ومستقیم داردوبین آنها تعادل ایجاد می کند.
 
 
 
 
 
فهرست مطالب

فصل 1: اطمینان سازمانی در کسب و کار

فصل 2:الزامات مدل اعتماد به نفس در کسب وکار

فصل 3:اندازه گیری بهره وری واحدهای تولیدی

فصل 4:نقش خودکارآمدی درتوانمندسازی کارکنان

فصل 5:مهندسی مجدد منابع انسانی از طریق فناوری اطلاعات

فصل 6:تهیه و طراحی سیستم اطلاعات منابع انسانی

فصل7:تاثیر فناوری اطلاعات بر مدیریت منابع انسانی

فصل 8:مدیریت منابع انسانی در سازمانهای یادگیرنده

فصل9:انواع پرداختهای تشویقی

فصل 10:استرس،دلایل و تاثیر آن بر عملکرد کارکنان سازمان

فصل 11: نگرش مدیریت در اثر بخشی سازمان

فصل 12: مدیریت منابع انسانی در عرصه جهانی

فصل 13: چالشهای فراروی مدیریت منابع انسانی
فصل 14: سرمایه اجتماعی و جنسیت در محیط کار
فصل 15: نقش مهارتهای انسانی در کسب مزیت رقابتی
فصل 16: هنر رفتار با افراد دشوار
فصل 17: مدیریت پاداش
فصل18: منابع انسانی در آغاز هزاره سوم
فصل 19: نقش فناوری اطلاعات در توسعه منابع انسانی
فصل 20:پایان نامه ویژگی‌های مدیران و مهم‌ترین راهکارهای اجرایی در ایجاد انگیزه
فصل 21:ویژگی‌های مدیران به عنوان تصمیم گیرندگان از دیدگاه حضرت علی(ع)
فصل 22:عوامل مؤثر بر کارآیی کارکنان و ایجاد انگیزه در آنان از دیدگاه حضرت علی(ع)
فصل 23:امنیت شغلی با رویکرد ایمنی و سلامت و نقش آن در نگهداری کارکنان
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

آشنایی کامل با محیط زیست و نحوه حفاظت از آن

آشنایی کامل با محیط زیست و نحوه حفاظت از آن

محیط زیست عبارت ترکیبی از دانشهای متفاوت در علم است که شامل مجموعه‌ای از عوامل زیستی و محیطی در قالب محیط زیست و غیر زیستی (فیزیکی، شیمیایی) است


مشخصات فایل
تعداد صفحات112
حجم2/29 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته محیط زیست

آشنایی کامل با محیط زیست و نحوه حفاظت از آن

 
مقدمه
محیط زیست عبارت ترکیبی از دانشهای متفاوت در علم است که شامل مجموعه‌ای از عوامل زیستی و محیطی در قالب محیط زیست و غیر زیستی (فیزیکی، شیمیایی) است که بر زندگی یک فرد یا گونه تأثیر می‌گذارد و از آن تأثیر می‌پذیرد. امروزه این تعریف غالباً به انسان و فعایت‌های او مرتبط می‌شود و می‌توان محیط زیست را مجموعه‌ای از عوامل طبیعی کرهٔ زمین، همچون هوا، آب، اتمسفر، صخره، گیاهان و غیره، که انسان را احاطه می‌کنند خلاصه کرد.[۴]تفاوت محیط زیست با طبیعت در این است که تعریف طبیعت شامل مجموعه عوامل طبیعی، زیستی و غیر زیستی می‌شود که منحصراً در نظر گرفته می‌شوند، در حالی که عبارت محیط زیست با توجه به برهم‌کنش‌های میان انسان و طبیعت و از دیدگاه بشر توصیف می‌شود.[۳]
 
اصل عمومی بودن حفاظت از محیط زیست ، همگانی بودن آموزش محیط زیست را در ضمیر خود نهفته است . همگانی بودن آموزش و آگاه سازی اجتماعی در رابطه با حفاظت از محیط زیست مورد تأکید سازمانها کنوانسیون های بین المللی ، دولت ها و افکار عمومی است . منظور از همگانی بودن آموزش هر دو فرآیند یادگیری و یاد دهی است. به دلیل تقسیم کار در زندگی اجتماعی عصر حاضر و ایجاد سازمان های تخصصی ، انتظار این است که هر سازمانی مسئولیت حوزه مرتبط با عنوان و وظایف خود را به تنهایی بر عهده گیرد . به همین دلیل انتظار اولیه این است که سازمان حفاظت محیط زیست نیز به تنهایی مسئولیت یاددهی و دانش افزایی محیط زیست را عهده دار شود . 
 
ولی این انتظار با اصل عمومی بودن حفاظت از محیط زیست درتعارض است.علاوه بر آن با واقعیت محیط زیست كه مفهومی به گستره نظام هستی كلیه مخلوقات خداوندی ، منظومه شمسی، زیست کره و انواع اکوسیستم ها است انطباق ندارد و نیز با رویکردهای حفاظت جهانی محیط زیست، قوانین و مقررات بین المللی و ملی از جمله منابع حقوق محیط زیست جمهوری اسلامی مغایرت دارد . لذا نهادهای مختلف اجتماعی نقش و وظیفه ای در رابطه با آموزش محیط زیست و به تبع آن در حفاظت از محیط زیست دارند .
 
 
 
کلمات کلیدی:

محیط زیست

تاریخچه حقوق محیط زیست

نحوه حفاظت از محیط زیست

منابع تولید کننده آلودگی محیط زیست

 
 
 
 
فهرست مطالب
 . مقدمه
 . --- طبیعت جاندار : مانند گیاهان ، حیات وحش و . . .
 . - اکوسیستم (نظام زیستی)، ساختمان اکوسیستم و عمل آن :

-- تعریف اکوسیستم

 . --  ا نواع اکوسیستم :
 . - سیر مواد در چرخه های زمین- شیمیایی- زیستی(بیوژئوشیمیایی) :

 . -- چرخه آب و اهمیت آن

 . -- چرخه عناصر گازی شکل :
 . بحران های زیست محیطی جهان و ایران

  وضعیت محیط زیست ایران :

  الف- خاک های دشتی و دره ای :
  - خاک های ماسه ای :
  ویژگی های جانوری ایران

  منابع طبیعی و ثروتی آب های ایران

ج)  مصارف صنعتی
ج)  آلوده سازهای صنعتی
تأمین آب :
  آلودگی هوا
  لایه ازن :
  هیدروکربورها :
  سموم :
  منوکسید کربن :

  راه های مقابله با آلودگی هوا :

  تخریب اراضی
  ب)  بیابان زایی
  ج) شور و باتلاقی شدن زمین ها
  حفاظت از خاک و منابع آب
  الف)  مبارزه زراعی

  راه های حفاظت خاک

  -  تعریف آلودگی صوتی :

  -  تأثیرپذیری و حساسیت انسان نسبت به صوت :
  جدول شماره  :  فشار صوتی بر حسب دسی بل
  - منابع تولید کننده صدا :
  وسایل نقلیه موتوری زمینی شامل :
  -  اثرات آلودگی صدا :
  --- کاهش دائمی قدرت شنوایی :
  جدول شماره  :  ارتباط شدت صوت و از دست دادن قدرت شنوایی
  -  کنترل آلودگی صدا :
  --  کنترل سروصدا در واحدهای صنعتی :
  محیط زیست در برنامه های عمرانی توسعه اقتصادی – اجتماعی و فرهنگی
  تاریخچه حقوق محیط زیست

  محیط زیست در برنامه های عمرانی اول و دوم در بعد از انقلاب اسلامی

  آمایش سرزمین
سیاست های زیست محیطی در برنامه سوم
توسعه اقتصادی – اجتماعی و فرهنگی -
سیاست های زیست محیطی در برنامه چهارم
توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی
تعریف اقتصاد
فعالیت ها و اقدامات
   نشانه های خدا در طبیعت
 – آب ، هوا ، خاک برای استفادۀ بشر

مبانی فقهی امام خمینی در بارۀ طبیعت و محیط زیست

منابع
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه رابطه عزت نفس با پیشرفت تحصیلی‎ دختران دبیرستانی کرمانشاه

پایان نامه رابطه عزت نفس با پیشرفت تحصیلی‎ دختران دبیرستانی کرمانشاه

عزّت نفس بر فرایندهای شناختی، گرایش ها، نیازها، علاقه ها و آرمان های فرد اثرگذار و اثرپذیر است پیشرفت تحصیلی نیز می تواند متأثر از میزان عزّت نفس دانش آموزان باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات63
حجم0/84 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته روان شناسی

پایان نامه رابطه عزت نفس با پیشرفت تحصیلی‎ دختران دبیرستانی کرمانشاه

*پرسشنامه عزّت نفس کوپراسمیت بصورت رایگان ضمیمه شد!
 
مقدمه
      عزّت نفس بر فرایندهای شناختی، گرایش ها، نیازها، علاقه ها و آرمان های فرد اثرگذار و اثرپذیر است. پیشرفت تحصیلی نیز می تواند متأثر از میزان عزّت نفس دانش آموزان باشد. الیس پاپ و همکارانش دریافته اند که بین عزّت نفس مثبت و نمره های بالا در مدارس، رابطه ی مستقیمی وجود دارد. عزّت نفس، یک جنبه ی مهم در کارکرد یا کنش کلی فرد بوده و با زمینه های دیگری مانند سلامت روانی اجتماعی و عملکرد تحصیلی او در ارتباط است. افرادی که دارای عزّت نفس پایین تری هستند، نسبت به آنهایی که عزّت نفس بالاتری دارند، بیشتر تحت تأثیر رابطه های قانع کننده قرار   می گیرند و بیشتر به همرنگی و هم نوایی در موقعیتهای اجتماعی تن در می دهند.
 
عزّت نفس از خصوصیات شخصیت هر فرد می باشد که برای ارزشیابی و قضاوتی پایدار برای او نسبت به خود، دلالت دارد که از تولد تا بزرگسالی علاوه بر تأثیر پذیری کودک از روند رشد جسمانی، تحت تأثیر عامل های مختلفی از جمله: خانواده، نزدیکان، مدرسه، فعالیتهای جسمانی، سلامت جسمانی، پیشرفت تحصیلی و غیره قرار می گیرد.
به نظر می رسد که رابطه پیشرفت تحصیلی و عزّت نفس یک رابطه ی دو طرفه باشد یعنی از طرفی داشتن عزّت نفس موجب پیشرفت تحصیلی است، چرا که باور داشتن خود و برداشت مثبت از خویشتن در یادگیری، انگیزش برای تحصیل و غیره مؤثر و موجب پیشرفت تحصیلی می گردد و از طرفی دیگر موفقیتهای تحصیلی در رسیدن به مدارج بالاتر در کار آموزشی، موجب افزایش عزّت نفس می شود (خندابی- لیلا، 1386).
 
بسیاری از روانشناسان معتقدند که بین این دو متغییر (عزّت نفس و پیشرفت تحصیلی) رابطه ی تنگاتنگی وجود دارد. به طوری که می توان با افزایش یا کاهش در یکی از آن ها، متغیّر دیگر را نیز دستخوش تغییر کرد.به عقیده کوپر اسمیت کودکانی که عزّت نفس بیشتری دارند، کسانی هستند که در آنان خلاقیت، استقلال و احساس ارزشمندی بیشتری وجود دارد و کمتر تحت تأثیر و نفوذ عامل های محیطی قرار می گیرند.
 
جامعه ای که افراد آن از عزّت نفس بالا و احساس مسؤولیت برخوردار باشند، در مقابل فشارهای روانی، تهدیدها و واقعیت ها، مقاوم و پایدار خواهند بود.عزّت نفس برای جوانان و نوجوانان، اهمیت اساسی دارد. این کیفیت های روانی که به تدریج شکل    می گیرند، پایه ی بهداشت روانی، شایستگی ها، ارتباط سالم و سازگاری اجتماعی، پیشرفت تحصیلی و آرمان شغلی محسوب می شوند. همچنین اهمیت تأثیر پیشرفت تحصیلی در سلامت روانی دانش آموزان، به حدی است که برخی از متخصصان، آن را دست کم تا نیمه ی دوم دو راهی نوجوانی، معیار اساسی برای تشخیص عملکرد سالم دانسته اند (سایت مجله شادکامی، واحد مشاوره ی فاطمیه).
 
 
 
کلمات کلیدی:

عزت نفس

پیشرفت تحصیلی

دختران دبیرستانی کرمانشاه

رابطه عزت نفس با پیشرفت تحصیلی

 
 
 
 
فهرست مطالب
فصل اول: طرح تحقیق
مقدمه
بیان مسئله
اهمیت و ضرورت مسئله
اهداف
سؤالات و فرضیه‌ها
متغیرها و تعاریف عملیاتی
 
فصل دوم: پیشینه تحقیق
مبانی نظری
مبانی تجربی
مدل تحلیلی

تعاریف عزّت نفس

طبقه بندی عزّت نفس

دیدگاه های در مورد عزّت نفس

خصیصه ی پیش تعمیمی در افراد با عزّت نفس بالا و پایین

اهمیت عزّت نفس

عزّت نفس از دیدگاه اسلام

 
فصل سوم: روش‌شناسی
روش تحقیق
جامعه آماری
نمونه آماری
ابزارها
روایی و پایایی
روش‌های آماری
 
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده‌ها
 
فصل پنجم: نتیجه‌گیری
بحث بر یافته‌ها
محدودیت‌ها
پیشنهادها
منابع
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه رابطه بین عزت نفس و پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان دختران دبیرستان در شهر تبریز

پایان نامه رابطه بین عزت نفس و پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان دختران دبیرستان در شهر تبریز

با توجه به اهمیت این مقوله و تأثیر آن بر تمام شئون زندگی شخصی، در صدد پاسخ به این سوال هستیم که آیا عزّت نفس بر پیشرفت تحصیلی دختران دبیرستانی تأثیر دارد یا خیر؟


مشخصات فایل
تعداد صفحات142
حجم0/291 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته روانشناسی

پایان نامه رابطه بین عزت نفس و پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان دختران دبیرستان در شهر تبریز

 
*پرسشنامه عزّت نفس کوپراسمیت بصورت رایگان ضمیمه شد!
 
مقدمه
      هر جامعه ای برای پیشرفت خود نیازمند شناسایی استعدادهای فرزندان خود می باشد که با صرف سرمایه های لازم این تواناییهای خدادادی و ذاتی پرورانده می شود تا به حداکثر فعلیت خود برسد، در این راستا نهاد آموزش و پرورش در زمینه تعلیم و تربیت فرزندان بیشترین مسؤولیت را بعد از خانواده عهده دار می باشد.با توجه به اینکه درصد زیادی از جامعه ی ما را نوجوانان و جوانان تشکیل می دهند و در واقع  سیاست گذاران دهه های آینده کسانی هستند که امروزه در مرحله ی نوجوانی و جوانی به سر می برند، اگر بخواهیم در آینده ای نه چندان دور جوانانی داشته باشیم که توانمند بوده و در مقابل مشکلات سر تعظیم فرود نیاورند و با مشکلات به مبارزه پرداخته و به حل آن مبادرت ورزند و در جهت رشد و توسعه گام بردارند، امروزه باید آنان را دریابیم و عواملی را که سعادت روانی آنها را به خطر می اندازند شناخته و در رفع آن اقدام نماییم.
 
عزّت نفس یکی از عوامل اساسی در سازندگی هیجانی اجتماعی مطلوب است. اغلب روانشناسان بر تأثیر عزّت نفس در کارکردهای روزمره افراد تأکید کرده اند، به عبارت دیگر، فرد با عزّت نفس بالا،   خوشحال تر و موفق تر خواهد بود.تا چندی پیش نظریه پردازان و محققان عزّت نفس را قضاوت کلی شخص درباره ی خودش می دانستند اما اخیراً این نکته آشکار شده است که کودکان و بزرگسالان خودشان را از جهات و زوایای مختلف مورد ارزیابی قرار می دهند. برای مثال خود را در مهارتهای بدنی، شناختی و اجتماعی خوب یا بد می دانند.  به علاوه علاقمندی به جنبه های مسلط عزّت نفس به بروز معیارهای تازه درباره این مفهوم منجر شده است. «گرین والد» و « برکلی» عزّت نفس را شامل احساس خوب داشتن درباره ی خود دوست داشتن خود و دوست داشته شدن و رفتار خوب دیگران با او، احساس موفقیت و احساس تواناییها در رهبری وتأثیر گذاشتن بر دیگران می دانند (نوده فراهانی- فاطمه، 1384).
 
 
کلمات کلیدی:

عزت نفس

پیشرفت تحصیلی

رابطه عزت نفس با پیشرفت تحصیلی

 
 
بیان مسأله
      عزّت نفس یا خود ارزیابی، اثرات برجسته ای در جریان فکری، تمایلات، ارزشها و هدف های مشخص دارد و کلید رفتار اوست. عزّت نفس در هر مرحله زندگی فرد در حال رشد و تحول است و رشد و تحول آن متأثر از عوامل مختلفی چون عوامل فردی، اجتماعی و فرهنگی و... می باشد.دوران تحصیل عمومی که سالهای بین 6تا18سال از عمر فرد را به خود اختصاص می دهد برای انسان دوران سرنوشت ساز و با اهمیتی است. دانش آموز در این سالها تجارت متفاوتی کسب می کند و واکنشهای متفاوتی را از سوی همسالان و معلمان در مدرسه و از طرف والدین در خانه دریافت می کند و در مقابل قضاوتهای مختلف دیگران به ویژه همسالان نسبت به خود، برداشتهای خود از واکنش دیگران به تصور ثابتی در مورد خودش می رسد و در نهایت فرد به شکل یک مفهوم خود مثبت به صورت فرد مطمئن با عزّت نفس بالا و مصمم و بردبار در می آید، یا با ایجاد یک خود منفی به صورت فردی نامطمئن، نا مصمّم، مضطرب و بی تحمّل در می آید.
 
همه این ویژگیهای شخصیتی که شالوده ی سلامت یا بیماری فرد را می سازند طی سالهای تحصیل در مدرسه شکل می گیرد و بی شک اثرات خود را بر روند تحصیل کودکان به جا خواهد گذاشت.کودکی که نیازهایش برآورده شود در مقایسه با کودکی که پیوسته ناکامی را تجربه کرده است از اعتماد به نفس بالاتری برخوردار است. این تجارب خانه و مدرسه هر دو را در بر می گیرد. هرگاه مدرسه برای کودک ارضاء کننده باشد و تجارب جالبی را برانگیزد کودک در آن شاد و امن خواهد بود.تجارب متناسب با سطح و میزان رشد کودک تجاربی است که او را در حل مسائل یاری می دهد. پشتیبانی توأم با تفاهم بزرگسالان در زمینه ی نیازهای کودک همگی در نیل به ایجاد احساس امنیت و شایستگی کودک مؤثر است.
 
شخص وقتی تصمیم گرفت، برای انجام آن احتیاج به عزّت نفس دارد. اعتماد به نفس به وجود نمی آید.مگر این که شخص در مدرسه موفقیت را تجربه کرده باشد. کودکان شکست خورده بدون داشتن اعتماد به نفس معتقدند از هر راهی بروند شکست می خورند لذا از تصمیم گرفتن باز می مانند.عزّت نفس و اعتماد به نفس دو مفهوم جدا هستند ولی اعتماد به نفس به تدریج موجب ایجاد و افزایش عزّت نفس هم می گردد (شمیرانی- مجتبی، 1379).یکی از مفاهیمی که به مفهوم نگرش به خود و عزّت نفس بسیار نزدیک است، مفهوم نگرش به خود و عزّت نفس تحصیلی در رابطه با یادگیری آموزشگاهی است. شخصی که مرتباً در آموزشگاه موفقیت کسب می کند باید تأثیر مدرسه و معلمان را به خود تعمیم دهد و یک مفهوم کلی مثبت درباره ی خودش به عنوان یادگیرنده ایجاد کند (خندابی- لیلا، 1386).
 
با توجه به اهمیت این مقوله و تأثیر آن بر تمام شئون زندگی شخصی، در صدد پاسخ به این سوال هستیم که آیا عزّت نفس بر پیشرفت تحصیلی دختران دبیرستانی تأثیر دارد یا خیر؟
 
 
 
 
فهرست مطالب
فصل اوّل: کلیات طرح پژوهش
مقّدمه                                      
بیان مسأله                                               
 اهمّیّت وضرورت تحقیق
هدف تحقیق                          
 فرضیه تحقیق                                             
  طرح سؤال
متغیّرها                                               
    متغیّرمستقل                                         
      متغیّروابسته
تعاریف علمی مفاهیم                                 
تعاریف عملیّاتی مفاهیم
 
فصل دوّم:ادبیّات و پیشینه پژوهش
الف-مبانی نظری پژوهش
1-عزّت نفس 
2-پیشرفت تحصیلی
3-عزّت نفس  وپیشرفت تحصیلی
ب-تحقیقات انجام شده درداخل وخارج ایران
 
فصل سوّم:روش اجرای پژوهش
مقّدمه                                                                                                       
   روش اجرای پژوهش                                                      
جامعه آماری                                                                        
          نمونه آماری                        
 شیوه گردآوری داده ها                                         
      ابزارپژوهش
شیوه اجراونمره گذاری پرسشنامه عزّت نفس کوپراسمیت
اعتباروروایی پرسشنامه عزّت نفس کوپراسمیت
 
فصل چهارم:تجزیه وتحلیل داده ها ی آماری
مقدّمه                        
داده های خام
-آمارتوصیفی                               
2-آماراستنباطی
 آزمون  د و طرفه                                                              
  آزمون یک طرفه
 
فصل پنجم:بحث و نتیجه گیری ازیافته  های پژوهش    
الف- خلاصه پژوهش ونتایج
ب-مقایسه نتایج تحقیقات قبلی وپژوهش
ج-محدودیتهاومشکلات
د-پیشنهادات
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه تاثیر فعالیتهای بعد از مدرسه بر پیشرفت تحصیلی

پایان نامه تاثیر فعالیتهای بعد از مدرسه بر پیشرفت تحصیلی

هدف از این پایان نامه پایان نامه تاثیر فعالیتهای بعد از مدرسه بر پیشرفت تحصیلی می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات79
حجم0/367 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته روانشناسی

پایان نامه تاثیر فعالیتهای بعد از مدرسه بر پیشرفت تحصیلی

 
 
*هدبه:
ضمیمه شدن پرسشنامه بصورت رایگان
 
 
 
چكیده
هدف از تحقیق حاضر پایان نامه و مشخص كردن تأثیر فعالیت‌های فوق برنامه بر موفقیت‌های تحصیلی دانش آموزان می باشد.دراین تحقیق از روش همبستگی استفاده شد و جامعه آماری این پژوهش را دانش آموزان مقطع متوسطه شاهد شهرایلام تشكیل می دهند كه از بین 285 نفر دانش آموز بر اساس فرمول كوكران تعداد164 نفرانتخاب شد. واز روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای استفاده شدو ابزار اندازه گیری در تحقیق حاضر پرسش نامه فعالیت های فوق برنامه می باشد .
 
نتایج بدست آمده نشان داد  فعالیت های فوق برنامه ی دانش آموزان مقطع متوسطه شاهد شهر ایلام در طول سال تحصیلی مناسب نبوده،ارتباط آماری معناداری بین نوع فعالیت ها و تأثیرآن بر موفقیت تحصیلی دانش آموزان مقطع متوسطه شاهد شهر ایلام  وجود ندارد،ارتباط آماری معناداری بین انگیزه ی دانش آموزان و تأثیرآن بر موفقیت تحصیلی مقطع متوسطه شاهد شهر ایلام وجود ندارد،میزان رضایت دانش آموزان مقطع متوسطه شاهد شهر ایلام از فعالیت های فوق برنامه مناسب نبوده،ارتباط آماری معناداری بین پایگاه اجتماعی و تأثیرآن بر میزان و نوع فعالیت های فوق برنامه دانش آموزان مقطع متوسطه شاهد شهر ایلام وجود نداردو به طور كلی ارتباط آماری معناداری بین فعالیت های فوق برنامه و موفقیت تحصیلی دانش آموزان وجود نداشت.
 
 
 
واژگان كلیدی:

موفقیت تحصیلی

فعالیت فوق برنامه

دانش آموزان متوسطه شاهد

 
 
 
 مقدمه
یکی از عرصه‌هایی که زندگی روزمره را بازنمایی می‌کند و قدرت و مقاومت را در زندگی انسان‌ها به نمایش می‌گذارد عرصه‌ی فراغت است. فراغت عرصه‌ای است که اختیار و آزادی انسان‌ها در آن عرصه بیشتر قابل اعمال است. در نتیجه برخلاف کار که انضباط بیشتری را ایجاب می‌کند، فضای مناسبی برای مقاومت در برابر رویه‌های فرهنگی جا افتاده و برای پدید آوردن روال‌ها و کردارهای جدید است. از این روست که گفته‌اند فراغت می‌تواند فرهنگ ایجاد کند و هویت افراد را آشکار سازد. برخی از پژوهشگران بر این باورند که پدیده  فراغت در سرتاسر تاریخ زندگی بشر وجود داشته و خاص زمان مشخصی نیست . اما برخی دیگر فراغت را پدیده‌ای می‌دانند که با تمدن صنعتی پیوند دارد و معتقدند که دارای دو ویژگی و شرایط خاص است که عبارتند از:
 
 1ـ تحت ‌تأثیر مراسم اجباری و الزامات فرهنگی و اجتماعی نیست، بلکه با اراده و اختیار فرد سپری می‌شود. (براون ،1996 ص92) ،2- از سایر فعالیت های ضروری زندگی روزمره نظیر خوردن متفاوت است. (دومازیه،1372،ص56). واقعیت آن است که امروزه وجود و اهمیت بخشی به آن هم نتیجه‌ی رشد صنعت و هم نتیجه‌ی جامعه‌ی مصرفی بوده است فعالیت های اوقات فراغت امروزه از چنان اهمیتی برخوردار است که حتی از آن به مثابه آینه فرهنگ جامعه یاد می‌کنند. به این معنی که چگونگی گذران اوقات فراغت افراد یک جامعه تا حد زیادی معرف ویژگی‌های فرهنگ آن جامعه است و ازاین نظرگاه،  کوشش برای شناسایی چگونگی‌گذران اوقات فراغت در یک جامعه یا یک گروه اجتماعی حائز اهمیت ویژه‌ای است. (شریفیان،1382).
 
 
 
فهرست مطالب
فصل اول كلیات تحقیق 1
1-1- مقدمه 2
1-2- بیان مسأله 3
1-3- اهمیت و ضرورت تحقیق 3
1-4- اهداف تحقیق 4
1-5- سوال های تحقیق 5
1-6-  تعریف متغیرها 5
 
فصل دوم پیشینه تحقیق 7
2-1- مقدمه 8
2-2-هدف اساسی فعالیت فوق‌برنامه 9
2-3- فعالیت فوق برنامه و مکمل چیست؟ 20
2-4- اهمیت فعالیت فوق برنامه و مکمل 20
2-5- مراحل طراحی فعالیت فوق برنامه 21
2- 6 –پیشینه تحقیق 31
2-7- پایان نامه آراء و اندیشه‌های صاحبنظران 40
2-8- چهارچوب تئوریک 47
 
فصل سوم روش تحقیق 50
3-1- مقدمه 51
3-2-روش تحقیق 51
3-3-شیوه اجرای تحقیق 51
3-4-جامعه آماری وحجم نمونه 51
3-5- روش نمونه گیری 51
3-6-روش جمع آوری داده 52
3-7-ابزارگردآوری داده ها 52
3-8- روشهای تجزیه و تحلیل داده ها 53
 
فصل چهارم تجزیه و تحلیل داده ها 54
4-1-مقدمه 55
4-2- فرضیه های تحقیق 61
 
فصل پنجم بحث ونتیجه گیری 67
5-1- مقدمه 68
5-2- خلاصه ای از تحقیق 68
5-3- نتیجه گیری كلی 68
5-4- پیشنهادات 70
5-5- محدودیت ها 70
فهرست منابع 71
 
 
 
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

پایان نامه رابطه میان میزان نقش دولت و حدود مسوولیت آن با تاکید بر مسوولیت مدنی

پایان نامه رابطه میان میزان نقش دولت و حدود مسوولیت آن با تاکید بر مسوولیت مدنی

هدف از این پایان نامه پایان نامه رابطه میان میزان نقش دولت و حدود مسوولیت آن با تاکید بر مسوولیت مدنی میباشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات258
حجم0/249 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته حقوق

پایان نامه رابطه میان میزان نقش دولت و حدود مسوولیت آن با تاکید بر مسوولیت مدنی

 
*قابل استفاده برای علوم سیاسی
 
چکیده:
الزام دولت به جبران خسارت اشخاص خصوصی به مسوولیت مدنی دولت تعبیر می شود. رساله حاضر این نوع از مسوولیت را مورد پایان نامه قرار می دهد. اما در تدوین این رساله از تقسیم بندی سنتی مسوولیت مدنی بر حسب اركان آن (تقصیر، رابطه سببیت،خسارت) به طور كامل پیروی نشده است. بلكه، هدف این است كه نشان داده شود مسوولیت دولت، یعنی الزام و تكلیفی كه در برابر شهروندان دارد، و به تبع آن، مسؤلیت مدنی دولت، چه ارتباطی با غایت و نقش این نهاد در جامعه دارد. دلیل این امر هم ارتباط تنگاتنگ مسوولیت مدنی دولت با بحث مسوولیت و رسالت دولت در فلسفه سیاسی است كه به طور قهری مبنا و مقوم مسوولیت مدنی دولت است.
 
مسوولیت دولت همان رسالتی است كه در برابر اشخاص تحت فرمانروایی خود بر عهده دارد. ترسیم خطوط اهداف دولت در برابر مردم نیز مستلزم تبیین و توضیح نظریه های سیاسی‌ای است كه در توجیه منشاء و نیز اهداف یا رسالت دولت اقامه شده است. نقطه آغازین حركت همان نحوه تأسیس دولت است و پاسخ به این پرسش كه اقتدار سیاسی كه بعدها تعریف خواهد شد، از كجا سرچشمه می گیرد. این پرسش با نظریه‌های مختلفی مانند قرارداد اجتماعی، تأسیس طبیعی دولت، نظریه های جامعه شناختی و اجبار طبقاتی، نظریه‌های كثر گرایانه پاسخ داده شده است. رسالت یا هدف از تأسیس دولت نیز به نقشی كه دولت در زندگی اجتماعی انسانها ایفا می كند، باز می گردد. 
 
این نقش می‌تواند دفاع از آزادی های فردی، دفاع از اجتماع‌های درون جامعه و منافع جمعی، توزیع عادلانه ثروت، ترویج و تحكیم ایدئولوژی خاص و... باشد كه در قالب مكتب های سیاسی مختلفی از قبیل لیبرالیسم، سوسیالیسم و مطلق‌گرایی و دیگر سنت‌های فكری بیان شده است. از سوی دیگر، هر رسالت ظرف خاص خود را می طلبد و اقتدار سیاسی كه همان توانایی فرمانروایی بر جامعه سیاسی است، در ارتباط با هدف خود تنها در شكل خاصی از دولت توان رشد و بالندگی دارد. این شكلهای خاص نیز همان نحوه مشاركت انسانها در بخش سیاسی دولت، یعنی حكومت، است كه با تقسیم بندی های مختلفی نظیر تقسیم به دموكراسی، الیگارشی، اریستوكراسی و ... بیان شده است. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

غایت دولت

جبران خسارت

مسوولیت مدنی دولت

نظریه های مکاتب سیاسی

 
 
مقدمه:
رساله حاضر در وهله نخست درصدد اثبات این امر است كه رسالت هر دولت یا به عبارت دیگر، مسئولیت دولت در برابر جامعه سیاسی تعیین كننده سیاست او در مسئولیت مدنی خود در برابر دیگر اشخاص است. زیرا به لحاظ ماهیت خاص دولت كه بنابر نظر مشهور همه الزام‌ها یا از او سرچشمه می‌گیرد و یا به دست او ضمانت اجرا پیدا می‌كند، خود دولت است كه حدود مسئولیت مدنی خویش را تعیین می‌كند. اما این نهاد در تعیین مسوولیت سیاسی یا رسالت خود نقشی ندارد و این جامعه سیاسی و در تحلیل نهایی مردم هستند كه غایت و رسالت دولت را البته برای یك بار و همیشه تعیین می كنند. 
 
همچنین، تبعیت مسئولیت مدنی دولت از رسالت آن به معنای تأثیر بر مفهوم اركان مسئولیت، یعنی تقصیر، خسارت و رابطه سببیت نیز هست. به بیان دیگر، تنگی و فراخی این مفاهیم در گرو تعریفی است كه از دولت و نقش آن در هر جامعه سیاسی شده است. پس در این رساله مبنای پژوهش در اركان مسئولیت مدنی در ارتباط با دولت همان مطالبی است كه پیش از این مورد اشاره قرار گرفت و به تعبیر ما مفهوم خاص اركان مسوولیت است. علاوه بر آن، تا جایی كه موضوع به مفهوم عام این اركان باز می گردد، سعی شده است كه ابهام‌های مفهوم عام هر ركن كه نظریه های مختلف یا قادر به رفع آنها نبوده و یا موجد آنها بوده اند، با استفاده از روش های فلسفه پست مدرن، بویژه فلسفه تحلیلی و شاخه زبانی این نحله فلسفی مرتفع شود. 
 
پایان نامه حاضر به بحث از دولت و مسئولیت آن به مفهوم سیاسی كلمه اختصاص دارد. که در دو بخش مورد پایان نامه قرار گرفته است. بخش نخست، ویژه تعریف و تحلیل منشأ و ماهیت دولت است و در بخش دوم از غایت دولت سخن به میان آمده است. 
 
 
 
فهرست مطالب

بخش نخست: تعریف دولت و مبدا آن

گفتار نخست: تعریف دولت

1-1) اجتماع سیاسی
2-1) اقتدار سیاسی
3-1) تعریف دولت
4-1) دولت مدرن

گفتار دوم: منشا دولت

1-2) دولت مبتنی بر رضایت
1-1-2) نظریه سنتی دولت مبتنی بر رضایت
2-1-2) نظریه قرارداد اجتماعی
1-2-1-2) نظریه قرارداد اجتماعی هابز
2-2-1-2) نظریه قرارداد اجتماعی لاك
3-2-1-2) نظریه قرارداد اجتماعی روسو
2-2) دولت به مثابه پدیده طبیعی
1-2-2) ارسطو و دولت شهر طبیعی
2-2-2) هگل و دولت اخلاقی
3-2-2) بنتام و نظریه اصالت فایده
3-2) اجبار طبقاتی : منشا تشكیل دولت
4-2) نظریه های كثرت گرایانه راجع به دولت
5-2) منشا دولت در اسلام
 

بخش دوم : نقش دولت و مسوولیت

گفتار نخست: دولت لیبرال و مسوولیت 

1-1) یونان باستان و عدالت طبیعی
2-1) هابز و عدالت قراردادی
3-1) بنتام و عدالت فایده گرا
4-1) كانت و عدالت مطلق
5-1) هگل و آمیزش منفعت و عدالت
6-1) نظریه عدالت رالز
7-1) نوزیك و اختیارگرایی در تعیین مفهوم عدالت
8-1) هایك و نفی عدالت
9-1) هابرماس: عدالت محصول كنش ارتباطی
نتیجه: انطباق بحث بر مسوولیت مدنی دولت
1) ایالت كبك
2) كشور كانادا
3) جمهوری فرانسه

گفتار دوم: دولت سوسیال و مسوولیت

1-2) سوسیالیسم : راه بردگی
2-2) تأثیر سوسیالیسم بر لیبرالیسم
نتیجه: انطباق بحث بر مسوولیت مدنی دولت

گفتار سوم: دولت ایدئولوژی و مسوولیت

1-3) مفهوم ایدئولوژی
2-3) دولت ایدئولوژی (توتالیتر) : ایدئولوژی در لباس دولت
3-3) دولت اسلامی ایران
نتیجه: انطباق بحث بر مسوولیت مدنی دولت
منابع
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

دانلود مقاله ورشکستگی به تقلب

دانلود مقاله ورشکستگی به تقلب

هدف از این مقاله پایان نامه ورشکستگی به تقلب می باشد


مشخصات فایل
تعداد صفحات21
حجم0/47 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود مقاله رشته حقوق

ورشکستگی به تقلب

 
چکیده‌
ورشکستگی‌ به‌ تقلب‌ از جمله‌ عناوین‌ جزائی‌ است‌ که‌ در قانون‌ تجارت‌ پیش‌بینی‌ شده‌ است‌ ولی‌ مجازات‌ آن‌ به‌ قانون‌ مجازات‌احاله‌ شده‌ است‌. منظور از ورشکستگی‌ به‌ تقلب‌ آن‌ است‌ که‌ تاجر در واقع‌ ورشکسته‌ نیست‌ بلکه‌ با توسل‌ به‌ تقلب‌ خود را ورشکسته‌ نشان‌ می‌دهد. مصادیق‌ توسل‌ تاجر به‌ تقلب‌ در ماده‌ ۵۴۹ قانون‌ تجارت‌ پیش‌بینی‌ شده‌ است‌ و درواقع‌ از حیث‌ عنصر مادی‌ جرم‌ قانون‌ مجازات‌ از قانون‌ تجارت‌ تبعیت‌ کرده‌ است‌.
 
 
واژگان‌ کلیدی‌: 

تقلب‌

اناطه‌

کلاهبرداری‌

ورشکستگی‌

 
 
مقدمه‌
جرائم‌ اقتصادی‌ طیف‌ وسیعی‌ از اعمالی‌ را شامل‌ می‌شود که‌ به‌ طور مستقیم‌ یا غیرمستقیم‌ علیه‌ اقتصاد، اعم‌ از اقتصاد دولتی‌ یا غیردولتی‌، صورت‌ می‌گیرند. در این‌ راستا می‌توان‌ از کلاهبرداری‌ در اشکال‌ گوناگون‌ آن‌ شامل‌ کلاهبرداری‌ از طریق‌ اینترنت‌، تقلب‌ در امور بانکی‌، کلاهبرداری‌ از طریق‌ کارت‌های‌ اعتباری‌ با سرقت‌ مشخصات‌ هویتی‌ فرد، جرائم‌ مربوط‌ به‌ تقلب‌ در کسب‌ و جرائمی‌ که‌ علیه‌ مصرف‌ کنندگان‌ مواد تولیدی‌ صورت‌ می‌گیرد و از جمله‌ از ورشکستگی‌ به‌ تقلب‌ نام‌ برد.
 
ورشکستگی‌ به‌ تقلب‌ از این‌ جهت‌ جزء جرائم‌ اقتصادی‌ تلقی‌ می‌شود که‌ مردم‌ به‌ امید کسب‌ سود اقدام‌ به‌ سرمایه‌گذاری‌ در شرکت‌ها می‌نمایند و انتظار دارند که‌ شرکت‌ که‌ امین‌ آنان‌ محسوب‌ می‌شود بهترین‌ تلاش‌ها را به‌ کار گیرد تا علاوه‌ بر بازپرداخت‌ اصل‌ سرمایه‌ مبلغی‌ را نیز به‌ عنوان‌ سود به‌ آنها پرداخت‌ نماید. یا افراد به‌ لحاظ‌ اعتباری‌ که‌ تاجر در جامعه‌ از آن‌ برخوردار است‌ و قانون‌ نیز این‌ اعتبار را به‌ رسمیت‌ شناخته‌ است‌ معاملاتی‌ با تاجر انجام‌ می‌دهند که‌ معمولاً با غیر تاجر انجام‌ نمی‌دهند. 
 
لذا، اگر قرار باشد افرادی‌ با تقلب‌ سرمایه‌ آنها را تصاحب‌ کنند دیگر امیدی‌ به‌ سرمایه‌گذاری‌ نخواهند داشت‌ و نتیجه‌ آن‌ ورود لطمه‌ به‌ اقتصاد کشور خواهد بود. چون‌ با سرمایه‌گذاری‌ افراد مختلف‌ در امور مختلف‌ سرمایه‌های‌ بلااستفاده‌ فعال‌ شده‌ و نتیجتاً اقتصاد کشور رونق‌ می‌گیرد. نتیجه‌ رونق‌ اقتصادی‌ می‌تواند به‌ صورت‌ افزایش‌ تولید، افزایش‌ زمینه‌ اشتغال‌، افزایش‌ صادرات‌ و افزایش‌ درآمد عمومی‌ متجلی‌ شود.به‌ عبارت‌ دیگر، «علت‌ سختگیری‌ قانونگذار در این‌ مورد حفظ‌ منافع‌ جامعه‌ و پیشرفت‌ اقتصادی‌ کشور است‌. زیرا جامعه‌ نمی‌تواند ناظر اشخاص‌ فاقد صلاحیت‌ در امور تجاری‌ و ورشکستگی‌ شرکت‌های‌ تولیدی‌، صنعتی‌، خدماتی‌ و غیر آن‌ باشد.»
 
 
 
فهرست مطالب
چکیده‌ 2
واژگان‌ کلیدی‌: 2
مقدمه 2
قسمت‌ اول‌: مباحث‌ ماهوی 4

الف‌) مفهوم‌ ورشکستگی‌ به‌ تقلب‌ 4

ب‌) عنصر مادی‌ 5
۱. مفقود کردن‌ دفاتر 5
۲. هر تاجر ورشکسته‌ که‌ قسمتی‌ از دارایی‌ خود را مخفی‌ کرده‌ باشد. 6
۳. هر تاجر ورشکسته‌ که‌ قسمتی‌ از دارایی‌ خود را بطریق‌ مواضعه‌ یا معاملات‌ صوری‌ از میان‌ برده‌ باشد. 7
الف‌) مواضعه‌ 7

ب‌) معامله‌ صوری‌ 9

۴. هر تاجر ورشکسته‌ که‌ خود را بوسیله‌ اسناد، صورت‌ دارایی‌ و قروض‌ به‌ طور تقلب‌ به‌ میزانی‌ که‌ در حقیقت‌ مدیون‌ نمی‌باشد مدیون‌ قلمداد کرده‌ باشد. 10
ج‌) عنصر روانی‌ 11

د) ورشکستگی‌ به‌ تقلب و کلاهبرداری‌ 13

قسمت‌ دوم‌: مباحث‌ شکلی 14

الف‌) تقاضای‌ تعقیب‌ و مخارج‌ آن‌ 14

۱) تقاضای‌ تعقیب‌ 14

۱. مدعی‌العموم‌ 14

۲. هر یک‌ از طلبکارها 15
۳. مدیر تصفیه‌ 15
۲) مخارج‌ تعقیب‌ 16

ب‌) ورشکستگی‌ به‌ تقلب‌ و قرار اناطه‌ 17

نتیجه‌: 20
 
 
 
 
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
پایان نامه مرتبط با موضوع:
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی

تامین مالی شرکتها و راههای آن و تاثیر این راهها بر ارزش شرکت

تامین مالی شرکتها و راههای آن و تاثیر این راهها بر ارزش شرکت

هدف از این پایان نامه تامین مالی شرکتها و راههای آن و تاثیر این راهها بر ارزش شرکت مورد پایان نامه قرار می گیرد


مشخصات فایل
تعداد صفحات91
حجم0/83 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته حسابداری

تامین مالی شرکتها و راههای آن و تاثیر این راهها بر ارزش شرکت

 
 
چکیده:
 تامین مالی برای اجرای پروژه های سود آور در صحنه رشد شركت ، نقش بسیار مهمی ایفا می كند . توانائی شركت در مشخص ساختن منابع مالی بالقوه ( داخلی و خارجی ) برای تهیه سرمایه به منظور سرمایه گذاری ها و تهیه برنامه های مالی مناسب ، از عوامل اصلی رشد و پیشرفت شركت به حساب می آیند . مدیریت شركت در راستای تعیین منابع مالی مناسب باید هزینه منابع متعدد تامین مالی را مشخص و آثاری كه این منابع مالی بر بازده و ریسك عملیاتی شركت دارند تعیین نمایند . مقصود ما از كاربرد واژه مناسب در جمله بالا اجرای برنامه هایی است كه بتوان بدان وسیله ثروت سهامداران را به حداكثر رسانید . آنچه مساله را مشكل تر می سازد وجود انواع و اقسام اوراق بهاداری است كه مدیریت شركت می تواند از آنها استفاده كند . اما متاسفانه هنوز برنامه مالی مشخصی وجود ندارد كه بتوان با اجرای آن ، ارزش شركت را به بالاترین حد رسانید.) جهان خانی ،‌ 1373 ;‌ص 26)
 
 
 
کلمات کلیدی:

تامین مالی شرکتها

هزینه های تامین مالی

راههای تامین مالی شرکتها

تاثیر روشهای تامین مالی بر ارزش شرکتها 

 
 
 
مقدمه:
شركتی كه می خواهد در پروژه های جدید سرمایه گذاری كند ، باید منبع تأمین مالی را از قبل پیش بینی نماید . با توجه به اینكه تأمین مالی از روشهای گوناگون آثار متفاوتی را در سود هر سهم شركت خواهد داشت ، بطور كلی چهار روش برای تأمین مالی متداول است :( جان جی ;‌ 1374 ;‌ص 100)
 
1. منابع داخلی 
اگر شركت نقدینگی كافی داشته باشد می تواند جهت سرمایه گذاری جدید مورد استفاده قرار دهد كه موجب افزایش عایدی هر سهم خواهد شد . زیرا وجوه داخلی هیچ گونه هزینه سرمایه گذاری برای شركت نخواهد داشت . 
 
2. وام ( استقراض ) 
اگر سازمانی وجوهی را كه برای سرمایه گذاری نیاز دارد قرض بگیرد در این صورت بهره ای را باید پرداخت كند كه در صورت زیان نشان داده خواهد شد و بر EPS  تاثیر خواهد گذاشت . اگر سود حاصل از فعالیت پروژه جدید بیشتر از مبلغ هزینه سرمایه گذاری جدید باشد ، عایدی هر سهم افزایش خواهد یافت . 
 
3. انتشار سهام ممتاز 
اگر این روش برای تأمین مالی سرمایه گذاری جدید استفاده شود ، سود هر سهم پرداختی به سهامداران ممتاز بر عایدی هر سهم تاثیر خواهد گذاشت . بطوریكه اگر نرخ مالیات 28 درصد باشد و بخواهیم عایدی هر سهم شركت افزایش یابد ، شركت باید در مقابل هر یك درصد سود سهام ممتاز ، معادل 39/1 درصد درآمد داشته باشد. اگر درآمد شركت كمتر از 39/1  درصد باشد ، عایدی هر سهم كاهش خواهد یافت زیرا اگر شركت 39/1 دلار درآمد كسب كند ، معادل 39% = 28% × 39/1  
مالیات باید بپردازد ، كه یك دلار باقیمانده برای تقسیم سود سهامداران ممتاز است . اگر شركت كمتر از 39/1 درصد درآمد داشته باشد عایدی هر سهم كاهش می یابد ، زیرا شركت باید قبل از پرداخت سود به سهامداران ممتاز مالیات پرداخت كند . 
 
4. انتشار سهام عادی 
این روش هزینه اضافی برای سرمایه گذاری در پروژه جدید را ندارد . اما درآمد خالص به مقدار سهام بیشتری نسبت به قبل تقسیم می شود . اگر سود حاصل از پروژه جدید با توجه به لفزایش تعداد سهام ، كمتر از سود حالت قبل باشد ، عایدی هر سهم كاهش خواهد یافت مه بر خلاف انتظار سهامداران است . اگر سود حاصل از پروژه جدید با توجه به افزایش تعداد سهام بیشتر از سود سرمایه گذاری قبل باشد عایدی هر سهم افزایش خواهد یافت . استقراض و انتشار سهام ممتاز یا سهام عادی دارای یك ویژگی مشترك هستند،یعنی منابع تأمین‌مالی خارج‌ازواحد انتفاعی و عملیات‌آن قرار دارند،در حالتی‌كه سود انباشته یك منبع‌داخلی‌تأمین‌مالی است. تحقیقات انجام شده در مورد روشهای تأمین مالی واحدهای بزرگ انتفاعی در كشورهای صنعتی نشان میدهد كه در درجه اول ، منبع اصلی تأمین وجود سود انباشته و در درجه دوم استقراض منبع عمده وجوه مورد نیاز واحد های انتفاعی محسوب می شود. 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب

بخش اول : روشهای تامین مالی 19

تاریخچه 20

شیوه های تامین مالی 22

روشهای متداول برای تامین مالی 25

تامین مالی كوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت 26
وامهای بلند مدت 29

ویژگیهای وامهای بلند مدت 29 

مزایای وامهای بلند مدت 29
معایب وامهای بلند مدت 30
سهام ممتاز 30

ویژگی های سهام ممتاز 31

انتشار سهام ممتاز به عنوان یكی از ابزارهای تامین مالی 32
مزایای انتشار سهام ممتاز 33
معایب انتشار سهام ممتاز 34
سهام عادی 35
ویژگیهای سهام عادی 35

انتشار سهام عادی به عنوان یكی از ابزارهای تامین مالی 38

مزایای انتشار سهام عادی 38
معایب انتشار سهام عادی 39
اختیار خرید سهام 40

ویژگیهای اختیار خرید سهام عادی 41

مزایای اختیار خرید سهام   42
معایب اختیار خرید سهام 43 
سهام عادی 43 

ویژگیهای عمومی سهام عادی 44

نقاط قوت و ضعف سهام عادی از دیدگاه شركتها 45 
نقاط ضعف سهام عادی از دیدگاه شركتها 46 

سودهای توزیع نشده شركت 46 

سود انباشته 50
مزایای استفاده از سود انباشته 51
معایب استفاده از سود انباشته 52

روشهای متداول برای ارزیابی سهم سود شركتها 53 

سود سهمی 54 
اشكالات استانداردهای حسابداری شماره 15 59 
بازده سهام 60
 

بخش دوم : هزینه های تامین مالی 62

هزینه سرمایه 63
محاسبه میانگین موزون هزینه سرمایه 69
مزایای كاربرد ضریب ارزش دفتری 70
معایب كاربرد ضریب ارزش دفتری 70
معایب استفاده ارزش بازار 72
نظریه های ساختار سرمایه 73
مفروضات CAPM 74
نظریه ارتباط سیاست تقسیم سود با ارزش شركت 80
موسسات درحال رشد 81 
موسسات در حال افول 81
موسسات در حال بلوغ 81 
تئوری عدم اطمینان (پرنده در دست ) 81

عوامل موثر بر سیاست تقسیم سود 82

 

بخش سوم : تاثیر روشهای تامین مالی بر روی ارزش شركتها 86

تاثیر روشهای تامین مالی بر روی ارزشهای شركتها 87 
تاثیر تامین مالی از طریق بدهی بر روی ارزش شركتها 88
تاثیر تامین مالی از طریق سهام ممتاز بر روی ارزش شركتها 89
تاثیر تامین مالی از طریق سهام عادی بر روی ارزش شركتها 89
اهرام مالی
سیات تقسیم سود و ارزش شركت
اصول اساسی حاكم بر تحقیق
اثر سیاست تقسیم سود
سودآوری و ارزش شركت
رشد تقسیم سود و رشد سودآوری
 
بخش چهارم :‌ تحقیقات انجام شده (داخل وخارج)
تحقیقات انجام شده در خارج از ایران
تحقیقاتی انجام شده در داخل ایران
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"

این فایل با کیفیت بالا برای ارائه تهیه شده است

پشتیبانی فوری در صورت مشکل در دانلود فایل اول لطفا پیامک , تلگرام و تماس 09214087336



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()